Foorum
2011-06-25 15:22
se on yks varjant jah utha , aga eks neid peab veel palju palju olema . yks mjidugi vib olla et se naine kes hakkab tobedaid kysimusi esitama v siis kysimustele kysimustega vastama ebakindlus (se vist isegi käis sellest teemast läbi)
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:26
se lallallaa muidugi ka et ma olen ainuke keda selline asi häirib naiste puhul
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:26
kui tööalased suhted praegu välja jätta, siis jah, see võib tulla ka naise ebakindlamast olekust või muidu tema jaoks ebamugavamast olukorrast. oleneb ju ka küsimuse sisust, selle esitamise toonist, tema näoilmetest sel ajal jne. kui sa oskad teiste kõnet natuke lugeda, siis võib sealt erinevaid asju teada saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:27
Kuaram- ainuke mis mõttes?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:29
endale teadaolevatest inimestest ainuke
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:32
Et millist käitumist?
Oleneb tujust. Minul käib see tuju ja vastavalt sellel, et kuidas ja kas mul on seda teist isikut vaja. Kas pean talle pugema või võin talle täie rauaga vastu lajatada.
Küsimustele annab ju omakorda küsimutega vastata. Saades tema küsimusest omale vastus ja seda omakorda edasi küsida jne jne..
kui see teinepool on piisavalt tark, siis on see isegi päris huvitav mäng
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:37
no nii mängida võib muidugi kui on aega ja lobiseda võib ka enne pikalt laialt aiaaugust kui kysimusele vastuse saamisega aega on
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:39
tegelikult ajab see närvi küll, kui teiselt küsimusele korralikku vastust ei saa. tean seda omast kogemusest
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:42
ja teadmiseks sulle, Kuaram. ma ise kannatan ka sellise kärsituse all pidevalt pean ennast parandama ja kordama endale, et enam ei tee nii et ma saan sinus tegelikult aru. ma pole siin ainult naiste poolel
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:44
novot Utha ega sa ei ole ju siis hakanud endas viga otsima et miks sa vastust ei saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:05
Utha kas ma võin siit sellest lõpptulemusest välja lugeda , et sul oli lihtsalt naiselik huvi ja sa tahtsid minust rohkem teada saada ?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:09
endas vigu otsima? tahad ausalt teada? eriti mitte vea otsimised endas või teises tulevad tagant järele ja tavaliselt juhtub see siis, kui vastus on teistsugune kui sai soovitud või siis, kui küsimusele ei vastatagi, olgugi, et olen selle nt korduvalt teisele esitanud.
kuni suhelda saab ja tõrkeid ei ole, sina sa ju ei tegele teiste vastuste otsimistega. ikka olemasolevaga enne peab su plaanides midagi viltu minema, vat siis.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:12
Kuaram - naiselik huvi? pigem inimlik huvi ikka. ja miks ma peaksin tahtma sinust rohkem teada saada?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:20
teada saama sellepärast, et mida ma veel selle teema kohta lagedale olen suuteline tooma ja eks se ka kui on endalgi sama probleem selle teema kohapealt...
ytleme ntx kui se algata oleks olnud sina oleks mul tekkinud huvi sinu kui sama asja täheldanud tegelesega. ja veel enem et sa oled naisterahvas ... miskipärast ma olin kinni et selline keerutamine võib ainult mehi häirida ja naised ise ei pane seda tähelegi mis nad teevad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:34
selles on sul õigus. ma tahtsin nende küsimustega saavutada seda, et selguksid need esmased põhjused, miks tööalaselt ja muidu pole suhtlemises edu olnud ja seda siis nii sinu kui ka naiste poolel. edu all pean silmas seda, et kumbki ei näinud vastaspoolest aru saavat ega teda tegelikult kuulavat. sina ei kuulanud ära naisi ja nemad sind. nüüd oled ise toonud välja oma kärsituse. see selgitab nii mõndagi. naiste käitumist see kohe ei selgita, aga annab aimu sellest, et sinupoolne kiirustamine võis viia neid segadusse ja nad tahtsid asjades selgust saada ning küsimuste esitamine võimaldab neil seda teha. sulle aga pole nende küsimised eriti meeldinud.
seega tundub nagu dead end - ei edasi ega tagasi. viga pole ainult sinus.
tahtsin panna sind mõtlema sellele
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:36
kaval aga töötas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:38
mis töötas?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:48
mõtlema panemine mis viis tulemuseni.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:51
vbla oli ka osa sellel, et tunnistasid lõpuks ka ise end aru aru saavat. ja ma ei pea ennast imelikuks sellepärast et selline asi ärritab
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 16:58
ehk siis asetusin sinuga samale tasemele? muidugi see töötab mina sain aru, et tahtsin natuke aidata sul neid lahendusi otsida.
mis siis, et kiremorvar ja keegi teine siin teistmoodi arvasid
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 17:02
ikkagi, kui küsimus on arusaadavalt esitatud, ja küsimuse mõte on informatsiooni saamine, siis reeglina selle ka vastatakse. Küsimus "kas ma meeldin sulle?" on pooleldi retooriline, udutamisküsimus mis on ei ja vastusega maskeeritud pealtnäha lihtsaks, tegelikult aga sisaldab otsest intrigeerimist, eriti kui selle vastusest hakatakse meelevaldselt järeldusi tegema. Mina sellisele ka ei vastaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 10:44
ma olen seda meelt, et alati tasub küsida, kui midagi jääb selgusetuks või ei saada teisest täpselt aru. tööl on see nii eriti. mis mõte oleks tööl, kui keegi ei küsiks, kuidas seda tegema peab ja mida saaks teha paremini. küsimine pole häbiasi ja selle eest kedagi halvemaks või rumalaks pidada oleks rumal. küsmine tähendab seda, et tegu on mõtleva inimesega ja mõtlev inimene ei ole seda kunagi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 13:15
Utha, kullake-appi,appi ja oled jälle soos mis soos.
teemaks oli küsimusele küsimusega vastamine.
kuhu sa õnnetu jõudnud oled?inimene peabki küsima mida ta ei tea......
oh, sind õnnetut
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 13:17
mis appi? mis sa hüsteeritsed. võta midagi rahustavat või tee natukene seksi. sul pidi ju mingi väärikus olema. otsigi see endal välja ja kasuta
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 13:25
Utha, oh sind küll minul puudub hüsteeria ja olen väna rahu ise. seksi muide ei tehta natuke vaid ikka korralikult.sa peaksid teadma ka seda tõde,et kui teha siis korralikult . narrida pole vaja. loomulikul on väärikus olemas ja see ka põhjuseks,et sind suunata,õpetada.
Utha,sa eksled ja oled siis nagu kana takus-kuhu minna,mida teha....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:17
mjkhan: mis sa ajad kui küsida sinult kas sulle meeldib jäätis siis tunned end samamoodi ohustatuna ja pead udutama? palju lihtsam on ju öelda või teada mis teine arvab kui kinnisilmi metsas ringi joosta. kui kaks inimest meeldivad üksteisele siis mida keerutamine annab või kui ei meeldi jällegi mida keerutamine annab?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:06
jäätis ei ole seesama. ma võibolla homme olen võimeline seletama miks, kui pohmell üle on läinud ja siis see teema veel meeles on. Aga see küsimus ei ole tegelikult küsimus, see kaldub sinna rohkem tunnete väljapressimise kategooriasse.
˅ näita rohkem ˅