Foorum
2011-06-24 14:50
parma - ründavaid küsimusi?
ok, kui läheb arvamuste avaldamiseks, siis too näiteid, kus ma ründasin? ja põhjenda. mida kurat ma sinu meelest siis teinud olen?
mõtle ise natuke.
ärge olge selles kompleksis, et kes midagi valesti tegi. saage ometi aru. toimub diskussioon ja selle käigus esitataksegi küsimusi, et jõuda mingitele järelduste või lahendusteni.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:50
aga sina oled foorumi parasiit. isegi parma märgib selle ära. aga sa oled süüdimatu kuju, sinuga võib igavesti taielda, ega sa normaalseks ei muutu mitte kunagi, ainult ban aitaks sind.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:51
Rünnak: äkki oledki sa natuke kärsitu ja eeldad, et kõik, mida öelnud oled, tehakse kohe ära. äkki sa kiirustad ja ei kuula teisi töötajaid/naisi?

Esimene osa jutust oleks sinnani pidanud ka jääma selleks. Milleks neid küsimusi veel tarvis oli?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:51
aga ära ise ole komplekis, kes mida valesti tegi, saa ometi aru. toimub diskussioon ja selle käigus esitataksegi küsimusi, et jõuda mingitele järelduste või lahendusteni.

miks see sinukohta siis ei kehti?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:54
parma- ma esitasin selle küsimuse vormis ja tinglikult, mitte ei teinud oletusi, et ta on või ei ole selline. milles probleem?
vaata, kui te siin arutate niisama teemal, et naised on sellised või teistsugused, siis võiks ka otsida endast vigu (vabandust, kui osadele see väljend ei meeldi, aga nii see on). kui tundub,et teinepool ei saanud aru või ei suhtles nii, nagu temalt ei oodatud, siis vaadake ka enda suhtlemine üle. ehk annab seal midagi parandada.
see EI OLE ründamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:57
ja arvan, et lubage Kuaramil endal sellele vastata. las ta ise avaldab arvamust selle kohta, kas tema tajus seda minupoolse ründamisena temale kui mehele (ja eriti temale kui mehele) või mitte? Kuaram?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:58
me võime siin arutada mida tahame, me ei pea sinult luba küsima. tee oma teema ja arutle seal seda mis sind huvitab.
sinu käitumine on puhas RÜNDAMINE
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:58
kui jälle töö juurde tagasi minna siis olen pidevalt tõesti se kes ei viitsi lobisema jääda ja lähen siis ise tegema kui juhendatav mõelda oma peaga ei oska ega otsustada kuidas teha.(seega kärsitu jah)
ja kui arutada seda teemat, et kui se ongi kaitsereaktsioon siis ikkagi jääb selgusetuks se kysimuste esitamine kui ei ole minu poolt esitatud kysimusel ryndavat tooni ega midagi isiklikku asja mida kiivalt tyhjade kysimustega varjama ja kaitsma peaks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:02
Utka. Ka mehed ründavad. Lugesid seda kohta?
Otsige endas vigu! See on puhas rünnak.

kuram esitas teema. Tema arvates käitub tema õieti. Miks teda rünnata? Pakkuge lahendusi, et miks nii tehakse, mitte ärge otsige temas vigu! Tema vigade otsimine on puhas rünnak.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:02
no see vastus, et tegu on kaitsereaktsiooniga, on ka puhtalt oletuslik. see, kas tegelikult on või pole, selgub suhtlemise ja küsimiste käigus. sinu küsimusest järeldan, et sa tegelikult ei tea, mida need naised arvavad. sa teed praegu oletuse, et nad kaitsevad ennast millegi eest. võib-olla on see nii, võib-olla mitte.
oleneb sellest, kui hästi sa tegelikult inimesi tunned. ma ei tea sinu suhtlemisoskust ega ka nende naiste oma mitte. seega jääbki see küsimus siin lahtiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:03
nüüd tuleb suur LÜHIS
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:05
näh. teile ei saa midagi öelda, kohe otsite sealt mingit rünnakut...
kui Kuaram arvaks, et tema teeb kõik õigesti, siis miks ta selle teema tegi? et küsida kinnitus selle kohta, kui õigesti ta käitub? või ikkagi selleks, et aru saada naiste käitumisest?
ma arvan, et ta võib tegelikult kahelda, aga samas pidada enda poolt kõike õigesti tehtuks. eks see ole nii ja naa.
ma ei oska teiste naiste eest rääkida. selle pärast ma Kuaramilt küsingi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:05
tuligi lühis
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:06
no siis nad võiks ju arvamuse avaldada mitte umbluu kysimusi kysima hakata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:07
Utka. Lase ka teistel vahepeal midagi arvata. Kogu arvamusi ja tee neist siis ülevaade. SINA ei pea kohe lahendust leidma!! Sina ei ole kõikse targem!! Isegi mina ei ole kõikse targem! (vahel)
˅ näita rohkem ˅
no mida sa kirmorvar kuulda tahad? et ma ütleks, miks naised küsivad küsimusi ja miks on mehi, kellisest küsimisest aru ei saa?
totter pole natuke?
natukegi mõtlev inimene saab aru, et igal asjal on mitu külge ja siin polegi ühest vastust
˅ näita rohkem ˅
Utha, sinu kui kogenud ja eaka suhtleja puhul ei tohiks jääda lahtisi küsimusi?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:08
parma ei taha, et ma kohe selle dilemma ise ära lahendan. no olgu, las siis teised ka arvavad vahepeal
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:10
sa oled kaks korda siin teemas juba küsinud miks see teema tehti
kas pole totter olukord?

loen sind nagu paberilt, kõik su teemakäigud on kordused ja sadu kordi siin foorumis juba ära käidud.
sa oled nagu sellest filmist "viimane küünlapäev"

sa vajad BÄNNI inimene, ainult see saab sind kuidagi elule tagasi aidata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:13
parma,oled meil nutikas ja taiplik?isegi sina pole meil.....?
vallatu oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:14
Utka. Tegelt ma tean, et seda probleemi on võimalik imekiiresti lahendada. Ma tean ka juba vastust, et kuidas seda teha. Ilmselt tead sina ka. Aga las teised ka arutavad ja uurivad ja puurivad. Vbla selgub veel midagi huvitavat, mida sina ega mina veel ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:15
kiremorvar - palun sind, ära ela kogu oma kibestumus naiste suhtes minu peal välja. pole vaja.

ja vaatake kolm nüüd ennast. üks inimene tahab siin teemas arutada või õigemini on neid paar inimest , aga millest te räägite?
jälle kommenteerite seda, mida mina räägin. süüvige teemasse parem
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:16
ma enam ei sega vahele
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:18
aga äkki sa teed sellest järelduse ja enam ei võta teemades osa? me kõik teame sinu vastuseid ja sinu keerdkäike ja suuri lühiseid. milleks ennast korrata? puhka, võta aeg maha

see sinu "ma enam ei sega vahele" ei maksa punast krossi kah, sina ei pea mitte millegis sõna.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:19
Utha, võta väiksem samm
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:21
Utka. Lähme parem õue ja paneme midagi põlema. Pärast tuleme tagasi ja vaatame, et kaugele lahendused on jõudnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:33
ma oleks selle teema just ammendanuks arvanud kui mul poleks üks naisterahvas toidukorviga sisse tuppa sadanud ja yksikasjalikult asju näpuga nätama hakanud et mis miski on. ma ju näen ise mis seal on kui ma neid ära kappi panen. aga oli vaja näpuga kartulile nädata et se on keedetud kartul.. jne kõik asjad yksipulgi läbi käima kartul sai veel kaks korda ma ei saa aru milleks seletada kui on näha. yle ukse sisse viskamisest oleks täitsa piisanud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:35
hahaaaa, sul on emmelikud naised
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:42
vot vot juba hakkab mõikama miskit. se käik vbla oligi liigselt hoolitsev. ja kui nyyd seostama hakata kysimuste kysimisi siis pole ka välistatud se ,et need lihtsalt kontroll kysimused selles suunas, et kui suhtlusvalmis ollakse ja millises meeleolus
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:42
Kuaram, oleks Utha tulnud,siis poleks see nii lihtsalt läinud? lisaks kartulile,kasvatamisele ja ajaloole oleks saanud ka analüüsi? analüüsi, mille lõppu sa ei näe veel saagi koristamiselgi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 15:46
ma oleks aknast välja läinud kui uksest sisse oleks sadanud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 23:08
on ikka probleemid teil. aga äkki oligi tegu emaga? tundub sedamoodi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 23:17
Tegelikult seletab see ka probleemi olemuse
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 06:20
kui oleks ema olnud jutuks siis oleks ma ka kasutanud sõna ''ema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 13:47
kuna tegemist on Uthaga,siis on kõik ka teisiti mõistetav.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 13:58
Kuaram - aga kui see oleks olnud sinu ema, siis oleksid sa temast ju samamoodi rääkinud? või väidad vastupidist?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:01
Utha-kas lähed Viljandi?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:02
jah ma väidan et ei oleks ma temast nii rääkinud ja isegi kui oleks mu oma naine olnud ka siis ei oleks ma nii rääkinud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:02
vabandust isikliku küsimuse pärast, aga võib-olla pole sul oma emaga eriti usalduslikke suhteid tekkinud või olnud. selle pärast sa ei usalda eriti ka naisi ega nende võtteid suhtlemisel
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:04
ma provotseerin siis natuke edasi. oletame, et sinu naine või ema oleks käitunud samamoodi nagu sa siin enne kirjeldasid. kas ka siis sa poleks sellest teistele rääkinud? seda ei peagi tegema siin, vaid kuskil mujal. või pead sa nendest niipalju rohkem lugu?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:07
ema ja emaga suhted ei puutu yldse siia teemasse ma jätaks jah selle omateada ja ette rutates ma ytlen et ka elukaaslasega suhted ei puutu sellesse teemasse. nendega ma oskan suhelda ja ka mõistan nende käike suhtlemisel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:16
Utha, mis sa siin provotseerid? käitu korralikult ja eakale naisele väärikalt.
me teame ja pole üllatuseks ,et tahad küsimustele vastamiseks tuua pikka eellugu teemadesse.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:23
olgu, ma võtan selle kokku siis teistmoodi.
kuskilt on sinu probleemid naistega suhtlemisel või nendest mitte aru saamine ju alguse saanud. sa kas mõistad naisi ja nende käitumist, või sa ainult arvad mõistvat. ma arvan, et õige on see teine. hea pool on see, et sa tahad aru saada.
sa oled teinud siia mitu teemat, kus sa küsid naiste käitumise kohta või väidad neid tegevat midagi. millest see sulle räägib? mulle räägib sellest, et sul on nendega suheldes teatud probleeme. mitte palju, aga omajagu. muidu sa ei arutleks siin. äkki sa ei taha tunnistada endale seda, et probleem ka sinus on? seni sa ju otsid vigu nendes, kas pole?
ema ja naine olid ainult võrdluseks, kuna nemad on olulised isikud sinu elus ja kujundavad ka su arvamusi. muul moel nad siia ei puutu.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:27
teinekord, kui sult midagi küsitakse, püüa neid küsimusi, mis sulle tulevad, mitte tagasi tõrjuda, vaid kuula, mida sulle öeldakse. või siis küsi üle, kas teine sai sinust aru nii, nagu sa ootasid või mitte. sellega sa juba vähendad küsimuste tekkimise võimalust
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:31
kusagil jah siin ma sinu postituse peale ka ytlesin et olen kärsitu ja tormakas natuke et seletamisele aega kulutada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:35
just ja kui siit edasi mõelda, siis pole ka võimatu see, et see sama omadus, mille sa välja tõid, mõjutab sind ka naiste valikul, suhete loomisel ja teiste otsuste tegemisel. nõustud minuga?
võib-olla oleksid nii mõnedki asjad teistmoodi, kui sa selle probleemiga, mida sa ise tead endal olevat, rohkem tegeleksid.
õpi teistega kannatlikum olema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:36
Tegelikult puutuvad ikka ema ja naine asjasse küll, sest nemad on kaks isikut kelle järgi kujundatakse enda suhtumist teistesse isikutesse. Kui ikka on tegemist aktiivse ja kõiketeadva emaga ning elukaaslane trehvab ka samast puust olema, siis eeldatakse, et kõik naised peaksid samasugused olema.
Teine võimalus, et kui kodune elu oleks nagu möödunud KGB uurija küsimuste sajus, siis tekib tõrge igasuguste küsimiste suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 14:37
jfjm, ma ei tahtnud sellest rääkida, aga olgu peale. sa ise alustasid praegu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:14
muide osadele meestele meeldib ebamugavaid küsimusi pareerida sellega, et nad ütlevad endale sobival ajal naisele meelitusi või komplimente (nt sa näed nii ilus välja praegu jne). või siis juhivad vastamisest pääsemiseks teema mujale.
ma tean meest, kes ise tunnistas seda, et ta nii teeb. tema nägi selles ainuvõimalikku varianti "normaalseks" suhtlemiseks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 15:15
parma, millist käitumist sina Kuaramile pakkunud oleksid?
˅ näita rohkem ˅