juuksur see ei ole meie vahe. sina käitud hoopis nii -
tuled teemasse, kukud teemaalgatajat või teisi kommentaaridele diagnostikat tegema. mitu lehekülged muudkui puurid ja puurid ja korraga tuleb suur LÜHIS.
miks sa selle teema üldse tegid
mis sa minust tahad
miks sa ei küsi neilt teistelt
minul pole mingit probleemi
vot selline lühis on sul pikemates teemades kohe mitmeid kordi. kuna sa ise ainult teisi diagnostid, siis loomulikult sa ei saa ise midagi arvata, sest kuidas sina saad äkki pärast lolli olukorda jääda kus hoopis sina tegid midagi lollisti.
tuleme tagasi sinu 2011-06-24 14:07:27 kommentaari juurde siis mina lihtsalt argumenteerisin sinu kommentaari, seda kommentaari kus sina asju lihtsalt fantaseerisid. tegelikult sa rääkisid lihtsalt sellest et mees on loll kuna ta ei viitsi naistega suhtlemisel punnitada. võibolla sa oled ise ka selline uimane naine ja kõik mehed on jalgalasknud, sellest ka see meelepaha kogu teema vastu.
keegi ei keela sul oma kogemusi rääkida suhtlemisel meestega, aga seda sa ei tee, sest siis sa peaksid oma vigu tunnistama. seepärast sa selle lause mängu tõidki.
ma usun et sellest said peale sinu ka teised aru, ma usun et kõik loevad sind nagu paberilt, paljud oskavad su käitumist isegi ette näha, mis tuleb järgmiseks
------------------
aga kui kõik taandub nagunii sellele, et mehed ja naised on erinevad, siis mis on selle teema mõte? räägime sellest, kui erinevad ma ikkagi oleme jne?
-------------------
aga räägi siis, sa ei räägi mitte emmigi vaid ootad kuni keegi räägib ja siis kukud jälle diagnostima ja pärast tuleb LÜHIS
miks sa selle teema üldse tegid
mis sa minust tahad
miks sa ei küsi neilt teistelt
minul pole mingit probleemi