Foorum
2011-06-24 12:07
ma olen pikkaaega juba täheldanud paljude naiste puhul, et kui rääkida mingil teatud teemal midagi (kasvõi tööalaselt ) ei suuda naised miskipärast kaasa mõelda ega rääkida, vaid vastavad kysimustele kysimustega. mul ongi jäänud selline mulje, et samal ajal kui ma räägin ei mõtle naine selle yle, vaid hakkab kohe mõtlema mida selle teema kohta kysida saaks. ja nii tulebki palju mõttetud kysimusi ja uuesti seletamist selleasemel et võiks korralikult ära kuulata ja kohe kaasa mõelda, et mida tahetakse öelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:11
küsimusega vastab inimene kes kardab otse vastata või ta ei ole otsustanud mida täpsemalt vastata. selle küsimusega ta tahabki teada mida sa täpsemalt mõtled ehk nö aega võita ja näha kas küsimus teda ohustab või mitte.

näiteks ükskord ma küsisin ühelt naiselt kas ma meeldin talle. ta oskas sellele vastata: millest selline küsimus. sellega oligi kõik otsustatud ja hiljem nägi ta suht vaeva aga mina olin oma vastuse juba saanud

lolli mängivad inimesed jäävadki lolli mängima
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:40
Teate mehed, ma olen teiega nõus. Tööalaselt suhtelen peamiselt meestega ja vahel, kui pean mingil põhjusel naisega asju ajama, tunnen, et jooksen peaga vastu seina. Erandid kinnitavad muidugi reeglit.
Aga kui mõni mees minult küsiks, kas ta meeldib mulle. Siis vabandust, sellele küsimusele minult küll ühesilbilist vastust ei saa, eriti, kui tutvus pole üleliia pikk olnud, loodetavasti leiad aega arutelu kuulamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:47
aga kui sa hoopis ise küsid? tutvud kompu mehega, oled kuu kaks suhelnud ja on tulnud aeg suhe viia teisele levelile. esitad lihtsa küsimuse ja kui saad vastuseks midagi üliebamäärast, kas hakkad enam teistkorda küsima? sinujaoks peaks olema asi selge: mees pole sinust huvitatud muidu oleks ta kohe JAH öelnud. case closed, aeg edasi liikuda

muidugi osad naised ei küsigi kunagi midagi, nad ainult eeldavad ja ootavad ootavad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:53
naised nagu kardaks vastutust mis arvamuse välja ytlemisega kaasneb... tööalaselt vähemalt ja samas justnagu lähenetakse asjale oopis kusagil kaugelt otsast, suure kaarega.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:01
Kiremorvar, kui naine on sinuga, siis sa kas meeldid talle või ta tahab saada sult raha. Seega oli naisel põhjust sinu küsimuse peale imestamiseks või isegi solvumiseks. Naised ise teadupärast armastavad kõrvadega ja neile meeldib meelitusi kuulata. Vahest nad lausa nõuavad seda, küsides, et kas ta meeldib sulle.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:04
Kuaram, aga mis sulle rohkem meeldib, kas see kui küsitakse, et asjast täpsemalt aru saada või,et kiidetakse pimesi takka?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:07
no tollel naisel oli tegelikult mitu rauda tules, ju ta siis ei tahtnud kohe otsustada. hiljem võibolla ta mõtles ringi aga siis oli ta mul juba friend-zones.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:14
pigem kaasa mõtlemine samas ja oma arvamuse välja ytlemine liigseid kysimusi mis tihtipeale on silmaga näha ja yldsegi ebaolulisi kysitakse liiga palju lihtsalt selleks et kysida midagi... kui hakata siis neile tyhjadele kysimustele vastama ja seletusi andma siis tuleb enne pool tundi juttu ajada samas ise siis kõik ära teha et jõuaks kiiresti tehtud.. juhul kui on selline teema mis vajab otsest vastust siis tuleb ka osalt endal välja mõelda kujutlusvõime abil mis ja kuidas ...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:15
Kui mitu rauda tules, siis pole ju ka küsimus meeldimises, ta ei oska lihtsalt öelda kumb rohkem meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:17
no see oli lihtsalt minu nägemus, mida tema nägi seda ma ei tea. ma räägin oma vaatevinklist,
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:19
kui sa oleksid küsinud naise tegelikku arvamust ja edasi uurinud, ehk oleksid ka tõe teada saanud, sina aga olid teinud enda jaoks juba otsuse ära ja loobusid teda kuulamast.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:19
muidugi ma ei taha öelda sellega seda, et kõik naised nyyd sellise tegumoega on, aga siiski väga väga paljud. kui ntx meesoost tegelaskujule miskit seletada ta haarab kohe otsast ja viib seda teemat edasi kuni se lahendadud kiirelt ja liigse selgitustöö tegemiseta
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:22
Kuaram, hea matemaatik ei pruugi olla hea matemaatika õpetaja, sest ta ei suuda mõista, kuidas temale nii lihtne asi võib jääda teistele arusaamatuks. Ega väljend "naiste loogika" pole tühjast sündinud. Lihtsalt meeste ja naiste mõttekäik on erinev, nad lähenevad asjale eri nurgaalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:25
Kuram, kas sa räägid naistest, kellega sa koost töötad või naistest, kellega sa suhtled peale tööaega?
üks võimalik variant, miks küsimusi küsitakse on, ka see, et sa ise pole suutnud ennast neile selgeks teha. kõik on suhteline. kui sa ise pole valmis vastaspoolele suhtlemises vastu tulema ja ootad seda, et sinust selgitamata kohe aru saadakse, siis võidki leida ennast olukorras, kus sa arvad, et naised sind ei mõista jne
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:25
nojah samas ju naisi olen ka kuulnud kurtmas et meestest ei saa aru mida ja kuidas mõtlevad on tõesti ikka väga erinevad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:26
mismoodi see uurimine käib täiskasvanud inimeste vahel? muudkui pärin ja keerlen ümber pudru? milleks, mina ei kaotanud sellest värgist mitte midagi, tuttavad olime ju edasi, ainult suhet ei tekkinud kuna minu jaoks ta muutunud sõbraks. muidugi oleks võinud ka sõbra tasandilt suhte moodustada, aga vot see on asi mida ma enam elus teha ei taha. mina käitusin enese seisukohast üliõigesti

kui jobutamist oleks elus vähem siis oleks valesti mõistmisi palju vähem, vähem oleks ka ajaraiskamist ja lootmist.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:27
Utha, sind kuulates ja vastust oodates läheb päike enne looja ja aastaaja muutus ka toimib kiiremini?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:28
ärge nüüd öelda, et te ei teadnud, et naised erinevalt mõtlevad ma loodan, et see teema polnud tehtud selle mõttega, et seda kordama siin hakata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:29
Kuaram: naised on keerulisemad või nad elavad ise oma elu keerulisemaks. mehed keskenduvad probleemile, aga naine mõtleb lisaks probleemile veel sajale asjale ja siis neil pole nii lihtne teemaga edasi minna. kuigi jah, ma olen ka nõus et selles jagunevad naised kaheks. ühed ongi sellised jobutajad ja teised on need kellega võetakse suuri asju ette. näiteks helistad öösel ja kutsud päikesetõusu vaatama ja vastuse mis sa saad on: davai lähema.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:29
Utha se rohkem tööalaselt ja ega palju erinevusi ole ka väljaspool tööaega.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:31
risto: ten points!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:33
Utha, kordamine on tarkuse ema. vaata see ei tee sinule liiga, miskit ikka õpid ära lõpuks. okey, aega võtab ,kuid asjal tulemust ka ?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:37
Kuaram - tööalastes suhetes muutuvad oluliseks teised asjad. alluvussuhted, delegeerimisoskus jne.
ma ei tea, kellena sa töötad, aga oletame, et oled juhtival kohal ja sul on olemas alluvad ja sul tuleb korduvalt neile midagi edasi delegeerida. kui sina nüüd mehena ei oska oma naistest alluvatele ennast selgeks teha ja nemad omakorda sinult ei küsi (ei julge seda teha või pole sina neil seda lubanud), siis oled kas ise halb juht või pole osanud endale töötajaid valida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:40
kisub sinna naiste kui süüdimatute olendite poole. vaata kuidas tahad, ainult mees saab teha vigu. ise arvan et kuaram räägib rohkem kolleegidest mitte hierarhiast.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:42
Utha, vaata ja mõtle? aasta tagasi väitsid kaljukindlalt,et sina pilte ei pane.....jne? suhteliselt pikalt see väitlus tomis
nüüd pildid, ise veel vip ka ?
vaata aasta pärast hakkad seksima ka veel? ja siis ma tuletan sinule meelde tänast teemat,tänast suhtlust siinses keskkonnas.
Utha,samm sammult:tubli oled ikkagi vastavalt oma eale.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:43
tahad sa või mitte, töökohal kehtibki oma hierarhia. ja isegi töökohal tehakse vahet sellel, kas on naistöötaja või on tegu mehega.
sul kiremorvar on alati naistega mingi probleem. mehed teavad sul, kuidas peab olema ja naised on süüdimatud. ei nad oska seda ega teist
keep going.
huvitav, miks sa nii pelgad seda, et keegi võib vigu teha? äkki ei taha sa enda vigu tunnistada?
kõik teevad neid, ka naised teevad (kui sind see rahustab).
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:43
vot selliste naistega saab asju ajada kes on konkreetsed ja julged.. utha aga nii erinevalt ei ole võimalik mõelda, et yldse ei kuula ega mõtle kaasa vaid otsib sobivat kohta kuhu kysimus vahele poetada. kui on kiire näiteks ja tuleb kõike hoopealt teha... ( jookseme ntx et kedagi kinni pyyda... ja peame hargnema yks yhele poole teine teiselepoole... piisaks sellest kui ma ytles et hargneme ju , aga on teatud sort naisi kes mõtlevad samal ajal mitu kysimust välja ja hakkab tulema kysimusi selles stiilis et kas ma lähen paremalt poolt ymber selle tamme v lähen vasakult poolt..) selle ajapeale kui kannatlikult vastata sellistele tobedustele siis oleks juba ammu mindud ja tehtud kui suudaks ilma kysimata ise otsustada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:44
risto: aasta pärast on tal amneesia nagu kõige muude asjadega
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:49
vat Kuaram, ma ei tea, kellega sa töötama pead ja milliste naistega sina peamiselt suhtled.
mul pole olnud mingit probleemi meestele nende asjad (tööalaselt st) selgeks teha ja mind on ka kuulatud. neil oma töö, mul oma. koos peab oskama tegutseda.
nii et ma ei tea. selleks, et siin midagi paika panna, peaks ka nende naiste arvamust teadma. oled sa uurinud neilt, miks nad küsivad ja ei tee nii, nagu neile öeldakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:51
Kire.. , ära liiga sõgavale lõkka, mine tea mis tulema hakkab
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:53
Njah. Aga ehitage vestlus ülesse nii, et teades, et teine vastab küsimusele küsimusega, siis esita küsimus juba nii, et saad tema küsimusest omale vastuse. Eks see kulmineerub pikapeale nagu iseendaga rääkimiseks aga noh saab suheldud vähemalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:53
Kuaram,lihtsam viis on kindlasti valida enne vabasurma minek?
Kui Utha,ja lisaks tema analüüsimised?
siin ongi peidus,miks küsimustele vastatakse küsimustega
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:54
Utha ma ei ole jutival töökohal . ja se ei puuduta ainult tööalaseid suhteid ja tegemisi vaid ka igal muul vabal hetkel .. poes ntx naisterahval on kassas tuttav ja on järjekord ega naised ei mõtle siis järjekorra pelae vaid jäävadki lobisema sinna tyhja tähja. v autot tankimas on järjekord naine tangib ära paneb korralikult paagi korgi kinni siis võtab tseki loeb selle läbi seal samas. siis võtab otsib rahakotti, paneb selle sinna. loeb igaksjuhuks raha ka yle, siis läheb autosse tõmbab peegli välja ja hakkab huuli värvima. siis kammib juuksed ära .. sätib muidugi asjad ilusti kotti omale siis veab turvavää peale ja sõidab minema.. nii ja mees läheb tankima autot siis käib se võimalikult kiiresti et teised ootama ei peaks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:56
juuksur: mul ei ole naistega mingit sellist probleemi mis mul elada ei laseks, mul palju naiskliente ja väga hästi toimivad meil töösuhed. võibolla ärinaised on rohkem asisemad ja ei kuluta elu jahvatamisele. vähemalt mina saan oma asjad kenasti aetud. tõsi on ka olnud naiskliente kes on hakanud oma peale suruma kuna nende jaoks on katastroof kui mina võin oma valdkonnast rohkem teada. siiski väheseid kogemusi omades on nad hiljem ebaedukad olnud või õigemini on neil asjad lausa seisma jäänud.

vaata juuksur minu ja sinu vahe on minu nägemuselt selline: mina näen asju läbi mehe silmade aga üritan naisi mõista ja neist arusaada, mingit loogikat leida ja vastavalt sellele oma vaatevinkilt korrieerida ja olla edaspidi kavalam suhtlemisel.

kuna sa sa ise tõid välja võimaluse "siis oled kas ise halb juht või pole osanud endale töötajaid valida", see on otsene süü viitamine mehele. üksasi ongi ettevõtte pidamine kus sind huvitab raha. kui sinu töötaja ei saa asjadest aru või ei suuda olla konkreetne, siis tuleb temast vabaneda ja leida võimekam tegelane. see kõik on sinu äri eduks. kui sa kunagi ettevõtte lood siis mõistad mind. seepärast naiste loodud ettevõtted pole edukad (seda on isegi ajalehes kirjutatud), et neil kulub liiga palju aega otsuste vastuvõtmiseks. aga äris võib selline molutamine kiiret pankrotti tähendada.

oleks sa ise toonud mõne näite "siis oled kas ise halb juht või pole osanud endale töötajaid valida" mis on sinu elust siis oleks su mõttel rohkem jumet olnud. aga võtta kinni teise kommentaar ja sealt kohe sildistada, see ei anna mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 13:59
Vaadake riigikogu infotundi, seal ei esita lolle küsimusi mitte ainult naised
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:00
juuksur: see kommentaar on sul vist väikeste sõnaliste muudatustega iha foorumis juba 100 korda olnud kasutusel

------------------------
ma ei tea, kellega sa töötama pead ja milliste naistega sina peamiselt suhtled.
mul pole olnud mingit probleemi meestele nende asjad (tööalaselt st) selgeks teha ja mind on ka kuulatud. neil oma töö, mul oma. koos peab oskama tegutseda.
nii et ma ei tea. selleks, et siin midagi paika panna, peaks ka nende naiste arvamust teadma. oled sa uurinud neilt, miks nad küsivad ja ei tee nii, nagu neile öeldakse?
---------------

kui sa enam midagi öelda ei oska, hakkad mingeid mõttetuid kommentaare pilduma. kirjuta see kommentaar googlesse ja otsi ihast, näed ise oma käitumismustrit. äkki sul oleks aeg arenema hakata nagu ristogi soovitab?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:06
jfjm riigikogutunnis on ka se sama efekt jah. räägutakse lihtsalt selleks,et rääkida, aga kas olulist v mitte, sellel ei ole tähtsust. peaasi et keerutada saab
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:07
armas kallis kiremorvar jne
ega sa mulle loengut taha pidada?
tsiteerin siis sind:
"vaata juuksur minu ja sinu vahe on minu nägemuselt selline: mina näen asju läbi mehe silmade aga üritan naisi mõista ja neist arusaada, mingit loogikat leida ja vastavalt sellele oma vaatevinkilt korrieerida ja olla edaspidi kavalam suhtlemisel."

see oli sinu nägemus asjast, aga milline oleks siis minu oma? milles seisneb siis see "vahe"?

ja teiseks sa ise vastasid tegelikult juba sellele, mida ma teada tahtsin.
"üksasi ongi ettevõtte pidamine kus sind huvitab raha. kui sinu töötaja ei saa asjadest aru või ei suuda olla konkreetne, siis tuleb temast vabaneda ja leida võimekam tegelane. see kõik on sinu äri eduks. "

ja huvitav millest mina sinu arvates siis rääkisin?
krt ma räägin juhiks olemisest. ka naine võib juht olla. see polnud siin oluline, kas ta oli mees- või naissoost. oska teinekord lugeda ja ära arva, et kõikjal meestest halvasti arvatakse. sa kordad ennast.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:08
jfjm, riigikogu on riigikogu ja sealsed infotunnid samuti vajalikud?
kas need küsimused on lollid ja kes neid esitavad?
ise me oleme omad valikud teinud ja ka peame nendega leppima?
jätaksime need liikmed sinna.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:11
aga kui kõik taandub nagunii sellele, et mehed ja naised on erinevad, siis mis on selle teema mõte? räägime sellest, kui erinevad ma ikkagi oleme jne?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:18
Utha,mehed on mehed,naised on naised? väga tore,kuid erinevus?teemaks on küsimusele vastamine küsimusega? miks seda tehakse ja miks sina Utha teed seda aeg ajalt?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:19
kiremorvar ega kui ma annangi täpsed juhised mida tegema peab ei jää kysimused esitamata. kuigi juba kui juhiseid andes, sai otse öeldud.. kui oleks selleasemel, et kysimust välja mõelda kuulanud ja kaasa mõelnud mida räägitakse siis oleks pidanud aru saama ja juba läinudki olema. mitte ootama ja kysimusi esitama.. hakkan vastama neile tobedatele kysimustele siis jäängi vastama arvestades seda aega mis seismisele ja seletamisele kulub oleks lihtsam minna ja ise ära teha. ja siis ruttu jookusga oma liistude juurde tagasi et saaks nendega ka yhelepoole.. ega siis ka veel pole kõik siis jäädaks lihtsalt vaatama ja uimerdama ei mingit edasi liikumist vaid paigal tammumine ja aja raiskamine
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:33
Ka minul on olnud kolleege, kes tormavad kohe kui ülemuselt korralduse saavad, seda täitma. Tihti aga selgub, et ülemusel oli küll visioon tehtavast, aga üksikasjades polnud ta konsulteerinud nendega, kes tegeliku olukorda ja võimalusi teadsid. Tulemuseks hulk asjatult kulutatud aega ja raha. Põhjuseks, et käsuliinil ei liikunud info mõlemal suunal. Oleks tööline, kes olukorda tundis natukegi viitsinud asja süveneda ja täpsustavaid küsimusi esitada, oleks kahju jäänud sündimata.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:34
juuksur see ei ole meie vahe. sina käitud hoopis nii -

tuled teemasse, kukud teemaalgatajat või teisi kommentaaridele diagnostikat tegema. mitu lehekülged muudkui puurid ja puurid ja korraga tuleb suur LÜHIS.

miks sa selle teema üldse tegid
mis sa minust tahad
miks sa ei küsi neilt teistelt
minul pole mingit probleemi

vot selline lühis on sul pikemates teemades kohe mitmeid kordi. kuna sa ise ainult teisi diagnostid, siis loomulikult sa ei saa ise midagi arvata, sest kuidas sina saad äkki pärast lolli olukorda jääda kus hoopis sina tegid midagi lollisti.

tuleme tagasi sinu 2011-06-24 14:07:27 kommentaari juurde siis mina lihtsalt argumenteerisin sinu kommentaari, seda kommentaari kus sina asju lihtsalt fantaseerisid. tegelikult sa rääkisid lihtsalt sellest et mees on loll kuna ta ei viitsi naistega suhtlemisel punnitada. võibolla sa oled ise ka selline uimane naine ja kõik mehed on jalgalasknud, sellest ka see meelepaha kogu teema vastu.
keegi ei keela sul oma kogemusi rääkida suhtlemisel meestega, aga seda sa ei tee, sest siis sa peaksid oma vigu tunnistama. seepärast sa selle lause mängu tõidki.

ma usun et sellest said peale sinu ka teised aru, ma usun et kõik loevad sind nagu paberilt, paljud oskavad su käitumist isegi ette näha, mis tuleb järgmiseks

------------------
aga kui kõik taandub nagunii sellele, et mehed ja naised on erinevad, siis mis on selle teema mõte? räägime sellest, kui erinevad ma ikkagi oleme jne?
-------------------

aga räägi siis, sa ei räägi mitte emmigi vaid ootad kuni keegi räägib ja siis kukud jälle diagnostima ja pärast tuleb LÜHIS

miks sa selle teema üldse tegid
mis sa minust tahad
miks sa ei küsi neilt teistelt
minul pole mingit probleemi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:37
aga ikkagi miks naised peidavad ennast kysimuste taha v siis ryndavad kysimustega kohe mis ei olegi yldse asjakohased. on se kaitsereaktsioon ?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:43
See on puhas kaitse jah. Seda ei tee mitte ainult naised vaid ka mehed. Hakatakse kohe küsimustega vastu ründama, et teist maha teha ja sellega probleemne isik elimineerida.
Aga sellest saab teatud käitumisega üle.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:44
Kuaram, kas see probleem küsimuste esitamisega ja arusaamisega on sul olnud pidev või on see ajutine ja sa oled siin lahendamas praegu mingit olukorda? ehk siis - kas sa ootad mingeit lahendusi/vastuseid endale või tahad arutleda teemal, miks naised nii teevad?
ja siis uuriks veel seda, kui kannatlikuks inimeseks sa ennast pead? oled sa enda arvates hea delegeerija?
äkki oledki sa natuke kärsitu ja eeldad, et kõik, mida öelnud oled, tehakse kohe ära. äkki sa kiirustad ja ei kuula teisi töötajaid/naisi?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:46
Utka praegu seda sa teedki, millest teema algatja rääkis. Mõtle kaasa, mitte ära esita ründavaid küsimusi ja et kas tema teeb kindlasti midagi valesti.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 14:47
kiremorvar, ma enam isegi ei kommenteeri su kirjutisi. sul on fantaasiat rohkem kui euro eest.
ma ei viitsi. ja ära hakka nüüd seletama, kuidas ma jälle teemast rääkida ei taha ja vastata ei viitsi. sa oled väsitav. mine kuradile
˅ näita rohkem ˅