Foorum
2011-06-24 04:35
...et neile meeldib naistele keelekat teha???
... ja kas siin iha"s on mõni naine, kes teab mõnda meest, kes ei lakuks võimalusel kaunist naist???
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 04:40
Näiteks , kui mõni hea sõber peaks minult küsima, kas olen kunagi "tutti" lakkunud???? siis vastus on 100% EI , kuigi olen seda palju teinud
....äkki ongi see ainult minuga nii???
ootan teiste meeste ... ja miks mitte ka naiste arvamust.... Utha, Sinu arvamust ka kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 04:43
PALUN ärge mind sõimake, kui sattus valesse teemasse küsimus, siis sõimake A.LeCoq-i tootjaid
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 09:36
See ju nii tavaline, et tehakse küll, aga häbenetakse tunnistada. Siin lehel ju ka palju kapirahvast. Eks sul kupli all on kuskil kirjas, et õige mees ei laku, vaid kepib naisi. Sama probleemi raskem varjant on see, kui mees omavahel on hea ja armas, aga sõprade ees kohtleb naist, nagu viimast kaltsu.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 09:41
Ja mina ei ole näinud ühtegi sõbrannat/naistuttavat kes julgeks tunnistada, et neile meeldib mehele pakkuda suuseksi

PS! Ma tean ka ühte peagi 30-seks saavat meest kes ei teegi kunagi keeleseksi naisele
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:21
see vist noorte meeste teema, pole minult veel ükski sõber elusees küsinud mida ma voodis teen
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:25
tere, kuuligaM
esimene küsimus, mis mul lugedes tekkis, oli see, et miks on "mehed" jutumärkidesse kirjutanud? kas sa ei peagi neid meesteks?
ja teiseks küsiks sinult, mis on seganud sind seda teistele meestele tunnistamast? või ongi nii, nagu kiremorvar siin vastas, et sõbrad ei aruta omavahel seda, mida teine naistega teeb?
tänu jfjm-ile suutsin ma ka ennast korraks meeste olukorda panna ja teistmoodi asjale vaadata, aga endiselt tahaks teada, miks siis nii on, et ei saa öelda.
ma ei saa sellest probleemist aru
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:29
Eks see ole pisut ka kristliku kasvatuse tulemus. Söön ja salgan. Kui keegi räägib tabuteemadel ja hoidgu Jumal kui tunnistab, et mina teen seda või toda. kena ja õige ütlus: pimedas ja teki all! Ise endalegi ei tihka tunnistada teinekord, et tegelen fuih asjadega.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:32
juuksur, no ja sina siis julged midagi tunnistada? kui midagi sinult otse küsida, siis enamasti on sul suu vett täis kas siis oma käitumise pealt ei saaks vastavaid järeldusi teha, sellega jääks paljud tarbetud üleküsimused ära?

jotimees meil ka kapimees teha julgeb, aga tunnistada ei julge
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:32
Noored on muidugi suuremad kiitlejad, aga teemaalgatajal näikse juba aastaid päris palju olevat.
Ei saa unustada keskkonna mõjusid. "Ütle mulle, kes on su sõber ja ma ütlen sulle, kes oled sa ise"
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:36
püüdsin ka ennast ette kujutada selles olukorras, kus mina ja naised omavahel nendel teemadel räägiksime. ma ei ole eriline naistega lävija ja oleneb muidugi ka naistest, kelelga suhelda, aga võin öelda, et mind sellised otsesed küsimused piinlikkust tundma ei paneks. kui ma mujal olen suhteliselt avameelne ja teiste naiste mitte, siis oleks ju natuke silmakirjalik või mis?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:37
Kiremorvar alles kapi ukse taga,..... tahaks küll, aga ei julge
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:38
kiremorvar - räägi enda eest see, et ma sinu (vabandust) lollidele küsimustele vastata pole tahtnud, ei tähenda seda, et mul probleem oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:42
kiremorva- aga tohib küsida, miks siis sinult pole uuritud? kui seda tehtaks, kas sa räägiks teistele?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:48
juuksur, vaata pilti laiemalt, pole mina sinult midagi väga küsinudki, aga foorumit lugedes on palju asju silma jäänud.
oled kasutusele võtnud uue parooli?: "lollid küsimused millele sa vastata ei taha", seda olen juba mitmes kohas kohanud.

probleemide puhul on sul vastuseks loomulikult 100% EI
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:50
teismelisena sai tõesti palju arutatud neid asju, aga hiljem pole ette tulnud. no mis sest ikka rääkida kui mehel on juba naine olnud ja kõik seda teavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 10:56
kiremorvar, täiesti õigesti oled aru saanud igale lollile ei peagi vastama. kõigil pole vajagi kõike teada – neil poleks nende teadmistega ka midagi peale hakata. ainult loevad ja kogu lugu. muidugi ma valin, mida ma öelda tahan ja mida mitte. ka sina peaksid vahel sama tegema

aga teema oli keelekas. miks on siis nii raske seda tunnistada?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:00
kui öelda ei taha midagi siis ütled midagi niisama jaburat? sul on hea soovitus mida sa kahjuks ise kunagi ei järgi
hakka ise järgima siis tulevad teisedki ehk sinuga kaasa

nüüd oli teema keelekas jah? oled sa alles demagoog :$ :$
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:03
Utha-teemat tead,tunned? kuidas meeldib? kas sina tunnistad seda,kui sinule juhtumisi tehakse? oma sõbrannadele,sõpradele....?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:04
Minu tähelepanekud näitavad, et seda kiitlemist jagub kahekümne viienda eluaastani, siis hakkavad väärtushinnangud paika loksuma. Kui hakkavad. Ihast loetu ju näitab, et mõnele jääb naine surmatunnini pelgalt eneserahuldamise abivahendiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:09
kiremorvar, mis sa tujutsed. see "loll" polnud otseselt sinu kohta öeldud.

endiselt ma ootan, et keegi teeks selgeks, miks ei saa. kuuligaM-il oli mure
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:09
jotimees, jälle valetad. foorumis üritad jätta muljet nagu sa oled umbe naistesõber ja kaitsja, pillud aforisme ja puha.
see mis sul kulisside taga toimub on sellest etalonmehe kujutisest sama kaugel kui maa kuust. masendav seltskond on siin kui aus olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:11
juuksur: miks sina nüüd ootad, kas sa muutusid järsku kuuligaM kasutajaks või? anna parem ise asjalik panus vastuse leidmiseks, räägi kasvõi mõnest elukogemusest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:14
ma ootan parmat. ehk saab temalt mingi otsekohese vastuse. keegi teine ei taha rääkida meeste tegelikust arvamusest.
ma pole mees, kiremorvar
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:15
jfjm, ihast loetu põhjal veel järeldusi,üldistusi teha päris ikka ei saa? vaata oma sõbrannat Uthat, kes ei soovi sexi ei mehe,ei naisega? rahul ta pole ka kunagi kellegiga?
kiitlemist võib mõnel jaguda ka surmatunnini ja need väärtushinnangud unistusteks?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:17
kuna siit midagi ei tule, siis ma räägiksin ristoga.

"kas sina tunnistad seda,kui sinule juhtumisi tehakse?" mida see "juhtumisi" tähendab? et kui tehakse "juhtumisi" keelekat?
juhtumisi on peaaegu sama, mis öeda, et tehti kogemata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:20
Kiremorvar, ehk valgustaksid mind kah sellest, mis seal kulisside taga siis toimub. Saaks kah ehk midagi huvitavat teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:20
juuksur: sind suudab ainult mode aidata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:21
kiremorvar - anna mulle selle mode nimi, ma räägin siis temaga äkki ta teab vastuseid
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:22
jotimees: no mängi lolli edasi. lihtsalt ma tahan öelda et su foorumi jutt ei kõlba kassisaba alla kah, võlts värk.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:23
Utha, küsimus lihtne? kas sina teavitaks,tunnistaks sõbrannadele kui sinule tehakse keelekat?
mina näiteks küll oma sõpradele voodielust,tegemistest ei räägi? on teemasi millest rääkida ja mida rääkida...?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:24
küsi kasskoeralt, kas ta võimaldaks sul iha lehest puhkust võtta. ma usun et ta kindlasti tuleb sulle vastu me kõik võidaks ja sina ka võidaks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:31
No sina, kiremorvar, pole ainus otsustaja, kas kõlbab või mitte. Aga, et võlts, seda nüüd kindlasti mitte. Kui ma mõnest asjast ei räägi, siis ei tähenda, et ma seda mahasalgan.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:34
jotimees, vastik on lugeda sellist valskust mida sa esindad. nagu kahenäoga juudas, foorumis on üks jutt, reaalis on su teod risti vastu su oma jutule. milleks sa seda jama ajad siis foorumis?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:34
Utha, see nii nimetatud juhtumisi tähendab seda,et otseselt sa ju sexi ei soovi,ei otsi,ei taha?
kogemata võib ka juhtuda,toimuda midagi?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:42
juuksur tahab parmat, aga parmal on naine ja laps. mihkan tahtis juuksurit, aga juuksur põlgas ära.
ojaaaaaaaaaaa tsirkus barcelonas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:43
Kiremorvar, paraku sina mind ju reaalis ei tunne ja sul suure tõenäosusega pole ka ühtegi tuttavat, kes minuga kohtunud oleks. Seega jääbki sinu jutt kuulujuttude tasemele.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:47
kiremorvar- sul on teine puberteet? paistab, et see "loll" kehtib ikkagi sinu kohta ka
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:47
ei tunne, aga see ei omagi tähtsust. tunnen sind foorumi põhjal ja kui lisada juurde taustinfot siis saamegi inimesed õige pildi. muidugi kõik inimesed võivad olla sellised nagu nad on ja kedagi see ei häirigi, juhul kui see inimene ei hakka liiga kõvasti ennast kiitma. tead ju isegi, oskus meeldida on oskus petta. kui sinupuhul taustinfot teada siis su paljud aforismid kisuvad vägagi õõnsateks, sul pole nende ütlemiseks vundamenti. miks sa siis end lolliks teed?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:49
juuksur: võimalik. aga julged sa tunnistada parma ihalust? ega vist
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:54
kiremorvar, sa teed ainult ennast praegu lolliks. mitte keegi pole kedagi tahtnud.

ja enda kohta sa selgitasid siin õigesti. sa oledki poisike
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:56
Pole häbi tunnistada. Meeldib väga see tegevus ;-) Aga miks häbi mõnel on..arvan et kardavad näida nõrgana või et pärast viina õlle juures hakatakse norima :-D
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:57
kuidas ma teen ennast lolliks. ma ütlen välja seda mida kõik nagunii teavad. ükskord on keegi ikka esimene...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 11:57
nõrgana? kuidas need omavahel seotud on?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:03
kiremorvar, ma ei teadnudki, et sa kõigi arvamust esindad. ma tean, et sellisel arvamusel on olnud siin ainult 1 inimene ja sa tunned teda (tuleta meelde). ise sa selle peale ei tuleks. nii.
ja võib-olla aitab nendest kõrvalistest teemadest ja tegeleks sellega, mis on huvitavam. ma saan aru, et sind nii huvitab see, mida ma teen, aga mul pole tahtmist igale lollile mitu korda sama asja selgitada, ok?
rahuned ehk.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:06
Sasi,hea ja põhjendatud vastus.
ikka rohkem kiitlemist teemal,et kuidas keegi kellegile naisele suhu andis? ja seda eriti joogises vines

Utha, aga kuidas sinul?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:07
oh nüüd on kõrvalised teemad, muidu läbustad isuga teiste teemasid, aga kui sina märklauaks osutud siis on ving lahti
ma arvan et ei aita ja sinu tahmine abs ei loe nagu sulle ei loe teiste tahtmised. laseme aga edasi nii et tolmab
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:10
Eks ikka siuke südamepuistamine võib näidata nõrgana..et mina kõva mees söön rauda ja kakan kruve..ja vaat mis välja tuleb..miilustab all korusel :-D
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:15
osad mehed ongi joogisena kõvad machomehed kes tegelikult naisi ei saa. kui keegi hakkab rääkima keelekast, siis temal tekib vastureaktsioon ja hakkab seda mahategema. kõvamees näiteks paneb litse ja kepib proste pooleks ja sellega kogu tegevus piirdubki. tegelikult on viinauimas machomehel lihtlabane kompleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-24 12:17
Kiremorvar, sa õtled välja mida sinuarvates kõik teavad, aga sinu taustainfo on väga puudulik. ja minu ütlemised ei ole õõnsad, õõnsus, mis nendest vastu kumiseb, on sinus endas. Minus on vundament täitsa olemas. Olen seda aastakümneid hoolikalt ladunud.
Mis puutub soovi meeldida, siis kellel seda poleks, aga tihti on minu sõnavõttude põhjus hoopis see, et olen ise elus liigapalju peksa saanud.
˅ näita rohkem ˅