Foorum
2011-06-30 21:07
jah, ma pakkusin tõepoolest selle välja, sina ei nõustunud. Ma ei tee präegu midagi muud, kui kõigest kopeerin sinu kätumist, kui see sulle ei meeldi, siis tegelikult annad hinnangu iseendale. Teise silmas näed pindu, enda silmas palki ei näe, kõlas vist see vanasõna.
Ja siin ka su üks järjekordna vale, sa määgid kaasa peaaegu igal pool, mina olen üleüldiselt paari teemaga piirdunud, ja neisti üks läbuteema.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:16
mjkhan,sinu tuntud plaat hakkas jälle kordama ma tean ja tunnen sind ja sinu toimetamisi sa võid koos Uthaga neid palke ja pinde otsima jäädagi.sina,sina ja paar teemat -eile vahutasid mitmed leheküljed,võid ka sama täna jätkata paar tundi
vahuta edukalt,eks hiljem seda limpsid valad pisaraid ja limpsid.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:23
kui nüüd siiski täpne olla, siis see oli üksainus teema. Kas loetlen mitmes teemas sina oma plaati keerutad? Jah ma võin jätkata, kui viitsin, ja võin ka mitte ja võin ka teinekord jätkata, ja kindlasti ei vala ma sinu pärast ühtki pisarat ja ei limpsi ka midagi. Ma väidan, et minu tegemistest ja toimetamistest ei tea sa tegelikult midagi, aga suure saladuskatte all võin öelda et täiesti juhuslikult ma sinu omadest pisut tean.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 21:28
Lugesin teie öiseid ja päevaseid sõnavõtte....mul tekkis tegelikult üks küsimus..
Kas te ei maga,ei tööta?Mina magasin öösel(Ihas ei käinud),tõusin pool kuus(Ihas ei käinud),tegin paar kiiremat liigutust(Ihas ikka ei käinud),tegin natuke tööd(Ikka ei käinud),läksin randa(korraks mõtlesin,et lähen,ipadil polnud levi),tulin koju(ikka ei käinud),toimetasin,mõnulesin,tegin elukaaslasele paar võileiba ja siis ...enam ei suutnud vastu panna ja logisin sisse....ja mida ma näen..mitu lehte ründavat teksti..öösel,päeval.pärastlõunal,õhtul....
Unetud?Mina varsti voodisse...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 22:01
jah uni jäi lühikeseks küll tuleb tunnistada, ju see siis midagi pakkus, aga õnneks ilmselt varsti käib maha, et väga muretsema ei pane
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 22:37
Ma ausaltöelda ei suuda meenutada ühtegi teemat, kus risto oleks mõnda enda mõtet avaldanud või midagi analüüsinud. Ikka on kedranud üks plaat: olge dolerantsed, kõiges saab kokkuleppida, pöörduge asjatundjate poole. See oli nagu koeral puude märgistamine, et mina olin ka siin. Nüüd ilmselt mõtles, et sellest jääb väheks ja otsustas agressiivsemaks muutuda. Üksi ta kellelegi vastu ei julge astuda, mõistust napib, aga karjas haukumine on ka ju suur asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:13
Caribean, et siis iha on huvitavam, kui oma mees
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:14
On....meil on nn.ebatraditsiooniline suhe,mis ei põhine kirel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 23:16
Mis sellest armukese loost sai?
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 00:02
Suurt midagi..üks kasutaja tundub huvitav....vikat ...tea,kas niidab jalust....aga ta 25
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 01:31
jfjm,sa võiksid oma küüru veidi kohendada kahtlemata sa ei mäleta midagi,homme näiteks ei tule meelde mida täna korda saatsid aga sinu puhul ei ole miski ka üllatav ja uudne.paraku sa ei suuda enam haukudagi,sest sinule jäänud veel urisemine. homme peab sinule kindlasti meeldetuletuse läkitama,et saaksid oma imalat möga siia postitada
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 08:19
selle risto postituse peaks ära märkima, see on omaette marginaalne, muidu on ta postid vaimuvaesed, aga siiit kostaks nagu läbi, et ifimi torge tabas märki ja tegi talle haiget, siis hakkavad temasugused süüdistama selles teist, mida enda juures ei soovi märgata lasta. Huvitav, kas ta tõesti märkas ise et uriseb ja postitab imalat möga. kvantiteedist siiski kvaliteet alati välja ei kasva
˅ näita rohkem ˅
2011-07-01 10:54
Huvitav kes see viimasest 4 lk. postitajatest ikkagi kibestunud kiimakott?
˅ näita rohkem ˅
2021-07-31 10:35
Mina olen kibestunud kiimakott, kui mind lampi blokitakse.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 14:17
miks peaks üldse kiima ja kibestumist seostama? kui ei õnnestu ihaldatuga kiima rahuldada, võib ju alati teise leida...või oma käele truuks jääda
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 14:20
Juba seksuoloogid räägivad, et oma käsi pole päris seksi asendamine võrdselt.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-12 23:06
jaaaaa......huvitav, kas goonerite klubi ka selle viimase väitega nõustub
˅ näita rohkem ˅
2021-08-14 00:50
Vähemalt käsi ei peta ja ei jäta ilma
˅ näita rohkem ˅
2021-08-14 19:57
2JZ, ilma vast ei jäta jah...kui just kipsis pole
aga oled 100% kindel, et ei peta?
˅ näita rohkem ˅
2021-08-14 19:59
sina Capi pane omale uued kummist tissid, ehk siis parem löök
˅ näita rohkem ˅
2021-12-19 19:37
jfjm
2011-06-25 09:37:52
Samas võib ju see: "saame kokku, kepime" olla mõne jaoks fantaasia
--------------------------------------------------------------------------------

nojah. aga kui paljusid naisi selline asi selline asi reaalselt erutaks? et lihtsalt kasutatakse teda onaneerimisvahendina
˅ näita rohkem ˅
2021-12-20 19:58
caprichosa
2021-12-19 19:37:06
...nojah. aga kui paljusid naisi selline asi selline asi reaalselt erutaks? et lihtsalt kasutatakse teda onaneerimisvahendina...
'
----------------------------------------------------------------------------------------
nu see on küll liig, mis liig.
Onaneerimisvahend on ennekõike asi, ese, või mingi füüsiline asi, mitte ettekujutus.
Kui tuleks jutuks, et onaneerimisunistus, siis saaks aru, et sry, see vist on kõigil olemas, mingil kujul, aga vahendina saab kasutada ainult füüsilist objekti, isegi mitte videot.

Vahend on asi, ese, füüsiline nähtus.
Fantaasia on inimese isiklik kujutelm ja ei puutu mingilmääral kokku nähtu endaga.

Sellepärast viskavad afgaanid oma naise kividega surnuks, et viimane oli tänaval ilma näo katteta, teised mehed said fantaseerida.
Kas naised viskavad oma mehe kividega surnuks, kui see end tänaval paljastab
Arenguruumi on
Aga kõik genitaalid, mis mehed üles on pannud, need on individuaalsed, naised te ei tohi neid näha, muidu mehed tunnevad end ära kasutatutena.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-05 10:47
keprik,
pidasingi silmas naise füüsilise keha kasutamist onamisvahendina......no kui need ekraani taga unistavate meeste "saame kokku, kepime" fantaasiad täituksid.
mees siis pakukski omalt poolt naisele torutühjendamise õndsusest osasaamist, eksole

naiste ja meeste paljastuste osas valitseb ilmne diskrimineerimine
topless meestele ei kehti enamikes riikides mingid piirangud, vähemalt rannapiirkonnas.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 00:35
kus saab teha peenisesuurendus protsetuuri
˅ näita rohkem ˅
2022-03-06 20:04
"caprichosa
2022-03-05 10:47:50
keprik,
pidasingi silmas naise füüsilise keha kasutamist onamisvahendina......no kui need ekraani taga unistavate meeste "saame kokku, kepime" fantaasiad täituksid......"
------------------------------------------------------------
Kui naine teeb striptiisi või on aktina samas toas mehega, siis see on füüsiline keha.
Pilt või video on multifilm, mitte midagi füüsilist.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-22 12:23
Jälle sul raha capri otsas aga sa mudid nii halvasti ma rohkem sind ei taha
˅ näita rohkem ˅
2022-03-22 12:26
caprichosa mudis neli päeva kiimakotte Tallinnas
˅ näita rohkem ˅
2022-03-22 13:18
keprik,
"saame kokku/kepime" fantaasia täitumisega kaasneb mu meelest reaalne füüsiline vahekord, mitte multifilmi vaatamine
aga küsimus ongi, et paljudele naistele selline stsenaarium reaalselt erutust pakuks......
eeldades, et kepimehe puhul tegemist harju keskmise isendiga, mitte maarjamaa bradpittiga.
˅ näita rohkem ˅
2022-03-22 20:39
Ma õnneks olen George Clooney
˅ näita rohkem ˅
2022-03-22 21:22
Kes see on?
˅ näita rohkem ˅
2022-04-23 00:55
misterj, kutsu 2JZ oma koopasse orgiale.....siis saad teada
˅ näita rohkem ˅
2022-04-23 00:57
Capri tahab grupikat saada
˅ näita rohkem ˅
2022-04-24 00:24
munavol3 - lase mesilinnul või herilasel nõelata , siis on suur küll nagu sa tahad .....
˅ näita rohkem ˅
2022-05-10 07:34
Lahe on see , et litsiks sõimab sind see ,kes just korvi sai, Lits annab ju kõigigle.
˅ näita rohkem ˅
2022-05-10 12:11
caprichosa
2022-03-22 13:18:43
keprik,
"saame kokku/kepime" fantaasia täitumisega kaasneb mu meelest reaalne füüsiline vahekord, mitte multifilmi vaatamine
aga küsimus ongi, et paljudele naistele selline stsenaarium reaalselt erutust pakuks......
eeldades, et kepimehe puhul tegemist harju keskmise isendiga, mitte maarjamaa bradpittiga.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kui ära öeldakse siis ei toimu ju mingit füüsilist vahekorda, siis toimub suhtlus.
Korvi saamisel otsitakse edasi, kuni leitakse kellegiga klapp.
Valikute vabadus
Aga loomulikult ei õigusta see korvi saamine, või mitte kokku saamine kellegi sõimamist. Selleks on õnneks kindlad nupud, et mitte lävida ebameeldivate inimestega, saab neid blokeerida ja kena on, kui varakult teada saab läbi suhtlussaidi, keda blokeerida.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-06 03:10
keprik,
jah õnneks on virtuaalmaailmas ebameeldiva/ebahuvitava kodaniku elimineerimine väga lihtsaks tehtud

aga ma just kirjeldasin olukorda, kus kepimehe fantaasiad täituksid, mitte korvisaamist.
et saadaksegi võhivõõraga kokku ja ilma mingi muu suhtluseta või emotsioonita lihtsalt astutakse vahekorda...
kui paljudele naistele selline tegevus siiski sügavat hingelist ja füüsilist rahuldust pakuks? (kui patoloogilised nümfomaanid välja jätta).
selles mõttes mehed ja naised on natuke erinevad siiski
˅ näita rohkem ˅