Foorum
2011-06-30 17:39
Seda ongi et saadad ise nõmedaid kirju teistele ja siis halad siin.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:40
Placebo ei uskunud, et võid kirekasse armuda, täitsa jama...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:40
Kiremorvar, mida külvad, seda lõikad. Ristole võid sa ju meeldida, aga kas ka teistele?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:43
Kulla kirem,ma ei saatnud Sulle neid kirju teps mitte huvist Sinu isiksuse vastu,vaid uudishimust,kas tõesti on olemas nii labiilseid mehi,nii kõrges eas... Loe nüüd see kirjavahetus uuesti läbi ja kopi siia ka see osa,mis vastuseks saatsid ja siis arutame edasi,kui soovid...
Ja hala pole ma siia klvanud-olen selleks liialt eluterve,erinevalt Sinust
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:43
Külvanud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:48
armuintriigid on teil päris vägevad, võtab tõesti sõnatuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:50
vähemalt sa ei saa mulle enam nõmedusi postkasti saata, lõpp hea, kõik hea
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:51
Tead,mis mind sõnatuks võtab kirem...kurb tõsiasi,et nii vana mees kui Sina,võib nii lapsiku ja piiratud maailmavaatega olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:55
huvitav et sa seda kirjutades samu vigu endas ei näe. see ongi terve selle teema kõige müstilisem asi, tõesti saadakse nii kahepalgelised olla?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:57
Tule taevas appi-ära nüüd nutma hakka,ei soovinud kohe kuidagi Sinu õrna lapsehinde riivata...
Riputad siia a´la paar kuud vana kirjavahetuse,mis oligi kolmest kirjast koosnev ja täna blokeerid igaks juhuks ära,et ma kirjutada ei saaks??? Kas see tuleneb mingist arengupeetusest,et jupp aega tagasi saadud kolmest kirjast järeldasid Sa,et äkki ma võiksin veel kunagi Sulle kirjutada,olenemata,et ma pole ei enne ega pärast seda Su konolegi kiiganud? Põed Sa rasket haigust? Või on see mingit laadi lastetoa trauma?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:00
Aga ehk siiski paned siia kogu kirjavahestuse,siis oleks ka kõrvalt lugejale selge,miks selliseid vastuseid said...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:02
kummaline, sa oled jumalast võõras inimene, lihtsalt kargad kusagilt välja ja kukud mulle kirjutama, sõimama. nüüd foorumis sõimad mind kuigi mul ei ole sinuga mingit teemat olnud, täielikult null huvi ja ometi on sul mulle nii palju öelda.

ma saaks veel aru inimesest kellega on mul foorumis sõnavahetusi olnud, aga sina? ogar oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:04
ma võtaks ja kommenteeris vahepeal ühte vastust.
tegelikult käib see kurtmine ja solgi kogumine siin samamoodi ka meeste kohta ja mitte vist, vaid minu arvates kohe kindlasti. kui protsentuaalselt naiste ja meeste kirjutamist siin laiemalt uurida, siis esmasel vaatlusel tundub, et enamus kurtjaid ongi mehed vanuseskaalal 20-60a, keskseks teemaks naised ja nende peale kulutatud või veel kulutamata raha ja arusaadavalt mitte ainult see. on ka teisi teemasid ja need kattuvad paljuski naiste kurtmistega.
ma väidan praegu, et nii naised kui ka mehed ei kontrolli siin enam ennast ja kaotavad vahel ajataju.seda viga ei saa ainult naistele ette sööta.
enda kogemustest võin öelda seda, et reaalsustajuga pole enamikul siin kõik korras (ka mitte neil, kes ise arvavad ennast veel „normaalsed“ olevat) ja mis puutub meestesse, siis selles osas ma vaidleks ka vastu. kogemused kinnitavad vastupidist ja näiteid selle kohta on ka mitmeid. nii et minu arust ei edasta mehed siin midagi naisi oma tajuga ja oskustega. see oleneb välja palju isikust.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:07
Meenuvad aastatagused sündmused....kasutaja Placebo oli paarisrakend kasutajaga Uman...sülgasid tuld ja pritsisid tatti...mis nüüd juhtunud on?Hämmastav maailm....Placebo peaks igati vastama Kireka naisideaalile....
Selline avalikustamine...võtab sõnatuks..
Jotimees!Ära muretse...laulu,-paabu ja igasugune muu lind olen ikka mina..Placebo võtmes...lollid on spetsialiteet..tundub ,et linnud ka...ornitoloog ehk...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:08
Kulla kirem,haigus mida põed tundub tõsine olevat
Ma ei kirjuta iial kellelegi lambist ja veelvähem nii labiilsele mehele kui Sina seda oled.
Loe nüüd mõned ajad tagasi siia püstitatud teemasid ja ehk saad ka enesele vastuse,miks Sulle nii väga liiga tehakse.
Ära häma,Sa ei suuda kellelegi siin üllatust valmistada,sest üldjuhul on foorumi külastajaskond siiski muutumatu ja need,kellele Sa püüad siin midagi "tõestada",on tõenäoliselt lugenud ka teemasid,millest meie "sõprus" alguse sai,seega-ära raiska oma kallist aega ja püüa tegeleda oma probleemiga,kust iganes ta Sul ka algust poleks saanud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:10
mis soiud siis hetkel? abs ei raali välja mida sa tahad, sa oled juba kõik ära öelnud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:11
kirekal ikkagi on probleem....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:14
olen nagu olen, ma küll midagi ei kahetse enda juures. või mida te tahate üldse? et ma teie moodi armukirju kirjutaks ja salaja käiks kintsu kraapimas või arvutaks hommikust õhtuni kes on kellegi sõber ja äkki peaks armukade olema? kui teil on probleeme minuga siis on teine asi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:16
demi: mina olen üksikhunt, mina kedagi seltsi ei vaja. Placebo riputas end tookord ise külge, ei tea mis ta üritas meeldida vms.
oma tegude eest ma vastutan ise, aga väita nagu ma olen kellegagi pundis on küll vale.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:19
Oh taevas-ma loen ja ei usu oma silmi Kasutaja kiremõrvaril on tõesti miskitsorti arengupeetus ja ma väga vabandan,kui teadmatusest Sulle liiga tegin
Aga,et asjad Sinu jaoks veidi selgemad oleksid,siis see armuvalu jutt vist käis Boomi repliigi kohta? ja et ka Sina teaksid,siis niimoodi tehakse NALJA ja see oligi NALI!!! Usun,et enamik foorumlasi pole üksteist eales näost-näkku näinud ja mina ega Boom ka ei ole,meil on ehk veidi täiskasvanulik huumor,kuid püüa sellest natukenegi aru saada ja kui ei sa,siis küsi-aitame Sind meeleldi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:23
mis boom, millest sa räägid üldse? armuvalu jutt oli jotimehele...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:35
Jälle üks "asjalik" teema .mida 15lk jahuda..jätku..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:35
jfjm,sinule peab ikka meelde tuletama,et mina pole siin eesmärgiga kellegile meeldida.

oled küll eakas inimene,kuid omi arvamusi,meeldivusi teistele peale suruda pole tõesti mõtet. tahad siis määgi muudel teemadel või kiimle. sa oled minu jaoks end tõestanud ja sinus ma meest paraku tõesti ei näe.oled oma kiunumisega end paika pannud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:36
kõrvalpõikeks.
ma olen teinud siin suheldes mitmeid tähelepanekuid ja ma tahaks teha siinkohale veel ühe.
ma olen pannud tähele, et paljud lahutavad siin enda meelt teiste „lollide“ vaatamisega, aga huvitaval kombel need vaatajad ei taha võtta omaks seda, et keegi teine võiks ka neid samamoodi siin huvitatult jälgida enamus arvab, et teda siin lolliks keegi ei tee ega pea ehk siis suheldaksegi oma maailmas ja luuakse endale siin arvamus, et mina ei ole loll, vaid teised on
ma ise olen ka arvanud vahel teistest seda aga vat kui sa kohtad siin veel teisigi indiviide, kellel on samasugune ajaviide nagu sul ja kui nad siis sinu otsa sattudes tunnistavad, et nad arvasid, et sa ka „samasugune“ oled, siis hakkad asjadele natuke teistmoodi vaatama
äkki oli seda kasulik kellelgi teada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:40
Utha,ega sinust pole miskit üllatavat tulemas
sa oled ise ju üks põikleja
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:45
viimast korda sulle teadmiseks, risto – sa võid ennast tähelepanu saamise nimel kasvõi kaheksaks tõmmata, aga sinuga ma ei aja siin enam mingeid asju. olen korra öelnud ja arvan, et mulle sellest aitab. edasine on sinu enda mure.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 18:54
Utha,ega sa rahu muidugi ei saa. minul mured puuduvad ja ma ei otsi ka neid
kordamine on tarkuse ema,jätka ikka kordamist. ehk jõuab miskit lõpuks ka sinu ajju
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:18
Lepime kõik ära ja oleme sõbrad edasi...
Teen ettepaneku korraldada kokkutulek...beachparty
Siiski kaldun arvama,et Placebo uskus end meest leidmast..Umani näol,aga miskit juhtus...alati juhtub ja kui tegu Kirekaga,siis juhtub kohe kindlasti..arvatavasti....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:33
Äärmiselt huvitav on lugeda mõttevälgatusi,mis tehakse lugedes läbi paar kirjarida.
Armas caribian,erinevalt Sinust,olen abielus,õnneks ka eluterve mehegaja kui ka oleksin tänase seisuga üksik,siis eelistaksin siiski eluterveid mehi,mitte liivakastis kaktki tehtud isast,kes on hakanud end Meheks mõtlema
Üsna huvitav reageering on inimestel-iga indiviid püüab kõrvalseisjaid enese mõttemaailma alusel kategooriasse jagada-aga... ennäe,kõik siin foorumis ei olegi üksikud,kibedad ihalased ja iga kirja taga ei peitu kiivas soov mehele minna või tähelepanu nillida.On veel olemas selline asi nagu ajaviide
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:39
Niisiis juba kolmas naine siin,kes arvab,et Kirekas on katki tehtud.....
Arvan,et foorumlased on kõik abielus või suhtes...ja väidan,et Ihast ei otsi neist keegi mitte midagi muud peale ajaviite ja meelelahutuse..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:45
jummel, sa võid kosmosesse lennata oma meestega, mina ei pea kellegi normatiividele vastama ja mul jumalast kama kaks mida sa meestest ootad või näed. ülla,ülla tõesti ka mulle on foorum ajaviiteks, huvitav kuidas sinule saab olla ajaviide ja mulle ei saagi olla? täitsa pauk nohhhhh

kus kohast tulevad need placebod?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:47
Noogutan Caribian'i postituse peale
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:50
Ainult abielus või suhtes olles ongi siit võimalik kedagi leida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:53
...sealt,kus liivakastitraumad täiskasvanuna reaalsustaju ei ähmasta
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:54
Tegelikult sattusin mina siia tänu oma sõbrannale ( Ca aasta tagasi ), kui tuli jutuks kust leida endale kaaslast ( Naised oma vahel vestlesid ). Üllatuseks leidus rohkem kui üks neiu seltskonnast kes poetas positiivse sõna Iha kohta ja jutustas kuidas keegi leidis endale normaalse teise poole siit.

Sellest järeldades ei ole see võimatu midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:56
saa üle juba sellest halvustamisest
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:57
Parane ruttu kirem!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 19:58
mine koju, pane uks kõvasti kinni
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:03
Hinga nüüd sügavalt sisse ja võta vastavalt vanusele(iga eluaasta kohta üks tikl) palderjani,joo sooja teed ning mine tudule.
Homme paistab taas päike ka Sinule!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:04
http://www.youtube.com/watch?v=dbd5VibkDlA
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:29
tehke pai jja plaksutage endale, suurepärased ärapanijad olete, nii on lootust isegi risto sõbrakollektsoiini osaks saada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:32
Kodusõda......
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:37
mis teil selle ristoga on?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:37
mjkhan,mis sa siin ikka plaksutad endale terviseks plaksuta,mis on kasulikum sinule kui vahtu suust välja ajada
minu ja minu sõbrakollektsiooni peale ära oma kuivanud ajukest vaeva. aplodeeri endale
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:40
mhmh, surma ei saa keegi Ma just kaalusin, et kumba ma eelistaksin, kas otsest tatipritsimist või sellist ärapanemist ja enesekiitmist nagu siin harrastatakse, ja otsustasin et tatipritsimine on siiski elutervem. Irooniaga võib peale lennata paremal juhul üks kord, aga üldiselt on see selline argumentidest palja nurkaaetud nõrga inimese ainus viimane eneseupitamise päästerõngas. Suht hale.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:43
mihkan, aga sa ise pritsid samamoodi tatti. kuna siin on nii vähe inimesi, siis nagunii kõik sõnavõtud lõppevad tatipritsimisega või ma ei teagi miks see sõna nii ärapanevaks on muudetud. püüa siis ise vähemalt teemadesse süveneda ja personaalsed erimeeldused kõrvale heita, isegi siis kui teised seda ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:44
mjkhan,kuhu sa end upitad kas tahad kõrgemale Uthast jõuda sa ikka kaalu ja vaata kas õieti kaalutud saad sa ei pane isegi tatti vaid ajad juba vahtu välja
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:47
Me esindame väga erinevaid maailmavaateid...see siin ka omamoodi poliitika...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:55
Km, ju ma vahest ikka tatti pritsin jah, kogemata või siis on mõni selline hetk, ei salgagi. Üleüldiselt olen ka vabandanud, kui kellegile liiga olen teinud ja sellest ise aru saanud. Teemadesse süvenemisega on muidu tõepoolest nii, et lähiminevikus ma väga pole süvememud, ja tegelikult ega ma väga heaks ei kiidagi seda mida ma teen hetkel, ja kindlasti lõpetan ka varsti. Aga kuna pool aastat tagasi kui ma selle iha maha jätsin tegeles risto selle samaga, tulin tagasi ja ta pole ikka paigast liikunud, siis lihtsalt mõtlesin et proovin ka kas on mingi eriline mõnu Ei ole ausalt öelda ja pikalt ei viitsi, a natuke veel katsetan. Neil p inimestel siiski on natuke teistsugune ajuehitus
Risto, ajan ve? Mu meelest ma pole sinuga võrreldes veel midagi jõudnud ajada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 20:56
caribian,esindame ja väga edukalt alles öösel soovis mjkhan rahumeelset suhtlust,aga ei täna õhtu saabudes ikka vaevab teda miski.
homme jälle hakkab määgima,et miks ma olen liialt sarkastiline tema ja Utha suhtes
tunnistagu teised omi vigu ja ebaviisakat käitumist
teada tuntud lugulaul. mjkhan,ma ei määgi sinule omaselt kõikjal kaasa ja ära liialt kuumal ajal tikke kasuta
˅ näita rohkem ˅