Foorum
2011-06-30 02:01
No jah. Te olete raudselt Risto peale kadedad ja üldse kõigipeale kadedad ja kibestunud, et sellised olete.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:01
kiim ehk pole sellega seotud, aga selles mõttes on sul õigus, et tigetsemine üleüldiselt midagi head ei tee. Aga siin on olukord, kui näitad tee, kuidas see ilma konfliktita lahendada, siis ma koheselt vabandan ja tunnistan oma saamatust. Asi on selles, et tegelikult risto tigetseb, leiab et see on õige ja õigustatud, seda lõpetada ei kavatse. Sinu lahendus?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:04
Lahendus: jätkub samas vaimus. Igaüks omas maailmas ja maailmade põrkumine. Hea kui see jääb virtuaalseks!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:05
enda kaitseks selgitan, et ma ei ole temaga tigetsenud. vahel saan tigedaks tema tegude peale, aga ma ei tigetse. kui vihastan, siis korralikult ja siis ma olen talle ka teinud vahetult teatavaks oma arvamuse, mille peale irvitatakse ja tehakse sama edasi.
ma pole vaenulik, aga risto suhtumises on pahatahtlikkust. ta vihkab kedagi või midagi, tuntavalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:06
mjkhan-vead on alati parandatavad,kui neid tehakse.keegi meist pole vigadeta. vigadest õpitakse ja püütakse neid hilisemas elus vältida.
miks ma peaks valetama. minul on sinuga varem olnud eriarvamusi ja neid kahtlemata ka tulevikus.
Utha-väidad,et sinus puudub sarkasm ja pole meelega ebameeldiv sinu arvamus ,millega mina nõustuda ei saa paraku kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:11
Utha, palun ära unusta ka seda milliseid postitusi oled minule läkitanud paljude kasutajate kohta. tõsi,sa olid siis juuksur
nüüd oled mitmetel kordadel soovitanud minul lahkuda siinsest keskkonnast.
ära looda ja soovi kõike-ma pole kellegi käsutäitja,ega ka ümardaja
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:17
kui sa nüüd oled siiras, siis ma olen valmis samaga vastama. eriarvamusi on ja tuleb kindlasti veelgi ette, aga lahendame siis präegu selle. kopeeri siia kaks utha postitust, mis sa leiad et on sarkastiline, ja utha kopeerib siia paar sinu postitust mis ta leiab et on kuuletumine, enda teiste arvelt esile tõst mine vms. siis arutame natuke konteksti ja selgitame asju ja võimalik et saame konfliktile joone alla tõmmata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:25
mjkhan- loe foorumi teemasi siit kajastub kõik ja kõigi kohta.
minu sooviks pole kellegiga konflikte tekitada ja see ei ole ka tulevikus eesmärgiks
meeldivate inimestega alati on endal ka suhelda tore,seda kajastab ka mu sõbralist ja postkasti tulevad kirjutised nii meestelt kui naistelt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:27
risto, ei. ma ei väitnud, et minus puuduks sarkasm jm. ma tean, et ma olen seda ka olnud ja sinuga ka. ma väidan seda, et sinule ebameeldivuste tekitamine ei ole asi, mida ma siin taotleks. ma ei taha olla meelega kellegagi sarkastiline ega midagi muud, see pole minu moodigi ja mulle ei meeldi ka see, et sina seda minuga oled. see ongi meie peamine konflikti koht. meil on pidevalt erimeelsused olnud. ma olen tahtnud neid ka lahendada ja arutada sinuga, aga olen aru saanud, et sa ei otsigi tegelikult lahendusi. sa tahadki konflikti ja ebameeldivusi. muidu me selles olukorras poleks ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:38
risto, ma loen foorumi teemasi, ja näen mis seal kajastub, selles asi ongi, sulle kajastub see erinevalt kui mulle. et sa saaksid nüüd vastu vaielda või lihtsalt teadmiseks võtta, siis sinu postitused on tihti kas vaenulikud, või siis iroonilised, või siis õlalepatsutavas toonis heakskiitvad, või siis libedalt takkakiitvad. On ehk ka paar üksikut tõesti huvitavat posti, kus räägid mingist oma kogemusest. Ma ei tea, kui suur on su sõbralist, ja ma ei pea seda väga argumendiks, sõbralist on nii suur ki palju viitsid klikke teha, ja postkasti sisu on isiklik. Sa ei saa eeldada et ma hakkan argumendiks pidama midagi, mida ma ei näe, ja mina ei seeldada, et sa näitaks mulle oma erakirjavahetust, niiet jätame selle välja. Kokkuvõtlikult on küsimus selles, et kas sa tunnistad, et su käitumine foorumis, või osa käitumist on osadele foorumikasutajatele häiriv, ja kavatsed seda muuta, või ei. Kui jaa, siis minupoolest on asi sedapuhku unustatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 02:53
Utha-vana tõde mis peab alati paika.kui tahad maailma parandada ,siis alusta endast.
kui inimene suudab austada, usaldada ennast,saab ta seda soovida ja tahta teistelt vastu.
minul puudub paljude foorumis osalejatega probleemid,ebameeldivused-kõigil omad vaated ,arusaamad,tõekspidamised.
on olnud tõsised lahkhelid ka paari kunagise foorumlasega,kuid nüüd on need ületatud ja üks ka minu sõbralistis.me suhtleme ning mõistame ka teineteist vaatamata seksuaalsetele huvidele.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 03:03
mikhan- kas sul ei tekkinud praegu tahtmist karjuma hakata? mul tekkis.. mulle tundub, et ma olen neid arvamus, mida risto praegu kirja pani, enne kuskilt lugenud. täpselt jäljendatud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 03:06
ma väidan risto, et sa hindad olukorda valesti, ma võin eksida, sinu suhtlust foorumis vaadates paistab silma üks asi- sa kirjutad väga palju, tihti ka otseselt pöördudes kellegi poole, tagasisidet saad vähe. Ja siis jääbki mulje, et kirjutad nii palju et saada tunnustust ja tähelepanu, seda ei tule, siis proovid seda saavutada, kellegi, antud juhul utha halvustamise arvel enda upitamisega. See on mulje mille sa jätad, ei vaja tõestust, et seda sa nii ei mõtle vms. Siit edasi jääb mulje, et miks just nii ja miks just utha, sest sel teel tundub kerge olevat olla meelejärele parmaleikinile ja kiremõrvarile, kellega võrdväärset tähelepanu sa justkui sooviks.
su esimene lause, selle maailmapaandamise kohta vastab muidugi tõele, ja kui sa tähele oleks pannud, siis ta on ennast palju parandanud, ja siit jällegi veel üks mulje, see valmistaks sulle nagu pettumust, on oht kaotada ohver, kelle arvelt ennast rambivalgusse tõsta. Need on muljed.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 03:33
Utha ja mjkhan-oi teid õnnetuid küll,lausa kahju peaks olema
minul pole vaja mingit rambivalgust,kui vajate,siis vajate seda ise.
ma pole ka siin ,et kellegile meeldida ja kiidulaule kaasa laulda
mjkhan,pean sinule ikka kordama ,mida sa ka tead ise-sinu varasemad väited pole ka osutunud tõesteks.
Utha saab ise end kõige paremini ja meelsamini halvustada.mina seda tema eest küll tegema ei kavatse hakata ja pole ka plaanis olnud. oma valgust ja sära näitab ikka inimene ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 03:39
ma tahaks midagi lisada ohvriks olemise koha pealt. ei ole vaja minust kellegi ohvrit teha.
enda teada ma ei ole ennast veel ohverdama hakanud ja ma ei asuks sellele kohale ka siis mitte, kui mul poleks enam teist valikult ja mind ähvardataks. see ei ole ka tagakiusamise tunne. ma polegi pidanud ristot kunagi endale arvestatavaks vastaseks või kaaslaseks, kellega asju arutades midagi paika saaks panna. siis oleks huvitav vaieldagi, aga pole. ei mingit naudingut temaga suhtlemisest. meie maailmavaated on nii erinevad, et koos me eksisteerida ei saa. aitab sellest, kui ma arvastan tema eksistentsiga ja teda ei puutu siin, aga muud ma lubada ei saa...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 03:44
sa ei saanud nüüd aru. Ma kirjeldasin sulle, mis mulje sa jätad, mitte ei väitnud et need ongi tegelikult ka su motiivid. See viimane post muide on üks selline osa su ettearvatavast käitumisest, ma mõni lehekülg tagasi pakkusin neid reaktsioone välja, lõpuks sa selleni ka jõudsid.
Millistest minu varasematest väidetest on jutt?
Millist oma valgust ja sära näitad siis sina muidu, kas nüüd tuleb jälle see legend sõbralistist ja postkastist?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 03:48
mjkhan- ma ei ole planeerinud sinule legende pühendada
sinul on sinu arvamus ja muljed-püüa nendega leppida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 08:15
Olen teemaalgatajaga nõus! Iga mees vastab äraütlemisele vastavalt oma intelligentsitasemele.

Paljudel juhtudel aitaks tõesti lihtsalt ankeedi läbilugemisest, aga nii kiire on, et .....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 12:31
Ehh, ma olen kiimas nii kiimas et lausa kibe hakkab
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 12:39
eks intelligentsust on ka natuke vaja (kasvõi selleks, et suuta teisele kiri vastu kirjutada), aga selle, kui korrektne see vastust tuleb, otsustab sageli ego.
kui kirjutanud inimene on ise vaimselt tasakaalus ega oma teiste suhtes mingeid liialdatud ootusi, siis ei tule sealt ka midagi labiilset vastuseks. tavaliselt saadakse aru või vabandatakse, kui teisele pole sobinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 13:42
Tegelikult aga toimivad päris maailmas asjad nii,et "kuidas sina külale,nii küla sulle"...
Ka kõige rõvedamale ja labasemale kirjale saab anda tasakaaluka eitava vastuse ja kohe kindlasti ei usu ma,et sealt omakorda vastuseks rõvedusi lendama hakkab.Asi on ennekõike vastajas endas ja selles,milline see eitav vastus välja näeb.
Ma pole vist tõesõna saanud kordagi ühtegi ülirõveda sisuga kirju ja kui mõni ongi veidi "ekstreemne",siis ühelegi viisakale eitusele pole ma eales saanud labast ega rõvedat tagasisidet-seega peaks teemaalgataja kõigepealt enesele otsa vaatama ja alles seejärel,kui endal puudub igasugune asjaosalus,siia kurtma tulema...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 13:44
Vigade parandus: sisuga kirj...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 14:12
Kui nüüd tohin teie vestlusesse sekkuda, siis...Rõvedatele kirjadele, stoilise rahuga viisakaid vastuseid andes, viib see vastase esmalt marru, seejärel segadusse ja kõige lõpuks ta loobub oma "kaunist" stiilist ja enamjaolt kaob silmapiirilt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 14:16
head reeglid, aga kas teine ka samade reeglite järgi suhtleb? äkki peaks suhtlemise alguses need kindlaks tegema ja siis asuma suhtlema?
ei ole endalegi rõvedusi eriti kirjutatud. sellised kirjutajad kaovad tavaliselt ise siis, kui neile midagi ei vasta või siis kui vastata neile rahulikult midagi. ärritada neid enam ei tahaks. ja teinekord on nad ise olnud natuke arad selleks, et su vastust ära oodata – blokeerivad nt. neile ei ole vajagi vastata
ma arvan, et mitte alati ei ole nii, et kuidas sina teisele, nii teine sinule. kui eos on sees tunded ja solvumised või kes teab mis veel, siis pööratakse need maailmad segamini ja sa
võid oma reegleid teistele meelde tuletada nii palju kui tahad, aga keegi sind ei kuula.

minu eelmine seisukoht puudutas olukorda, kus sa ise oled andnud teisele rahuliku eitava vastuse (ei midagi teist solvavat vms). kunagi ei või teada, millises olukorras see teine inimene teisel pool on.
suhtlus on kahepoolne ja vahel seal ei vea
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 14:25
Aikoniga 100% nõus.
Olen olnud blokeeritud vaid ühe inimese poolt(seda ka praegu) ja kuna mul pole eales temaga mingit pistmist olnud,siis järeldan,et ta vist ei tea ka ise,et mind blokeerinud on,sest aeg-ajalt saadab ta mulle kirjakesi ning ei mõista,miks vastust ei saa...no on muidugi veel ka variant,et tal mingi kiiks Aga jah...kui tulla siia avalikult viisakust ja intelligentsi nõudma,peaks ennekõike ise nõuetega vastavuses olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 14:28
aikon - nii see enamalt jaolt on. on olnud ka erandeid, kus selline vastus on mõne rõveda kirjutaja mõtlema pannud ja ta on koguni tulnud mingi aja pärast tagasi ja ise vabandanud. mul on kogemus olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 14:36
aikon, aga kas sulle on naised kunagi rõvedusi kirjutanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 14:40
Mmmmm...jah, on olnud ka selliseid seiku, minu elus siinsel maastikul
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 14:46
Siin peaks Placeboga nõustuma.Oskus vastata rõvedatele kirjadele ja üldse kirjadele on väga oluline.Arvan,et enamuses on vastajad ise süüdi kui rõvetsemine ei lõpe ja peab tulema foorumi kaudu neid avalikustama.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 14:49
kõigile pole seda suhtlemiskogemust ja -oskust võrdselt antud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 14:57
mu tekkis küsimus.
kummast suhtlejast on kergem vabaneda – kas naisest või temaga samal tasemel kirjutavast/suhtlevast mehest?
kes neist on olnud agressiivsemad? tase oleks siis solvamine, rõvetsemine, pealetükkivus jms. on kogemusi?
naised on arvatavasti naistega agressiivsemad ja mehed on ka omavahel seda rohkem kui naistega, aga mis te arvate?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 15:06
Meeste kohta ei oska öelda midagi,sest ma ei pea kirjavahetust meestega Naisted,kahjuks mida vanemaks saavad,seda vähem kannatavad kriitikat
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 15:07
Võrdlusi ei oska tuu, kuna virtuaalsuhtluse kogemused meestega on enam, kui napid aga mis naistesse puutub, siis suhtkoht agressiivsed on (olete) ikka küll vähemasti inkognito ja virtuaalis (see polnud üldistus, vaid mõningate seikade esiletoomine)
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 15:10
Kolades foorumis,näeb nii mõndagi õõvastavat ja tõtt-öelda on jäänud mulje,et naised on palju labasemad ja rõvedamad kui mehed.
Pealegi sain just teise bloki-kes "küsib,see ka saab"...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 15:14
Eriti on just sellised naised, kes kirjutavad ja vinguvad, et neile pikki ja sisutihedaid kirju ei kirjutata. Ja kui kirjutad, siis saad 1 lause kaupa vastuseid. Üldiselt, mida tagasihoidlikum ja "tavalisem" on naise profiil, seda tavalisem ja normaalsem vastus ka on.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 15:22
Sama reegel kehtib ka meeste kohta-mida tagasihoidlikum profiil,seda sisutihedam mees selle taga...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 15:33
ei ole siin mingeid kindlaid reegleid valikul kehtib enamasti juhuslikkuse printsiip. asi on ehk rohkem selles, kui sageli seda "normaalset" siin kohatakse ja siis tehakse selle pealt üldistused
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 15:44
mida tähendab "normaalne vastus", parma? kas need „tavalised“ naised ei rõvetse sinuga oma vastustes või mida sa sellega öelda tahtsid? või räägid sa "ei" ja "ja" vastustest?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 15:59
Tulles veelkord eelneva juurde tagasi,siis ma ei mõista,kuidas naised,kes siin kurdavad mittenormaalsete kasutajate ja kirjavahetuste üle,on enda ümber kogu iha saidi solgi kogunud.
Suhtlen siin väga-väga paljudega ja valdav enamus on neist ülimalt eluterved kodanikud,mida ei saa öelda aga igapäevaste foorumi "laululindude" kohta...

Inimesed,kes te siinse saastamajanduse üle kurdate-VAADAKE ÜLE OMA PROFIILIINFO,FOTOD JA ENESE KÄITUMINE NING KIRJAPILT! SUHTUMINE TEISSE ALGAB SIISKI TEIE ENDI SUHTUMISEST ÜMBRITSEVASSE...

Pole mõtet oodata kirja Monaco Vürstilt,kui kontot kaunistavad vaid genitaalid ja utoopilised nõudmised kirjasaatjale,nõudja ise aga jääb oma soovidele kättesaamatusse kaugusse...
Vaadake ennekõike "peeglisse" ja alles siis visake kivi teele...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 16:05
Eks ma püüan ennast parandada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 16:13
Normaalne vastus on normaalne vastus. Ilma rõvetsemiseta ongi normaalne vastus. Aks siis jah või ei või midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 16:13
jfjm- milles sa ennast parandada püüad?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 16:18
Ma ju ka igapäevane foorumi laululind
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 16:22
pole vaja võtta isiklikult, jfjm
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 16:44
kõik see, mida sa kirjutasid, on õige, Placebo, ja pean seda ka enda arvamuseks, aga mul tekkis küsimus: kas me räägime endiselt musu5-st ja tema muredest või on siin ette võetud ka teised teemad ja tahtaksid neile vastust saada?
et asi kõigile selgem oleks, siis oleks hea, kui sa selgitaksid, kellele see tegelikult mõeldud oli - kas ainult nendele sinu poolt kirjeldatud naistele või pidasid sa veel kedagi siit silmas? jfjm näiteks tundis esimesena ennast natuke puudutatuna.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:06
jfjm: Sind ei pidanud ma kohe kindlasti silmas...ja tegelikult vist ei kvalifitseeeru oma ulmetega sellesse kategooriasse meessugupool üldse-neil on siiski veidi enam reaalsustaju kui siinse saidi naistel...
Ma pole vist ühegi mehe kontol näinud teksti,mis nõuaks iga liigutuse eest eurosid või kui ongi midagi sarnast kirjas,siis ikkagi kerges iroonia-ja huumorivõtmes.
Ennekõike oli minu mõte suunatud tõesti teemaalgatajale ja sekundaarselt ka kõigile ülejäänud foorumi kasutajatele,kes on millegi analoogsega siin kunagi hiialnud või seda teha plaanib...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:10
Utha,tore kui selliseid positiivseid arvamusi õigeks pead ning pead ka enda arvamuseks.
aga kuidas oma käitumises sa selliseid arvamusi isiklikult kasutad?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:12
Igapäevane foorumi laululind ei rõvetse Rõvetsevad ikka elust pettunud või kibestunud inimesed.Kuna reaalelus neile seda võimalust vist vähe antud siis netis võimalused suuremad aga ei maksa neid tõsiselt võtta,sageli nad ise tüdinevad ja kaovad ära pikapeale
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:32
kirjakesi kasutajalt placebo

Autor: Placebo
Saaja: kiremorvar
Teema:
Saadeti: 2011-05-26 21:58:49
Loeti: 2011-05-26 22:03:41
kustuta kiri

Minu mure see polegi,lihtsalt Sinusugused pooletoobised on hea ajaviide...

---------------------------

Teema: Igaks juhuks ka-Õhtust!
Saadeti: 2011-05-26 21:45:04
Loeti: 2011-05-26 21:54:20
kustuta kiri

Sa muidugi ei pea vastama,kuid mind kohe väga-väga hakkas huvitama,et kas oledki selline ajukääbik?
Kuna Sa foormis vastata ei söenda,siis julgesin võtta õiguse Sulle postkasti kirjutada...
Miks Sa nii väga seal foorumis võimelda soovid? Tähelepanupuudus?

---------------------------

Teema:
Saadeti: 2011-05-26 22:15:45
Loeti: 2011-05-26 22:15:54
kustuta kiri

Oh Jumal Sa oled kohe kõvasti põrutada saanud

----------------------------

Teema:
Saadeti: 2011-05-26 22:22:21
Loeti: 2011-05-27 00:19:29
kustuta kiri

Nokin pigem Sind-lollid on minu eriala,seega puhtalt töine huvi...

----------------------------

Iha on silmakirjalike, kahepalgeliste inimeste pesa.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-30 17:35
Mis sel küll kahepalgelisusega pistmist on??? Selles kirajavahetuses ei nae ma küll miskit ekstravagantset,et sellest päeva naela teha...
Ja paraku on Sinu olemus siin tõesti kui pooletoobisel-olin lihtsalt aus...
Ma lihtsalt uurisin Sinu enda keeles,mis Sind siia võimlema ajendas
˅ näita rohkem ˅