Foorum
2011-06-25 12:07
vat kus mul tänavavõitleja väljas või tema hakkab vastu sellise vastuse peale teeks naerust püksi.
kiremorvar, õigusta enda olemasolu siin millegi kasulikumaga tegeledes. ma ei too sulle mitte mingit kasu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:10
Leedilea: ei viskunud, see on inimese käitumise vastav tulem. sa loe tema kommentaare, aksepteerimaks kriitikat ta ülbab veel kõvemini, miski ei tundu teda peatavat. lollimängimine on talle nagu sport, kõrgemale, kaugemale jne
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:13
Uthat on vaja kasvatada ja veidi suunata? eaka naisena on paraku õppimine raskem,kuid ta teeb edusamme.meie kõik märkame neid? Uthat võib armastada,vihata aga ükskõikseks ta kedagi ei jäta? väsimatu,järjekindel,olgugi,et teema mõte võib vahel temani jõuda mitme tunni,päeva,aasta pärast...?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:13
täiesti õige, mind ei peata miski.
aga tegelikult ka, ehk aitab sellest? eraldi sa minuga rääkida ju pole julgenud ega tahtnud ja see ütleb sinu kohta ka kõik.
kannata mu üleolek kuidagi ära. ma ei oska midagi muud sulle soovitada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:16
juuksur: milleks sinuga rääkida, sul ei jõua nagunii miski kohale. me oleme juba varem pidanud dialoogi, kõigele on alati LÜHIS järgnenud.

palju sa paroolitad "aga tegelikult ka, ehk aitab sellest?". sa pole normaalne ju, sest sa ise topid end igale poole ja siis kiunud.
pöördu arstile, analüüsige end koos, viga on sinus mitte teistes foorumlastes.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:18
Utha,sind tõesti ei peata miski? aga kuhu suunda sa oma pea paned?
räägi nüüd veidike teemast,kus oled tänu sõbrannale?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:20
Kas teil ajavitieks laupäeva hommikul midagi muud teha ei ole? Kell 9 varahommikul , õigemini on see alles südaöö, hakkab juba ihas elu pihta. Ja teie väidate, et iha on lihtsalt ajaviitmise koht jne... Kas teil muud elu ka on? Seksige näiteks sellel ajal või on see seks juba ära tüütanud, sitaks palju käes, et ei viitsi enam ?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:30
mina praen hetkel liha ja keedan mune. ühesõnaga teen endale lõunaid valmis. kuna pean asju jälgima siis ongi hea ühesilmaga foorumis passida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:39
parma,mina pean ajaviiteks olema töö juures.
sex pole veel tüütama hakanud?aga kuidas muidu endal?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 12:45
Ma lubasin ühes teises teemas, et enne seksist ei mandu kui enam ei tõuse. Niikaua annan aga tuld. Väike suitsupaus lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 13:16
parma, valmistud siis õhtusteks vallatusteks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 17:27
jah mehi igatsorti.Täna jälle tulid kiimakotid keppi lunima.ÄH kui jäledad.Tagugu parem pihku,mitte käigu mööda kontosid ja lunivad keppi,maailm avatud kas ei oska sebida et keppi saada??
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 17:37
35-aastane on eakas naine? Oi,Risto nüüd lasid end küll veega alla....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 17:44
caribian,sa loe selle 35 aastase naise teksti vanus pole määrav ma ei ütle ka paljude 55 aastaste kohta eakas,sest nende mõte ja vaade elule on teine kui konkreetse mainitud naise puhul
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:04
Üksikud naised pidid pikapeale tigedaks-ja ühiskonnaohtlikuks muutuma
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:21
No iha on koht, kus välja elada. Ikka parem, kui poes piimakapi uksi plõmmida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:26
On ka paremaid viise auru välja lasta-trenn,jooga,seks
Igatahes siin tati pritsimine küll pikemas perspektiivis viljakas pole...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:29
Placebo. Liiga keeruline!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:40
Mis on keeruline? Seksimine?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:41
hehe mis ma ikka ytlen. musi5 mine hinga p2rast igat kirja yks sahmakas v2rsket 6hku ja naera selle yle.
kuule kui keegi viitsib ja loeb ankeete siis seal p2ris huvitavaid asju ikka otsitakse kui kirjutad siis yteldakse et ei ma tegelt ei otsi midagi lihtsalt vaatan. nii et vahet pole musi, mida sa sinna ankeeti kirjutad see ei loe
selle kohta ytlen ainult nii: et 2ra v6ta sydamesse v6ta parem suhu... kes tahab see sylitab v2lja
PS! sry naistel on vahe olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:42
Seksimine jah. Ega me mingid kiimakotid ei ole, kes käivad seksi lunimas!!

Trenn ja jooga on väsitavad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:45
No siis jääbki üle seksida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:48
No kuidas seksi saada??
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 18:55
Küsi neilt tigedatelt naistelt -kaks käbest ühe hoobiga...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 19:01
Tead Placebo. Ega siin lehel seda enam teha ei julge. Mine tea mis tegelase otsa satud veel või kes su kirjad kuhugi kopib. Liiga kaua siin viibinud, teada tuntud teemad juba ja nüüd saadan kuus vbla 1 kirja heal juhul. IHA ei ole koht, kust seksi otsida no tee mis tahad aga ei ole. Ainult niisama võib mulli ajada ja pritsida kasvõi tatti
Vaadake neid hoiatuste teemasid. Neid on ikka sitaks! Kui foorumit ei loe, siis oled suht ämbris omadega. Ja kui foorumit oled juba natuke aega jälginud, siis enam ei ole isu kirjutada kah.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 19:21
Olen Sinuga 99% nõus ja see üks,mis ei ole,sisaldab teadmist,et siin on siiski mõned üksikud NORMAALSED indiviidid,kellega kannataks lobiseda ka klubis või tänaval kohtudes.Enamuse parku aga moodustavad siin tõesti veidrikud,kuid eks oma võlu on neilgi-mõjuvad NORMAALSETELE kui kärbselint kärbestele
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 19:23
NORMAALSEID. Ei ole olemas!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 19:27
Sõnastan ümber-vaimselt stabiilsed-,olemuselt huvitavad-,keskmisest väikekodanlikust eestlasest erinevad-,eluterve mõttemaaillmaga kompleksivabad inimesed
Neid on siin saidil küll imevähe,kuid pean tõdema,et siiski...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 20:19
Olukord tegelikult selline,et isegi kui saabuks siiras,ehtne ja ilus kiri...sellele ei julge enam lihtsalt vastata ..kahtluseuss,et tegemist võiks olla kümnekambrilise lõksuga hoiab tagasi...
Kiimakotid...kõik persoonid selles maailmas on stabiilselt kiimas...lahti saadakse sellest kiimast erineval moel..mina teen trenni,kes paugutab uksi,kes seksib...maitse asi..
Ma ei pea päris õigeks,et abielus mehed otsivad nn.kõrvalhüpet ...oled vande andnud-ela sellega ja kui enam ei taha,lahuta ära ja siis otsi mida-keda iganes soovid....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 20:23
risto- see on sulle, loe
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=8&post=92546

ma ei hakka sama asja igal pool kordama. ma loodan, et ehk sellest ainsast korrast aitab sulle, kuigi ma tean, et see sind tegelikult ei peata.
ma teadsin, et mul tuleb siin foorumis idootidega tegemist teha ja nii ongi. vabanda, aga sinuga ei ole saanud viisakamalt siin suhelda. sa ei tea, mis see on.
otsi endale teine partner, kellega sa foorumis „suhelda“ saaksid. keegi, kellega sa saad vastastikku teineteisele oma sarkastilisi kirjakesi kirjutada jne. ja otsi endale keegi endasuguste seast. mulle ei ole vaja siin esineda. ma tean niisamagi milline sa oled.
tänan sind tähelepanu eest
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 21:03
Neiud ärge pange veel laudale tuld otsa kuna kõik lambukesed seal päris kindlasti ei ole mustad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 21:13
need on siis need laudaukse paugutajad?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 21:14
Täpselt täpselt
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 21:16
Suhtleme ikka kõik edasi muidu poleks ju foorumit...midagi asjalikku siin ei arutata,pigem ikka teineteise hammustamine
mina lähen igatahes hambaid teritama
Tahaks hirmsasti teada,kas Kirekas on ka kiimakott ja kui on..miks ta siis vihkab kõiki naisi ja mehi ka vist ei armasta....let`s call Hercule Poirot
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 21:40
caribian,ega see hammustamine ka sinule nii väga võõras pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:19
hm. ma pean ütlema et ma üldiselt ei oska kellessegi väga pahasti suhtuda, missiis et vahest ajavad lolli iba või vastuvõetamatuid mõtteid välja kõik kiremõrvarid ja jfjmid ja parmaleikinid ja pushupid ja uthad ja redlightid ja caribianid ja boomid ja ok kes kõik veel, kokkuvõttes on igaüks ka kirjutanud midagi tarka, mida kõrvataha panna, või siis lihtsalt olnud meeldiv suhelda kasvõi ajaviiteks, aga risto18 on üks imelik tegelane, väiklane, kahepalgeline, kompleksides ja veider. Mitte et mind oluliselt häiriks aga lihtsalt uudishimust- mis sa siin teed , risto, või mida sa siit otsid, ja kas on ka keegi, kellele ta tõepoolest meeldib või kes on midagigi õpetlikku või vähemalt head ajaviidetki leidnud ta kirjutistest
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:24
Tunnistan pattu...ma pole Ristot eriti tähele pannud...kirglik naistevihkaja vist pole?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:30
ega see polegi patt, kuni sa ta kohta midagi öelnud pole, et ta su vastu väiklaseks pole muutunud, siis polegi midagi tähele panna, ta kirjutab palju, aga sisu kokkuvõtlikult on, et kui on probleem, hakake seksima, see aitab alati, siis vist veel et olge aga hästi tolerantsed jne, ja vist oligi kõik, muidu käib lihtsalt teemast teemasse küsib teemade kohta et kuidas kellelgi sellega on jne ja huvitav et isegi jutustavad laused lõpetab alati küsimärgiga. Nüüd hakkab mind vihkama, ja kirjutab igsse teemasse, kui kibestunud ma olen aga tema omas suures tolerantsuses annab mulle andeks, sest isegi minusugusel peab olema koht kus ennast välja elada, või noh midagi sinna kanti
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:40
Ahah...18-aastane..arvan ma...
Nüüd hakkab mind ka vihkama..las vihkab..mulle nii noored ei meeldigi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:41
No Risto on hakkaja, ta seebitab ennast praegu korraga kahe mehe tarvis, aga kui seep suhu satub siis võib nii mõndagi juhtuda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:48
Ta vihkab sind ! Oot-oot,ma lähen loen ankeeti...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:49
olen tähele pannud, jf, et sind ta juba vihkab, mind ta tegelikult vihkab juba vanast ajast, veel vihkab ta uthat, kindlasti on kedagi veel, kas ta nüüd kohe sellepärast caribian sind ka vihkama hakkab on iseasi, ta oleks meeleldi 18 aastane ja võib seda komplimendina võtta, tegelikult ta ongi kuskile sinna 47-49 kanti päss vist.
Kohe saame teada et oleme kõik kibestunud, eriti mina, ja siis et olen kapis ja tahaks tegelikult kangesti temaga mingit seksivärki, aga kahjuks ma talle kuidagi ei sobi aga siis lohutab et küll leidub mulle ka mingi lontrus
jfjm, millise kahe mehe, kas kiremõrvari ja parma, olen tähele pannud, et neile ta püüab kangesti meeldida, või tähelepanu saada kohe saan teada, et olen armukadedusest meeleheitel
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:51
Sind ei vihka,hoopis armastab.... mind vist ka ei vihka..olen gaydele alati sümpaatne olnud ja nendega hästi läbi saanud..lävin tööalaselt paljude übersexikate gaydega....vahest tahaks hakata neid isegi naiste-usku pöörama...
Meie Risto ei olegi 18...ankeet väidab,et 48...näpukas?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 22:59
ei ma ei usu et armastab, aga ta on nii tolerantne, et saab aru et isegi minusugusel peab olema mingi koht, näiteks iha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 23:09
No selle tolerantsusega on Ristol sama suhe, mis kirikuõpetajal vooruslikkusega
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 23:20
jajah, filosoofiliselt asjale lähenedes siis tihtipeale ju kuulutatakse kantslist leegitsevalt seda, mida ise väga ei järgita. Väidetavalt isegi homofoobid tegevat nii, võis siis õigemini need kapi igasugused... p- sõnu igaks juhuks ei tohi välja kirjutada, kunagi ei tea kes kui hästi reimo metsa tunneb, isegi minu isku vastu olla organid juba huvi tundnud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 23:34
Mis see Risto teile nüüd paha tegi?

Caribian. Sa ikka kohe käid kõigiga teemakohaselt läbi? Maailmanaba?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 23:40
Püsivus viib sihile
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 23:43
Ja see siht oleks...?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-29 23:47
Paar päeva tagasi kiitis ristot Kiremorvar, nüüd muretseb parma, et talle tehakse liiga.
˅ näita rohkem ˅