Foorum
2009-10-22 12:14
Kas bi-mees on lihtlabane pederast või homo sugemetega hetero.Ise arvan,et kui selline mees ka naiselt pidevalt anaali nõuab siis ta on pede.Homod,kes üldse naisi ei vaata on minu arvates lihtsalt kolmas sugu,nagu meessugu naissugu ja homosugu.Need tunneb kohe ära,nad ongi loodud sellisteks ja neid ei saagi ravida.Nad lihtsalt on.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-22 12:35
Ise küsin ise vastan!
˅ näita rohkem ˅
2009-10-22 12:58
bi-mees on lihtsalt lits mees,kel on ükskõik kuhu enda toru tühjaks laseb.Kapipededest erinevad nad sellepoolest,et tõsisemad tunded tekivad neil naiste vastu.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-22 13:29
irw

igal omad terminid...
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 00:55
Nii vähe inimesi ja nii palju lolli juttu
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 11:17
Nii on jah kõige lihtsam ütelda,et loll jutt,aga kuna sina,Aix64 oled ka bi siis võiksid lahti seletada ,miks teid tõmbab korraga nii meeste kui ka naiste juurde.Mina heterona seda ei mõista,kas on see uudishimu,vajadus või haigus.Mul on juba ainult sellepeale mõelda vastik kui ma kellegi mehega peaksin olema.Ja lõpuks, mis vahe ikkagi on bi-meeste ja pederastide vahel?Ole nii hea ja selgita mulle kui asjatundmatule.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 11:46
Pederastile on naised sama vastikud kui sulle mehed!
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 12:13
Mii see peakski olema,et orjentatsioon on kas hetero või homo,See sõltub kumba soo poole kisub hing.Bid on need,kes ei ütle ka orjentatsiooni välistest seksisuhetest ära.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 12:40
teema autor võiks tutvuda veidi inimese erogeensete tsoonidega. mehe pärakupiirkonna tundlikus tema seksuaalsest orientatsioonist nyyd kyll ei sõltu.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 13:00
Mina näiteks ei mõista balletti. Kas seepärast võin võtta seisukoha, et see on jama?
Püüdes seletada seksuaalsust tuleb siiski tulla tänapäeva, kus seksuaalsus on siiski paljude tabude alt vaba(nemas). Seksi saab võtta suhtlusvormina isegi. Enamus inimesi olenemata orientatsioonist naudib seksi seksi enda pärast, mitte soojätkuks. Ja seksuaalsust ei pea, ega saagi siduda jäigalt objektiga. Näiteks onanismiga tegeleb meist moel-teisel enamus, kus on objekt? Võite vastata, et mõtlete sel ajal naisele, vahel jah, kuid mitte alati. Kes soovib enda peas hoida asju lukustatuna, tehke seda, kuid viimase instatsi tõena end õigusta on tobe.
Parandage mind kui pole pannud tähele sõnavõtte bi-de või omasooihalejate poolt tõstatatuna paduheterote suhtes halvustavas toonis nende valikutes ja piiratuses kasvõi? Olgu siis tegu naiste või meestega.
Aix64 võttis asja lühidalt öelda ja saan temaga ainult nõustuda, ning vaevalt minugi sõnavõtt andries-t nüüd 51-sel eluaastal aitab asju mõista. Või herr jfjm-i kindel veendumus bi-dest kui litsidest meestest.
Püüdke olla!

Lugupidamisega.

Eufooria
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 13:40
va Eufooria,mina ei kasuta sõna "lits" sõimusõnana.See on lihtsalt vabalt seksi nautiv inimene,kes ei jäta midagi tegemata vaid sellepärast,et see läheb vastuollu avaliku arvamusega.
Kõige suuremad homofoobid võivad ollagi tegelikult homod,kes on enda tõelise orjentatsiooni mahasurunud,sest nii ju ei tohi.Nad on teinud seda nii põhjalikult,et on jäänud seda ka ise uskuma.Aga alateadvuses on asi kõik alles.Homovaenulikkusega püütakse tõestada enda heteroseksuaalsust.Kahju on ainult selliste elukaaslastest,sest armastuseks peavad nad omamiskirge.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 15:33
noormehed,
oli tõstetud küsimus (kas lollusest või lihtsats uudishimust see on omaette küsimus), kuid vastust ei kuskilt....
mina samuti tahaks teda mis see BI mees on ja mida ta teeb?

Lugupidamisega,
Boomi
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 17:00
on olemas veel metroseksuaalid, hullemad
oma maneeridelt, käitumiseslt................kui k6ik"pederassid" kokku------aga näe, panevad naisi
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 17:12
Eufooriale on raske midagi lisada. Põhimõtteliselt Freudi teooriajärgi eksisteerib inimeses mõlemad pooled, kelles vähem, kelles rohkem Ehk siis skaala ühesotsas peaks olema homo ja teises homofoob. Ülejäänud kõlguvad seal vahel. Ma ei viitsi hakata pikslt seletama kes kus ja mida, kuna see on mõtetu üritus kuna kes saab aru on ammu aru saanud ja kes ei saa, ei saa sellest kunagi. Mind häirib kõigerohkem inimeste igasugune sallimatus. Mitte keegi ei käse omaks võtta asju mida ei taha, aga las igaüks ajab omi asju. Millegipärast räägivad inimesed, kes asjust üldse midagi ei tea. Bi ei tähenda mittealoati ja ainult anaali. Väidetavalt ei tegele sellega ka enamus homosi. Veel, et mis vahet on tehniliselt kui bi on naine või kui on mees. Kui sõimatakse meest, et bi miks siis kiljutakse vaimustusest, et naine seda on nii, et ila jookseb suunurgast. Põhimõtteliselt sama homoseksualism ju mõlemad. Ja ei tähenda, et kui bi või homo, siis põrutab keda ettejuhtub. Sama ke neil, kes ennast paduheteroks peavad. Mis puutub minusse konkreetselt, siis eelkõige omab minujaoks tähtsust eelkõige inimene ise ja ei minesta kui peaksin nägema paljast meest
Ma ei tea, kas on ammendav vastus, aga hetkel rohkem ei viitsi kirjutada
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 17:27
Ei käi foorumis eriti tihti ja nüüd lugesin erinevaid ja tekkis selline arusaam, et üsna tihti on mingeid asjade klaarimisi ja teiste sõimu ning halvustamist. Kui vaatad kasutajaid siis tihti on kontod blokeeritud. Seega inimesel saab siiber ja lahkub. Iseenesest ei ole se hea, sest sait elab niikaua kui seal on suhtlust ja inimesi. Seega rohkem tolerantsust teistesuhtes ja alati ei pea oma negativismi millegi vastu välja ütlema. Seega alustan ja vabandan oma väljendieest Nii vähe inimesi ja nii palju lolli juttu. Seega mitte võtta isiklikult. Seda enam, et tegelikult ma ju ei tunne neist kedagi
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 18:12
Sorry Aix,kui ma liiga üldistavalt ütlesin.Loomulikult on ikka inimene ise kõigetähtsam.
Aga homofoobi paigutan ma ikka skaalal homo ja hetero vahele,sest foobia tähendab ju kartmist ja kardetakse ikka rohkem naabrit,kui seda,kes elab teises maailma otsas.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-23 23:48
Sellest ongi foobia
˅ näita rohkem ˅
2009-10-27 15:14
Mina küll ei solvuks kui keegi küsib mida kujutavad endast heteromehed.Aga vaadake mis toimub. Noored naised lausa perekonniti abielluvad välismaale.Minu meelest üks noor naine võttis väga ilusasti selle probleemi kokku,et eest meestel pidavat kõigil juba endal noormehed olemas olema.Kas on see ikkagi normaalne,et ühes nii väikeses riigis,nagu Eesti,on nii palju sexuaalseid väärarenguid.Naised,eriti just eesti naised on ju nii ilusad.Tulge ometi mõistusele noorhärrad!Aastaid tagasdi kui venemaal sõjaväes olin,tekkis esimesena igatsus kodumaa järele ja siis,uskuge või mitte,eesti naise järele.Oli meil selle sõjaväeosa ümber kolm naiste ühiselamut,nii,et naiste suhtes oli kõik ok,aga õhtuti ennem magamaminekut keerlesid just mõtted eest naiste ümber.Hoidke siis oma naissoost kaasmaalasi ja ärge sugutage omasugustega,muidu ei ole mõnekümne aasta pärast enam eestis ühtegi eestlast.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-27 19:06
nn."sexuaalsed väärarengud"kogunevad nüüd ilusti ritta hr.andriesi soovituse kohaselt ja hakkavad eesti naistega sugutama......asjatu pläkutamine asja ümber,millest mõhkugi ei taibata,sest kõik on paha,halb,rõve,millest tavamõistus aru ei saa ega suuda aktsepteerida.Tapke mammut ja elage oma elu
˅ näita rohkem ˅
2009-11-17 21:21
Homoseksualism, ehk samasooliste vahekord kehtib nii meeste kui naistekohta. Millegipärast need tegelased, kes mehi sarjavad sattuvad vaimustusse sama asjapuhul naisteosas. Mis seal siis vahet on, ehk mammutil on kaks külge. Tundub mulle coya, et mammutit ei taheta tappa vaid vigaseks lüüa eh siis poolitada
˅ näita rohkem ˅
2009-11-17 22:15
nuh,a naisi omavahel on ju hulga ilusam vaadata,kui mehi omavahel sugutamas aru sai taipa Aix v Aga looma pole ilus piinata,katsugu ise pooliku ja vigasena teist sarnast otsida
˅ näita rohkem ˅
2009-11-19 23:00
Nagu ikka coya pean ma sinuga nõustuma. Tore on tunda sellist tarka inimest
˅ näita rohkem ˅
2009-11-19 23:51
sama siis,sõps
˅ näita rohkem ˅
2009-11-19 23:52
sry-siin
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 00:58
Sattusin kogemata sellele vanale teemale ja täpsustaksin, et pederastia tähendab ikkagi täismehe ja nooruki suhet (st täiskasvanud mees ja umbes 14-17-aastane nooruk).

Biseksuaalne mees vaatab ilmselt pigem teisi mehi, mitte noorukeid. Aga pagan neid teab.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:08
Ma arvan, et biseksuaalsed mehed vaatavad ikkagi eelkõige naisi. Sellised mehed on lihtsalt natuke lahtisema maailmavaatega ja ei sure ära kui teine mees teda puudutab, ka seksuaalselt. Ma nimetaks seda bi curious, ehk siis bi huviline. Mulle sellised mehed meeldivad. Elavad ise ja lasevad teistel elada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 01:17
Jah.
foxy, Sa meeldid mulle.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 09:00
Asi lihtne. Pole olemas mingisuguseid BI-sid, on vaid ka naisi põrutavad pederastid!!!!!!!! --------andke veel neile omavahel abiellumise võimalus ka ja nö. järgmisel päeval nõuavad juba zoofiilid ja nekrofiilid sama. --------põhjendusega, et kui ikka kitsega abielluda ja lapsi adopteerida ei saa, siis olen diskrimineeritud!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 09:15
Tegelikult on asi veel lihtsam. On inimesed, kes kõva häälega sõna võtavad teemas, mis neid endid ei puuduta ja millest nad aru ei saa, ja on inimesed, kes tahavad ja suudavad mõista maailma kõigis selle värvides.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 09:15
Tegelikult on asi veel lihtsam. On inimesed, kes kõva häälega sõna võtavad teemas, mis neid endid ei puuduta ja millest nad aru ei saa, ja on inimesed, kes tahavad ja suudavad mõista maailma kõigis selle värvides.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 09:31
Ei noh,naera või nuta-
kellele on maailm must-valge,kelle jaoks värviline...

Mul oli endal hiljuti juhus,kus ühe kena plika sõbrannade kamp langes pea minestusse,kui kuulsid,et ma bi olen...mh,nagu pidalitõbine või nii...tõesti kummaline...endal sul kena mees olemas,ei saadud aru...
Ja eriti ajab s...keema,kui arvatakse,et bi-d panevad kõike,mis ette satub...eriti nõme,et juba jutt zoo -ja nekrofiilia peale viiakse
Minu jaoks on bi lihtsalt väga seksuaalne inimene,tavaliselt keskmisest haritum ja laiema silmaringiga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 11:24
No oki, siit tuleb põhjendus, et pole ma lahmija. Teema ikka puudutab ja on kahjuks puudutanud mind ikka väga isiklikult!!!! Olin 15 kui mind üritas vägistada ühiselamus 30 aastane BI-mees ja pääsesin napilt vaid tänu toanaabrile ja tema poolt kisaga kutsutud paksule vene koristajamutile. Olen ka kaks korda proovinud lihtsalt uudishimust minna vaatama homode klubisse, kindlasti midagi kurja plaanimata(erinevatesse) ja mind ei lastud sisse ettekäändel, et olen hetero!!!!!!!! Ja kui mina nüüd klubi omanikuna peaksin keelama homodel klubisse sisenemise, siis oleks ma ajakirjanduses risti löödud!!!!! -------eeldan, et samuti peaksid homod(Bi-d) mõistvalt suhtuma heterotesse!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 12:05
luukera, kõik pätid kannavad soni, kuid kõik sonikandjad pole pätid!
Selle näite baasil peaks kõik naised ja mehed kubisema vihast ja vihkamisest, sest, negatiivseid kogemusi, mis iganes tasandil on vist kõigil olenud.

Jälle meenuvad laulusõnad:
Sa tahad muuta maailma ja teistes näed vigasid vaid.
Nii jääd sa kõigest veel ilma, ei tundma saa tõotatud maid.

Kui tahad õppida elu, vaata, mis on sinu sees.
Seal on sinu maailmavalu, ja sinu vabadus tuleb su seest.

Muutuda saad sa vaid ise, teisi sa muuta ei saa.
Vaenlasi tappes jääd tapjaks ja maailma ei paranda.

Näe oma südame põhja, vea isolaatorid eest.
See, millest unistand oled, pääseb siis välja su seest.

Ükskord, kui maailm on parem, sa tehtud vigasid näed.
Muutuda võib ju ka varem, näiteks täna on sobilik päev.

Loe neid sõnu mõttega ja ehk taipad siis, mida vahel inimesed öelda tahavad.
˅ näita rohkem ˅