Foorum
2011-06-18 20:51
Red, sinu viga on see et sa ei oska inimestega suhelda. Miks sa pead ebaviisakusele samaga vastama? See tõukabki teisi sinusugustest eemale. saan aru et ennast peab kaitsma, eriti kui tuntakse et on põhjendamatult liiga tehtud või vaja midagi üle selgitada aga seda saab teha ka muudmoodi kui sõimeldes ja ebatsensuurseid väljendeid kasutades.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:52
ok, push, ma võtaks omaks, kui ma oleks tõesti provotseerinud või nagu ta väitis, alandanud teda kuskil. Ma isegi ei vaielnud temperamentselt ma ütleks.
Ok ma vahepealseid lehekülgi ei lugenud, võibolla su lause käis selle kohta?
Redlight, ma eraldi küsisin su käest, kas nüüd sain õigesti aru, sa isegi vastanud, kes see siis tegelikult joru ajab?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:53
mjkhan: Ei pidanud sind konkreetselt silmas vaid üleüldiselt. Koguaeg peab siin mingi madin käima, üldse ei osata üksteisega kultuurselt käituda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:59
vabanda Push aga sinu seisukohast saan ma aru, et need nn. minutaolised peavadki laskma ennast togida ja sõimata teistel aga ja kui meie julgeme teha häält, siis on käes maailmalõpp ja padu straight-idel hari punane kuna neist erinev võttis sõna. Ajab ikka ju s....a keema jah kui neid keda on vähem oma sõna julgevad öelda...peaks mainime, et ma pole eriline vikerkaare lipuga töllaja olnud aga mida aeg edasi seda rohkem hakkab mulle tunduma, et peaks ikka hakkama selle vikerkaare lipuga käima mööda ilma. Võtan päevaplaani selle asja vist jah....
Mjkhan... miks ma peaks sinule andma mingi normaalse vastuse, kas on kuskil see põhjus, et ma peaks sinule vastama normaalselt ??? Või ei sobi see, et nüüd ma enam ei taha mõista teie mootoratta torusi ja ma ei tea mis huvitavaid tegevusi ?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:02
te ja te. näita nüüd üks kordki see koht kus ma sind alandasin, või põhjust andsin solvumiseks. Ma olen sellest osa võtnud ainult kahel viimasel lehel niiet erit suur töö ei peaks olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:07
RedLight1, miks sa peaksid ennast üles kütma? Naudi elu,sõpru,tunne end hästi.
See teema kajastas paljuski negatiivsust,kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:08
aga mis vahet sel on ??? mille poolest erined sa esimestel lehtedel olevast inimesest või kaasvõitlejast kellega koos te siin aga agaralt targutasite...ei tea minu meelest olete ühesugused...aaaa, et ma pole ju vaevunud lähemalt tundma õppima sind, et kuidas ma saan seda öelda...no vaevalt sa oled targem. minu jaoks teete ühe ja sama välja...ma ei oska ju mõista teie mõtteid. Ma olen mõistetamatau egotsentriline teistsugune kes peaks oma lõuad ju kinni hoidma ning vait olema kuna muidu solvan õrna hingega persoone. Mul on kahju...jah tõesti...kui see vaid nii oleks. Oleks mul alust arvata teist, siis ma ka teeks seda, hetkel seda alust ei ole. seega jääme oma arvamuste juurde , Sina enda , mina enda, keegi kolmas enda jne...mis kompromisse me ikka tahame.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:11
Red: Miks sa pead ebakultuuritutele samaga vastama? Ole üle! Kui nemad tahavad endale madalalaubalisust lubada, siis see on nende valik, sina ei pea samaga vastama. Tegin ka kunagi selliseid vigu, ütlesin vastu neile kes mind kritiseerisid, mõnitasid, kuid mul oli sõbranna kes tegi mulle selgeks et ma ei pea samaga vastama, see asetab mind vaid nendega samale tasemele . Olen püüdnud seda järgida, jah, see on raske ja tekitab kiusatust, keegi ei pea ju taluma endale suunatud solvanguid kuid väärikam on siiski osata üle olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:13
aaa....Risto seega kuna ma nentisin fakti nii enda kui ka paljude teiste kogemustest lõi minust negatiivse arvamuse. Jaaaa...ma olengi negatiivne, tige, õel, lööks hambad kõrri igale esimesele ettejuhtuvale...ma ju olengi selline, siin pole ju midgai imestada sel juhul, et MIKS MA KÜLL SELLE TEEMA ALGATASIN...ma ju tahtsingi sellega teha haiget teistele. Kas pole nii...? juu siis on...ei viitsi enam selle üle vaielda. Minu poolt sellega ühel pool nüüd siis las head räägivad edasi, halb lõpetab oma dialoogi hetkel ja on lihtsalt kõrvalt vaataja ja loeb kuidas halb tegi heakestele liiga.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:13
Ja millises pushupi lauses või lauseosast sa välja lugesid et sinutaolised peavad ennast togida laskma? Peale sinu ei ole seda teemat nagu keegi puutunudki.
Kas nüüd tuli see koht, kus argumendid said otsa ja siis vaja kähku kogu teema mingiks vähemuste ja enamuste kätsiks keerata ja jälle loomulikult tehakse liiga.
Normaalse vastuse annaks normaalne inimene näiteks sellepärast, et ta poole pöörduti normaalselt, sulle see ilmselt pähe ei mahu. Okei, ma veelkord kordan, et ma saan sust sellevõrra aru, et ju sulle on liiga tehtud palju, ja küllap kui on hoog sees siis kohe ei saa sellelt rongilt maha, aga kaks lehekülge peaks siiski nagu piisama ka kõige pikemate juhtmete jaoks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:23
nunii, halvake solvunult vaskule ära, kas nüüd saab teemat edasi arendada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:28
RedLight1,sa ei suuda ikka maha rahuneda? Austa ennast.
pole olemas halbu ega häid inimesi.Inimene on eriline ja temale antud võimalus kujundada oma arusaami,vaateid,tõekspidamisi,suhtumist teiste inimeste arvamustesse.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:29
Noh ega RedLight eriti mööda ei pannud ka oma kirjutises. Mikhan, tee katse ja ole naise kontona natuke aega selles maailmas. Usu mind, sa minestad ja kirjutad isegi natuke pikema jutu sellest RedLighti jutust edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:30
parmaleikin: Kas nillid siin naisena?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:31
Ei. Neid perverssusi ma siin ei tee.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:32
Tundud asjadega kursis olevat.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:34
No kuulge. Mitukümmend korda ma ütlema pean, Parmaleikin on 95 prossa kõikvõimalikest seksiga seonduvatest perverssustest ära teinud. Seda 5 protsenti ma lihtsalt ei suuda välja mõelda, et mida veel teha on.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:38
red: aga miks sa ei või ilma emotsioonitsemata suhelda? räägid normaalselt siis teised saavad sinust aru. tõmmelda koguaeg mingi napaka alandamise teemaga, no kesse sind alandab? väga pubekalik käitumine kui sind takka ei kiideta siis maailm vihkab sind vms
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:52
okei, teeme siis teemast hoopis teise teema, et miks redlighti sõnum ei jõudnud kohale.
Ma lugesin selle esimese uuesti läbi. Ma mingit naise kontot ei hakka tegema aga ühte naise postkasti lubati ükskord vaadata, et noh päris kursis ppole aga enamvähem tean jah millest ta räägib.
Aga ok, ta protesteerib selle matsluse vastu seal, ilmselt ta kirjutas sellisel toonil mitte küll provotseerimise jaoks, vaid sellepärast, et ta ei mõtle kunagi kuidas midagi loetakse ja nii see sõnum sinna jääbki. Ma nüüd eeldan et ta tahtis mingi sõnumi edastada, mis ei õnnestunud, kui eesmärk oli tüli tekitada, siis selle jaoks sobis päris hästi.
Esinene läbiv viga- ta asetab ennast lugejast kõrgemale- ta ei tule dialoogi pidama vaid esitab ukaasid ja kuulutab tõde, mida siis alamad peaksid kuulda võtma ja siis eeldatavasti tema üleolekut tunnistama. Sellise stiiliga vilistatatakse alati välja. Teiseks, ta esitas need asjad, mida siis naine tahab, see osa oli enamvähem okei, siis oleks pidanud nii jätma, laskma publikul nõustuda, aga kibestunud inimesena rikkus ta ise selle ära deklameerides lugeja mõtteid oma peast, see ahjaa te kõik olete ülimehed jne blablabla, sellega oli kontakt kadunud ja tõrjuv reaktsioon kindlustatud. Kolmas selline suurem viga oli see, et osa läks natuke ilaseks, kätel kandma ja ümmardama jne. see reeglina ei toimi, läheb vastikuks. No ja edasi tulevad loogikavead
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:56
ma räägin koguaeg et ta on hästi närviline kuju enne kui sa maha istud on tema juba leili läinud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:59
Loogika viga. Naised ja loogika!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 21:59
siin peab tõesti nõustuma mjkhaniga-mahukas lugu,provotseeriva eesmärgiga.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:02
ma ei usu tegelikult et ta kedagi provotseerida tahtis minuarust tal kõik kommentaarid on sellised
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:04
Kas närvilisuse põhjustest arutamine oleks siinkohal vale koht? Mul on paar ideed.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:08
loogikavead siis
osad on loogikavead üldistuse tõttu, teatud publiku ette sellise kirjatükiga tulles loogika võimalik et säiliks
aga mees RONIB naise koju ja hakkab seal hüvesi nautima (TRUE/FALSE), kas mees tuli sinna vastu naise tahtmist, või oli kutsutud? Kui oli kutsutud siis miks kutsutud, kutsujal pidi olema siis mingi huvi teda kutsuda ja mingi hüve pidi see seltskond pakkuma või siis eeldatavasti pakkuma?
edasi mees ei taha maksta aga naine peab tema aega hästi sisustama, kas see et naine sisustab aega mehe jaoks hästi on garanteeritud ja ise ta siis järelikult veedab selle aja halvasti, sest mees peab selle kingitustega kompenseerima? Kui mees veedab aega halvasti ja naine hästi, siis kas selline olukord on välistatud või peab siis naine selle kingitustega kompenseerima?
No ja siis lõppjäreldus- mehed, te olete matsid, sellist meest nagu naine tahab, rüütel jms, ei ole olemas, ma tean sest kui ma olin mees siis olin ka selline- mis siis selle mõte lõpuks oli.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:09
esmajoones ennast provotseeris ja suht edukalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:12
parma, närvilisust vähendab kindlasti korralik,mõnus sex.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:17
ilmselt pole vale koht. Eks üks põhjus ongi see, et on unistus leida selline mees, heteroseksuaalne ja rüütel kes kannaks kätel , keda siis jumaldada jne, aga see
unistus näib täitumatuna ja siis nii see frustratsioon kumuleerub, seda enam et ta on see inimene, kes ei näe enda vigu, ta on nõus surmani süüdistama kurja kitsarinnalist maailma ja matse mehi, kui pool lahendust oleks enda suhtumist muuta. Sellega kasvataks vast võimalused nullist viiekümne protsendini umbes
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:18
Paistab ajunussi moodi aga heakene küll. Ma tean lahendust.

mikhan loogika vead on tingitud rääkimata jäänud lugudest. Mees kutsutakse külla, teda kutsutakse teatud otstarbeks. Siin tekib esimene viga kutsuja poolt. Jäetakse selgitamata, et miks meest kutsutakse. Võibolla toimub mingi teatud laadi kirjavahetus eelnevalt (alati tekib eelnev kirjavahetus), sellest saab kumbki osapool omamoodi aru ja tõlgendab seda omal moel. Mees lähebki kutsuja poole juba teatud suunitlusega (nii nagu tema seda poolikust kirjast välja luges). Kohapeal jäetakse asjalood lahti rääkimata. Üks läheb pauguga mina ja teine teeb sellest omad järeldused.
Viga on kutsujas. Vägisi kisub siin ühe teise teemasse, kus üks ilus poiss arvas naistest nagu ta arvas. Ei teata mida tahetakse, st teattakse aga mingil x.. põhjusel jäetakse see ütlemata ja ongi asi perses.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:19
Risto. Sa oled õigel teel. Ma annan sulle 5 punkti kui sa nüüd oled suuteline selle loogika lahti kirjutama. Mõtle natuke sa saad sellega hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:24
jep, nõus, kindlasti see ka. tegelikult muidugi kõik põhjused on teiste põhjuste taustal, lisaks kindlasti see ka et juta enamuse aega ongi kaitsevalmis ja ei suuda ennast lõdvaks lasta, sest ilmselt tehakse ikka palju põhjuseta liiga ka. Viga on see et ainsad töötavad lahendused mis kuhugi viia võiksid talle ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:24
uus kuulutus:

tiina75 - 2011-06-18 21:00:20
Eesti mehed on ikka j6le kadedad keppi tahavad aga ei taheta selle eeest tasuda oleks hea kui keegi aitaks mul s6brannat aga k6ik on ainult kepi peale v6ljas muud mindagi

------------

äkki me mehed olemegi lollid, äkki peaks naise välja kutsuma ja siis kohe pappi nõudma. kui ei taha anda siis sõimame "jõle kade oled jah, keppi tahad aga raha ei taha anda"
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:27
mikhan.
mis probleem on selle kuulutuse sisu alustaustaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:31
luhtaläinud katse prostitutsiooniga tegeleda, ilmselt kliente ei tekkinud. Ehks ee on siis nüüd kaks võimalust, kas väljendabki lootusetult oma pettumust, või siis ebaõnnestunud katse meeleheitlikult kelleski kaastunnet äratada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:40
Seda kah. Ega igast naisest litsi ei saa veel. Litsiks peab sündima, selleks peab annet olema.

Eeldame, et tegemist ei ole litsidega. Siis on asi selles, et naised nõuavad suuresti võrdõiguslikkust ja hädaldavad seksuaalse ahistamise teemadel. Jama tekib, siis kui neid hakataksegi võrdväärsena kohtlema. Siis selgub, et ikka naised ei ole rahul omadega ja nõuavad eri kohtlemist teatud teemades. Ma olen korduvaid katseid teinud ja ikka olen mina süüdi olnud. Et käitun valesti.
No ja teatud löögi annab ka see kodune peremudel.

Internetiga on hoopis keerulisem lugu. Siin ei teata asjaolude konteksti. Palju toimub postkastides ja välja tuuakse alles siis kui läheb blokkimiseks. Sellest teevad kolmandad osapooled omad ajunussid ja hakkab toimuma tohuvapohu.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:52
Karta on, et pole olemas sellist asja nagu võrdsus, seda ei tahagi keegi, vaid tahetakse ikka võrdsemad olla kui teised.
Mulle ka meeldib nii eeldada, tahtsin öelda et tegelikult oli katse tegeleda amatöörprostitutsiooniga, võimalik isegi et ühekordne projekt mingi rahaaugu lappimiseks, proffesionaalne prost vaevalt hakkaks halama kuskil iha lehe kuulutustes
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 22:59
Aga Risto. Ma ootan ikka veel seda, et seks rahustab loogika lahtikirjutist. Eriti seda veel RedLight'iga seoses. Teades sinu orjentatsiooni suuniltust, sa peaks seda oskama kirjeldada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 23:11
seksiga võid maandada närvilisuse korraks, need õnnehormoonid jne. Lihtsa põhjuseta närvilise oleku võid korraks rahuldatud saamisega maandada, aga kui närvilisusel on põhjus, siis niikauaks ainult, kuni sellega hõivatud oled. ok pluss veel 5 minutit.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 23:26
Aga point on selles, et kuidas passiivne meespool oma rahulduse saab? Onaneerimisest ainult!! Seega seksides ei saagi passiivne meespool seksist rahuldust ja voilaa, ongi närvilin elu!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 23:34
sa ei saa seda nii kindlalt väita, naised väidetavalt saavad ka anaalseid orgasme, miks siis see passiivne meespool ei võiks saada. aga siin peaks tõesti ekspert oma sõna ütlema

krt. mul tuleb meelde et kunagi ammu ma olin ka üks nendest kes teemade läbustamise vastu sõna võttis. Olen ära unustanud need kirjutamata reeglid, aga kas me mitte juba väga teemast väljas pole, äkki peaks läbuteemasse selle järjega kolima
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 23:38
Siit selgub teema autori teema mõtte alustamine. Mingi sund peab olema, et teemat teha! Probleemi taga on veel üks probleem jne.. tuleb leida see algne ja siis see kõrvaldada. Siis kaovad teised mured, kui võluväel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 23:47
juhhuu, see käis küll lihtsalt. kuigi...krt seda teab, võibolla eksisteeribki selline üks võtmeprobleem, mis teised kõrvaldab...
ja see oleks siis mis?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 23:57
Seda me siin välja selgitamegi. Kambaga!
Kambaga saab selle ka lahendatud. Kuigi see võtab mitu põlvkonda aega.
Tolerantsus on võtmesõna. Nii meeste kui naiste poolt ja teineteise vastu.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 00:04
okei, oletame siis nii, et redlighti l on probleemid, osad neist on põhjustatud ühiskonnast üldiselt, osad konkreetsetest inimestest tema ümber ja osad temast endast. kõik need on omavahel kuskilt seotud ja miskitpidi on ühiseks nimetajaks tolerantsus, või siis õigemini selle puudumine või vähesus. kui me nüüd lisaksime kuskile seda tolerantsust, siis peaks see kuskilt otsast igale poole tagasimõju avaldama. alustame algusest- kas redlight on tolerantne inimene, või on seal kuskile areneda?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 00:14
Kui seda tolerantsus meiedesse kõikidesse lisada, siis me ei näeks, et selles probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 00:33
tahad alustada maja ehitust katusest. ja mil viisil sa seda teostaks? ja kas need meied isoleerivad teda endast või tema neist meiedest, ümbritsevatest. ma muidugi ei tunne isiklikult kogu inimest aga selle tänase põhjal ma väidaks et sa alustad valest otsast. Näited, kas sina või keegi, kasvõi kiremõrvar või mina või ükskõik kes tuleks ja esineks avaldusega, et näiteks kõik transseksuaalid on noh näiteks matsid või mis iganes. ok kui ka esineb siis ilmselt üsna ruttu saaks aru et see avaldus on ekslik ja üldistus on kohatu. tema ei kõhkle väitma et mehed on matsid jne mis tal sinna juurde käib, ja eeldab nüüd et mehed peaks selle väitega nõustuma ja see olekski siis tolerantne. Samas kui seda teemat edasi loed algusest, siis isegi sealt kus see algas ei olnud teemaks isegi mitte kiremõrvari tolereerimatus tema kui teistsuguse inimese vastu vaid tema kui meeste suhtes ebatolerantsete mõtete vastu. Niiet ma väidaks, et tema suur jutt tolerantsusest on suur mull, võis siis teises suunas, ta pigem tolereeriks näiteks nekrofiiliat kui heteroseksuaalset meest. Ja nii on ta ennast neist isoleerinud, kõikidest eeldab ta juba ette et nad tahavad teda ainult alandada või taha keerata või ähvardada vms. Mina väidan et üleüldiselt on ühiskond piisavalt tolerantne, esimene koht kus tolerantsi puudu on, on ta ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 00:44
Loe uuesti. Kõikidesse inimestesse tuleb seda lisada.
Ahelreaktsioonid kaovad nigu niuhti.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 00:48
Ega Redlightki seda lugu ju lambist igavusest välja ei mõtle. Et vot hakkan nüüd kõiki matsiks kutsuma. Mingi ajend seda teeb. See ajend tuleb ülesse leida. See on ahelreaktsioonide tulem.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 01:00
sul on mingi nupp millega seda lisatakse ve. nii on tõesti nii et, mitme põlvkonna pärast on lõpuks redlightil hea elada. teine asi et kuhu veel, näiteks ütle kus on see koht kuhu sa endasse tolerantsi lisaks et redlighti probleemid kaoksid? Kust see osa puudu on ja kui tolerantseks sa muutuma peaksid siis. Nõustud näiteks sellega, et oled süüdi, et oled mees ja peadki naistele raha teenima näiteks?See pole töötav lahendus kokkuvõttes, ja tegelikult üritab ta lahtisest uksest sisse murda, kui tähele oled pannud, siis temaga ollakse isegi tolerantsem kui teistega. Tegelikult elatakse talle paljugi kaasa ja tuntakse sümpaatiat, aga see on nagu krediit, mõistetakse ju et see on reaktsioon millelegi, aga see saab otsa kui lõpuks koorub välja näiteks et ta on lihtsalt konfliktne isiksus ja ebameeldiv tüüp, kes oma kibestumisega kõike õigustatuks loeb
˅ näita rohkem ˅
2011-06-19 01:06
No njah ega ma vastu ei vaidle. See oli üks välk ideedest. Kindlasti see tolerantsuse lisamine muudaks maailma. Seda siis päris maailamas. iha.ee on suht tolerantne seltskond kohati. Selles on sul õigus. Ma usun, et Redlight ei räägi ainult iha.ee maailmast.

No vaatame. Vbla kellegil tuleb ehk mingi parem idee.
˅ näita rohkem ˅