okei, teeme siis teemast hoopis teise teema, et miks redlighti sõnum ei jõudnud kohale.
Ma lugesin selle esimese uuesti läbi. Ma mingit naise kontot ei hakka tegema aga ühte naise postkasti lubati ükskord vaadata, et noh päris kursis ppole aga enamvähem tean jah millest ta räägib.
Aga ok, ta protesteerib selle matsluse vastu seal, ilmselt ta kirjutas sellisel toonil mitte küll provotseerimise jaoks, vaid sellepärast, et ta ei mõtle kunagi kuidas midagi loetakse ja nii see sõnum sinna jääbki. Ma nüüd eeldan et ta tahtis mingi sõnumi edastada, mis ei õnnestunud, kui eesmärk oli tüli tekitada, siis selle jaoks sobis päris hästi.
Esinene läbiv viga- ta asetab ennast lugejast kõrgemale- ta ei tule dialoogi pidama vaid esitab ukaasid ja kuulutab tõde, mida siis alamad peaksid kuulda võtma ja siis eeldatavasti tema üleolekut tunnistama. Sellise stiiliga vilistatatakse alati välja. Teiseks, ta esitas need asjad, mida siis naine tahab, see osa oli enamvähem okei, siis oleks pidanud nii jätma, laskma publikul nõustuda, aga kibestunud inimesena rikkus ta ise selle ära deklameerides lugeja mõtteid oma peast, see ahjaa te kõik olete ülimehed jne blablabla, sellega oli kontakt kadunud ja tõrjuv reaktsioon kindlustatud. Kolmas selline suurem viga oli see, et osa läks natuke ilaseks, kätel kandma ja ümmardama jne. see reeglina ei toimi, läheb vastikuks. No ja edasi tulevad loogikavead