Foorum
2011-06-18 14:06
Asuh. Ei need asjad on juba mõnda aega tagasi lõpetatud teemad. Ei sobinud antud naispartneriga asjade ajamine, liiga erinevad maailmavaated. Kuna ise ole liiga kärsitu iseloomuga ja eeldasin kohe kõike korraga , siis võib öelda, et minu põhjustasin algtõuke antud teema lõpetatuks lugemisega. Lihtsalt kui inimesed sobivad asju ajama kui siga ja kägu, siis asjast ei tule ka midagi välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 14:08
Eks see äri ajamine ole omamoodi mäng ja närvesööv, tean omast käest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 14:10
Ei see ei olnud äri pärast lihtsalt vaid lihtsalt oleks tahtnud lõbu ja raha siduda aga ei tulnud midagi välja . Mis parata osa asju ei leia lihtsalt elus rakendust ja teatud asju ei saa. On hetki kus me ise need asjad enda jaoks ära jnullime ja on hetki kus seda teevad teised, selles teema solen puhtalt ise olnud aga süüdlane...oma oskamatus, närvilisus jne. aga see selleks, see ei peaks puudutama teisi peale asjaosaliste. Ja sellest pole muud rohkem nagu rääkida...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 17:48
Lugesin ka selle isikliku seisukoha läbi...üldse ei välista et grupp naisi mõtlebki nii, eks peate siis otsima omale selle grupi mehi, kes teile sobivad, statistikast ei tea ma midagi, aga huupi pakuks et see grupp on üsna väike. Igatahes on ka selline grupp, kuhu ka mina oma mõtteviisiga kuulun, kes leiavad, et üleval pidamiseks on lemmikloomad, sponsoreerimiseks on lapsed ja kui sellest jääb midagi üle, siis see läheb enda premeerimiseks hobideks jne. Ja kuigi siin muidugi
eksisteerib suur grupp naisi, kes pakuvad ennast välja kas siis hobiks, mänguasjaks, lemmikloomaks või mis iganes, siis see meie grupp mehi vaatab sellest letist mööda. See vigisemine tulebki siis sellest, et neid mehi, keda see suur grupp naisi otsib, on vähe, ja ilmselt on siis vähe ka neid naisi, keda otsib see suur grupp mehi. Enamus, kes siin kuulutustes ja postkastides ja foorumites koos peavad eksisteerima, ei sobi lihtsalt kokku.
Redlight1 liigitab inimesed laias laastus nendeks, kes peavad maksma ja nendeks, kellele, peaks maksma. Ja leiab, et see osa inimkonnast, kes peaks maksma, kattub absoluutselt selle osaga, kes on meessoost. Ja siis on frustreeritud, et vot kus paha lugu, mehed ei arvagi samamoodi. Ja see konflikt jääbki püsima, ja vaene redlight jääbki frustreerituks, kuni see suhtumine ühelt või teiselt poolt ei muutu. Ma nüüd väidaks, et mehi ta ümber veenda ei suuda, need argumendid on kõik siin juba tuhandeid kordi välja toodud, et kuidas on vaja pesu ja kunstküüni jne ja seda kõike justkui mehe jaoks siis- see ei veena. Arva ära, kui on valida kas motikale uued leegitorud või naisele sekspesu, siis kumma mees valib?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 17:51
Aga kui on valida, kas sõit motikaga või hea seks, huvitav, kumma siis mehed valivad?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 17:52
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 17:53
Niipalju kui kuulda olnud, kas jalgpall või seks, siis siiski suur enamus, kui mitte kõik eelistavad seksimist pallile
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 17:55
siit tuleb siis loogika, et motikas on väärt enam kui naised. aga olge lahked...keegi ei keela neid torusi või ma ei tea mis asju muretseda sellele kaherattalisele. tehke nagu heaks arvate...nagu näha siis ei suutnud ma ikkagi selgelt väljendada om ateemat ja teie võtate seda ikka ainult yhemõttelisena. laske aga käia...puupeadele midagi seletada on mõttetu ja vabandust aga mina jään ka sel juhul puupeks kes ei suvatse ka aru saada sellest, et mis see motika mingi toru parem on. seega seis viigis ja rahu maapeal.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 17:59
Retooriline küsimus, pisut nagu demagoogia valda kuuluv, aga selline võrdlus sulle- tsikli paaki läheb pentsu keskeltläbi 25 euri eest, paku välja kumma peale mehed rohkem raha kulutavad? Rehvid maksavad nii sota ringis.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:04
Ei, antud juhul oled sina puupea, et sa oma seisukohti arusaadavaks ei suutnud teha, või on su seisukoht ise puupäine, mida ei saagi selgitada. Ma tunnistan siis, et viik aus oleks, et ma oma seisukohta ka muidugi kõige selgemalt ei avaldanud, et nõus ka puupea olema. Aga teen uue katse ja püüan selgem olla, kui on soovi diskussiooni jätkata. See on muidugi jube äraleierdatud teema, aga ma pole ammu olnud siin, et viitsin veel hetkel. ?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:04
vabandust aga minul puudub loogika nende lõbustuste kohalt mida sina siin esile tood...ma olen nii loll et ei saa aru mida sa siin selgitad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:11
See oli lihtsalt näide, ma ei pea just neid näiteid tingimata kasutama.
Su toon on selline nagu ma teeks sulle liiga, teen ve? Kui sa juba ette mossis oled, siis ma ei jätka, pole tahtmist sind solvata millegiga. Luban, et kui suudad mind veenda, siis tunnistan seda, kui sina sama lubad, ja kui kumbki ei suuda, so be it.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:13
Prostituut teeb pootsmanile minetti.
Viis, minutit, kümme minutit...juba pool tundi.
Lõpuks vihastab ja ütleb: ''Sul ei seisagi ju!''
''Ega peagi, peaasi, et kõigub ja läigib.''
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:14
ole rahulik mind on juba siin solvatud rohkem kui EURO eest seega võid vabalt solvata...mis see üks solvang juurde loeb...lase aga siis tulla. saan taas lugeda kuidas kõik mehed on ikka nii tublid ja toredad, et mida ma nende pihta siin ikka kägisen...teada jutt ju juba
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:17
okei, muutud lapsikuks. oleks võinud isegi huvitav arutelu tulla, aga olgu peale
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:21
milleks arutleda teemal kus ma näen ainult seda , et teie peate normaalseks seda, et ostate oma motikatele mingeid torusi. No ostke...keegi ei keela seda teha. Igaüks ise teab mida ta oma rahaga teeb...ma ei mäleta aga minu meelest ma juba mainisin, et tegelikult ei olnud teema algatuse idee selles, et tea peate hullu moodi raha naistele pakkuma vaid selles, et te võiks natuke muuta oma nahhaalset kepi nõudmist ja läheneda asjadele natuke teist moodi ja siis kaoks ka ära need rahade tahtmised. No aga mida ma seletan, üks jaurab siin kui lits mina olen ja tööd ei viitsi teha, teina arutab motika torude üle...las olla siis see teema...kes see teiega ikka jõuab vaielda. Polegi vaja vaielda. Olge oma arusaamadega aga ärge siis ka arvake, et teised peaks oma arusaamasi muutma teie arusaamade moodi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:23
mitte lits vaid prost, homoprost see motika asi vist oli näide mida sa läbi ei suutnud hammustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:25
No näe kellakägu ärkas taas....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:28
Kiremorvar, aga kui sina enda keha vormid ja siin kõvast meest mängid, siis kelle arvamus sulle rohkem loeb, kas naiste või meeste?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:30
JFJM... sul pole mõtet lolliga vaielda...see ei saa millestki aru, jaurab mingit oma liini ja kõik. Mis sitast torgid läheb veel rohkem haisema kui juba haiseb.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:34
ma ei teagi, ma pole kunagi sellele mõelnud. keegi ei ütle mulle midagi halba nii veider kui see ka poleks

red: miks sa lähed nii madalaks, mingi haisemise jutt jne ma jaurangi sest mind huvitab kuidas teised elavad ja mida nad selleks teevad ja kas väline on ikka nii ilus kui räägitakse lihtsalt uudishimu. pole mõtet sul tõmmelda kui sult midagi küsitakse, jama ju kui üldse huvi ei tunta
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:44
Antud juhul pole mõtet arutleda sinuga, sa üritad arutelu tatipritsimiseks muuta, nii pole see huvitav. Ma saan aru, et sulle on palju liiga tehtud, ja ehk ongi sul põhjust solvunud olla, aga kui kümneni loed ja uuesti vaatad, siis näed et ma ei suru sulle oma arusaamu peale, vaid selgitan. Pealesurumine oleks see kui ma samuti loosungite ja hüüdlausetega sunniks sind seda raha mitte küsima. Kokkuvõttes- mul pole su vastu midagi, ja mul pole sellest ka eriti midagi, et sa seda maksjat oma ellu ootad, ma isegi elan sulle kaasa, et sa ta leiaks, aga minul ei tule mõtessegi selleks hakata ei sinu ega kellegi teise jaoks.
Või siis osaliselt ma muidugi valetan nüüd, ma olen ülal pidanud küll kedagi, ja kunagi ei saa välistada, et see veel ei võiks juhtuda, aga selleks peaks see inimene ka midagi tähendama. Ja selleks et ta üleüldse saaks midagi tähendada, ei saa ta olla selline kes seda ülalpidamist eeldaks, nii vahest lihtsalt juhtub elus. Vastupidiselt muidugi tõepoolest- kuidagi ebameeldiv ja loomuvastane on naise käest raha vastu võtta, niiet siin meestel ja naistel mõistagi erinevus on.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:51
raha võtan ma küll naistelt vastu kuna ma oskan kõiki asju parandada siis naised vajavad tihti igasugu parandustöid ja kes pakub vastu pannkooke, kes 5 eurot (kroonide ajal teenis isegi rohkem). aga vot alkot ma ei võta kunagi vastu. näiteks üks tädike tahab et ma tal aknad ära värviks, ma teeks ikka korralikult. tädi on nõus 100 € maksma
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:51
ega siin polegi midagi seletada...ma olen miljon korda siin öelnud, et selle teema algus ei olnud mõeldud raha nõudmisena meeste käest aga mul pole mõtet seda toonitada kuna teie jaurate ikka seda nagu ma nõuaks teie käest pappi. Meil pole mõtet vaielda kui teie näete ainult seda mida ise tahate näha. Olge edasi sama targad ja las jääda see teema...mul pole isu lollidega vaielda...oi ma ju pritsin taas tatti teie poole. Sügavad vabandused.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 18:55
Okei redlight, tee siis lollidele puust ja punaseks ette, misasja sa oma teemaga öelda tahtsid
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:00
tsitaat: MINA TEAN MIKS NAISED TAHAVAD SIIN LEHEL AINULT RAHA EEST KOHTUDA. Olen ise tegelenud teenusepakkujana....ma ei leia selles midagi halba aga tol ajal kui kohtusin raha eest, siis sadas mulle pidevalt pakkumisi, et noh raha ei tahaks maksta aga võin ju viia välja kohvile jne....
teine tsitaat: te võiks natuke muuta oma nahhaalset kepi nõudmist ja läheneda asjadele natuke teist moodi
mida sa siis nagu tahad?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:02
mina lugesin lausa 3x. peale suure enesekiituse sain teada kui matsid on mehed. teistpidi võttes on red ise samamoodi mees ja käitumine on vähemalt minujaoks matslik. kas ta siis pidaski ennast silmas?

vbl ma olen ka mats ja ma oskan närvidele käia vahest, aga ma kohe labiilselt kedagi sõimama pole kunagi hakanud. ma loodan et olen väiksem mats kui teemas toodud näide. naistega ma pole ka omameelest väga matslikult käitunud. 6 klassis saatsin ühe vanema klassi tüdruku avalikult putsi (röökisin seda üle klassi), rohkem ma ei mäleta et ma oleks mõnele naisele väga ropusti öelnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:04
aaa juuksurile olen ka öelnud kord või kaks et ta on hälvik
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:07
arutage edasi omavahel kui tahate...ma näen, et siin pole mõtet edasi suhelda, üks teist on see kes siin sihili9kult tüli otsib ja eks ta selle on saanud. Küll ta võiks olla nüüd õnnelik, teisega ei viitsi ka jännata kuna teisele on tähtsamad motika torud. Ole mõnusad ja toimige oma käitumismallide järgi edasi...ma ei pea siin rohkem minu laussolvanguid kuulama, eks siis hakkan edasi suhtlema kui siin natuke arukamaid tegelasi trehfan.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:08
mina tõttaks hoopis arstileeeee
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:11
Minu meelest oled sina kõvasti pähe saanud hoobiga " PAPI ", kas pole nii
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:14
kuidas nii? kui sa ei soovi midagi kirjutada siis ära kirjuta, keegi ei saa sind sundida. aga iga teise postituse tagant lubada ära minna on kuidagi eriti lapsik. mis me selle teadmisega peale hakkame?

aga mind hakkas huvitama millised need arukamad on. olen ju varmgi öelnud, iga 5 aastane tõmbab su käima, kuidas need arukad sinuga suhtlevad, kikivarvul?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:16
Huvitav. Milline oli see laussolvang?
Ja sellest tülinorimisest- kas see ei sisaldanud siis enesekiitust? Ise ikka lugesid mida sa kirjutasid?
Kahju on sellest, et sa jäädki üksikuks ja õnnetuks inimeseks niiviisi, sinuga ei saa üldse suhelda kui sa solvud kui sind pole solvatudki, iial ei võta omaks ainsatki viga ja suhtud inimestesse ainult negatiivselt. Kui sa nii õrnake oled, siis kesse isegi neist kes muidu olekski nõus raha eest kohtuma, viitsiks niiviisi kokku saada. Et siis kogu aeg sõnu valida, et jumalapärast redlightikene jälle midagi valesti ei mõistaks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:18
ta ongi oma väite kohaselt "tulehark" ja "skandaalitseja". natuke ebastabiilne, aga veider et meie ei või tulehargid olla
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:23
Kuulge tobukesed. Mina vähemalt julgen öelda ja julgen ka tunnistada kui vaja...erinevalt siin ühest papikesest kes isegi ei oska enda infosse midagi kirjutada. Loomulikult salajasena on hea sitta loopida, siis ei pea ju põdema. saab sõna võtta siis kui aga millegist on kinni haarata. Oi ja vaesekesed olete nii solvunud kui mina natuke teid totudeks nimetan aga mind võib sõimata igasuguste nimetustega ,on nii...no jah exole aga noh eks teiesuguseid ennegi kuuldud nähtud, kuuldavasti on isegi siin mõni esindatud läbi aegade erinevate kontodega ja igaühe suunas aga tatti pritsimas...mis natuke teistmoodi ja ei lange kokku mõne isiku arusaamadega.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:24
aga mul pole sinna midagi kirjutada. hetkel pritsid ise nagu tatti
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:25
No ega ta elu pole kerge, natuke võib ju aru saada. Mõtle ise kui ärkaksid järsku teise soo kehas, või üldse kehas millega sa ei saagi leppida. Aga sedapidi veel, et nagu naine mehe kehas, on kindlasti veel hullem, et vigised nagu naine, ja lõppkokkuvõttes peksa saad nagu mees ja sõpru leida ja hoida on hoopiski raske...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:25
oi kas mind hakkab keegi juba ähvardama...no vaata aga posikese maita
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:27
kus sa ähvardust nägid, ma filosofeerisin su elu üle, kas tõepoolest on sulle ainult haiget tehtud elus, et sa ühtegi lauset ei suuda lugeda ilma et sealt midagi välja loeks mida seal pole?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:31
Mina võtsin seda ähvardusena , edasi mõtle ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:41
Lahendasin probleemi, et kuidas oleks võimalik olla sinu sõber. Sõbrad näiteks teevad vahest midagi koos, ütleme et joovad õlut, ok teevad siis muidugi ka üksteisele välja, aga ok, oletame et lähed sõbraga õlut jooma, sõber ei arva, et see peaks tema raha eest ainult käima, ok ta on su sõber ja sa ei maksad ise- ja siis sõber on MEES! ehk siis olgugi et sõber, on ta selle põlatud klassi liige, kes on siia ilma sündinud kohustusega kõik kinni maksta. Nii sa ei maksa ja edasi- ta tunneb et sa arvad et tegid talle välja või tulid jubedalt vastu et ei tahtnudki tema raha, ja leiad et tegid talle mingi tasuta teene.?
Või siis ok, ta lihtsalt maksis nagu ikka sõbrad vahest maksavad, aga üks teine kord, kutsud sina sõbra õllele. Sinu puhul siis võib ta eeldada et tavai lähme minu raha kulutama, kuigi sa seda äkki isegi ei mõelnud. Suht võimatu olukord mu meelest. Ma küsiks kas sul on palju sõpru, aga sa vist leiaks et nuhin jälle kus pole ilus?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:47
Tähendab, sina siin ajad oma joru...mine ja joo õlut palju tahad oma sõpradega. Mina olen oma sõpru aidanud alati kui vaja ja pole ka kade olnud oma rahaga kui mul seda on seega...ma ei oska sinu loogikat kommida...aaaa võib olla ma lihtsalt ei suvatse sellest aru saada...ja üldse mis see sind torgib kas mul on sõpru või ei ole...sinutaolist annaks jumal taevas või kurat põrgus, et ei juhtuks. sellise kitsarinnalisuse ja mingite seisukohtadega kus on ainult sinu arvamus ei taha ma mitte sõber olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 19:57
Kus on see koht, kus on ainult minu arvamus, miks mina näen vastupidist- et sinul on ainult sinu arvamus ja teistel ainult vale arvamus. Ma olen täiesti nõus aktsepteerima selle, et su arvamus sulle jääb, ja ma isegi pole su arvamuse vastu võitlevalt sõna võtnud, nagu sina. Miks paistab mulle et kitsarinnaline oled meist sina?
Jah vaevalt meist kunagi sõpru saab, aga seda mitte sellepärast, et ma sust nii halvasti arvaksin, vaid täitsa ilmselt me ei mahuks väga ühte ruumi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:07
naljanumber .... kitsarinnaline, teie siin mõtlete et võite mind igatepidi alandada ja see, et ma teen tähelepaneku, et meestel ei ole härrasmehelikukst see on solvanud ju teid nii, et anna abi...ma ju nägin mis siin toimuma hakkas. Ja ma ei väsi kordamast,et teemat ei teinud ma seepärast, et mehed peaks maksma pappi igal ajal ja igal hetkel vaid tahtsin juhtida tähelepanu et lihtsalt suurest munnist ja suurest jutust, et olen ülikõva mõnu tegija ei ole nagu piisav mis paneks naisi teie kõigiga tahtma ameleda voodis...teie aga pöörasite selle ise selleks, et ma nõuan, et meesolevused peaks ainult pappi viskama ja siis saavad keppi...nagu mulle siin juba on selgeks teie poolt tehtud, et ma olen üks prost kes on mingi transvestiit teie arsut ja jobu kes peaks iga meesolevuse käest tappa saama teie arvates no mis ise arvad, kas me saamegi mahtuda ühte ruumi...ei saa lilleke mitte kuidagi ei saa...isegi hoovipealsest jääks väheks kui see ka oleks mitu hektarit ja ma usun, et sinu sõprus ei oleks minule sõprus vaid oleks paras tallalakkuja oma sõprade seltsis kes teeks minu ees sõbra nägu aga seljataga irvaks nii nagu suur mehine mees minu üle...sõprus...ma ei ise ka ei usuks seda kunagi. Ma ju olen piisavalt elu näinud ses suhtes ja tean nii mõndagi mis moodi teiesugused käituvad.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:13
RedLight1, tegid teema ja avaldasid oma arvamuse? mis oli selle eesmärgiks,mida tahtsid sellega saavutada?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:19
mise, näita nüüd see koht kus mina sind alandasin, või kus ma ütlesin et sa prost oled? Kas see et ma sinuga su teemal arutleda püüdsin on alandamine? Või oledki sa selline et kõik mis pole tallalakkumine ja takkakiitmine ongi alandamine su jaoks? Ja ma juhin su tähelepanu veel sellele, et kuigi ma sulle vastu vaidlen igas postis, pole ma viisakast toonist veel loobunud. Vist isegi irooniline pole olnud. Nüüd näita sina ette see post kus sa vastates alandada poleks püüdnud
Peace, aga sa oled ikka tõepoolest hull õrna nahaga ja siis ise lood omale olukordi kus võimalikult kergesti solvatud saada.
Ahjaa, ja et sa jälle ajama ei hakkaks, ma tean kes on transvestiit ja kes on transseksuaal ja su sugu ma pole kuskil siin vaidluses sisse toonud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:19
seda tahtsingi...sain kinnitust, et mõttetu on midagi panna kirja sest seda tõlgendatakse jumal teab millena. Seda on ka mitmed naised mulle privaatselt saadetud kirjades, et nad pole seepärast hakanud seda kirjutama kuna isased lihtsalt sõidaks neist siis üle. Mõelge ise mehed või mis asjad te nüüd olitegi...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:35
Mõttetu on kirja panna lollusi ja siis seda hüüdlausetega kaitsma hakata. Ja tõlgendamise koha pealt- seda võiksid isegi sina tunnistada, et sellest su esimesest postist on natukene keeruline teisiti aru saada. Rääkimata siis sellest kuidas sa ise teiste poste tõlgendad
Ok kui ma nüüd su selle lehekülje posti valguses püüan ära tõlkida mida sa öelda tahtsid siis kas see võiks kõlada midagi sellist:
Mehed kirjutavad ja kiidavad alusetult oma munni ja keppimisoskust, see lähenemine ei meeldi naistele ja siis on mehed solvunud?
Kui ma nüüd enamvähem aru sain ja sa seda tahtsidki öelda, miks sa siis seda ei öelnud? Lihtsalt loe vahest läbi mis kirjutasid, enne kui postitad. Ja üldse, loe vahest, mida sa loed
Präegu saavutasid seda, et said vererõhu kõrgeks ja järjekordselt maailma peale solvuda, ja kui sind tegelikult ka alandada oleks tahetud, mis sa siis teeks- saad rabanduse ve?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:41
tead...ma saan aru, et sinuga midagi selgeks teha on sma hea kui lehma lendama õpetada. Ikka mingi sinu joru...ja sinu seisukoht ja minu sõnade tõlgendamine nii nagu sulle endale meeldib.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 20:47
Ja kui nüüd rääkida teiste alandamisest siis seda oletet te edukalt teinud...ma usun, et meeste ees te seda teha ei julgeks...oleks teil ammu juba nosplid vopsti sisse löödud...noh siin internetis ja loomulikult minu ees te võite seda teha südamerahus sest te teate, et mina teid sittasi puutuma ei hakka ning ma ei soovigi kellegagi maid jagada sedamoodi ja läbi interneti ka kallale tulla ei saa...seega hea turvaline on teil oma mölinat ajada. Noh kunagi juhtute mõne ehtsa mehega kokku ja tema maailmavaadet sedasi väänama hakkate siis võib teil jah hullusti minna. Mind loomulikult pole vaja karta...peded ju saavad alati tappa normaalsete käest...ah jaa...see pede tõlgendus on teie mõtteviisist võetud, mina ennast selleks ei pea ikkagi aga teie arvate ju nii, ja teie arvamusele vastu ei tohi hakata sest siis olete te solvunud.
˅ näita rohkem ˅