Lugesin ka selle isikliku seisukoha läbi...üldse ei välista et grupp naisi mõtlebki nii, eks peate siis otsima omale selle grupi mehi, kes teile sobivad, statistikast ei tea ma midagi, aga huupi pakuks et see grupp on üsna väike. Igatahes on ka selline grupp, kuhu ka mina oma mõtteviisiga kuulun, kes leiavad, et üleval pidamiseks on lemmikloomad, sponsoreerimiseks on lapsed ja kui sellest jääb midagi üle, siis see läheb enda premeerimiseks hobideks jne. Ja kuigi siin muidugi
eksisteerib suur grupp naisi, kes pakuvad ennast välja kas siis hobiks, mänguasjaks, lemmikloomaks või mis iganes, siis see meie grupp mehi vaatab sellest letist mööda. See vigisemine tulebki siis sellest, et neid mehi, keda see suur grupp naisi otsib, on vähe, ja ilmselt on siis vähe ka neid naisi, keda otsib see suur grupp mehi. Enamus, kes siin kuulutustes ja postkastides ja foorumites koos peavad eksisteerima, ei sobi lihtsalt kokku.
Redlight1 liigitab inimesed laias laastus nendeks, kes peavad maksma ja nendeks, kellele, peaks maksma. Ja leiab, et see osa inimkonnast, kes peaks maksma, kattub absoluutselt selle osaga, kes on meessoost. Ja siis on frustreeritud, et vot kus paha lugu, mehed ei arvagi samamoodi. Ja see konflikt jääbki püsima, ja vaene redlight jääbki frustreerituks, kuni see suhtumine ühelt või teiselt poolt ei muutu. Ma nüüd väidaks, et mehi ta ümber veenda ei suuda, need argumendid on kõik siin juba tuhandeid kordi välja toodud, et kuidas on vaja pesu ja kunstküüni jne ja seda kõike justkui mehe jaoks siis- see ei veena. Arva ära, kui on valida kas motikale uued leegitorud või naisele sekspesu, siis kumma mees valib?