Foorum
2011-06-18 11:47
Olles siin iha lehel nüüd ikkagi pikka aega, siis olen siin kohanud erinevaid inimtüüpe. Olen leidnud siit lehet mõned tuttavad kellega mul pole seksuaalsuhteid vaid hea tutvus. Tunnen neid inimesi natuke ja nemad teavad minust natuke. Tegelikult tore, suhteliselt intelligentsed tegelased on need tosin inimtüüpi. Olen ka neist mitmega kohtunud ja ei kahetse, et olen nad endale saanud tuttavateks kellega aegaajalt msnis laterdada või siis telefonitsi suhelda ning ka mõni päev kohtuda kui on kõigil osapooltel vaba hetk elu muudest toimetustest.
Mis aga sundis mind siia kirjutama ? See võib nüüd tunduda ülekohtune nii mõnelegi mehele ja tekitab solvumist. Muidugi mis mina nn. osade arvates mitte NAINE või siis POOLELDI NAINE-MEES tean asjadest aga ma ikka arvan, et tean. Loen iga päev siin teemase foorumis, loen kuulutuste osasi, sest eks me kõik otsime midagi. Mis aga eriti paelub tähelepanu on see, et viimasel ajal on välja kujunenud sellised tegelased kes hädaldavad, et naised küsivad raha või siis lausa sõimavad naisi, et nood raha eest seksi pakuvad või kohtuvad raha eest aga ma arvan, et MINA TEAN MIKS NAISED TAHAVAD SIIN LEHEL AINULT RAHA EEST KOHTUDA. Olen ise tegelenud teenusepakkujana....ma ei leia selles midagi halba aga tol ajal kui kohtusin raha eest, siis sadas mulle pidevalt pakkumisi, et noh raha ei tahaks maksta aga võin ju viia välja kohvile jne....mingi hetk on aga elu natuke minu jaoks muutunud ja ma ei panusta enam rahale konkreetselt ja olen hakanud lihtsalt otsima midagi erilist või head tunnet tekitavat. Nii aga....nii kui lõpetasin konkreetselt teenusepakkumise, nii hakkasid tulemad kirjad kus mees tahaks seksi ja ainuke jutt mida tema oskab minule pakkuda on mõnu !!! Teeb nii suuga kui ka pakub seesmist mõnu ! Vabandust aga kuulge riistakandjad kes te nii suured mõnu pakkujad olete...suur osa teist on 5 minutit võimelised tegelema seksiga ja kui on pauk lahti, siis pole ei heast olemisest ega millestki enam juttu. Usun, et nii käitub ka suur osa sündinud naistega. Ma ei usu, et enamike naisi huvitab kohtumine mis kestab 5-15 minutit...väga väheseid. Mida naine sooviks mehelt kui ta raha ei küsi...ta soovid hästi veedetud aega, tehke talle pisike kingitus mis ei pea olema miljoneid väärt kuid ilus, kinkige lilli, olge austavad ja leidke peale seksi ka muid teemasi mida rääkida. Loomulikult suur osa naistest hakkab raha ju küsima kui te ronite nende koju, naudite nende hüvesi aga ise te isegi ei paku lilleõit ka naisele. öelge mulle miks naine ei peaks raha küsima ??? Aaaa ah jaaa vastus on uju, et te olete kõik ülimehed ja teete super mõnu keelega ja supermõnu riistaga ning riistad on teil maailma suurimad ja võimsamad. kamoon...tulge mõistusele...naine tahab kuulda midagi enamat, ta tahab tunda, et teda hoitakse ja kantakse kätel, naine soovib olla isegi sel mõne-tunnisel kohtumisel mehele number üks, seega ärge hakake jahuma oma parasjagu pooleli olevaid abielulisi suhteid, ärge jahuge teistest naistes ja ma ei tea millest...näidake, et naine on see kes on kõige tähtsam. Kui nüüd kulla mehed tulete mulle ütlema, et mida mina tean, siis võin kihla vedada , et mul on olnud suurest osast siin olevatest meestest enim suhteid naistega ja ma võiks öelda, et väga palju naisi on ihas kellega ma võiks jõuda vahekorrani väga kergelt. Mul ei ole kunagi olnud puudust naistest ja naistuttavatest ainuke asi on see, et mulle kahjuks nad ei paku nii suur seksuaalset huvi aga ma tean ideaalselt kuidas peaks käituma naistega. Olen elus käitunudka naistega nagu viimane mats ja ma tean mida see tekitab naisele tema hinges...valu ainult, pettumust ja sovumist, ma olen käitunud ka nagu tõeline mees kuigi ma seda ei ole...aga ma olen saanud seda mida ma olen tahtnud. Ma võiks ka saada väga palju mehi endale partneriteks aga ma lihtsalt tean mida ma tahan ja ootan, ning otsin ja otsin...ehk ma ise ka leian kunagi. Neid mehi kes tahaks mind on palju ja just nende heterode hulggas aga kahjuks suurel osal neist on sama probleem mis ka neil meestel kes otsivad sündinud naist...neil puudub mehelikus, väärikus, rüütelikus ja arusaam, et kui mees tahab saada partnerit ja seda siis kas või selleks üheks ainsaks päevaks/ööks, siis selleks ei piisa ainult oma munni pildi näitamisest või kirjast, et oh tule keppima sest ma suudan teha imesi selle riistaga, neid on üksikuid kes oskavad oma riista kasutada nii, et parter jääks üli-rahule. Siin ihas on toredaid mehi ka keda ma tean, et nad suudavad oskavad ja tahavad ning näevad vaeva aga dendents on selle poole et mida aeg edasi seda matslikumaks muutub meeste käitumine. Olge head ja mõelge natuke. Jah ma tean nüüd saan materdada eest ja tagant, et mida mina tean aga ... uskuge mind, enamik naisi mõtleb samamoodi nagu mina, ainult , et nad enam ei viitsi sellest rääkida kuna on usu teisse kaotanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 11:56
sa õigustad naiste saamahimu pidevalt midagi saada. kas materiaalseid väärtused, lilled, mõnu, mida iganes. okei inimlikud soovid aga mida pakub see naine lõppeks mehele. kas naine suudab kuidagi garanteerida mehele super hea seksi? ei garanteeri, sest naine ei erine mehest, naine pole mingi super olend. nii et kõik jääbki fifty-fiftyle tasemele. mees võib kõik naise õnneks korralda ja ise täiesti sita seksi osaliseks saada.

teine aspekt milles su jutuke lonkab on suhte edasi areng. kui mehe ja naise suhte klapib siis algsest raha küsimisest ei saa mees üle ega ümber enam. see jääb teda rõhuma, ta suuda seda naist austada ja see tekitab temas suure viha, edasi hakkab mees naist alandama kuni suhe laguneb.

kolmandaks kõik rahaküsijad on vähemalt ihas prostid omal valikul, neid huvitabki raha ja võimalusel see raha täitsa tasuta kättesaada. keegi ei saa mehele garanteerida et talle midagi joogi sisse ei sokutada vms.

neljandaks on raha eest seksijatel rohkem haiguseid. milleks riskida?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 11:56
Ma pole paremat postitust siit iha foorumitest siiani leidnud, kui see siin.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 11:57
RedLight1 oma mõtlesin.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:00
redlight: sa oled täiesti labane mats (ära solvu) mis rüütlitest sa jahud inimene kes müüb endast prostiks ei saa olla väärtust ega hakkagi kunagi saama. mõttetu hala sul.

kus need mehed sul siis on kui sa iga nädal kuulutad ja kuulutad ja kuulutused on nii ahastavad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:01
Sina Kire või mis iganes sa oled...asja point ongi selles, et kui te õpiks austama naisi ja neid õieti kohtlema, siis kaoks raha küsimised mõne kuuga sest naine näeb, et ta saab kvaliteetaega mitte tuima mehe rahuldamist. Ja muide kuna enamik mehi siin on abielus, siis kui nad soovivad armukest aga ei taha maksta pappi , siis olge nii kenad ja tehke midagi ilusat mis ei koosne ainult sellest, et teie riista rahuldatakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:02
redlighti tänane kuulutus:

Hey-hopsti. Prooviks siis taas leida mõttekaaslast kellega kulgeda koos üks pisike seikluslik nädalavahetus, sest vist meil täna reede. Huvitun sisukast ning seikluslikust olemisest mida saadab Rock`n Roll ning mitte tormamine. Ühesõnaga ehk on keegi kes viitsib ja TAHAB võtta aja maha ja nautida Eestimaa kauneid paiku, meeleolukat olemist ja loomulikult seiklusi erootika vallas. Ma ei taha ega huvitu tutvusest mis on tunnine ja ainult seksist koosnev vaid otsin seltskonda kus inimene oskab ning suudab komplekside vabalt suhelda ja nautida vaba olemist. Miks mitte koos paariga seigelda...pole probleemi Ja ikka ja uuesti ei väsi ma kordamast, et loe minu infi enne kui kirjutad !

----

nagu katkine plaat
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:04
red: rahaküsimine ei kao kuhugi, millest need naised elavad???? sa ju küsid ka raha, sest sa ise ei viitsi tööd teha. viitsiks sa tööd teha, oleks sul ammu tissid ees ja noku otsast. aga vbl sa ei tahagi, ma olen kuulnud et pidigi olema nokutransade liik ja nad homode sihtgrupiks. eks sa tead ise paremini kellele sa peale lähed, heteromehed need kindlasti pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:05
loll on loll...kulla kireM..... lõhverda oma kuulutuse probleemi modedele nagu sa siin lubad suure suuga...saad äkki neilt abi või lahenduse aga looda et see lahendus siis sinu kasuks ikka oleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:10
Muide see pole tänane kuulutus...loe kuupäevi õieti.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:10
RedLight1- sinu arvamus on sinu arvamus.väited nagu enamik naisi on usu meestesse kaotanud ei pea kindlalt paika? toredad, meeldivad naised, kes siin päevast päeva suhtlevad.
Inimene näeb ja märkab seda negatiivsust teises,mida paraku endas liialt palju on?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:11
jälle lööb su matslikus välja juba su keelekasutus on väga labane.

ole rahulik ma ei viitsi elusees su peale kaebama minna, ma niisama torkisin ja sa tõmbasid end kenasti käima

aga äkki sa selgitad mulle ühte asja miks kõik transad prostid on? okei rahaprobleem, see naiseks olemine maksab, ravimid, riided kulinad. koguaeg peab väliselt naisestuma. aga ikkagi miks prostiamet? võiks ju niisama kuidagi kõvasti tööd teha ja siis naks opereerida end ja uuesti elada normaalse inimese elu. aga teile ongi see prostivärk nagu elukutseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:17
selle kuulutuse oled sa lisanud nii naine -> meest kui muud teemad alla. tõesti arvad et su sihtgrupp ei leia sind muidu üles? äkki ei leiagi sest naine sa pole ja sinu huvilised käivad vast rohkem teemas mees - > meest.

ma ei usu sind ka nende kirjade kohapealt, kindlasti kirjutavad ainult need kes su ankeeti ei loe ja arvavad nagu sa tõesti oled naine. kui arusaavad siis kukuvad sõimama miks sa siis igas kuulutuses oma ankeedile tähelepanu pöörad.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:17
Ei kõik transad ei ole prostid...aga lääne maailmas liiguvad väga suured rahad antud prostitutsiooni teemas. transust prost on kaks korda kallim kui tavaline naine või meesprost...mõtle...miks nad ei peaks müüma ennast kui see neile ei tekita peavalu ega tõrget. Seal rahad liiguvad. Meil Eestis pole sel alal mõtet kuna siinsed inimesed ei teadvusta mis on teenusepakkumine selle parimal moel. Minust aga seda....vaata....sina ei tea millega ma tegelen ja teenusepakkumist pole ma enam ammu teinud, kuigi pakkumisi on, lihtsalt rahaliselt pole see mulle tasuv, selle asemel olen ma aga tegelenud õppimisega ja muide ma olen kindel, et antud alal mis asjades ma ennast kiooolitanud ma olen , sinust minule tööalaselt ja teadmistelt vastsast pole. Väga lihtne, see et sinul on mingi haige kompleks minu vastu ja igal võimalusel üritad mind alandada teiste ees see ei anna sulle tulemust vaid sellega tekitad ise enda vastu tõrget hoopis. enne kui sina suure hooga sõna võtad , mõtle kas ikka tasub nii-sama lambist oma nn. tarku sõnu ütlema hakata.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:20
aaaaa, see ongi siis rohkem äri? sa pole mitte naine oma sisemisest vajadusest vaid kergest rahast
ma ei usu et sa millegagi tegeled, istud päev läbi portaalides ja õngitsed ohvreid

ühesõnaga naine sa pole, oled homo ja kannad naisteriideid ja üritad sellega rohkem teenida miks sa ise ei julge seda tunnistada?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:21
aga kas angela aak on ka prost? pole nagu kuulnud, kuidas temal on õnnestunud oma väärikust hoida?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:22
Oh jah....idioot on idioot...kirekas...arva mida tahad. Nii lolli inimest ei ole ma kunagi näinud nagu sina K
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:25
räägi asjast parem, milleks sõimelda.

kui sa võrdleksid end angela aagiga, kas tema on sinust väärtuslikum?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:27
saa aru mehike...sina tegeled siin teiste alandamisega, ma ei viitsi sinuga grammigi suhelda kuna sul endal on ajuga probleemid. Mina ei tunne AAki ja ei tea temast midagi seega ei ole mul temast ka midagi rääkida ja mul pole kombeks seljataga igaühe kallal ilkuda. Igaüks teeb nii nagu tema õigeks peab ja see pole ka teiste asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:30
aga milleks sa teema siis tegid, ma sain aru et tegidki ju mulle personaalselt

aga oma arvamust võid avaldada ja sa ei pea ilkuma, ära ilgu, ilkumine on tõesti kole.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:31
Pühade vahe...sinu pärast tegin teema...no sorry kullake aga no sinu pärast annab teha ainult ühe teema aga seda ma parem ei tee...ma pole nii õel inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:33
no kellele sa teema tegid? keda personaalselt peaks huvitama su prostitutsiooni õigustamine? jottimeest või, tema lepib kõigega ja on kõigiga sõber aga sellised lödisõbrad pole kindlasti huvitavad

ähvardad jälle
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:34
ei tea kes sind nüüd ähvardas ??
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:44
joosep toots

aga kuidas sa kommenteerid minu esimest kommentaari, oskad midagi tarka arvata või sõimad niisama idioodiks?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:52
tead ausalt öeldes, sinu kommentaaridesse ma isegi ei viitsi süveneda mõttega sest need on sul kõik ühesugused olgugi , et võib-olla isegi ei ole aga minu silmis on nad ühesugused...lihtsalt Sind mõista ma ei oska, sul on endal mingid tõrked sees osade inimeste vastu ja kuna paistab, et sina ei oska neid tõrkeid lahendada endas või siis nende inimestega neid silmast-silma läbi rääkida, no siis oled valinud tee lihtsalt avalikult üdini halvustada teise seisukohtasi aga ise jäädes varjatuks. Kui sa natuke oleks mõelnud, siis minu teema ei olenud otsene maha tegemine vaid hoopis suht viisakas pöördumine ja selgitus miks paljud siin raha eest seksi pakuvad aga kuna selle pöörasid isiklikuks sõjaks minu vastu, siis ma ei näe mitte mingit põhjust süüvida sinu arvamusse või probleemi, minu jaoks on see ühte moodi mind ründav mida sina ütled, olgu see siis kas või tõesti asjalik kommentaar mis isegi ei pruugi mind puudutada, sa ise ju tahtsid, et minust saaks ora sinu perses...seega jätkame samas vaimus omavahel ja algatame siis teema mis on sinu ja minu vaheline !?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:55
aga ma selgitasingi kuidas mehed seda asja omast vaatevinklist näevad. miks meestele ei meeldi prostid ja miks nad pärast prosti kasutamist neisse hästi halvasti suhtuvad. sina oled mängus sees, sa ei oska tunnetada enam seda mida vastaspool tunneb.

aga kui sa ei viitsi süvenda siis ma täitsa saan aru miks idioodiks koguaeg sõimad

milleks neid teemasid vorpida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:57
tegin härra auks eraldi teema...seega ei pea sa rohkem siin vaeva nägema oma aju-suuruse näitamisega. Näita selles teises teemas...usun, et see peaks sonu ego nüüd natuke ikka tõstma.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:00
oh sind kakaaadut küll
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:01
totu...see mida sa tahtsid öelda ei ole üks sõna vaid kirjutatakse sidekriipsuga.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:02
tühja sellest kriipsust
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:04
Utha, tuleb ja paneb kriipsud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:06
Nõustun osaliselt RedLighti teemapüstitusega. Samas ma ei tea, mis kehvikutega on sinul kogemusi, mina näen et tehakse mida iganes et naine rahule jääks, mõtlen siis et minule õnneks pole küll neid 5 minuti mehi sattunud ja kui satuks, siis see jääks ka minu poolt viimaseks korraks. See et kohtumiste eest raha nõutakse, see jääb juba igaühe enda otsuseks, mina jätkuvalt seda ei poolda, kuigi pakkumisi saan meeletult. Vabalt saaks läbi aetud ka vaid siinsest teenistusest aga mina omale sellist " karjääri " ei soovi See et lilli ja lõhnu ei kingita, mis sest ikka, ostan neid endale ise , noh, lilli ikka on kingitud Välja on ( jookide, söökide näol ) hullult käristatud, kui ikka meeste seltskonnas, kunagi ei puudu mulle ja sõbrannale Å¡ampad, siidrid, suupisted, võta mida tahes, samas on ka troppe ( sry ) ette juhtunud kes arvavad et kõik jäägu naise hooleks, temal vaid riist ja tühi hing.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:13
To PushUp: võib-olla on sul selles suhtes õigus, et olen liiga lasknud enda ligi tropp ja pole osanud õigeid välja sorteerida või olen isegi need õiged ise kuidagi eemale peletanud ega seegi pole välistatud ja ei kavatse ka selles asjas nagu sõna võttagi,et olen ise ideaalne ja õige kuid jah ... olen veendunud samas, et paljud raha küsijad ongi seepärast raha küsima hakanud, et teisiti nad ei näe asjal mõtet. Raha ei olegi ainuõigue ja punkt number üks aga kui ikka neid jorsse kes arvavad, et riist ja tühi hing on see mis peab olema, siis ega tekibki arusaam, et milleks siis üldse peaks kohtuma kui isegi raha ei suudeta maksta ....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:17
aga raha ongi kõige lihtsam pakkuda. pakud 100 kui see summa ei sobi tuleb tõsta panust. kõik muu jääb siis ära, lilled, kohvik jne. puhas seks ja seks tehtud siis algab rahasaajal kolgata tee kuidas see raha kätte saada. vabalt võib seda raha mitte olemas ollagi.

seda ma väidangi koguaeg et raha muudab kõik elus labaseks, odavaks ja tühiseks. mida rohkem siin selliseid on seda vähem tekib suhteid mis baseeruvad hoopis teistel tasanditel kui seda suudab pakkuda raha.

väljakäristamine on lihtsalt lollide meeste teguviis, nad usuvad end edukamad olema kui nad pakuvad raha või meelehead meheks sa ei võtaks endale sellist kes igale teisele välja käristab. kui mees ei oska rahaga muud tarka teha kui raisata siis las raiskab, tühjade pihkudega jääb nii ehk naa.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:21
kuule red, põhjenda oma raha küsimine. sa üritad küsida raha kuna oled nõnda unikaalne? kuulutuste järgi sul suurt tungelmist ei tundu olevat. iga teine mees võib naisteriided selga panna ja rahaküsida okei, vbl oled sa mõne lontu käest kommiraha saanud omalajal ja miks mitte tõesti küsida, äkki mõni annabki. aga seks ei ole sinu jaoks kindlasti seks kui hingele vaid raha teenimiseks sest endal sul raha pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:24
ok ma teen järgmine kord eksperimenti. juhul kui ma panen mõne pildi ja mõni naine kutsub seksima siis ma küsin raha. äkki ma suudan ka teenida, äkki kui ma suudan esimese 1000 € kokkuajada siis ma hakkan seda raha värki rohkem mõistma.

kuna ma olen mees, mehed on kallimad, mul on enam-vähem raam ka siis 500 € võiks kohe alustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:25
Mis iganes...areta oma loogikat edasi. sa tõesti oled väsitav inimene.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:25
ära hala nii palju tegele oma klientidega võin sulle tasuta turundusideid anda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:28
Hämmastav kuju..ma ei oska muud midagi enam kosta.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:29
No tuleb endale aru anda, mis portaalis liigume, siin ongi primaarseks seks, midagi muud on juba raske lisandina saada, kuigi, tahtes ja sobivusel on kõik võimalik, mina näit. olen lisaks seksile saanud ka kinoskäike, loomaaia külastusi ja muid koosolemisi, niiet ei saa vaid väita et kõik siin ainult lihalikest rõõmudest huvitatud oleks.
Ma ei saa sellest aru, kui ma otsin seksi ja ma otsin selleks tasemel tüüpi, kes on hea väljanägemiselt ja tegudelt ( oma seksimise oskustelt ), siis miks ma peaksin temalt veel pappi lisaks ootama? Minu hüveks jääbki ju see et tema on endaga vaeva näinud ( mõni treenib hullult ), hoolitsenud oma vormi eest ja tahab seda kõike minuga jagada, ma ei leia et ta peaks minuga seksimiseks mulle veel maksma. hea pudel joodavat, snäkk jne, see käib vahest asja juurde ja mulle pole probleemiks ise pudel näppu haarata kui keegi nii otu on et selle eest ise hoolitseda ei näe ( kusjuures siin on spordipoisse kes tglt üldse alkot ei joo või teevad seda minimaalselt ).
Raha pakutakse siin ka sp, et mehed tunnevad ennast ebakindlalt, vaatavad neid TOPi naisi ja üritatakse millegagi panustada, et kui muuga ei saa, ehk siis annab rahaga meelitada. Mõni tõesti selleks siin ongi ja usun et neil naistel isegi täitsa hea teenistus.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:30
kiremorvar: demi võtaks su kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:32
Samas Red, mis ikka kurvastad - ju oled siis neile 5 minuti tüüpidele nii erutav et kohe mäng läbi - mõni vaatab ja unistab sust mitu kuud ja kui kätte saab siis...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:36
neid vaatajaid on sadu ja sadu ja eks ole elus kohtunud palju...tead aga mingi moment lihtsalt mõtlesin, et need sendid mida selle eest saan pole olnud väärt seda aega ja hing ikka sama tühi kui enne. Seega mõtlesin, et vaatan natuke teise pilguga aga noh mul vist see needus, et ega mul selliseid asjalike meesolevusi ei õnnestu külge haakida, näed siingi üks hullu muudkui aga üritab ennast tõestada aga kahjuks sellised mind väsitavad ja isu kaob nendega diskuteerida kuna see väsitab liiga ära.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:51
demil pole raha, ta peaks enne ise 10 km nokut imema ma ikka valiks ka, prosti ise ei tahaks raha eest ka.

red: peabki olema, see ongi prostiks olemise hind. võta mõni psühholoogia raamat lahti ja loe ise kui mind ei usu.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:54
Mis iganes blaaa-blaaa....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:56
muidugi kõik vaatavad sind kas sa oled ikkagi naine. ei näe et sul siin suurt edu oleks mis sul selle escorti äriga sai, olid ühe naisega lausa paaris, ei sobinud äripartneriteks?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:58
Kle mis sa norid minuga tõsiselt tüli ? Miks sind huvitab nii väga minu tegemised ja olemised ???
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 14:00
Mind ka huvitab, Red
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 14:01
minu tegemised ??? Miks ei tea....miks see nii huvi peaks pakkuma ?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 14:03
No tegid ju siin pakkumisi ja mind ka huvitab kuidas need asjad edasi sujunud.
˅ näita rohkem ˅