Olles siin iha lehel nüüd ikkagi pikka aega, siis olen siin kohanud erinevaid inimtüüpe. Olen leidnud siit lehet mõned tuttavad kellega mul pole seksuaalsuhteid vaid hea tutvus. Tunnen neid inimesi natuke ja nemad teavad minust natuke. Tegelikult tore, suhteliselt intelligentsed tegelased on need tosin inimtüüpi. Olen ka neist mitmega kohtunud ja ei kahetse, et olen nad endale saanud tuttavateks kellega aegaajalt msnis laterdada või siis telefonitsi suhelda ning ka mõni päev kohtuda kui on kõigil osapooltel vaba hetk elu muudest toimetustest.
Mis aga sundis mind siia kirjutama ? See võib nüüd tunduda ülekohtune nii mõnelegi mehele ja tekitab solvumist. Muidugi mis mina nn. osade arvates mitte NAINE või siis POOLELDI NAINE-MEES tean asjadest aga ma ikka arvan, et tean. Loen iga päev siin teemase foorumis, loen kuulutuste osasi, sest eks me kõik otsime midagi. Mis aga eriti paelub tähelepanu on see, et viimasel ajal on välja kujunenud sellised tegelased kes hädaldavad, et naised küsivad raha või siis lausa sõimavad naisi, et nood raha eest seksi pakuvad või kohtuvad raha eest aga ma arvan, et MINA TEAN MIKS NAISED TAHAVAD SIIN LEHEL AINULT RAHA EEST KOHTUDA. Olen ise tegelenud teenusepakkujana....ma ei leia selles midagi halba aga tol ajal kui kohtusin raha eest, siis sadas mulle pidevalt pakkumisi, et noh raha ei tahaks maksta aga võin ju viia välja kohvile jne....mingi hetk on aga elu natuke minu jaoks muutunud ja ma ei panusta enam rahale konkreetselt ja olen hakanud lihtsalt otsima midagi erilist või head tunnet tekitavat. Nii aga....nii kui lõpetasin konkreetselt teenusepakkumise, nii hakkasid tulemad kirjad kus mees tahaks seksi ja ainuke jutt mida tema oskab minule pakkuda on mõnu !!! Teeb nii suuga kui ka pakub seesmist mõnu ! Vabandust aga kuulge riistakandjad kes te nii suured mõnu pakkujad olete...suur osa teist on 5 minutit võimelised tegelema seksiga ja kui on pauk lahti, siis pole ei heast olemisest ega millestki enam juttu. Usun, et nii käitub ka suur osa sündinud naistega. Ma ei usu, et enamike naisi huvitab kohtumine mis kestab 5-15 minutit...väga väheseid. Mida naine sooviks mehelt kui ta raha ei küsi...ta soovid hästi veedetud aega, tehke talle pisike kingitus mis ei pea olema miljoneid väärt kuid ilus, kinkige lilli, olge austavad ja leidke peale seksi ka muid teemasi mida rääkida. Loomulikult suur osa naistest hakkab raha ju küsima kui te ronite nende koju, naudite nende hüvesi aga ise te isegi ei paku lilleõit ka naisele. öelge mulle miks naine ei peaks raha küsima ??? Aaaa ah jaaa vastus on uju, et te olete kõik ülimehed ja teete super mõnu keelega ja supermõnu riistaga ning riistad on teil maailma suurimad ja võimsamad. kamoon...tulge mõistusele...naine tahab kuulda midagi enamat, ta tahab tunda, et teda hoitakse ja kantakse kätel, naine soovib olla isegi sel mõne-tunnisel kohtumisel mehele number üks, seega ärge hakake jahuma oma parasjagu pooleli olevaid abielulisi suhteid, ärge jahuge teistest naistes ja ma ei tea millest...näidake, et naine on see kes on kõige tähtsam. Kui nüüd kulla mehed tulete mulle ütlema, et mida mina tean, siis võin kihla vedada , et mul on olnud suurest osast siin olevatest meestest enim suhteid naistega ja ma võiks öelda, et väga palju naisi on ihas kellega ma võiks jõuda vahekorrani väga kergelt. Mul ei ole kunagi olnud puudust naistest ja naistuttavatest ainuke asi on see, et mulle kahjuks nad ei paku nii suur seksuaalset huvi aga ma tean ideaalselt kuidas peaks käituma naistega. Olen elus käitunudka naistega nagu viimane mats ja ma tean mida see tekitab naisele tema hinges...valu ainult, pettumust ja sovumist, ma olen käitunud ka nagu tõeline mees kuigi ma seda ei ole...aga ma olen saanud seda mida ma olen tahtnud. Ma võiks ka saada väga palju mehi endale partneriteks aga ma lihtsalt tean mida ma tahan ja ootan, ning otsin ja otsin...ehk ma ise ka leian kunagi. Neid mehi kes tahaks mind on palju ja just nende heterode hulggas aga kahjuks suurel osal neist on sama probleem mis ka neil meestel kes otsivad sündinud naist...neil puudub mehelikus, väärikus, rüütelikus ja arusaam, et kui mees tahab saada partnerit ja seda siis kas või selleks üheks ainsaks päevaks/ööks, siis selleks ei piisa ainult oma munni pildi näitamisest või kirjast, et oh tule keppima sest ma suudan teha imesi selle riistaga, neid on üksikuid kes oskavad oma riista kasutada nii, et parter jääks üli-rahule. Siin ihas on toredaid mehi ka keda ma tean, et nad suudavad oskavad ja tahavad ning näevad vaeva aga dendents on selle poole et mida aeg edasi seda matslikumaks muutub meeste käitumine. Olge head ja mõelge natuke. Jah ma tean nüüd saan materdada eest ja tagant, et mida mina tean aga ... uskuge mind, enamik naisi mõtleb samamoodi nagu mina, ainult , et nad enam ei viitsi sellest rääkida kuna on usu teisse kaotanud.