parma – taotled sa sellega midagi praegu?
vibraatorid ei tekita minus tundeid. ja ära hakka mulle rääkima sellest, kuidas need tunded peavad enne tekkima, sest milleks siis neid naistele veel vaja on jne. jah, eks kokkupuutel tuntakse – selle jaoks ju neid ostetaksegi, aga seni, kuni mind erutab naturaalne ja ma erutumiseks abivahendeid ei vaja, seni ma ei tunne vibraatorite vastu midagi peale tavalise huvi.
nii et mingit pakendit ja vibraatori pilti vaadates ma ei hakka endale midagi ette kujutama. vaatan, et ilus asi ja huvitav, mida sellega teha saab, aga ei muud.
ja kui endale valimiseks läheks, siis ma arvatavasti e-poest seda ei telliks/ostaks. läheksin kohale ja küsiksin näha, vaataksin erinevaid ja siis teeks valiku (ja et selge oleks, siis see ei ole sama teema, et kui tahan meest, siis lähen kohale ja valin erinevate seast kellegi välja jne). pildi järgi ainult ma ei otsustaks midagi. ma tahaks enne seda oma käega tunnetada.
ja mis puutub riista piltidesse, siis netis ainult mingi riista vaatamine ei tekita minus erilist tunnet. siis ma suhtun sellesse kui ilusasse detaili. erutab natuke (oleneb meeleolust ja selles, miks pilti vaatan), aga edasi ei kujutle –st ei hakka tegema oletusi selle kohta, kuida see või teine minu sees tunduda võiks. kui selle detaili küljes ka meest näha oleks, siis on teine asi. aga ka siis siin omad „aga“-d.
kui ma oleks naine, kes tahakski ainult teatud riista endasse saada ja otsiks selle järgi endale kedagi (st et oleks ainult seks ja ei midagi muud), siis jah.. siis laotaks enda ette need pildid ja riistad ning hakkaks valima, ette kujutama jne.