Foorum
2011-06-17 18:26
Kas oskaksite mehe riista pildi järgi omale ette kujutleda, mismoodi see või teine riist teie sees tunduks?
Kuju, suuruse, kõveruse, jms. järgi?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 19:23
Ega ei oska küll. Minu jaoks käib asi kuidagi komplektis - riist üksi pole mingi asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 19:33
ometi on paljud mehed just oma riista pildi siia pannud...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 19:43
Aga naised. Kas te näo pildi järgi oskate riista suurust ja mis moodi see teie sees tundub, ette kujutada?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 20:03
kahjuks on tõestatud, et ükski näo ega keha detail ei viita riista suurusele ega kujule
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 20:05
Siis on selge, miks rates ega facebookis riista pilte ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 20:06
Naistel olla küll see,mida laiem suu seda suurem.....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 20:11
Nii, et siis täis ülevaate saamiseks pilt sekilehel peaks olema: Riist, keel ja näpud nähtaval.
Nistel siis piisab rinnad ja suu.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 20:51
elmar - kas sa räägid oma kogemustest või lahmid niisama?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 20:55
hm, et peaks kujutama ette enda sees nii seda kui teist?
ei, nii see ka ei ole.
mingid erootilised kujutluspildid muidugi tekivad, aga siis on ka tegu teistsuguste ja natuke erilisemate fotodega. siin ei olegi neid esindatud vist. iga elund kka kujutlema, tundma ja seda endasse tahtma ei pane (kuigi siin osadele meestele meeldib nii arvata).
nn liikumatud pildid huvitavad mind ainult kunstilises ja erootilises plaanis, aga mingeid oskusi peale kunsti vaatamise oskuse ma nendega endas arendanud ei ole.
sellega tegelevad vist profid. ma nii proff ei taha veel olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 20:59
Milleks siin üldse pildid on ja nende üle arutada?

kaslane sa oled jälle vale lehe peal. Siin on riistapildid lubatud ära vingu vales kohas.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:04
ilusad pildid alati meeldivad paljudele.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:06
Risto aga sina suudad ju ometi riista pildi järgi midagi tunda? Naised ei suuda (kujutlusvõimet ei ole) aga Risto sina ometi ju suudad?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:07
parma, asi pole selles, et neid ei peaks siin olema. seda praegu ei arutatagi siin teemas.
teemaks on see, kas naistel endil ka nendega midagi peale hakata on. seda ta küsib. et kas kujutab keegi ka ennast nendega ette ja tunneb midagi või ei tunne.
ega naine pole nagu mees, et vaatab ainult suurust ja endale sobivust.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:10
See on varjatud virisemine.

Naine küsib sõbranna käest ka, et kas sobib?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:13
kaslane,see on üsna tõsi,ma valin naisi ikka suu järgi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:16
Sama võiks ju meeste käest küsida et mida ja kuis ette kujutavad vaadates siinseid vittude pilte, et kuis ja kas jne...., lugedes kommentaare siis mõnd muidugi kujutavad väga hoogsalt kuis ja mida teeksid.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:20
parma, kas lugesid siit välja varjatud etteheite meestele ja nende piltidele? kas sa teemat ennast ka uurisid? millest see räägib?
ja millest sa järeldad, et naistel kujutlusvõimet ei ole?

vat nüüd, mehed, ärge hakake teie virisema.
seda, mida mehed ette endale kujutavad, teatakse niigi ja tuletakse sulle meelde pea igas kirjas. ehk tahab keegi vahelduseks ka teada saada, mida naised arvavad?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:21
parma, suudan õnneks.
Aga see teema ja see püstitus on nagu on? Eks pigem fantaasiatessse,kujutlustesse võib seda pidada.
Mehe riist riistaks,aga kui ikka naine ei taha,ei oska sellest lugu pidada on ka jama peres......?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:22
Nii Utha nüüd Sinu järgmises postituses siis ootaks Sinu kui naise tundeid arvamusi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:24
No nagu näha siis vähemalt teema autor ja veel mõned siiani vastanud naised, ei suuda midagi ette kujutada. Aga ootame veel paar lehte, siis läheb niikunii läbuks ja enne seda ehk selgub midagi asjalikku ka. Kuigi ei usu.
Risto ma tean, et sina suudad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:25
no kurat, lugeda ei oska? igat asja endale ette ei hakka kujutama
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:26
markxs- ma kirjutasin nendest vist
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:29
Naised võivad ette kujutada (kindlasti kujutavad) aga ega nad seda ometi välja ei julge rääkida. Rääkimata veel siin kirjutamisest. Heal juhul 1-2 teeb seda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:30
Sa oled nii palju kirjutanud et kui oleksin sellest poolt lugenud ja sellest omakorda pool oleks meeles siis peaagu vast tunneks Su olemust
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:31
ma räägin neist ka, aga te ei saa ju aru
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:32
parma - virisemine???
see on arutlemise teema...
ja mina suudan küll omale seda tunnet ette kujutada, kuna tean üsna täpselt, mida vajan...
selleks ongi suurem võimalus mehel, kellel siin riista pilti üldse pole pandud, vot nii
siis sa lihtsalt EI TEA, mida oodata...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:33
Ja pärast oled hoiatuste lahtris, et liiga väike oli ja "lased üle" On siis nii ägedam?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:34
ja sõbranna juttu mehega olemisest ei tasu üldse usaldada, kuna igal naisel on erinev vajadus, seega see, mis sobib sõbrannale, ei pruugi mulle üldse sobida
ja ka vastupidi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:36
et siis eriti hinnas kaslane need mehed kelle üldsepilti pole seda rohkem on oodata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:38
JA pärast selgub, et ongi väike ja üldse kõverus ei sobi, siis kepid hambad ristis? Või teatead, et ei sobi?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:39
markxs - oled asjast õigesti aru saanud!
parma - riista suurus pole tähtis, vaid kuju...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:41
kui seks ei sobi, siis ei sobi...
hambad ristis seksi ei harrasta iial, sest see on liiga tähtis osa elust
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:42
Kaslane see ei puutu teemasse aga huvipärast, et mis sa siis teed kui voodis olles selgub, et ei sobi? Teed hambad ristis või saadad pikalt?
Palju sa läbi treida jõuad enne kui hakkad riista pilti küsima?

Me ei räägi siin rate teemast, et kohtume niisama. Räägime ikka, et läheb seksiks nagu lehele kohane.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:43
Jõudsin mõttelennuga ette Mul oli küsimus ja vastus juba välja mõeldud

Palju siis läbi käid neid kohtinguid, enne kui hakkad riista pilti küsima?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:46
ma juba vastasin, et ei tee iial hambad ristis midagi
suu on vahel ka rääkimiseks, mitte nagu sinu kujutluses ainult suhuvõtmiseks
kõike annab rääkida...
ja arusaadavalt ning mitte solvavalt
riista pilti ma ei küsigi, kui seda just siin eksponeeritud pole
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:51
Vasta küsimusele.
Kunagi tahd ju isegi sina seksi saada. Kui aga pilti enne ei küsi, siis jäädki ja jäädki ju ära arvama ja lootma, et ehk äkki nüüd sobib. Palju sa enne läbi proovid neid? Mingil hetkel, kui isu juba suur, siis lased lati alla ja võtad esimese ettejuhtuva.
Lõpuks kuulutatatkse sind niiviisi veel tühikargajaks. Milleks aega kulutada, eriti kui elu on nii väärtuslik, milleks siis tühja tallata?

Jah seda saab siis teha kui omal jorss olemas, kes põrutamas käib, et midagi erutavamat teha aga puhtalt sellele lootmisele jäädes ei toida sa midagi ära.
Seega see küsimus (teema) on igati sul põhjendatud aga vastused ma arvan et tulevad umbkaudsed ja utoopilised.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:56
parma - ei pea läbi proovima sadu mehi, et aru saada, mis sulle sobib
ja kui on kohtutud, siis on asjas ju selgus kohe olemas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:58
Jura ajad. (andke mu otsekohesus andeks)
Ma rohkem ei sega selle mõttelennuga.
Kuulaks teised naised ka ära
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:03
parma - vasta parem ise - kui oled mõnele naisele oma riista pildi saatnud, kas mõni on ära öelnud puhtalt selle pildi põhjal või vastupidi vaimustusest kiljunud ja kohtumist soovinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:08
Jah on ära öeldud ja on ka kohe kutsutud külla. Õnneks on selliseid asjalikke naisi kes küsivad riista pilti. Nad tahavad riista ja see on neile tähtis ja küsivadki. Selle kogemuse peale ma kirjutasingi. Kui tahetakse niisama muliseda ja riista kuju, suurus jne ei ole seksi juures tähtis, siis ei küsita midagi. Aga siis ma ei lähegi külla, seksi eesmärgiga. Käin parem teenusepakkuja juurest läbi ja siis lähen

Mina vaatan küll vitu/riista pilti ja kujutan ette, et mida ja kuidas ma seda tunnen ja mis sellega peale hakkaks. Aga see olen ka mina. Mul kujutlusvõimet jagub küll ja veel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:14
No ei saa pidama.
See ülemine osa jutust käis seksiteemalise tutvuse kohta. Kui kuskilt mujalt lehelt tuvume ja siis läheb seksiks, siis on teine lugu selle asjaga. Kui tutvumise eesmärk on seks. Siis ja ainult siis kehtib minu jutt.

Põnevuse teema on sul ka hea point. Ei vaidle aga see sobib rohkem nagu juhuseksi/ehk võibolla teeme seksi, tutvuse juurde.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:15
parma - see oli hea vastus
samas, naiste puhul on ju kogu värk seespool, venib ka veel ja välise prao järgi ei saa küll midagi öelda...
või saab?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:19
Ma ei tahaks labane olla (dzentelmen siiski, ehk annate andeks) aga saab küll välise järgi palju öelda. Kui ikka liiga välja veninud ja lotendab, ning karvane kui kurat, siis vaataks veel paar pilti ringi, ehk leiab parema. Aga see puhtalt minu maitse. Ja suu kohta on osalt õigus elmaril. Kui vitt on nihu, siis aitab hea musisuu ka hädast välja
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:26
okei, aga kui see karvane naiskuradi tutt aetakse viisaka soenguga piluks, kas siis kohe muutub ka sisemine asi kuidagi paremaks?
sinu jutust jääb selline mulje...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:29
Sellest väljanägemisest sõltub, et mida tehakse. Kas keelega või mitte.
Sisu ei lähe paremaks sellest küll mitte. Eeldusel, et see väga väga veninud ei ole. (pole veel kohanud, et oleks)
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:29
ma siis kordan. kui asi on oskuses midagi endale ette kujutada, siis jah – seda ma oskan teha ja olen teinud ka, aga selle jaoks, et ma ka seda teeks, ei aita ainult mingist ette antud x-pildist ja seal olevast x-suguelundist..
ma räägin tahtmisest kujutada midagi enda sees.
vabandust, aga ma ei pane ju igat ette juhtuvat eset/asja endasse. sama on ka nende piltide vaatamisega .ma ei seosta mingit suguelundit kohe suguaktiga, see ei tekita minus kohe vahetut soovi midagi imiteerima või ette kujutama hakata.
ertootiline on see jah – seda ma tunnistan, aga see on teine asi. ma vaatan siis kuju jms, aga ennast ma nendega või neid endas ette ei kujuta. igatahes ei ole seda ette tulnud nende piltidega, mis siin saadaval on. kui oleks natuke teises esitluses, siis jah.
nii, et oskame.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:32
Kui juba labane olen, siis põrutan veel ühe soojaga edasi.
Kaslane vaata, mõned venitavad ju vittu ka laiali üle ekraani, et sisu näha oleks.

Utka. Kuidas sa vibraatorit endale valisid?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:37
vot sellest vituvenitamisest ei saa ma üldse aru - mis selle mõte nagu on...
saan aru, kui mees püüab oma riista pildistada rakursi alt, et see võimalikult suur ja ilus paistaks...
naiste puhul peaks ju vastupidi olema, et üritatakse võimalikult väikest, süütut ja kena tutti näidata?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 22:48
Et sisu näha oleks ja keegi pärast ei süüdistaks, et kehva värk oli. Põrsas kotis ei osteta. Vaata hoiatuste rubriik on täis neid kes valetanud on ja niiöelda süütut vittu näidanud, mis tegelikult ei ole.
˅ näita rohkem ˅