Foorum
2011-06-16 02:37
Tere,mul selline küsimus,milleks vanemad inimesed-paarid ähvardavad noori, kui sa ei vasta neile nii kuidas nad seda soovivad ?????????
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 02:37
Tahame69
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 04:56
äkki oled sa liiga noor, et siin olla? kui ikka kisub nii ennast näitama ja muidu kutte ei leia, siis tuleb paljutki ära kannatada. selle asemel, et siin kurta kasuta nuppu...blokeeri
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 08:40
Mis pakkumise nad sulle tegid?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 08:51
"ähvardavad" ja "noori" on mitmuses. kas see tähendab seda, et neid paare on mitu olnud? kas on ka teisi noori ähvardanud või ainult sind? mida sinult siis sooviti? ja mida sa ise vastasid?
su teema tekitab palju küsimusi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 10:23
ma küll ei kujuta päris täpselt ette, kuidas siin kedagi ähvardada saab ja millega?
et mida sulle läbi neti siis teha saab?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 10:27
ei tea, võib-olla öeldi natuke kurje sõnu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 10:29
Kaslane!..Läbi neti on inimesi enesetapuni viidud!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 10:34
seda küll, aga see on pikk protsess ja eeldab inimese nõrka psüühhikat...
aga ärhvardada...siin...no ei kujuta ette, millega?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 10:56
Mina ei saa sellest aru, kas inimesed on pimedad või nad mängivad neid? Kui konto haldajal on selgelt välja toodud, mis vanusegrupiga ja kellega ta suhelda eelistab, siis milleks talle iseendaga peale käia? Inimene kirjutab ju et soovib tutvuda kuni 20a aga seda nagu ei panda miskiks ja tambitakse ning surutakse ennast peale.
On ka mind solvatud, paaride poolt. Algul tullakse, libekeelne jutt moka otsas, teed selgeks et huvi pole ja seda kusjuures viisakalt väljendudes. Peale seda siis jääb üle vaid kaks varianti: soliidne rahvas saab aru, vabandab ( vb mõne aja pärast proovib uuesti ), teine on see kes tuleb oma nördimust väljendama ning mõni hakkab otse sõimlemagi. Siin pole ju ometi kohustuslik kord ja kui ma ei soovi paaridega tutvuda siis nii on ja minu otsust tuleb aktsepteerida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 11:05
tegelikult pole vahet sellel, kas oled naine, mees või paar. probleeme käitumisega tuleb kõigil ette. halbadest ja ebameeldivatest kogemustest õpitaksegi kõige kiiremini. edaspidi oskab võib-olla selliseid inimesi vältida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 11:06
Kaslane...kui näiteks: mina tunnen sind ja ähvardan avalikustada sinu isikuandmed ja tegevuse siinses keskkonnas (mis võivad tekitada probleeme reaalelus), kui sina keeldud tegemast seda, mida mina tahan.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 11:26
Mul pole kirja alles, et siia kopida.....aga täpselt sellist teksti olen ma oma postkastis näinud, nagu aikon siia näitena tõi! Keeldusin ülbikuga kohtumast...siis hakkas ähvardama just töökohal avalikustamisega Ülemus naeris....et lasku käia. Ülbik on mitme kontoga portaalis siiani....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 11:26
ma ei saa üldse hästi aru miks 20 aastane siia ronib. nii noor võiks noorust nautida, armunud olla ja kohtingutel käia mitte vanameestele kiibitsemise objektiks olla. teiseks kui 20 neselt juba ihas olla, kuskohas siis 30neselt ollakse?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 13:10
vaimselt jookseb inimene ruttu tühjaks. 18 aastaselt juba seks ja seks ja ebameeldivad kogemused.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:00
ja eriti nüristutakse vaimeselt siis , kui sellistel saitidel elataksegi 247...ja reaalelu nagu ei huvitagi enam
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:05
no 18 aastaselt elasin mina pereelu, oli seks, aga see oli koos armastusega. ma ei otsinud kusagilt ajalehest (tollal tavainimese jaoks internetti eestis ei olnudki) sekspartnereid.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:06
ja mis siis juhtus, et nüüd siin lehel?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:09
mis juhtus, elu tegi omad korrektiivid ja elu läks edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:17
või siis netis tutvud, aga saad kohe kokku ilma pikema pläramiseta. kui netis kõik endast ära plärad pole pärast enam kummalgi huvitav.

aga osad äkki hindavadki kirjasõprust, saavad end tühjaks kirjutada ja siis kaovad igaveseks lahatakse suhteprobleeme ja oma rasket elu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:43
aga siis jäätegi ootama kui tema sama mõtleb. mida pikemaks see aeg kisub seda vähem tahetakse kokkusaada ja võimalus kellegi teisega tutvuda üha suureneb. mingi hinnagu saab ju inimesest üsna ruttu, kas sobib üldse kohtuda või ei sobi. kui ei meeldi siis ei pea kohtuma
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:57
hm, et siin netis pläratakse endast midagi kokku ja siis, kui kohtuma peaks, siis pole enam midagi öelda? tehakse sulle selgeks, et sa pole enam huvitav jne
ma imetlen selliseid inimesi, kes on suutelised siin kogu oma elu kokku panema ja ära seletama. ma ei oska siiani seda endalegi seletada
seda, et huvi kaoks, ma ei usu. pigem kaob siis uudsus ja asjad on rohkem tuttavad. juba on toimunud mingi kohanemaine ja minnakse sealt oma suhtlemisega edasi.
need, kes üllatusi tahavad ning muidu huvitavat vaheldust endale otsivad, need vist jah vaatavad seda, oleks midagi uuemat ja sellis, mida ei tea. uus ja tundmatu on kihvtim
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 15:02
Kuhu see kellaaeg takka surus?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 15:04
aga võimalus on kohtuda näiteks klubis ja pärast selgub mõlema ihas olek iha on vahend teatud mõttes, iha võib asendada mõne teise tutvumisportaaliga.

juuksur: plärataksegi, pannakse osa juurde ja üldse ei mõelda sellele ajale kui tuleb oma pool luiskelugudele näkku vaadata.
üksasi mida mina ei kannata on suhteteemad, mina ei viitsi sõnagi kuulata eksidest ja halbadest inimestest jne. aga osadele väga meeldib, siis nad lohutavad ja poevad ligi. aga neid ei ühenda tegelikult mitte miski, saab kurtjal kurtmisest isu täis ja kuulajas ei näe ta midagi huvitavat. tal võib isegi piinlik olla sellest kurtmisest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 15:05
Push il oli päevaplaan täpselt kirjas. See on see napika lugu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 15:06
no nädalad ei ole pikkaeg, mõni kirjutab lausa mitu aastat vahepeal on teine peast halliks läinud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 15:14
Ei saa mitte vaiki olla. 10 päeva tagasi juhtus vägaveider lugu. Olime msn-is päevi suhelnud, pilte vahetanud...kõik tundus väga OK. Aga kokku ei saamud, üks ühes riiigis, teine teises ja ikka miski tuli vahele. Ja siis....ühel päeval Tallinnas ühes suvalises kohvikus sattusime kõrvallauda istuma. Tekkis selline....veider ulmeline tunne, pole ju võimalik.....Hiljem msn-is selgus, et OLI KÜLL!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 15:29
Pushup käis ükspäev kingapoes
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 16:30
aikon - ma saan aru, millest sa räägid
aga...selliste isikuandmete teadmine eeldabki siiski pikemat suhtlust ja kui teemaalgataja ÜLDSE ei taha paaridega suhelda, siis ma ei usu, et ta neile ka mingeid oma isikuandmeid on avalikustanud, millega teda ähvardada saaks
sellest ma ei saagi aru, kui omavahel ei suheldagi, MILLEGA teda siis ähvardada saab???
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 16:44
Kiisumiisu! Sa oled ikki naiivne! Vaata...kui keski tahab, siis tema ka leiab isiku kohta andmed selles maailmas, nimega INTERNET. Suures plaanis-laias laastus on selle asja nimi küberrünnak!
Mina pole küll miski arvutispets aga ma tean, et selline asi on võimalik
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 17:35
aikon sa oled liigapalju filme vaadanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 19:53
no tee, mis tahes, ei usu mina, et siinsed paarid, kes teemaalgatajast neiut tahavad kolmandaks kutsuda, küberrünnakuid korraldavad, et tema kohta andmeid teada saada...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 20:38
Arvan, et taheti teada anda et mitte otseselt ei ähvardata vaid nimelt hakatakse sõimlema, solvama. Päris algusaegadel tuli mingi naiska mulle postkasti, rääkis et tal siin ka mees ja neil paari konto, kas ma poleks nõus neile Pärnusse külla tulema, nemad viivat - toovat. Huvi pärast küsisin et milline see meespool siis välja ka näeb, naine ise oli nii ja naa. No jagatigi siis ühiskontot, sealt vaatas vastu aga lüheldane, vormitu ja paksukene mehike. Ma ei tea, mis ma siis valesti ütlesin aga jäin ausaks, tänasin ja teatasin et mees on minu jaoks lühike ja vormist väljas. Sa juudas - kus siis vallandus sihuke sõim Naine sõimles ja pröökas nii et vähe pole - ma ei tea kes ja mis ma korraga olin, enne oli nii viisakalt, lipitsevalt ja mesimagusalt pöördutud ja siis korraga sihuke laviin.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 20:52
PushUp, inimene lihtsalt madala eneseväärikuse,hinnanguga.Alati karm tõde,otsekohesus.
Aga teemast- probleemi nähakse seal ,kus seda tõesti pole? Vahel inimene kujutab,unistab....?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:52
kaslane: no kes teab, ma täitsa usun sellist asja. vaevalt vanemad paarid omasuguseid otsivad, ikka noort liha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 09:14
loomulikult otsib vanem paar noort liha, aga ma arvan siiski, et lihtsalt sõimlemisest ei lähe asi kindlasti kaugemale...
eriti, kui neiu pole enda kohta nagunii midagi avaldanud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 09:29
Eriti häkkima ei peagi. Selleks mõeldi välja facebook. Jagatakse inffi vabatahtlikult
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 10:54
jap, vot facebook on küll saatanast
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 11:10
Googeldasin-moluraamatustasin (hea väljend postiljoni poolt )ja mida ma näen!!!! Kaslane täies ilus ja hiilguses , saba kikkis ja vurrud kammitud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 11:17
mis siis, et saatanast. kui on saatanast - st et on hea. inimestele on kogu aeg roppused ja rumalused meeldinud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 11:46
ma olen kah tänu moluraamatule ühe valusa laksu saanud, viisin sinna kohe korrektuurid sisse
˅ näita rohkem ˅