Foorum
1
2
2011-06-16 22:36
viimane lõpp sellest teemast on kuskile kaotsi läinud,või see ainult tundub mulle?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 23:23
Kes pakub...siia, sinna
Osta mind---lind ja osta mind
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 00:04
Arumaeitaipa käib kemplemine ja arutelu, kas naine saab ilma või mitte!!!! Ja kõik me saame ilma, kuid kas ka kõiki ja kas just see hetk kui ise tahaks????..... Arvate tõesti, et valetasin kui ütlesin, et mind on osta tahetud!!!! Ei ütle, et see naine oleks seda pakkumist järgmine päev teinud, kuid sellel antud ööl ja selles kohas ta nii tegi!!!!(koht ilmselt oli väga määrav antud juhul!!!) Usun, tema olukorras oleks nii mõnigi samuti käitunud!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 12:18
Ei otsi naised omale meest raha eest , isegi mehed ei otsi omale meest raha eest , ega siis naised lollimad ole .
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 13:04
Push, kuidas nüüd risto ei sobiks.? Teises teemas väida ,et tahaksid just noort jõmmi,ja isegi oled nõus maksma,kui sa rikas oleksid.. Aga jömm ei tohiks midagi õelda,siis sobiks,
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 13:31
romaa: Kogu tema olemus on vastu. Väljanägemiselt ehk kehalt jah, sobiks, nägu mulle ei meeldi aga elaks üle. Kui mina maksaks, siis jah, tuleb käituda minu soovide järgi ehk siis - jõmmil suu lukku aga tegudele
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 13:40
Ristost: Inimesena ma teda ei tunne, pole kohtunud, pole rääkinud, vb reaalselt suheldes oleks tegu mõistliku ja huvitava isiksusega ja peaksin oma arvamust muutma. Mõne celebrityga suhelnuna võib öelda et päris elus on tegemist täitsa meeldivate ja toredate inimestega, lihtsalt neil on oma meedia - kuulsus ja nad peavad selleks et edukad olla, kaasa mängima.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 13:41
Müüa Aikon, summad alates suurest ja üles :$ :$
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 13:45
Nii. 30 euri, pead minema ja ühele 40 aastasele naisele keelekat ja keppi tegema, täna kell kolm. Üle tunni aja sul ei lähe, kohvi ja pesta saad ka ilmselt. Teed ära?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 13:52
No ega ma nii odav kah ole Aikon pole "säästukas", Aikon on "Selver"
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 14:11
Põhimõttes on küsimus. Ok sa oma präeguses majanduslikus seisus pole nõus olema odava otsa lits, aga kas 300 eest läheksid? Number pole oluline, kui mõtteviis on kord juba paigas, siis kui präegu lähed ka alates 3000st, siis edasi jääd nats vanemaks ja koledamaks, kaotad töö, või jääd võlgu ja lähed ka 3 eest.
Põhimõtteliselt- pole ju midagi väga loomuvastast selles, kui kaalukausil on ellujäämine ja teisel mingi mis iganes amoraalne või kuritegelik tegu, ja sa valid ellujäämise. Olgu selleks teoks siis enesemüümine, varastamine, röövimine vms. Aga tänapäeva eesti vabariigis ei räägi me ju keegi sellel kaalukausil ellujäämisest, kaalukausil on easy mani. Nii. Mis raha eest sa siis läheksid? Mingitest miljonitest ega sadadest tuhandetest pole ka mõtet rääkida, seal tulevad juba teised instinktid mängu, aga selline enamvähem praktiline vahemik- 3st ütleme 10 000 euroni.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 14:15
mikhan see on aikoni kupeldamineja jälle lähed kinni!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 14:19
ma veel vist ikka ei lähe, ma peaks siis ju rahaga vahele jääma ju. või? Ma esialgu lihtsalt imiteerin kuritegu
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 14:25
raha pole oluline. Aikon on selle vastu kindlasti ja siis tuleb mängu aikoni vabaduse piiramine ja rõvedusteks sundimine jnee...
Ikka lähed kinni.
ja mendi ahvmise eest lähed ka kinni
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 14:29
kuidas ma teda siis sunnin, ei sunni ju, ta ise peab tahtma ja pealegi ega mina sealt miskit raha ei saa ega maksa. Ma arvan selle ahvimise eest ka päris kinni ikka ei lähe, vast hoiatatakse
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 14:34
sa ei peagi raha ega midagi saama. VAHENDUSE EEST SAAD kinnimaja pileti. Prostitusioonile kaasa aitamine. pmst nagu iha.ee kuulutused jne
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 14:47
midagi ma ei vahenda, ainult kuulujuttu rääkisin edasi, et aikoni käest saab raha eest. pealegi aikon pole isegi öelnud veel et ta üldse nõus on
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 15:04
Räägid, et aikoni käest saab aga aikon ise ei tahagi. Sunnid aikonit seda tegema?
Vale reklaami teed.
aikon paneb su kinni!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 15:10
aikon ei saa midagi kinni panna, ta ise tegeleb siin inimkaubandusega, täpsemalt aikon62 kirjutas et müüb kedagi aikonit. äkki oma lapsi müüb ah
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 15:25
No nii...nüüd siis te pojad müüte ja jagate mind
Ok. ma ütleks, selliste sõnadega, et põhimõttest ei tee loom(ja inimene on seda) midagi. Kõik toimingud tehakse vajadusest.
Kas Sina Parma või Sina Mikhan, seksite põhimõtteliselt!??? Et siis...nii peab olema ja on alati (alasti) olnud Ma hüüataksin siinkohal "Tule taevas appi!!!"
Mikhan, Sa said asjast õigesti aru....see on kuulujutt, seni, kuni pole toimunud tegu, elik siis sugutegu
Parma! Kedagi ei saa kinnimajja panna, kuni pole süüdimõistvat ja tõestatud kohtuotsust!
Muide...ma TAHAN
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 15:41
Põhimõtteliselt mina seksin. Mida teie teete?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 15:53
Mina vaatan, kuidas Sina Parma mandud oma põhimõtetes
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 15:55
Tühja sellest. Ma parem mandun, kui olen seksita.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 15:56
Aga kui mandud, siis ei seisku ja mis seksi saab olla, kui mannetult lipendad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 16:00
aikon ei vastanud küsimusele, mis see rahasumma siis on, mille eest ta mikhani pakkumise vastu võtaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 16:24
No aikon ma lodan, et enne 80 ndat eluaastat ma ei mandu. Peale seda võib
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 16:48
Meestele hakkas mõte meeldima
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 17:06
Kiisumiisu...siin ma ei vastagi, pöördu privaatposti ja esita omad soovid, ma siis hinnakirjale vastavalt vastan
Parma, peale 80.-ndat on lootust, et asi, mis naisi meelitab, lipendab tuules, kui parmaflagin
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 17:39
Mida ei saa suure raha eest saab väga suure raha eest...kui raha on ja ikka tahta siis ikka saab Nõudluse ja pakkumise case ju ning inimeste fantaasiad-- mõnda erutab ... mis selles halba siis?--- Näiteks mina raha ei taha,pakutud on oiiiiiiiiiii kui palju aga põhimõtteliselt ei võta...aga kui keegi seda teeb siis no milles küsimus? Kokkuleppe asi--vaba maa elage ise ja laske teistel elada---rohkem tolerantsust daamid ja härrad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 18:21
tasuta asjad pidid siin maailmas parimad olema...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 20:16
ka tasuta asjadel omad piirid?
veelturul- see mõte meeldib ka paljudele naistele.
nad nõustuvad pigem mehele rohkem maksma,kuid siia seda teemat lahkama kindlasti ei soostu?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 20:54
Loomulikult on tasuta asjadel omad piirid. Raha eest saab osta omandit, teenust. Kellele see sobib, ega kätt saa ette panna, võib olla nii ostja kui ostetav. Kuidas ego lubab. Isegi kui mul oleks raha jagada vasakule-paremale, siis meest ma EI OSTA.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-17 21:37
kui nüüd mõelda, kui palju kuulsustele pakutakse ühe öö eest ja nad EI VÕTA pakkumist vastu, vaid on oma kaaslasega, kes vbl on päris vaene tüüp tegelikult...
mõtlen välismaa staare...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 02:50
Kas kuulsused jätaksid ka siis võtmata, kui oleksid sama vaesed kui nende oletatavalt vaesed kaaslased? Seda keegi meist ei tea, vb läbi voodite on nende karjäärile alus pandudki ja tegelikult võivad nad ju üsna madala levelinga olla, siis kui raha juba on, siis võib jah kõrkust ja üleolekut lubada ja vaevalt keegi lisa pappi niiväga vajakski kui villad ja kullad juba käes.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 09:40
noh madonna vist kargaski voodist voodisse, tegi aktipilte jne. oli ta täiesti vaene olnud, aga siht oli naisel ees ja kõva tööga sai rikkaks, ma ei mõtle keppimise tööd.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 09:53
madonna on ka ilmselt üks näide, kuidas vanem rikas naine maksab oma verinoored ja kaunid mehed kinni...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 10:41
ma arvan, et pigem natuke vaene ja tundmatu tegelane kui kuulus rikas mees.
minu jaoks seostub see teise aja jne ostmine kuidagi inimkaubandusega ja ma ei saa. ma ei oska.
kui ma pakuks kellelegi endaga olemise eest raha, siis ma pigem eeldaks temast seda, et ta solvub selle peale ja peab seda endale alandavaks pakkumiseks kui seda, et ta paneb raha rahulolevalt endale tasku ja tuleb minuga kaasa igale poole, kuhu ma tahan minna.
ma ise tunneks niis ja peaks seda alandavaks, kui mind osta tahetaks. nii et ma parem ei tekita teistes neid tundeid ja ostan endale raha eest midagi muud head.
tegelikult ei oska ennast nende meeste olukorda panna. ise hoiaks nendest eemale.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 10:56
Utha,ära hoia eemale nendest meestest.Naudi elu ja kutsu endale koju.Pärst soojad tänusõnad ka tulevad sinult.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 11:20
ma oleks tänulik, kui sa neid lollusi igas teemas ei kirjutaks. suudad sa seda ära hoida?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 11:40
Utha,ole tänulik,et sa olemas oled.
hakka kiirelt meest sebima
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 12:28
risto, sul veab, et ma tegelikult mees pole. muidu kohtuks sinuga ja teeks sinuga natuke füüsilist "trenni". nii et täna mind, et ma sind näha ei taha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-18 13:39
Utha,kahtlemata tahaksid näha.
kui sa oleksid mees,siis tahaksid seksuaalset rahuldust saada. selge ja tubli oled.
momendil ja reaalselt oled naine,kes tahaks maksta mehele,mehele eesmärgiga olla naine. tunda seda,mida naine vajab ja paraku sina oled sellest jäänud kõrvale.
˅ näita rohkem ˅
1
2