Foorum
1
2
2011-06-15 23:39
tekkis huvitav küsimus kuna vaatan kuulutusi siis enamus naisi müüb ennast raha eest ...
aga kas on siin ka naisi kes on meest ostnud endale ühtuks ,tunniks või palgand endale gigalo pikkemaks ajaks ?
on julgeid neide naisi tüdrukuid kes sooviks seda teemat arendada edasi ja röökida oma kogemustest
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 00:36
Kas peab kindlasti kohe röökima?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 00:36
On elus olnud IHA väline juhus, kus üks naine reaalselt pakkus mulle 5000 krooni!!! Kena oli ka, kuid pakutud raha rikkus kõik võimaliku ilusa ja hea!!!! ----ja õnneks ei olnud mul näpud niiiiiiiiiiiii põhjas, et nõustuda!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 01:03
max76, mis selles imet on.On naisi,kes võivad seda endale lubada.Aga vähesed seda siia seletama tulevad,ja mis see sinule ka annab?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 04:54
nii vormitut meest ei taha ka ilma rahata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 10:29
aga milleks peaks raha eest meest tahtma, kui saab niisamagi?
samas - ei välista, et ostaks gigolo teenust, aga ilmselt oleksin ise siis 80 a ja poiss peaks olema 20-aastane imekena pruun ja vormis kehaga kompu
mõistan aga naisi, kes ilma rahata meest ei saa ja neil on ka võimalus mehele maksta
kui on pakkumine, on ka nõudmine
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 10:34
ei tea, ei usu. ei oska öelda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 10:40
Arvan et on vähe naisi kes ei saaks, loodus on lihtsalt niimoodi juba genereerinud et naistel on võimalusi rohkem. Muidugi ei saa siin rääkida suuremast vanuse vahest, kui näit. vanem, ilmetu naine sooviks lustida sireda, kompu poisiga siis jah tuleksid mängu teistsugused tegurid - kingitused, kommiraha ja meelehea. Siin ikka kuuled, loed nendest seksi reisudest siia - sinna kus vanemad daamid kambakesi soojadele maadele reisivad ja seal siis noorte, iharate ja kingituste - maiaste noorukitega lõbutsevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 11:26
kindlasti täiskuu ajal oleks neil palju tegemist, ent mis nad muul ajal teeks?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 11:36
PushUp: aga veame kihla et ei saaks. kui sul naisena atraktiivsust pole, siis ilusat meest kindlasti ei saa. õllekõhuga vennikesi saab ja need ka viskavad peale seksi naise nurka ja adaaaa. ei ole naiste elu midagi kerge. pealtnäha tõesti naised saavad metsikult pakkumisi, aga kas need väärt ka on? eelkõige naine vajab mehelt hoidmist, armastust ja tahet temaga koosolla, kui neid pole siis enamus naisi ei saa seksis orgasmi ja mõte siis üldse seksida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 12:53
kirekas: Ma pidasin silmas et naine võib saada, aga jah, iseasi kas endale just meelepärast.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 12:59
ma tean nüüdseks mitmeid naisi kes ei leia meest ja kes on kohutavalt meeleheitel. kusjuures välimust on, ma ei tea mis neil viga on et nad ei leia. kas nad on ise jobud ja saamatud, aga probleem on suur.
naine saab panna pilte, saab suurt vastukaja, aga tühjade pihkudega jäävad paljud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 13:01
seda kõike on hästi näha kuulutustest. ühed samad naised (mitte laenajad ja sponsikad) koguaeg kuulutavad ja kuulutavad. peaks ju kirju tulema nagu tormi, vali ainult välja. aga ei, järgmine päev on juba uus kuulutus üleval.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 13:04
ega see mehe leidmine pole sama, mis poest saia otsmine, et muudkui lähed poodi ja saadki.
kiremorvar, kui vanad need "meeleheitel naised" on? sa oled neid vaadanud, ehk tead
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 13:11
nii 30ne ringis

ei olegi, seepärast ma ei usugi seda naiste suuremat valiku võimalust.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 13:12
Ongi meeleheitel sest nad ei leia väärilist. Siin on mehi jalaga segada, olgem ausad - võta üht, viska teist. Aga nende inimeste probleem on suhtlemis oskamatus, ei osata naistele läheneda, seda tehakse, aga robustselt, labaselt, läbi valede. Ükski naine ei soovi ebaviisakat kohtlemist, isegi mitte seksi portaalis. See et mul on siin pildiseeria, mis annab mõtlemis ainet, ei tähenda seda et ma laseks ennast kergelt võtta või endast üle sõita, veelvähem võtta igat pakkumist vastu. Mul on omad põhimõtted, soovid ja ka siit tahan / tahaks leida absoluutselt parimat, kahjuks on see raske, ikka ei meeldi ei see ega teine, raske leida komplekti mis rahuldaks nii vaimselt kui ka füüsiliselt, seda viimast on jah pisut kergem leida, niiet vahest tuleb muude põhimõtete kohalt silmad kinni pigistada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 13:16
Huvi pärast vahest sirvin neid kuulutusi. Jääb jah silma ühtede ja samade kasutajate kuulutused, ikka otsitakse sedasama, kas siis niisama ajaviitmise ettekäände all või otsesõnu seksi soovil. Seda viimast peaks ju siit küll massiliselt saama, ei tea kas siis ei olda olemasolevatega või olnutega rahul et aina uuele ringile minnakse. Eks naised ole ka valivaks läinud, kui ikka niisama seksi peal väljas, ilma kompensatsioonita siis jah, paraku valid ikka hoolikalt ja löögile pääseb mõni üksik kelles on parimad omadused aga nagu maininud, neid miinustavad jälle muud lisandid
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 13:47
aga miks mees peab lähenema, las naine ise läheneb. kui ise sarvist ei haara siis jäädki ootama ja mitte keegi ei lähene.

ma ise usun et paljud mehed ongi siin niisama ajaviiteks, saadavad lolle kirju, vaatavad pilte ja kommenteerivad, otseselt keegi kohtuda ei soovigi keegi. paljud kuulutused tehakse lihtsalt prooviks või uudishimust.

ebaviisakus küll sugu ei küsi

valida on ehk sellepärast raske kuna on valikut. kui sa lähed poodi telekat ostma ja välimuselt on kõik ühesugused siis jäädki valima. lõpuks võtad selle mis lähemal asub ja oled rahul. suhetega on sama värk.

kunagi mul ühe tuttava naisega läks samamoodi. oli suur valik ja koguaeg mehed tiirlesid. kuna ta ainult mängis siis tõsisemad kadusid kohe ära. edasi jäid kergemeelsed tegelased, aga needki leidsid suhted ja lõpuks naine võttiski meheks endale kõige viimase otu. aastakese punnitasid ja siis naine leidis lambist uue mehe ja nüüd on nad päris kaua juba koosolnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:00
Räägid juba nagu mu üks naistuttav kes ütleb et tänapäeva naised ei pea käed rüpes ootama meeste initsiatiivi ja tema meelest on see igati kui lampi keset nädalavahetust öösel mehele traati tõmmatakse ja " mis teed? " päritakse. Kui mul on juba tutvus siis loomulikult näitan ka enda huvi üles või siis üritan jätta muljet et olen lävimisest huvitatud aga ma ei suru ennast peale, ei taha muutuda tüütuks. Enda ( ex ) elukaaslasega sai ka tutvus alguse just minu initsiatiivil, tegin igasuguseid trikke et ta tähelepanu võita
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:51
Kõik oleneb,mida üks või teine pool siit otsib.Kui mehed on siin ainult seksipeal väljas ja seda ka vaid ühe korra siis naistel on valik suur siin.Aga naised ju ei lepi ainult seksiga,tahavad enamat veel ja see viib valikud langusesse.Nii ka meestel pole seksisuhet leida keeruline.Meeste välimust ja vanust vaadatakse vähem.Naiste puhul on see oluline meeste pilgu läbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 14:56
kui näed välja nagu see risto kask siis võid päris hästi end müüa. iseasi kas sellise välimusega iha naisi enam tahaks või oleneb kui palju raha välja käidaks. mehel on mõne muu äriga lihtsam raha kokkuajada kui ennast müüa koledatele naistele
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 15:04
No Risto Kask võib olla Risto Kask aga minu poolt jääks väiksemgi penn ära, see inimene on lihtsalt nii ebameeldiv ja seda eelkõige tema käitumuslikku poolt silmas pidades niiet jah, alati ei piisa treenitud lihastest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 15:17
Arvan ,et need ühed-samad kuulutajad,ei tea enam ise ka keda,mida tahavad. Ja eks see ego on ka muidugi pāhe löönud..ja ka see kiidulaul,mida kommidena..saavad. Aga on küll naisi kes nõus maksma,mitte muidugi, sulas ja kätte,,jah kõik paneb paika Å«ldiselt naise vanus..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 15:41
mis see risto siis tegi, eks ta võibki natuke ülbe ka olla
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 17:42
Who is Risto Kask?Tahaks ka teada ja näha....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 17:47
Risto on Sweitsi pankur!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 17:52
Mingi uus metroseksuaal äkki?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 17:54
Vot caribian. Löö oma kellad ja viled läikima ja vaata ehk õnnestub tema seksuaalsus välja uurida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 18:02
Väga labane kõnepruuk,Parmaleikin.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 18:09
Ime, et sa sellest aru said.
Väga labane sinust kohe kõiki mehi näha ja teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 18:21
Eestlasele on nii omane olla keegi teine, keda kadestada ja kritiseerida, kuid samas jäljendada. Kord on eestlane kadakasaksalane, kord pajuvenelane, nüüd pigem angloahv. Tõusiklikkus on see, mis eestlase sünonüüm (ei üldista, on erandeid) aga MATS jääb alati MATSIKS
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 18:23
aikon kes sulle liiga tegi?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 18:25
Keegi ei teinud liiga, Parma....Sa tark poiss, mõtle, mida ma silmas(keda) pidasin!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 18:33
Vaata aikon. Kedagi peab ju järgi ahvima.
Eks see oli kõigi rahvustega nii. Kõik fiksivad kelelgi pealt midagi maha. Ka Eestalste pealt on seda küll ja küll tehtud.
Huvitav kas matsilkkus on kõigis rahvustes ühesugune või on see kuskilmaal ka teistsugune?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 18:44
Ei...kedagi ei PEA ahvima, parim on olla ISE. See võib viidata küll anarhismile aga milleks olla see, kes sa tegelikult pole. Olla keegi, kes ilus, hea, tark ja tubli...aga TEGELIKKUS!?
Matslikuse rahvuslikku eripära ei oska mina kommenteerida laias laastus aga seda mida tean, võin öelda, ... "estomats" on viiskudes, maaomanik, kelle õues tossab grill, kelle põues ...TÜHJUS
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 18:54
Vaatamata oma vanusele ja välimusele pole seksi eest maksma pidanud. Pigem oleksin ilma. Hakkan siis hindama, et kas sain makstud summa eest piisavalt ja nagu tahtsin. Ei maksa ja ei taha ka makstud olla. See pole mu töö. Tööd võib ju ka nautida, eriti kui see on hästi tehtud, aga seks jääb minu äritegevusest kindlasti välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 19:19
veelturul, hea vastus,arvamus.Kuid kas ikka tõesti oled ilma kui tekkib võimalus,ahvatlus?Alati olla kindel kõigis ja kõikjal ei pea paika?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 19:32
Kui maksuvaba võimalus ja ahvatlus tekkib, siis iseenesest mõistetavalt kasutan ära
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:09
Risto Kask - http://www.elu24.ee/28581/ilusmees-risto-kask-eesti-naistel-on-liiga-suur-ego/
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:12
Tsjah. Eks ta mats ole kui "daamide" kohta nii räägib, et nende egod on liiga kõrged
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:16
parma: Ma nimme lõin selle lingi letti - kõlas nii... bravuurikalt Mulle lihtsalt ta ei meeldi, on jah lihast, on jah treenitud aga no ikka ei meeldi, tundub selline ülbar, üleolev no kui oleks valik kirekas või Risto siis valik jääks esimesele
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:24
see ongi see ilusmees??
hea tekst. „ilusmees“ ja veel kokku kirjutatuna ka on ju ilus nimi mehele või mis. tavaline kutt ju.
et siis selline ongi kogu arvamus naiste kohta ja seda tsiteeritakse ajakirjanduses (loe: elu24-s) ja omavahel jne. no nuta või naera.
kes seda teab, mida ta neilt slaavi naistelt küsis ja eesti naistelt ei saanud. äkki tahtis ka seksi? aga siis öeldi ära ja enda suure ego kaitseks teatas ajakirjandusele, et eesti naised ei tea, mida nad tahavad ja on egoistid jne

tsiteeriga aga edasi lolle
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:30
mitte mingil juhul ei otsi omale meest raha eest...kui enam kellelegi ei kõlba,siis võtan sahtlist dildo ja elan ikka edasi ja samamoodi ei seksi raha eest..isegi kui näljas ja paljas-kui kuidagi ei saa,siis kuidagi ikka saab.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:32
mis seal lugeda on, 5 lauset. korralik tulemus arvamusliidri kohta natuke rohkem oleks tahtnud teada ikka
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:40
millised need daamide egod siis veel olema peaksid? madalad? mehe egoga samal tasemel? igal juhul mitte mehe omast kõrgemal?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:46
juuksur, oled loll või mängid? vaata googlest tema pilte, välimus on tal väga hea. sina muidu jooksed tal latialt niuhti läbi, sa võid temast halvasti arvata

sellise välimusega saaks gigolomeest mängida küll
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:52
nendel meestel,kel välimus ok,ongi ego kõrge..see ei tähenda,et ta naisi tunneb..sel kutil on veel pikk tee käia...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 21:57
oh issand
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 22:12
vabandust, aga kui vana ta oli? tuletaks meelde. minu arust on ta 22a. see ei ole mehe vanuski. selles eas ei saa veel naisi tundagi.

kiremorvar, no mis ma tast enam vaatan. kahe pilti vaatasin ja mulle sellest aitas. tavaline eneseimetleja minu arvates.
välimust tal ehk on, aga ta tundub selle peale ainult lootvadki. kas sellisest head gigolot saaks, ei tea. arenegu natuke
˅ näita rohkem ˅
2011-06-16 22:22
ta on delfi järgi juba tallinnas vist abilinnapea

mis erilised olendid need naised ometi on? ei peagi tundma, naised maksavad et sellise mehega saaks välja minna. egas naisprostid ka mehi rahulda, nad on lihtsalt vahendiks.
˅ näita rohkem ˅
1
2