Foorum
1
2
2011-06-11 22:44
sorry aga kahjuks minul puudub kaastunne nende ees kui nad ei suvatse infot lugeda, seega mina jään oma seisukoha juurde ja kogu nali...arva sina mis sina tahad aga minu seisukohta see ei muuda ja ma teen nii nagu mina enda jaoks õigeks pean. Olgu see siis sinu jaoks lapsik või mis iganes...mul kakskama kelleks mind pead enda arvates.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-12 10:54
ära nüüd jonni, emme annab sulle kommi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-12 12:17
Uskumatu. Loe ja imesta millega mõned oma pead vaevavad. Oleks kõigil nii väiksed mured, oleks elu lill ja veereks nagu hernes
Olge sallivamad ja ilusat suve
˅ näita rohkem ˅
2011-06-12 14:20
Tuluke, ära pane tähele,Kiremõrvaris lööb jälle napoleon välja
˅ näita rohkem ˅
2011-06-12 22:28
Dolerantsuse viljad. Natuke aega on see üleminek ja siis on kõik häpid. Inimene harjub kõigega.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 08:01
RedLighti peale moderaatoritele kaebama!!! Anna abi! Lihtsam olek sul kiremõrvar oma konto blokeerida! Vaevalt siin keegi sind taga nutma hakkab!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 08:57
kes rääkis kaebamisest? jutt oli kuulutuste tõstmisest õigesse rubriiki.
apelsin, aga blokeeri, vaevalt keegi üldse mäletas kes ja kas sa siin olidki.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:03
no kust otsast see siis vale rubriik oli, kui teda on ametlikult naiseks tunnistatud ja kui ta ennast juba pikka aega naisena tunneb.
kui sind see, et ta seal kuulutab, väga segab, siis võta ja kasuta oma mälu selektiivset poolt - lihtsalt unusta enda jaoks ebaoluline ja ebameeldiv ning selekteeri nähtust olulisem välja. redlihght EI PEA kohta vahetama. sa pead endaga midagi ette võtma.
tule ome heteromaailmast välja ja vaata natuke ringi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:11
ta on mees kes kannab naisteriideid, ta isegi kaebab kui teised ei saa aru kui teda peetakse naiseks ja pärast pettutakse.

olen hetero ja jään oma maailma. sama hästi võiks sind sundida pedofiile näiteks aksepteerima, ka nemad on inimesed, ka nemad võiks ihas kuulutusi lisada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:15
ja kas sa ei leia, et kuulutusi ümber paigutades (nt mees-mees rubriiki) tekitaks see samamoodi segadust ja sedakorda siis neis, kes seni nt redlight1 naisena tundsid/teadsid ning kelle jaoks on olnud igati arusaadav see, miks tema ankeedis on "naine" ja mitte "mees".
ta ei saaks kuulutada ka rubriigis "muud", sest siis ei pandaks tema kuulutusi arvatavasti tähele. kui paljud ikka seda siin loevad?
nii et polegi nagu palju valikuid. nii et hakka võtma asju sellisena nagu nad on.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:19
kiremorvar - pedofiilia on haigus, transsesuaalid pole haiged! mõnel neist võib olla mingi muu häire, mille tõttu neist on saanud need, kes nad praegu on, aga tegu pole haigete inimestega. siin on oluline vahe sees. transseksuaale pole vaja ravida. kui ongi olnud vaja, siis on seda juba enne tehtud. nad on teinud otsuse ja meie asi on seda tunnistada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:23
kuidas segadusst kui ta on mees ja otsib mehi. ta on homo ja otsib teisi homosid või tõesti homodel on mingi eluasi leida heteromehi ja neil peppu pugeda vms. muide ta ise oma kuulutustes kirjutab, ega mina pole temalt isiklikult uurinud tema pettumusi, aga sa loe tema kuulutusi, siis saad aru mida ma mõtlen.

ta muideks kuulutab ka rubriigis muud, ta kuulutab kõigis rubriikides kuhu tal on ligipääs kuulutada. ta tõesti arvab et kui ta naine -> meest ei näkka siis peab veel muud ka kuulutama.

kui tähele ei panda siis kuulutan edaspidi kolm korda päevas ja siis pannakse? seda nimetatakse spämmimiseks ja selliseid inimesi nagunii keegi tõsiselt ei võta. kas sa võtaksid ühendust inimesega kes söögi alla ja peale kuulutaks kuidas lollid ei taha talle rahaanda ega temalt seksteenust osta?

need kes tema kaitsele kargasid ei ole teemaga ise vist üldse kursis kuidas see kõik häirib. muidugi ise kuulutusi ei loe siis savi mida mõni seal kokku keerab. kui sul on savi siis ära tule oma arvamust peale suruma.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:26
ma tõin sulle näite lihtsalt. naistel on nende homodega natuke teised lood kui meestel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:26
vahi lolli...kle kiremõrvar...mis asja sa plõksid ??? Sa ju ei julenud mulle isegi öelda, et kes oled, kui tead et ma nii lapsik olen ja edev jne. Öelnud mulle siis mis ajal ja mis situatsioonis, sina siis oled kuulnud minu vestlusi. Ära loobi teiste pihta paska , kui sa tegelikult ei tea mida sa räägid. Tahad minuga natuke tutvuda, siis number on infos olemas, loo minuga kontakt ja ma selgitan sulle algtõed ära, mitte ära ohi siin.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:27
ei taha, mine ära koll, mingid kontaktid ka veel, ära aja kohe hommikul oksele.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:28
Sa tainas ei saanud aru, et ma esitasin sulle väljakutse, keskajal oleks pidanud iga rüütel selle vastu võtma et pääseda häbist, kuna sa oled nii idioot, et ei saa aru asjadest, siis ma teen sulle asjad selgeks teie isaste moodi, ära plõksi inimeste kallal kelle kallal pole seda vaja teha .
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:30
minuarust on need transad haiged ka. vähemalt filmide järgi on nad nõmedalt edevad, hästi titalikud. isegi naised ei suuda neile neis omadustes puuga panna. äkki nad ongi mingi kolmas sugu, erinev meestest ja naistest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:31
nüüd sa oled korragi isane
sa normaalselt ka suhtled kunagi? see teismelise tõmblemine jätab sinust ilgelt narri mulje, on seda sulle keegi öelnud või olen mina esimene?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:31
Sinu arust ja sinu arust, kas sa ei arva, et ise peksad segast täiega. Sa ei tea transudest midagi aga teeks maha ja aina siunaks, mis sattusid mõne otsa ligi ajades ja siis voodis avastasid, et till püksis või et nii marus oled ? Rahune maha ja nori tüli siin inimestega kelle elust sa ei tea midagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:32
sinuga kindlasti ei suhtle normaalselt, suhtlen nedega normaalsed kes on seda väärt, sinuga suhtlen samamoodi nagu sina siin teisi kohtled ja sinusugustega tulebki sedasi käituda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:33
ma vaatan sind ja näen millised te olete. haledad ja rabedad kujud.

mina rääkisin hetkel juuksuriga, mida sina tõmblema tulid? mine kuuluta õiges rubriigis oma sponsikuulutusi, saad saiapeale vähemalt vorsti, ise sa ju oma eluga muidu hakkama ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:33
kuradi kahju, et Desiret pole
ta annaks praegu pika piitsaga kui kellelgi on vaja end lolliks teha, siis praegu on seda tehtud 100%.
no kuidas saab seda sulle selgemalt seletada, kiremorvar?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:35
juuksur, sa ei siis ikka aru et jutt on kuulutustest mitte tema isikust??????????????
mul kama kaks mis ta teeb, aga olgu inimene ja kuulutagu õiges rubriigis, on sellest siis raske arusaada?

me ju ka ei pargi invaliidi parkimiskohale, aga näe, osad ajuinvaliidid pargivad igapäev ja on omameelest veel õiged.
napakas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:42
Kle Kiremõrvar, ma ütlesin sulle juba, helista mulle , ma kohtun sinuga. Silma siniseks ma sul lööma ei hakka sest kasu sest pole aga läheme ühte kenasse restosse võtame pudeli Benedictine´i ja arutame. Ma küll olen loobunud alkoholist ja selle tarbimisest aga sinule vist peab asju selgitama lakku täis peaga sest muidu ei suuda mitte üks inimene sulle teha selgitustööd erinevatest inimestest ja isiksustest. Ma selgitan sulle kõik otsast lõpuni lahti ja ma usun, et peale seda sa enam ei hakka võtma seisukohtasi mida sa siin muudkui aga kisad. Noh muidugi kui sul nii palju julgust on ikka sees aga noh valik on sinu ja rohkem ma ei hakka siin su peale aega kulutama...tahad ajada oma joru edasi siis tee seda või tahad sa natuke saada targemaks elust, siis selleks on ka sul võimalus antud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:46
kiremorvar, see, et ma ei loe kogu aeg ja igal ajal siin kuulutusi, on õige. vahel ei loegi ega taha neist midagi teada - pole huvitanud.
ajaviiteks vahel teen seda. siis olen ma ka näinud redliht1 kuulutusi ja nii palju kui ma tean, pole need teistega võrreldes erilisemad või häirivamad olnud. isegi siis, kui ma ise kuulutaks või otsiks midagi, ei oleks see mulle häiriv.
mind ennast segab pigem see, et kuulutuste rubriigis ja ka muus osas pole siin ikka veel otsingut loodud. pidevalt peab teiste vahelt mingeid teateid taga ajama. seda ma pean tüütuks. muus osas on asi ainult modereerimises. ja kuskil pole ju keelatud erinevate rubriikide alt kuulutada või on?
mina saan asjast nii aru
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:48
võta rahusteid, muidu sul läheb asi jälle üle võlli. ma olen sind näinud ja sellest piisab, pole vaja et sa mu ninaall kriiskama kukud.

üldse, kui sa naine omameelest oled, kus on sinu naiselik väärikus? ma küll ei näe, ainult mingi pede tõmblemine. mu peika annab sulle peksa blaaa-blaaaaa
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:52
Mul on tunne, et siin otsib üks inimene tõesti korraliku tüli...Kiremõrvar kas sul on kombeks kõigi inimestega sedasi käituda ??? Ole rahulk, kui sa kellegil tõesti kopsu üle maksa ajad, siis ega sinugi kohta on olemas seda infot, kes oled ja millega tegeled ja ma olen juba nii mõndagi kuulma hakanud. Ja vaevub mul natuke tõsisemalt uurida kuidas saada sinu nimi ja ja asukoht, siis see on mõne aja tegevus...lihtsalt info laekumine võtab aega. Kas sa seda taotledki ?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:57
oi oi oi oi ei tulnudki kaua oodata äkki sa kuulutad oma homode rubriigis ja sul endal vähem probleeme ja valesti mõistmisi? sa pole naine ega saa kunagi naiseks, seda on su käitumisest ära näha. oled homoprost kes kannab naiste riideid, kogu teema. siin pole mitte mingisugust pistmist naistega.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 09:58
Muide üks asi veel....mainiti ka seda, et ... õigemin paluti mitte sinuga liiga ägedalt käituma hakata kuna pidid suht möku olema. Eks sa ise tead kus mida kokku keeranud oled aga täna inimesi kes sinu eest kostavad ja paluvad. Lihtsalt see oli üks osa sinu iseloomustusest. MInul minu iseloomustus kõigile teada....Tulehark ja skandaalitseja . Mitte midagi uut pole siin päikese all.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 10:01
mingid töllid kukkusid sulle privama? hull liiklus käib nagu ikka, einohh laske käia, see pole mind kunagi häirinud.

minumeelest oled sa labane jobu, ma ju räägin et iga 5 aastane tõmbab su käima kui ainult viitsiks. jobu hakkab 5 aastasega tõmblema.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 10:07
Kahju, et sa nii loll oled...need pole tölli kahjusks, sinu kahjuks. Ma ei viitsi sinuga rohkem jännata, laksuta oma lõugu edasi aga arvesta sellega, et igal käitumisel on ka piirid. Tean seda omast käest ja olen võtnud õppust, sinu puhul paistab, et sina ei oska elust õppust võtta. Jätka samas vaimus ja ega tulemused siis enam kaugel pole. Saad seda mida oled tahtnud. Mina aga sulpsan nautima jahedat vett, teen oma kena näokese ette ja siis vut-vut suitsu-shopingutele .... Tsau-plau bambiino.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 10:08
jäta oma rõvetsused endale.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 11:27
siit järeldus, et mehed peavad ettevaatlikud olema naise valikul, sest mõnedel võib püksis midagi enamat olla
eriti tais ja purjus peaga
õnneks vastupidine olukord, kus naine otsib meest ja satub teise naise otsa, on eestis ilmselt pea võimatu...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 11:34
kaslane- sa unustasid stiilikad ja teiseks on nt Don Juan (see film) hea näide sellest, kuidas naised naistesse ära armuvad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 11:36
tais oleks keeruline jah, aga ma pole seal käinud. aga kui ma sinna satun, siis vaevalt ma seksima kukuks. juba hiv on hoiatuseks mis seal massiliselt levib...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 12:39
kire - sa viiks siis puud metsa, ehk et võtaks taisse oma naise kaasa?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 12:40
ma arvan, et seal oleks muudki teha, kui seksida. miks mitte oma naine kaasa võtta?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 12:54
tavaliselt lähevad mehed sinna just seksi pärast ja oma naisi kaasa ei võta
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 13:22
eks rohkem erihuvidega mehed lähevad sinna. kes tahab last panna, kes meesnaist. vaevalt sinna keegi naisi panema läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 13:35
miks mitte - sealsed naised on ju väga väikesed ja armsad
samuti on nad altpoolt väiksemad kui euroopa naised
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 14:18
ei oska hinnata, pilukad teevad voodis ebahuvitavat häält. juba sellega annaks harjuda...
ma ei näe neis midagi ägedat kui aus olla, ma ausalt valik siiski valge naise.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 14:20
seal on raske ka vahet teha kes on prost ja kes pole. seksi saamine pole seal kindlasti keeruline, aga et pärast maksta. ei ole huvi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 14:23
mis sel pilukate häälel veel viga on?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 14:43
suremise häält teevad, vaata mõnda seksfilmi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 14:51
juu siis on nii hea seks, et kipuvad kätte ära surema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 14:55
no vaata ise http://xhamster.com/movies/687141/japan_teen_sex_in_the_bedroom.html
keri 5 minutile
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 15:11
no neil ongi ju sellised lapse hääled
˅ näita rohkem ˅
2024-07-17 22:21
Olen näinud mis Red-l püksid on, mulle täitsa meeldis
˅ näita rohkem ˅
1
2