Foorum
1
2
2011-06-08 02:54
Miks lubatakse meestel nagu merilyn555 ja RedLight1 teha ankeet kus sugu on määratud kui naine, tegemist on siiski meestega!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 13:54
Miks peaks seda keelama! Kui ta tunneb ennast naisena ja on naiselikum kui nii mõnigi naine, siis....! Mulle nad meeldivad!
Ja kust sina tead nii täpselt, mis neil püksis on???
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 14:11
no ta on noor ka veel, pole nendest asjadest teadlik
tavaliselt nad ikkagi tutvustavad oma ankeedis ennast ja teatavad, kes nad on.
kuna siin puuduvad muud variandid peale meheks, naiseks ja paariks olemise, siis on nad lahendanud selle olukorra enda jaoks nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 16:41
imelik oleks keelata ka
kuna siin ihas saab vist ju üsna väikse raha eest, vaid SMS-i saates, muuta oma sugu täna olem mees... homme naine... LAHE
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 18:30
Samas miks pole siin ühtegi Naist nähtaval kes end Mehena tunneb.?? Vägisi jääb mulje,et suva Pede reklaamib end naiseks et ahvatlevam näida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 20:19
Niipalju kui kuulda on olnud,pidi RedLight1el olema passis sooks märgitud naine, seega on temaga kõik seaduslik. Ja tema ei varja, kes ta tegelikult on. Küll aga on siin küllalt palju mehi, kes on 100% mehed aga omavad siin naiste kontosid.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 21:04
mul on siin meeste koto. oeh kuidas ma sebin neid lolle naisi eriti killukest
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 21:05
ups konto
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 21:32
Red light ..pidi jah passis naine olema..kuigi füÅ«siliselt veel mees,, aga kuidagi meeleheitlikult otsib ikkagi kuulutustes mehi..AGA pole ikkagi siin näinud ühtegi naist kes end Mehena tunneks.! Asi pole tasakaalus..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 22:34
romaa- aga miks sind see huvitab, keda redlight1 siin otsib? otsigu keda tahab. sa ei ole ju ometi nii rumal, et aru ei saaks nendest asjadest.
sa ei taha seda, et redlight1 tuleks siia ja hakkaks sulle oma olukorda jm selgitama. või tahad? arvatavasti ta teeks seda.

mis puutub soovahetusse, siis ehk ongi naiseks hakkavad mehed võrreldes meheks saada soovivate naistega enamuses.
nad võivad ju ennast mehena tunda, aga soo muutus ise on keeruline. mehe kehaga inimest naiseks opereerida on ikka palju lihtsam kui vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 22:55
Ei huvitagi,lihtsalt mārkab seda kui samal isikul alati kuulutusi,küll et temale makstaks,ja siis tahab jälle tema ise maksta jne.aga pigem jah huvitaks kuulda mõnd arvamust ka naiselt kes end mehena tunneb,kas polegi ihas ühtegi.?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 23:13
mis siis et passis on naine, ükski heteromees ei hakka mehega seksima, isegi siis kui viimasel on noku otsast. lihtsam on neil otsida mees -> meest kui naine -> meest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 23:25
ma arvan, siin leidub ikka üle tosina naisi, kes üsna sagedasti mehe eest väljas peavad olema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 23:28
kui naine on liialt mehelik siis ei jäägi mehel üle muud kui naiselik olla. suhes on alati balanss
mul tuttav paar, mees on muidu lahe, aga koguaeg viriseb. 5 min muutub inimene nii tüütuks, puhhhh
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 23:34
kui mees on muidu mehelik, siis ei muutu ta naisega ka nüüd enam naiselikumaks. ma ei usu seda asi selles, et mingid mehed loovutavad ise kontrolli suhetes naisele ja siis ongi naine korraga "meheks" saanud. kohutavalt ebanaiselik tunne on
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 23:42
muutuvad küll inimesed, kauem koosolnutel on lausa oma suhtlemisekeel jne. eks mehed tahavad et naisel oleks hea, seepärast lasevadki naisel otsustada. tead ju isegi et naiste puhul ei olegi tegelikult õiget lahendust, sest kui mees ei laseks naisel otsutada siis oleks mees värdjas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 23:48
Aga mõni mees peab ka naise eest väljas olema jälle..muidugi neile naismeestele raske selgeks teha,et tilliga.. On teiste meeste silmis ikka mees..no las petavad end siis ..minu arvamus et P... Vahet pole kas ostetud tissid ka komplektis..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-09 03:00
Ega mul kellegi vastu midagi polegi, lihtsalt tegemist siiski meestega, ja peaks ka ankeedis nõnda kirjas olema ja siis las panevad lisainfosse, et tunnevad ennast naisena jne mitte vastupidi,et ankeedis naine ja lisainfis kirjas, et tegelt mees. Need kes mehed ja teevad naiste piltidega kontosid, see hoopis teine teema aga samamoodi ebameeldiv vast
˅ näita rohkem ˅
2011-06-09 08:35
maidooo, oi kui noor sa oled veel. sulle räägitakse ju, et need asjad ei käi nii nagu sina arvad.
no otsisid siit naisi ja sattusid kogemata transseksuaalide otsa, mis siis? korraga enam ei tea, mida teha? saa sellest ebameeldivustundest jagu ja vaata edasi. kui tegid paar klikki rohkem kui oleksid tahtnud, siis pole ju eriti raske veel paar klikki teha ja otsida enda see, kes rohkem meeldib. või mine suhtle seal, kus sul keegi ees ei ole.
facebookis ja rate.ee-s vist seda ohtu pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-09 09:20
Parem ikka kui ilusal pildil edasi klikkides aru saad, et tegu tegelikult mehega, kui selle voodis teki all avastad!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-10 15:58
kui inimesed määratlevad end naisena, siis ilmselt nad ka panevad oma sooks - naine, siia...
kui ma oleks mees ja satuksin sellisele kontole, siis kindlasti ajaks see segadusse, eriti, kui lisamärkena poleks kirjas, et tegu on sündinud mehega...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-10 16:37
arusaadav, et see tekitab segadust. ja kui sellega ei käi kaasas pilte, siis võibki ennast siin petma jääda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-10 19:28
Lastetoa jätkutunnid?
22a. poiss kommib 23a. tüdrukut; "mõnus milf" !
˅ näita rohkem ˅
2011-06-10 19:44
˅ näita rohkem ˅
2011-06-10 19:58
tippjatapp – näide lastetoast tuleb sulle ise siia kätte. sa võta seejuures eelviimase postitaja arvamus ka kindlasti arvesse
˅ näita rohkem ˅
2011-06-10 21:41
Utha, kuidas sinuga on? kas ka soovid sugu muutma asuda?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 11:04
ma ei tea...see teema tundub üks mõttetu lõhverdamine. Roaa Kullake...see, et mina ei vaevunud sulle selletama miks ma olen ja miks nii üldse on ei ole põhjus solvumiseks. Sinu enda mure ja probleem, et sa ei oska netist uurida infot transseksuaalide kohta, nii teiseks seda, et jah ma võisin olla sündinud mehena aga mine tee meditsiiniliselt kindlaks , et minu kehas on meeshormoonid ülekaalus...võiksite konsulteerida targematega ehk siis arstidega, kolmandaks minule pole vaja siia ihassse kolmanda soo märget aga seda on vaja lollidele meesolevustele kes ei oska lugeda ning kirjutavad kirju ja pärast on solvunud, et oih ups ma , et ta kirjutas hoopis kas siis M to F või F to M transseksuaalile, ehk suudavad nad tähise ära õppida kui lugemisoskust ei suuda. Neljandaks see et mina sooin elada naisena POLE MITTE KELLEGI ASI HALVUSTADA, minge halvustage neid keda on mõtet halvustada, MINU ELU JA MINU ENDA ERAASI KES MA OLEN JA KUIDAS ELAN, MITTE ÜKS EI TULE MINULE ÜTLEMA KELLENA ON ÕIGE EKSISTEERIDA VÕI KELLENA MITTE.
Minge näiteks Rootsis mõnda poodi paljudest ja teile vahib vastu transseksuaalist müüa, mis siis teete, jooksete poest välja või ?? , minge Inglismaal näiteks jalutage Ühes Londoni lennujaamas ja mida te silmad näevad täitsa värvitud gay on kosmeetikapoe müüa, kas keeldute lennukile minemast ja pistate plehku hooopis lennujaamast ???
Nii, mina kuulutan palju tahan ja palju jõuan....minu kuulutamised on olnud ka mõnes mõttes eksperiment ja mida ma olen teada saanud sellest....ma parem sellest vaikin sest siis eriti isased hakkaks rusikaid vastu rinda taguma ja kukuvad lõugama, et nede kohta on öeldud midagi kriitilist. Mõelge ise.
See kas mina meeldin Teile kolme jalaga tegelased on teie endi mure ja probleem...ma näen ka tihti seda kuidas te karjakesi koos olles itsitate ja naerate reaalses elus kui midagi peaks minus jätma teistsugust muljet aga kui jalutate mulle üksi vastu, siis olete vait kui sukad ja vahite hoopis kõnniteed...mis kas siis on mulle häbi otsa vaadata, kas naerutuju kaob siis ära...õige peakski kaduma. Nii...ja üks asi veel...kindlasti on minu välimus omapärane ja natuke ekstravagantne kuid ma ühes olen ma kindel...ma paistan välja rohkem naine kui seda teiesugused mehed oskaks endaga teha, minu keha on see mis tegelikult paneb teid järgi vaatama ja nii mõnigi tunnistab seda allest mõne aasta möödudes, ainuke miinus ja pluss minu juures on tugev kehaehitus, laiem õlg ja suurem RUSIKAS ... , aga selle elan ma üle. Mina elan sellene kellena soovin, ma teen selle eluga mida mina tahan enda huvides, ma ei häiri sellega kellegi elu ja seni kuni mina sinu magamistuppa ei ole trüginud seni võiks moka kinni hoida või siis salaja seda oma sõprade keskel arutada naerda aga mitte seda kui matsid avalikuse ees arutada. Vot nii ja kui kellegil nüüd hari punaseks läks ja lubab mulle aga taas tappa andma hakata või maha lüüa, siis tehke proovi aga et see oleks tehtud korrektselt, teist võimalust sellele proovijale ei tule. Nii lihtne see ongi aga need kes on viisakad , toredad ja sõbralikud, nende suhtes on mul alati hea meel ja olen alati valmis suhtlema ning olema heaks sõbraks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 11:21
redlight1-s ei pea kunagi pettuma. tee jah neile selgeks, kes siin korda peab
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 17:08
Härra Redlight1, esiteks, et vältida segadust pole mina sulle kirjutanud ei tutvumis- ega solvumiskirju, ja ma ei ütle sulle kes sa olema peaks, nagu ma juba ütlesin, mind ei huvita see. Kordan veel korra.. Mind ei häiri mitte see, et te olemas olete siin saidil, vaid see, et teil on püksis vänt, st olete mehed, aga ankeedis on sugu naine. Ja ei loe mis hormoonid teis möllavad või kes te hinges südames olete, Sugu on sul mees. Lisainfo on see koht kus saab lisada kõik vürtsikad detailid. Lisaks on minu arust imelik, et nagu siit lugeda võis lisad kuulutusi naine otsib meest sektsiooni..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 17:26
tegelikult on see läbi vaieldud teema siin juba.
sa maidooo, loe veelkord seda, mida redlight kirjutas või palu talt konsultatsiooni. see vaidlus muutub mõttetuks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 17:41
Red..ei tea miks arvad et solvusin,pole ju minu huvigrupp,,et Å«ldse midagi p6hjust solvuda..kÅ«sisin lihtsalt,et miks kõiki mehi halvustad oma kuulutuses,et täpsusta juba seal mis mehi halvustada tahad jne.oligi kogu lugu.ei mul pole huvi midagi uurida netist ega mujalt..olge kes olete..niikaua kui üksteist ei sega.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 20:52
Kuulge noormees maidoooo, hallooooo, kas te natuke oma silmade eest kaugemale ka näete ja oskate mõelda, teile on seletatud siin asja aga millegi pärast ajate aga oma joru...minul on püksis see mis on ja pole mitte sinu asi seda uurida ja kui ei meeldi, siis ära vaata minu kuulutusi, või ära vaata mu pilte või lase lihtsalt ludinal edasi naisi otsides siin kontosi, mina pean ennast naiseks ja olgu siis ma kas-või riistaga naine ja kas või kole aga naise elu ma elan ja seega olen mina naiste rubriigis igal pool ja igal ajal. See, et ma oma iseloomult olen kärts mürts selle olete te mehed ise oma käitumisega põhjustanud kuna pidevalt mitte just iga nädal või kuu aga ma kohtan ka vaenuliku käitumist minu suhtes ja ma olen õppinud kuidas teiega käia ümber...ma ei oleks praegusel ajal siin ihas oma kontoga ega poleks ka mind enam olemas kui ma oleks ihhi-ahhahaaa...pole vaja palju mõelda millest on mul tekkinud teiesuguste kompleksides meeste vastu suhtumine mis nii mõnegil võtab harja punaseks või junni püksi...mina pole teid torkima kunagi ise hakanud aga see mida te ise olete korda saatnud ja arvanud, et võite minu nina ees rusikatega vehkida ja oma õigust taga ajada ... mõelge natuke. Mehed või asjad. Kaua te kääksute ja hädaldate. Ma olen kes olen ja mitte üks ja mitte keegi isegi kui mind maha löödaks ei pane mind muutma minu enda elu valikuid. On selge ? Kaua see kuradi tsirkus siin käib selles teemas ? Ma pean täiesti õigeks seda, et jätaksite transseksuaalid rahule...transseksuaalid ei käi lippudega mööda linna vehkimas, selle peale võite mürki võtta...me soovime teid mõista, aksepteerida ja me ei suru teile peale oma õigusi ega nõua ma ei tea mida aga teie ärge arvakegi, et teile on lubatud aga kõike öelda ja nõuda. Seaduslikult olen ma seduse järgi naine ja siis mina ja paljud teised ka on naissoo konto all kes siin iha lehel asuvad...see mis meil on püksis on meie isiklik katastroof mitte nende katastroof kellele ei meeldi transud...kui ei meeldi karjuge seda omaette omavahel aga see avalik lõugamine , et oh teie ja maailm ning teised ei tohi üldse olla on ikka hale kui aus olla,ma pole kukkunud lõugama ja hädaldama kui ma olen teisuguste töllakate käest peksa saanud, karjas olete mehed aga mis te üksikult olete ?? Ma pole läinud kaebama seda, et kuidas teiesugused kitsarinnalised tänaval võivad mõnitada ja halvustada ja ähvardada...kuradi nõrganärvilised olete ikka...vaadake ikka ennast enne ja siis kukkuge kobisema, kaua see jama käib....mida aasta edasi seda lollimaks ikka muutub see arusaama teil. Vabandan väga nüüd kui keegi jälle minu peale solvus. Saatke aga nüüd ähvardusi terviseks, mul on järjekord juba niigi Tallinnast Narva piirini...kes lubab maha lüüa ja kes tappa anda...mis see Moskvani siis järjekord ära ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 21:32
Riist püksis ei tee veel mehest meest, MaidooooooooooOOO.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:02
RedLight1: kuuluta mees -> meest ja sa ei häiri kedagi. saa ometi aru et heteromees ei roni sinuga voodisse. miks homod peaks naine -> meest rubriiki üldse vaatama, sa topid ennast ise täiesti valesse rubriiki ja siis hädaldad veel kuulutustes. sponsoreeri ise teisi et teised sinuga vabaaega veedas, kole on see nurumine ja pärast sõimamine kui keegi pole sinust huvitatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:07
kuule kiremõrvar...homod ei ole huvitatud transudest, muide sinu nn. heteromehed on need kes tahavad keppida transut või siis tahavad proovida riista endas, nad pole valmis seda tegema mehega aga transu on nede jaoks kõige õigem valik ja sa ei kujuta ettegi kui palju on neid nn. heterosi neid heterosi kellks sa ka ennast pead. Neid on tuhandeid. Mina kuulutan seal kus mina kuulutan ja sina mulle ei tule ütlema kus mina tohin kuulutada või ei tohi...ära hakka minule ehitama siin reegleid...kui sinule ei meeldi siis ära loe minu kuulutusi...väga lihtne. Mind ei kopti mida teie arvate...see on täpselt selline suhtumine nagu teiesugused suhtuvad transudesse...saate sama puuga minult vastu, nagu käitute minuga nii mina teiga...ja ärge hädaldage.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:11
mis loll jutt see nüüd on. sa pead ikka enamuse arvamust kuulama mitte nii et sina oled mingi kunn. ma ei loegi, aga mind häirivad sinu pidevad kuulutused. tuleb modedele peale käia et nad sind õigesse rubriiki tõstaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:16
Ah, viska käega RedLight. Mehed kirjutavad sündinud naistele täpselt samamoodi. Jee, naine!! ja plärts kiri tulema profiili lugemata.
Ikka tuleb vahel ette, et keegi jälle üritab valvekomblusõpet teha - mida tohib ja mida mitte, kes tohib ja kes mitte, palju tohib ja palju mitte. Selline Orwelli värk.
Sülita ja mine edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:16
oi mina pean kuulama alaväärsuskomplekside käes vaevlevate meeste arvamust...kle tule mõistusele. Mina kuulan mõistlike ja arukaid nõuandeid mitte lauslollusi, sind häirivad...kle mees...sa vaata oma kirjutisi mida oled siin käinud tegemas foorumis, kuidas sa inimesi alandad...mida sa õige endast mõtled ? vahi aga õnnetukest, kus nüüd on alles solvunud, see et sa siin foorumis teisi mõnitad ja ajad suust välja lauslollusi on sinu arvates õige tegu ja sina tuled minule ütlema kus kuulutuste rubriigis mina võin kuulutada...no kuule...ära hakka arvama endast ei tea mida. Paistad, et sina proovid siin enda kuninga positsiooni hoopis näidata...unusta ära...ära hakka minule siin oma asju peale suruma ja pole ka minul sinu suhtes midagi kobiseda aga sellise mõttemaailmaga mind küll ei pane vaikima.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:18
sul endal on suured kompleksid kuidagi, sulle antakse nõu ja räägitakse niisama, sa kukud tõmblema ja ülbitsema. siis räägid mingist alandamisest jne. kui sul pole kobiseda mis sa siis kobised ja seda teemat ei teinud mina, ka teistel on sinuga nagu kana kitkuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:20
Mina tõmblema...oot kas ma peakssinusugustel poisikestel laskma endale pähe astuda, kas teised transud peavad kannatama sinusuguste nahhaalsusepärast, teie ütlete, et mis on õige ja vale...unusta ära, sa pole minule mitte keegi kes minule hakkab õpetama elu ja seda mida teha ja kuidas teha...aja oma rida aga võta sõna seal kus sul on võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:23
kuidas sa ise oma kommentaare näed, ei näe tõmblemisena? muide ma olen sind elus ka näinud, sa oled jumalast närviline kuju. iga 5 aastane tõmbab su laksust käima kui tahab. sul on mega kompleksid ja igast kommentaarist on seda näha.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:24
OOot kas sina ei tõmble siin isa ka mitte...ehitada aga reegleid mida teised peavad tegema sest kui nad ei tee siis on ju teised ülbed ja ennast täis
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:26
kui mina olen poisike ja sina täiskasvanud, siis täiskasvanud peaks nagu poisikesest üle olema, mitte veel hullemale tasemele laskuma. enamus täiskasvanuid nii ongi, aga kompleksides täiskasvanud seda ei suuda, sest neile on kõik olelusvõitlus. rünnak on parim kaitse, oled kuulnud.

fakita edasi oma emotsioone, ma usun et kui me kõik modedele kirjutame siis võetakse midagi ka ette.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:27
ja ole mees, ära hakka mulle postkasti mingit saasta saatma. ma ei ole selline sussa-pussa inimene, kui mul on öelda midagi siis ma ütlen ja kõik.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:28
kirjuta kirjuta modedele aga minu kirjale vasta ka...esitasin küsimuse, vasta siia või postkasti see on su enda teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:28
küsi siin, miks sa kirja pead saatma, kardad muidu küsida?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:32
ok...mis elu situatsioonis siis kohtusime ? lase aga siis tulla...mida sa mulle siis teada annad ... mina sinu pilti siin ihas ei näe seega ei tea ma kellega tegu. Pole probleemi...ase siis siin foorumis tulla...mis kus ja kuidas...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:36
ma olen sind lihtsalt näinud kõrvalt suhtlemas ja see on kõik. rohkem pole mul sulle mitte midagi teada anda, lapsik edev inimene oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:38
kõrvalt suhtlemas ei noh edevus on minu meelest naiselk ju...seda ei saa mulle pahaks panna...lapsik...kuidas võtta...mul pole ka olnud olla paaniliselt täiskasvanu aga mind ikkagi huvitab kus see siis suhtlemine nii väga oli. Mida sa nüüd põed laula aga välja või kardad seda et tuvastan sinu tegelaskju...ega jah mul on suht hea mälu...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-11 22:41
aksepteeri kriitikat ja sa ei jää kellelegi ette. pane oma kuulutused sinna kus need rohkem sobivad, siis sa ei pea ise ka vinguma kui mõni tõesti su ankeeti ei loe ja hiljem pettub. nemad pole süüdi, sest ankeedi lugemine ei ole kohustuslik.
˅ näita rohkem ˅
1
2