ma ei tea...see teema tundub üks mõttetu lõhverdamine. Roaa Kullake...see, et mina ei vaevunud sulle selletama miks ma olen ja miks nii üldse on ei ole põhjus solvumiseks. Sinu enda mure ja probleem, et sa ei oska netist uurida infot transseksuaalide kohta, nii teiseks seda, et jah ma võisin olla sündinud mehena aga mine tee meditsiiniliselt kindlaks , et minu kehas on meeshormoonid ülekaalus...võiksite konsulteerida targematega ehk siis arstidega, kolmandaks minule pole vaja siia ihassse kolmanda soo märget aga seda on vaja lollidele meesolevustele kes ei oska lugeda ning kirjutavad kirju ja pärast on solvunud, et oih ups ma , et ta kirjutas hoopis kas siis M to F või F to M transseksuaalile, ehk suudavad nad tähise ära õppida kui lugemisoskust ei suuda. Neljandaks see et mina sooin elada naisena POLE MITTE KELLEGI ASI HALVUSTADA, minge halvustage neid keda on mõtet halvustada, MINU ELU JA MINU ENDA ERAASI KES MA OLEN JA KUIDAS ELAN, MITTE ÜKS EI TULE MINULE ÜTLEMA KELLENA ON ÕIGE EKSISTEERIDA VÕI KELLENA MITTE.
Minge näiteks Rootsis mõnda poodi paljudest ja teile vahib vastu transseksuaalist müüa, mis siis teete, jooksete poest välja või ?? , minge Inglismaal näiteks jalutage Ühes Londoni lennujaamas ja mida te silmad näevad täitsa värvitud gay on kosmeetikapoe müüa, kas keeldute lennukile minemast ja pistate plehku hooopis lennujaamast ???
Nii, mina kuulutan palju tahan ja palju jõuan....minu kuulutamised on olnud ka mõnes mõttes eksperiment ja mida ma olen teada saanud sellest....ma parem sellest vaikin sest siis eriti isased hakkaks rusikaid vastu rinda taguma ja kukuvad lõugama, et nede kohta on öeldud midagi kriitilist. Mõelge ise.
See kas mina meeldin Teile kolme jalaga tegelased on teie endi mure ja probleem...ma näen ka tihti seda kuidas te karjakesi koos olles itsitate ja naerate reaalses elus kui midagi peaks minus jätma teistsugust muljet aga kui jalutate mulle üksi vastu, siis olete vait kui sukad ja vahite hoopis kõnniteed...mis kas siis on mulle häbi otsa vaadata, kas naerutuju kaob siis ära...õige peakski kaduma. Nii...ja üks asi veel...kindlasti on minu välimus omapärane ja natuke ekstravagantne kuid ma ühes olen ma kindel...ma paistan välja rohkem naine kui seda teiesugused mehed oskaks endaga teha, minu keha on see mis tegelikult paneb teid järgi vaatama ja nii mõnigi tunnistab seda allest mõne aasta möödudes, ainuke miinus ja pluss minu juures on tugev kehaehitus, laiem õlg ja suurem RUSIKAS ...
, aga selle elan ma üle. Mina elan sellene kellena soovin, ma teen selle eluga mida mina tahan enda huvides, ma ei häiri sellega kellegi elu ja seni kuni mina sinu magamistuppa ei ole trüginud seni võiks moka kinni hoida või siis salaja seda oma sõprade keskel arutada naerda aga mitte seda kui matsid avalikuse ees arutada. Vot nii ja kui kellegil nüüd hari punaseks läks ja lubab mulle aga taas tappa andma hakata või maha lüüa, siis tehke proovi aga et see oleks tehtud korrektselt, teist võimalust sellele proovijale ei tule. Nii lihtne see ongi aga need kes on viisakad , toredad ja sõbralikud, nende suhtes on mul alati hea meel ja olen alati valmis suhtlema ning olema heaks sõbraks.