Foorum
2011-06-05 15:36
tore, vähem rumalust
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 15:51
Füüsikud ja lüürikud on ju ennegi vaielnud ja seda ikka maailmatasemel
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 15:54
jotimees, sa kunagi asjast ka räägid või keksid niisama jalalt jalale?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 16:05
Jfjm-il meist kõrgem IQ tundub olema--ei lasku mõttetusse vaidlusse--------ex tal ikka oma seisu(iste?)koht aga intelligentse inimesene jätab erinevalt teistest suurema osa oma arvamusest enda teada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 16:08
milleks siis üldse arvata kui arvamus puudub?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 16:14
Seda nimetatakse sotsialiseerumiseks sõbrake----sooviga olla ühiskondlikult aktiivne---karjainstinkt mu armas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 16:20
aaa te kõrgema äikjuuga olete siis karjainimesed öelnud siis kohe. no karjatage siis end heinamaale ja tundke end mõnusalt, las foorumis asjatavad asjalikumad inimesed
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 16:27
Ups,sorry ei teadnud et siin foorumis ainult sinul on õigus oma arvamusele.....oi vabandust,vabandust ei teadnud et sa omad seda saiti.......no ikka täielik #Kiremõrvar# oled oma nime väärt mu armas
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 16:33
miks ma siis muidu selle nime võtsin. aga sa zippisid oma suukese kinni ja ometi oma inseneri kõrgest IQ lased nagu orav rattas. veidrad olete. väga veidrad. inimesed kes oma lubadusi ei suuda isegi 10 minti pidada on napakad
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 16:43
kiremorvar, kui sa tunned mõne koha pealt kadedust, siis tee seda privaatselt, mitte nii avalikult muidu võid ennast rumalast olukorrast leida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 16:55
mille üle ma kade pean olema? kui inimene tuleb väidab et kõik on maailmas nii lihtne, et võta kätte ja saavuta siis mina arvan et see pole nii. ajukas on siis tulla arvama nagu ma oleksin kade ja veel mingid rumalad olukorrad, no mida.

nagu näha juuksur pole sul ka midagi arukat öelda, lihtsalt peksad aega surnuks. äkki siis saavutad elus midagi? jama ju kah 60neselt tagasi vaadata - istusin pool elu ihas

mina näiteks tunnistan kohe ära et mulle meeldib logeleda, mul pole ajukaid unistusi, ainult mis mul puudu on, ongi see bingo tsäkkpott, mille võitu ma pean ootama irwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 17:08
Oioioi ma nüüd pean lõplikult zippima oma lobasuukese sest olen kire poolt mõrvatud ja tema shovinistliku ego laviini alla maetud---no tule taevas appi -- bingo jackpot Dziisas millest unistab---
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 17:39
ilus unistus ja lollidel pidi õnne olema
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 18:00
Inimene on hea tahtmise juures jah suuteline selgeksõppima peaaegu kõike. Arukust on vaja selleks ,et valida, mida õppida. Raske on tavaliselt otsustada siis, kui on valida väga kerge ja väga huvitava ala vahel. Mingil alal väga andekas inimene suudab küll mängleva kergusega omandada keskpärase taseme, kuid tal puudub kirg millegi olulise saavutamiseks end edasiarendada. Samas aga alal milleks tal erilised eeldused puuduvad, on aga suur huvi ja töökus, võib ta lõpuks nii mõndagi märkimisväärset saavutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 18:02
kui teemasse tagasi tulla, siis on ju tõesti nii, et iga inimene isegi parima tahtmise juures iga ametit pidada ei saa...
ükskõik kui palju ta õpiks/kaalust alla võtaks/ennast ületaks...
seega ei saa alati oma unistuste ametit pidada ikka...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 18:11
no ei ole nii jotimees. esiteks ametite puhul oleneb palju turu vajadustest, teiseks ka palk. võib inimene õppida ametit mis väga meeldib, aga kui raha sellega ei teeni siis tuleb midagi muud teha. ikka annet peab ka olema et tippu jõuda. ei saa teha bändi kui laulda ei oska, võid õppida ja koolitada end, aga jääd keskpäraseks süldibändiks. võib õppida joonistama, aga kunstis läbi ei löö.

peab olema annet, häidd juhuseid ande rakendamiseks, tutvused, isikulised omadused jne.
kui palju on andega inimesi kes kunagi ei saavuta midagi, neil pole just neid teisi vajalikke asju. elu on keerulisem kui ütlemine: mine tee ja võida
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 18:26
kaslane: mina arvan ka et ei saa. muidugi lihtsamaid ameteid saab. meeldib surfamine, tahad kusagil soojal maal avada oma surfipoodi siis jah on see tõesti teostatav. nagu see naine kes lennukis ära suri, tema läks indiasse hotelli pidama. tema saatis mehe ja lapsed pikalt, läks ennast teostama. paljud ei teeks sellist asja.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 18:26
Mingil ajal olin täiesti kindel, et minu unistuseks on olla madame. Küllap oleksin isegi hakkama saanud.
Nüüdseks olen aga oma unistuste ameti leidnud. Tuleb ära tunda, milline anne on sulle antud ja selle peale ehitada. Olen oma unistuste ametit palju õppinud, teinud hulga eksameid ja praktiseerin inimeste hüvanguks. Teen põhitöö kõrvalt, kuid ühel päeval hakkab see amet mulle kogu leiba andma.
Massöör.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 18:45
Kiremorvar, ma ju kirjutasin, et arukust on vaja selleks, et valida mida õppida. Tuleb osata segada kokteil annetest, huvidest, võimalustest ........ .
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 18:52
jotimees, öelda on tõesti lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 19:01
Öelda on jah lihtne ja ega see teostuski väga raske poleks, kui vaid maailm pidevalt ei muutuks
Kui tahab kindlapeale minna, siis sibisid ja koristajaid on iga riigikorra ajal vaja No ja meeste täieliku impotentsust pole kah veel ilmselt oodata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 19:05
aga need pole unistuste ametid. jälle sa hakkad aiaaugust rääkima nagu ikka

vaatasin just kaitseväe palku. seis on masendav. oled end kapteni auastmesse koolitanud ja sinu palgaks on 952 €.
vähegi usinam ehitaja teenib sama palga, aga tema pole läbinud kõrgkoole.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 19:16
Oi mai good
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 19:22
Aiaaukude teema on väga tähtis. Tuleb ju teada kohti, kust saab läbironida
Soomes on hulgi kõrgharidusega eesti koristajaid
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 19:36
Vaene Kiremõrvar elab siin välja oma frustratsiooni--ei maksta piisavalt ........annetage vaesekesele mõni Euro,loome tema abistamise fondi----olen ka nõus toetama :$
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 20:05
cora, muidugi looge. pange palju raha sinna fondi, siis ma saan ümbermaailma reisile minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 20:20
Kas mina fondi patroonina sobin kaasa tulema sel juhul? Oskan kõiki unistuste ameteid ju Maksan kaasaegse naisena ise enda eest :$
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 20:23
sinust ei ole huvitatud siin on kordi ägedamaid tibinaid
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 20:29
Sa oled uskumatult ebatolerantne ja ebaviisakas inimene....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 20:31
loomulikult, ma olen siiski mõrvar
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 20:35
segan vahele.
kiremorvar- et 952 euri ehitaja palgaks? sa tahtsid öelda, et tavaline ehitustööline?
miks mitte, aga ka need eurid oleneks siis selle nn ehitaja erialastest oskustest, tema omandatud haridusest ja staazhist, fima edust jms.
ma enam ei teagi, mida objektil olijatele praegu palgaks pakutakse, aga minu meelest loevad (igatahes ca 3-4 a tagasi lugesid) isegi ehituses peale oskuste ka teadmised (ja huvitav, kust need oskused siis tulevad, kui haridust polegi?) ja just tänu neile teadmistele teenivad ka projektijuhidest/objektijuhidest insenerid ja muud juhid endiselt tavalisest tegijast rohkem.
tavaline oskustööline - maaler, müüriladuja, betoonivalaja vms - saabki vaid oma teatud osa eest teatud teenistuse, aga selleks, et suuremat osa tulust endale saada, tuleb talgi ennast harida ja teha seda korralikult.
ja teiseks on filma edukuse koha pealt oluline, et ta omaks spetsialiste, kellel on olemas vastavad dokumendid. firmal, kellele on normide kohane tegija olemas, aga sel nt puudub vastav (rahvusvaheline)tunnistus, võib teise firmaga võrreldes minna natuke halvemini, sest sellest hakkab olenema mingite lubade saamine. ja st et ta pole oma
oskuste poolest enam teistega konkurentsivõimeline. peale selle ta ei saa ka pakkuda enam sama kvaliteetset ehitust, mis omakorda alandab filma edu.
nii et hea, kui saadakse palka, aga firma seisukohalt pole harimatus parim variant.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 20:35
Tead mul on sinust millegipärast hale.........sul peab ikka väga kurb elu olema et sa nii kuri oled
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 21:20
cora: väga kurb, nutan 24/7

juuksur: no kapteniamet eeldab seeru kooli läbimist, veeblikooli läbimist, leitnandi kooli läbimist ja siis veel kaptenite kooli läbimist.
keskpärast üldehituslike töödega saan ka mina hädapärast hakkama ja ma pole seda koolis õppinud. teadmised on tulnud elust.
siin on ikka suur vahe kas oled ohvitser või niisama ehitaja kes äkki tõesti lõpetas kutseka ehituse erialal.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 22:05
Oh te rumalad naised
Kas te tõesti veel ei taipa.....meie uman/papi/kiremõrvar ootab bingi jackpoti saabumist...seniks aga on vaja emandat,kes sponsoreeriks.
Kallis Kirem...soovitan sul pilt ka ikka üles laadida...aga vist pole mõtet..siis ei kirjuta/vasta üldse mitte keegi...miljonäriprouasid näed ainult unes.
Jõudu suure jackpoti ootusel
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 22:08
mul pole mingit emmet vaja, emmetage oma mehi kodus
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 22:21
see 952 euri kapteni palka on ka masuajal kindel.... kas ehitajana on ka vä?
kire kle tule mulle tööle.... vigla saad korraliku
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 22:39
miks, ma ei viitsi tööd teha mulle meeldib niisama molutada ja raha kulutada
vigla võid endale kuhugi lakke lüüa
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 23:27
milleks mingi amet. lihtsalt on hea niisama ilus olla
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 10:00
Jah Killuke kui olla niisama lihtsalt ilus nagu sina on kindlasti kergem elada aga vaimne areng?Mina pole ilus ja pean seepärast ka tööd tegema....... Samas kõik suhteline--kellele üks kellele teine asi elus tähtis---mind ei häiri ...peaasi et ei tehtaks teisele seda mida ei soovi endale Vaba maa mu armsad--elage nagu soovite ja tegutsege vastavalt vajadusele ja sisetundele peaasi et lapsed ja loomad rahule jäetakse
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 11:29
enesehinnang on küll hea asi,aga kole,kui see küündib ainult tasemele mina ja maailma.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 12:20
aga cora, sul ju unistuste amet olemas, kuidas sa siis ebatolerantse lõppeks oled.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 14:11
Mina olen oma eluga rahul ja see on minu valik ja lasen ka teistel olla nagu nad on---isegi sinul Kiremõrvar sest kui sinusuguseid poleks ei paistaks minusugsed hallid hiired üldse välja---seega tänan sind
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 14:20
hallid hiired nagu hallid kardinalid, näha ei ole miskit aga tegutsevad mis kole
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 15:07
Exactly-----vaga vesi sügav põhi
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 15:32
Ehh Cora...ma pole Sind näinud, ega saagi nägema aga tundes ennast ja oma tundmusi, oled INIMENE, mitte vaid sõber
Ilmusid taevast, eiteakust
lahkusid põrgusse jah ja just
Markxs...
parimad hiired on sügavas vees
kaunimaid kiired on
alati sees
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 15:42
Aikon aga ehk hoopis ...sügaval sees
Sul jagub iga asja jaoks luulerida kohe aga jah Cora olemusest oleks tore rohkem teada saada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 15:56
Sees või väljas...vahel siiski paljas, paljas
Iinimese olemusest ei saa iial sotti...ja kas peakski!?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 16:08
ja teema oli...?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 16:12
Kes seda enam mäletab, Utha aga kas alati ongi oluline, millest kõik alguse sai !??
˅ näita rohkem ˅
2011-06-06 16:32
Meie elus on plusse ja miinuseid, sest me elame duaalses ja polaarses maailmas. Ma ju ei teaks, et mul on kõik hästi, kui ma ei tunneks vahel madalseisu. Küsimus on selles, kuidas ma sellesse suhtun. Kui ma laine põhjas olen, siis ma ju tean, et see läheb mööda ja tuleb sõit üles, nagu ka vastupidi. Aga kui ma seda kõike tean, siis ma ei kannata, vaid naudin seda, mis on, ja elan päev korraga.
˅ näita rohkem ˅