Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-06-26 21:13
ja kes sind katki teinud on, kiremorvar?
miks sind see nii huvitab, kuidas kellegi peale kulutatakse ja mida ta selle eest saab või ei saa? sulle meeldib teiste raha lugeda?
ja kes need "teie" on, kellest sa siin räägid? jälle kõik naised?

tead, mida ma arvan.
tegelikult sa võib-olla tahaksid kohtuda naisega nagu caribian. äkki koguni oled unistanud sellest, et mis siis, kui oleks teisiti jne. ja võib-olla tahaksid talle meeldidagi ja olla see, kes väljagi teeks, aga sa ei saa, sest finantsiliselt oleksid sa alla arvestust.
see pole sinu elustandard. sa saad aru sellestki, et sul poleks endal neid teadmisi ja vahest ka oskusi sellise naisega suhtlemiseks (nii, et naine ka rahul oleks), aga ometi sa otsid midagi ja tahad endiselt kellelegi siin midagi selgeks teha. eriti oled sa teinud caribianile selgeks, et ta kuskile oma standardiga ei sobi. eriti mitte sinuomasse.
ma arvan, et seda ta teab.
sa nagu ei tahaks tunnistada veel endale, et see pole sinu teema ja tuleks otsida teine ajaviide.
parem on ju kogu aeg korrata endale, et naine on sobimatu ja temal on midagi viga, mitte sul.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 21:44
teema on kahtlemata raske,kuid kindlasti vajalik selle käsitlemine.
probleem on olemas ühiskonnas.on turg,on kaup,on hind ja nii ta jääb.
muutuda võib ainult hind.....
kõik on kinni inimeses,kuidas end hindab,austab.
kõik pole ostetav ja müüdav.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 21:53
Kiremorvar, see ongi ju rahateema ja kes selle teema algataja oli? Mees loomulikult, nii nagu enamuse, aga võibolla ka kõigi sponsorlust ja raha käsitlevate teemade puhul.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 22:43
normaalne naine ei käi ballettietendusel? jeeeesas.....kus normaalne naine siis käib?
Kas kujutad tõesti ette,et normaalne naine viskub siruli,et iga jobu saaks teda keppida?Ole norm....
Sa oled mäkradega suhelnud...mägrad püherdavad...normaalsed naised käivad ERSO kontserdil
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 22:46
Ei ablas Caribian, normaalne naine ei visku siruli, vaid ikka teeb tööd ka....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 22:49
hea tähelepanek...normaalse mehega teevad koostööd...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 23:08
Huvitav, kellele neid ballette siis lavastatakse. Niipalju, kui mina olen teatrisse sattunud, siis olenemata mida esitatakse, on meestel ikka olnud daam käevangus. Naisi võis kohata üksikult või koos sõbrannaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 23:14
Täpselt....normaalsed naised käivad ooperis...minu absoluutne lemmik Imre Kalman...teda lavastatakse Eestis suht vähe....aga imeline
Kirem...võiksid alustada Kalmani operetiga "Silva"...see oleks midagi sinu ja su maailmavaadete jaoks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 23:31
Ma nagu ei suuda meenutada ühtki Kalmani ooperit, operette on jah terve ports. Ja "Silvat" mäletan veel kooliajast, kui kadunud Endel Pärn 70 aastasena ringikepsutas ja enda kolme noodise hääleulatusega laulis:"jah ilma naisteta on kurb maailm......."
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 23:42
juuksur, ma räägin demiga mitte sinuga, kui ma sinuga räägin siis ma pöördun sinu poole nagu praegu.

einohhh, aga kas romantikat nagu enam polegi või? kõik on nii materiaalne, loetakse lausa lilled kokku mitu saadi ja ooper ka veel. tulin just rattasõidult, kuna oli juba suht külm siis tegin 45km tiiru ja nii ilus päikeseloojang oli. veripunane taevas.
lihtsaid asju enam vist polegi paljude jaoks, ongi ainult mingi operet silva jah

demi, tõesti see miljonimängu pisike rahahunnik muutis su raha hulluks?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:09
Kiremõrvar, sport, kui kehakultuur kuulub küll kultuuriministeeriumi haldusalasse, aga peale selle on veel lai valik vaimset kultuuri, mis on ikka kordades romantilisem, kui 45km rattasõitu. No ja rattasadulas on ikka küllalt keeruline kaaslase kätt hoida või põlve silitada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:16
tee vahet mis on poosetamine ja mis on endale tegemine.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:20
kiremorvar, kas see oli vihjeks mulle, et ma peaksin sellal, kui te siin suhtlete, enda suu kinni panema ja ootama oma korda, kuni minu poole pöördutakse?
ma avaldasin oma arvamust ja küsisin sinult ka midagi. ehk siis pöörusin ise sinu poole. ma tean, et ta meeldib sulle
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:21
ja teiseks see teema ei ole ei sinus ega demist/caribianist, vaid millestki muustja seega räägin mina ka siin
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:23
juuksur, see oli selleks et osa juttu pole mõeldud sulle. mida sa küsid koguaeg, sa ainult küsidki. räägi ise mis sa arvad kui kõik on rahale ehitatud. räägi mis on kui sebid endale mehe ja see räägib hommikust õhtuni sulle rahast. raha ei ole, see maksab palju, seda tahaks saada, raha raha raha. kui seda raha ei ole siis saadab su peesse
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:26
kiremorvar: Kas demi meeldib sulle?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:28
äkää
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:28
vaata, kui sa kõneled siin naistest teie vormis, siis ma võin ju mõelda, et ehk oli sellega mõeldud ka mind. seega esitasin sulle vastulause. ma ise ei pole see, kes teiselt tema raha tahaks. küsinud ka pole.
mul tekib teine küsimus. kas keegi naistest on kunagi loobunud sinuga suhtlemisest selle pärast, et sul pole raha talle pakkuda olnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:29
Aga mina naudin teatriskäimist ja kuna füüsiline töö annab mu kehale juba niigi suure kormuse, pakub vaimne elamus palju paremat võimalust lõõgastumiseks. Eriti nauditav on see koos meeldiva kaaslasega.
˅ näita rohkem ˅
ei meeldigi? valetab ju
˅ näita rohkem ˅
teie vorm ongi neile kes peavad seda õigeks, kõik need kes tulevad seda õigustama
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:31
kiremorvar: Sa valetad iseendale. Ta meeldib sulle, naisena ( oma väljanägemiselt ) kuid sulle ei meeldi tema põhimõtted. Aga kui ta loobuks nendest, oletame et sinu puhul ( arvan et sa meeldid talle ja ta teeks sinu puhul möönduse ) kas siis oleks võimalik lävimine mõeldav?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:33
no aga tehke teatri teema, rääkige mida vaatamas käisite, mis elamusi saite. aga kui teatris käik päädib nö mehepoolse teenusega siis pole teater oluline vaid teatris käiakse poosetamas. jeee mina käin teatris sest ma olen palju parem kui teised. ma olen ka teatris käinud, mu vanemad olid teatrihullud. nüüd 3-4 aastat ma pole käinud, aga enne seda sai mõned korrad aastas ikka käidud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 00:36
aga mind ei huvita välimus, mind huvitab see mida naine räägib ja mis on tema olemus ja kuidas tema maailmavaade klapib minuomaga siis ma alles hakkan mõtlema muudele asjadele. nagu te isegi näete, mul pole mingit klappi temaga ja see tema raam mind abs ei eruta see et ma temaga suhtlen on lihtsalt ajaviide ja sportlik huvi kas valetab või ei valeta.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 01:06
Panen siia teie arveteklaarimise vahele ka ühe majandusteoreetilisema nägemuse asjast. On naisi, kes oma seltskonda näevad ja müüvad kui kaupa ja on mehi, kes on valmis sellist kaupa ostma. Niisuguse kaubavahetuse siseselt on siis odavamad ja kallimad mehed ja naised. Samas, on inimesi, kes oma seltskonda üldse müüdava ja ostetava kaubana ei näe. Kelle jaoks on suhtlus sh ka sex sama, mis päike, kivid ja vesi st nagu loodusressurss, mille eest ei pea maksma. Meelekibedus tekib siis kui need eri vaadetega inimesed püüavad omavahelistesse suhetesse astuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 01:12
iha on hea elukool, kohe palju targem ja juba kaugelt oskan puuki ära tunda
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 01:27
Kiremõrvar: kaubagruppe on mõistlik tunda jah
˅ näita rohkem ˅
2011-06-27 05:53
rattasport on kahtlemata mõnus meelelahutus,igasugune sport on...naist võib näiteks ka jooksurajale kutsuda...
Aga teater on ka suurepärane meelelahutus ja ma ei usu,et teatris ainult "rahahullud"käivad...
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9