Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-06-26 14:36
Ei pea olema ülieriline kuulsus või omama tohutut potentsiaali. Pakkuja stiimuliks võib olla ka murda sinu "ei".
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:42
palju sa siis selle EI murdmiseks oled nõus lauale laduma? paned kõik müüki ja siis murrad EI
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:55
Me kõik müüme seksi, aga seksi ostmisel on esmatähtis teine valuuta - emotsioon. Kui sa ei suuda seda emotsiooni pakkuda, siis hakkad üritama rahas arveldamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:59
jfjm,see on teine teema ja lähenemine pole võrreldav ka
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:03
Mina olen mitte laia sissetulekuga inimene ja ratsionaalsetel põhjustel on eelarvest selline kuluartikkel väljas.
Ühe korra elus olen priisanud.

Kuid see ei tähenda, et minu "ei" ei ole murtav.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:09
jfjm -tead, ma arvan, et just neid emotsioone endale raha eest tegelikult ostetaksegi. seks on ainult lihtsustatud nimetus sellele tegevusele. tegelikult ei olda võimelised ise tundma või siis ei tahetagi seda teha (nagu alkoholi tarbimisega on).
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:13
Nõustun Uthaga. Kuid ma täiendaks seda nii, et noorena ostetakse eelkõige seksi, kuid vanuse kasvuga emotsioone.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:13
Utha,jälle kahtled ja arvad?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:33
Emotsioon tekitab soovi seksida ja seksist saab emotsioone, aga raha reeglina seksisoovi ei tekita. On vaid soov see raha kätte saada ja seks on abivahendiks. Lisaks rahale saadakse kindlasti ka mingi emotsioon, aga see ei pruugi üldse mitte meeldiv olla.
Ostja saab muidugi ka omad emotsioonid, aga kuna tal pole nendega midagi pealehakata, siis leiabki ta et oli odav(ülehinnatud) kaup.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:33
jah, aga mis see seks muud on kui emotsioon? nii või teisiti ostada tundeid, mida sul endal pole või ajutiselt ei saa endale võimaldada
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:38
tegelkult müüakse emotsioone igal poole (nt saad selle ostetud kaubaga kaasa, saad lubadus, et siis saad endale selle või teise tunde ning kindlasti tunned ennast paremini kui enne) ja selle kätte saamiseks ollakse valmis palju maksma.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:39
No mina eelistaks seksi, kui vastastikkust emotsioonide vahetust, nende tugevdamise eesmärgil.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:41
sinus saan ma täiesti aru, aga on inimesi, kes nt polegi suutelised ennast teisiti väljendama kui seksides - nii näidatakse enda tundeid või siis vastupidisel juhul tahetakse olemasolevaid tundeid vältida. keeruline
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 15:47
jfjm ,sina eelistad seksi ja Utha emotsoonide vastastikust vahetust? aga ,millal te jõuate seksi ja vastastikuse rahulduseni?
see aeg võib ehk kallis naine muutuda odavaks? arvestades tõsiselt teie vanust,sest kumbki pole enam esimeses nooruses.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 16:24
alguses oli jutt rahast ja nüüd ostetakse emotsioone? väga laiali valguvad need asjad. räägime siiski rahalisest ostmisest.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 16:28
odavad need naised kyll ei ole kui nad tahavad seksi ja siis veel raha ka selle eest... odavamad on selle nurga alt vaadatune just need kes tahavad ainult seksi ja ei mingit raha. eks vaeva ju peab mõlemaga yhtemoodi nägema kui olla sellise suhtumisega mees kes tahab ka et naine seksist midagi saaks
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 16:36
Kuaram, neid naisi, kes tahavad nii raha, kui seksi on väga vähe. Ikka tahetakse kas seksi või raha. Seksitahtjad võivad muidugi eelnevalt soovida mingit meelelahutust, aga nemad sularahas ei arvelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 16:42
teadaolevalt on seksis ikka ju nii, et väga suur osa seksi naudingust ongi sekspartnerile naudingu pakkumine. ei välista muidugi ka sellist käitumist, et kummuli.. pyksid näuh maha ja taha mõneks minutiks. nii käituvad ebakindlad v mingi kompleksi all kannatavad mehed. samahästi võiks siis pihku lyya. se kah nagu yksinda enda rahuldamine. on veel se võimalus kui mees peab rahaeest ostetud naist madalaks ja demonstreerib seda siis yleolekuga...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 16:44
PushUp
Arvan, et pingutatakse mitte naise nimel, aga enda nimel küll, et mitte endast halba muljet jätta. Ju kui ollakse mingi sellise naise juures sõpradega koos, siis pingutatakse selle nimel, et mitte sõprade ees häbisse jääda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 16:47
jfjm mõtle nyyd... kas on olemas sellist naist kes ei taha mõlemat. ma pean silmas nendest kes raha eest seksivad ok saavad raha aga ikka nad ju loodavad et tuleks hea seks ka sest raha nad juba võtsid vastu ja neil tuleb seksiga selle eest maksta.. ega ei hakka nendest naistest siis halba seksi soovima
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 17:15
Kuaram, nii võib mõelda mõni algaja naiivitar või kiire toimega nümfomaan, aga reeglina teatakse, et mees , kes seksi ostab, hoolib vaid sellest, kuidas ise vaevast lahti saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 18:09
vaevast lahti saada võib ka onades.. eks mõlemad ole samal tasandil nii ostaja kui myyja, aga yksteisel kõrikallal nagu ...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:16
Lugesin selle teema algusest läbi....konkreetset vastust sellele küsimusele tegelikult ei ole.
Odavus ja kallidus on vägagi suhteline mõiste....naiste puhul siis,kui sul on mingi konkreetne summa raha ja sa soovid kindlasti sel päeval naisega(mitte mägraga) seksida,siis on mõistlik kasutada teenust.Tulemus garanteeritud...raha muidugi kulutatud..
Võtame vaatluse alla nn.mittemüüdava naise....
1.suhtlemise alustuseks sa pead selle naise kuhugi kutsuma.....bensiinikulu,lilled,restorani või lounge-arve...võimalus seksiks 10% sajast
2.otsustad üritada sama naisega edasi.....bensiinikulu,piletid teatrisse,kinno,õhtusöök jne...võimalus seksiks20% sajast
ja nii jätkates.....umbes kuu....ja seda seksi ei pruugi tegelikult kunagi juhtudagi...jäädakse lihtsalt sõpradeks..
Kulutatud kümneid kordi rohkem raha,seksi ei saadud....aga saadi kvaliteetset meelelahutust,ilusaid õhtuid endale ja leiti hea sõber..
Mis oleks siis kallis või odav...ei oskagi vastata...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:18
Nii ja naa eelistaks küll sel puhul teenust
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:22
caribian: Oled sa kindel et mees enda jaoks just kvaliteetset meelelahutust sai, äkki hoopis kohustusest ( lootusest lõpuks ikka seksini jõuda ) võtab need asjad ( teater, kino, ühine einestamine jne ) ette?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:23
braavo caribian
ma onaks edasi ja käiks uue leitud sõbraga uutel seiklustel. ostetud seks võrdub mulle samaga mis on onaneerimine. sama kehtib ka halastusseksi kohta enne olen ilma ja kui seksin kellegagi keda ma tegelikult ei taha
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:29
PushUp eks ole ju nii et sellistel väljas käimistel käiakse ikka nii enamjaolt ,et mees leiutab mingi huvitava koha nt. kino kus jookseb talle ka meeldiv film v siis kuhugi kus tal endal meeldib käia. sinna tahab ka viia tydrukut osaliselt juba sellepärast et leida yhiseid huvisi ja tutvustada enda omi. nii saadaksegi sõpradeks ja edasi juba kui tekib midagi enamat siis tekib
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:30
Barb, tark mees ehitab kiriku keset küla ja valib välja sellised meelelahutused, mida ka ise naudib. ja kui selgub, et ühised huvid puuduvad, milleks siis mõne seksikorra nimel üldse pingutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:30
Kui meelelahutus ei olnud kvaliteetne,siis teist kohtumist ei tulegi.Kohtub kellegi teisega. raha kulub ära niikuinii,ükskõik kust suunast vaadatuna...aga see ju ainult raha..
Kui mees kutsub mind kohtama,siiis mina küll ei arva,et ma peaksin talle õhtu lõpetuseks mingit halastusseksi pakkuma.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:34
Seksi ei saa planeerida..see kas tuleb juba esimesel kohtamisel või ei tule üldse Kuluta,kasvõi mitu paari kingi läbi või vaheta kasvõi oma auto välja...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:37
kuidas kellelgi elmar59
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:39
caribian-teema on ja vastust sellele ei tule? ja väga hästi on sinu poolt argumenteeritud ka.me võime pidada kedagi kas odavaks või kalliks,kuid olematuks ei muuda seda teemat.
on olemas teenus,on olemas hind,on olemas turg. ja kõik toimib,ning jääb toimima.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:41
Minu elu kiireim seksini jõudmine võttis aega ~4 tundi.....mees oli muidugi überseksikas ja mõjus nii,et põlved nõksusid juba esimesel minutil....aga ma teadsin temast enne seda peaaegu kõike ja olin juba eelnevalt positiivselt meelestatud.....ei oska hinnata kui palju see mõjutas..
tavaliselton kulunud minul seksini jõudmiseks vähemalt kuu...samas ma olen eelistanud pigem selliste meeste seltskonda,keda erutab pigem filosoofia jne.Ma eelistan väga tarku mehi,kelle jaoks seks ei ole esmatähtis naisega kohtudes.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:42
Risto,eks turg paneb asjad ja hinnad paika,ma ei saa aru,miks mehed üle pingutavad vahel...ei usu,et suur raha seksi paremaks teeb
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:46
Hind on vist ikka võrdeline naise välimusega...mägrakoopa ja roosiaia külastuse eest ei saa küsida sama hinda....
Väga ilusaid tasulisi ei olegi olemas..need on endale ammu leidnud nn.püsisponsori ehk siis abikaasa..
See on minu arvamus ja ei pretendeeri absoluutsele tõele.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:48
Tegelikult on asi üsna lihtne. Tahad lihtsalt pano, selleks tõesti olemas teenuse pakkujad ja ka väga head. Hinnad varieeruvad sealt 35'st kuni paarisaja euroni. Parimad pakkuvad erinevaid võimalusi nagu Mashaas, BJ, 69, "Girlfriend Experience" anaal ja nii edasi. Eks ise valid mis tahad ja maksad vastavalt oma fantaasiatele. Asi valmis, teed lahku kuni jälle tahtmine tuli.

Aga siis sinu teemasse rohkem. Ma eeldan et otsid endale tasuta seksi või midagi pikkemaajalist, kui viimast siis pead endale paar asja selgeks tegema. Kohtamine, klubitamine on väga kallis. Lihtsalt pano otsimisel tuleb teenusepakkuja tunduvalt odavamaks. Näiteks klubis...

1. Naine
2. Hei
3. Soovid midagi juua?
4. $$$
5. Bla Bla Bla
Korda punkti 3 kuni 5 mõnda aega ( Arvesta umbes 5-6 korda )
6. Eeldame et ta lubab sind viia end taksoga koju
7. $$$
8. Juba sellel momendil oled sa kulutanud rohkem kui see 35 EUR ja mida tõenäolisemalt ei lähe sa tema koju või tema sinu koju.
9. Sul vedas, said nr. ja see tõesti on tema number.
10. Kohting
11. $$$
Korda punkte 10, 11, 6, 7 oma kolm neli korda ja kaks korda punkte 3 kuni 5 lisades veel kaks korda punkti 6 ja 7
Selleks ajaks peaks juba... a) Saama keppi mis on tunduvalt kallim kui teenuse pakkuja b) avastama et ta ei ole see mida otsid ja ikka keppi ei saanud c) Leidsid kellegi mida otsid ja kulutad veel tunduvalt rohkem raha tema peale

Ühtlasi kui otsit suhet siis peaksid endalt küsima, kas see neiu kes ainult raha eest on nõus sinuga lobisema, on ikka see parim variant mida jahtima hakata.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:49
Väga ilus naine leiab endale enne püsisponsori kui ta peaks seda teenust üldse hakkama proovimagi...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:51
Täpselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:52
caribian, peab nõustuma sinuga,sest väga ilusaid tasulisi tõesti pole olemas.
püsisponsori teema on mitmed viimased aastad olnud,ja see läheb ka meie riigist rohkem välja.lihtsalt eestlaste hulgas maksjate arv väheneb,väheneb.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 19:55
Incom`i kommentaar vastab täiesti reaalsusele...nii need asjad käivad....
Risto...abielus olles teenivad mõlemad,aga see hoopis teine teema....tutvudes jõutakse seksini ikkagi alles nädalate-kuude pärast..
Tean paljusid väga kauneid naisi,kes ei seksi kuude ja aastate kaupa.Ei ole lihtsalt sobivat partnerit ja lõpuks enam ei tahagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:01
Elu on liiga lühike...kurb kui pead olema kuude viisi seksita
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:03
elmar59, eks varuvariante ka ole tekkinud
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:17
caribian, olgu ma saan aru et sa niisama lõhverdad kuna oled meestes tiba pettunud, aga kui sügavamale kaevuda, siis oma mulinaga teed sa kõigile naistele k.a. iseendale karuteene. mida rohkem mehed loevad seda rahakoti juttu seda vähem nad naistest lugu tahavad pidada. see suhtumine tuleb ringiga tagasi. kas on vaja rõhutada hommikust õhtuni kui änksa teise rahakoti otsas elajaga on tegu?

oskad äkki öelda mis kasu selline tegevus toob?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:21
Sa räägid teemast täiesti mööda..
Kui sina soovid naisega tutvuda-suhelda....jaga siis näpunäiteid meestele,kuidas teha seda ilma naist kuhugi kutsumata ja ilma lilli kinkimata..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:25
hakkab pihta jälle räägime suhtumisest. kui sa ise ei kultiveeriks seda saamahimu siis saaksid lilli ka. aga kohe jutt läheb sponsimisele siis mis lilli sa enam tahad, sa oled automaatselt kalts. raske on sellest siis arusaada?

kas sa oled tõesti nii loll et endale ausa tööga leivaraha ei suuda teenida?
mis sul viga on, päriselt ka
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:33
Mina teenin väga korralikku leivaraha.ja kui sa minust kõike tead nagu väidad,siis peaksid mu palgakategooriaga ka väga hästi kursis olema...see selleks
Lilli on mulle kingitud palju ja isegi üks kasutaja siit ihast saatis mulle suure sületäie tulipunaseid roose...ehk mäletad veel seda pilti ja allkirja,mis oli ka siin üleval.Ja see kasutaja ei soovinud mitte kui midagi-ta lihtsalt tahtis mulle rõõmu valmistada.
Mis kuradi sponsimisest sa kogu aeg jahud.Õhtusöök naisega on sponsorlus?Ballettietenduse külastus on ka sponsorlus?
ma soovitan sul ikka enda arusaamu natuke korrigeerida.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:39
jah miks nad siis ei ole sponsorlused. esiteks normaalne naine ei lähe ballettietendusele ja teiseks suhelda ainult materiaalsete hüvede eesmärgil ongi ongi teiste kulul elamine. miks sa ise mehi välja ei kutsu ja neile välja ei tee

pärast loe ise foorumist mehe kaeblemist - näe, õlut ei ostnudki, on lits raisk
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:43
sa oled hüsteerik. hullem kui mingi naine
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:48
kas teid ennast see rahateema oksele ei aja juba?
teil muud elus ei olegi kui raha, kes teeb välja, kes maksab? kes rohkem maksab sellega olen... kurb ju tegelikult.
nagu orjad kes jooksevad isanda järele ja lunivad palukesi ja pärast ollakse nii rahulolematud
katkised inimesed kui aus olla
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 20:52
säilitame rahu.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9