Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-05-30 21:19
jotimees on kintsukraapija
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 07:37
Pole juhtunud lugema kus Utha end odavaks nimetab,ei saa kahjuks kommenteerida.ega kõiki tema kirjutisi jõuagi keegi lugeda,vähemalt lõpuni alati mitte..UTHA..mis sinu lemmik-jook?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 08:23
romaa – arvad, et kõik ei suuda kõike lugeda? no pole viga. kui lugema hakkad, siis tuleta endale meelde, mida õpetaja Tootsile selle kohta ütles: „Kui sa tervet rehkendust teha ei jõua, tee siis pool, aga tee hästi.“
võib-olla see aitab.

et mis jook? eks odav õlu olegi. seda sa ju tahtsid teada?
tegelikult on vesi. ma loodan, et said oma vastuse. on sul veel odavate naiste kohta mulle küsimusi?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 10:06
Seksige. See rahustab närve. Täna näiteks meeldib isegi Utka mulle
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 15:19
Kiremorvar, mul pole naiste kintsude vastu kunagi midagi olnud
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 16:14
ma vaatan jah et sa poeks kasvõi nahast välja
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 17:09
Utha..ei ma küsinud,ega vihjanud odavate naiste koha midagi.küsisin vaid sinu lemmikjooki, ja samuti ei vihjanud õllele. Kena ilm ju,mis nõnda pahur jälle..vist..võibolla..
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 17:29
2011-05-30 21:00:36
Odavat õlut joovad naised,on odavad..

romaa, oli see sinu arvamus? sa ei vihjanud, aga mina tegin seda ja vihje sain sinult enne seletad, et on odavad ja siis hakkad minult joogi kohta küsima? huvitavalt seostatud. mis tähtsust sel on. ma edasi seda teemat ei arendakski.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 17:51
Õlu ongi üks äraütlemata vastik ja odav jook mida NAISED ei joo.....
Champagne on Jumalannade jook(õhtusöögi asemel)...minu eriline lemmik MUMM...mis pole isegi kõige kallim(oleneb muidugi,millega võrrelda)
Nurr-nurr
Head vahutamist!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 18:02
Utha..joogi kohta huvitav mõttekäik..aga minu suhtes oli vägivaldne pisut.seekord ma isegi m6ttes ei vihjanud,las siis olla.ehe näide kuidas ühest lausest nõnda erinevalt aru saada. Aga muidu ju sureks foorum välja..
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 18:52
kui mehed ei viitsi naisi odavaks tembeldada siis naised teevad seda ise
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 19:03
romaa- mis vägivald? kui oskad midagi väita, siis sa võiksid ka osata ise enda väidetele vastata.

vabanda, aga kui sa nii lollisti mult küsid, siis kuidas ma saan sulle arukamalt vastata selle peale? mis mu jook on? see pole vist antud teemas olulinegi. v.a juhul, kui sa ei soovinud rääkida teemal odavad joogid ja odavad naised. muul juhul ma pean seda tähtsusetuks praegu.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 19:10
Osadele naistele pidi ju isegi meeldima,kui neid voodis odavaiks sõimatakse..rollimängud vist..aga sel teemal siin palju teadjamaid naisi ju,,osad isegi teenivad leiba sellega.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 19:31
tead, ma kaldun arvama, et need nn odavad naised, kes seksiga ise raha teenivad, oma partnerilt/ostjalt voodis selliseid „hellitusi“ enam ei oota.
rohkem vast ikka loodetakse asi ruttu korda ajada ja seda enam mitte meelde tuletada.
see osa, mis puudutab seksi ja seda, kas prostituudile seksis ka midagi meeldivat on, on vist omaette teema juba. ma ei valda seda, aga ma oletan, et nad ei soovi seksi juures veel mingit erutamist lisaks. see erutab rohkem teisi naisi – neid, kes seda vahetevahel ja mängult teevad. eks mängida võib igatemoodi
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 20:49
Utka ma teen sulle pai. Vähemalt ühes osas on sul õigus, sitaat: ma kaldun arvama, et need nn odavad naised, kes seksiga ise raha teenivad

Vähemalt üks "naine" kes arvab, et seksiga raha teenivad naised on odavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 23:12
kas naised, keda saab keppida raha eest, on odavamad naisest, keda saaks niisama keppida`?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-31 23:15
jan. ää aja vastu ööd asju keeruliseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-01 02:41
mingi emane aju küsis et miks nõmedaid kirju saadetakse.....
˅ näita rohkem ˅
2011-06-01 08:34
emane aju????? On sul kombits ikka väljendid!
˅ näita rohkem ˅
2011-06-01 10:25
Utha..vägivaldne ses m6ttes,et ütlesid ja arvasid asju mida ma polnud kirjutanud,isegi mõelnud.pingutad vahest üle ehk ridade vahelt lugemisega.kehtib ka joogi kohta.eks me kõik m6istame asju erinevalt. Aga teemast..mis järeldusi, hetkeseisuga teha võime,kes siis on odav..need kes seksiga raha teenivad? Aga beib kes elab mehega vaid raha pärast?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-01 10:37
romaa - aga kust sa tead, mida ma arvasin? sa ei tea ju seda. mina pole seda probleemiks pidanud, aga näe, sina nägid seal midagi
sa ehk ei saanud minus tegelikult aru, aga las olla. ma ei hakka enam selgitama
˅ näita rohkem ˅
2011-06-01 10:42
romaa - aga kumba naist sina odavamaks peaksid?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-01 12:21
see hakkab juba haakuma teemaga, eel ja järelmängu mõju utha psüühikale , kas pead ennast odavamaks kui järelmäng ära eaks jääma
˅ näita rohkem ˅
2011-06-01 12:34
jan, kas sa ei tahaks minna oma arvamuses täpsemaks ja rääkida mullegi, mida sa siis nt minu psüühikast tead? ehk teed mind ka targemaks?
kui sul on midagi öelda ka on, siis tee seda, aga muidu pole seletada vaja. ära muutu isiklikuks, kui sa mind ei tunne.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-01 15:56
kui raha ja seks kõrvale jätta, siis ma arvan, et "odav" on see naine, kes ise endast (enam) lugu ei pea ja kes lubab ka teistel kohelda ennast halvemini, kui ta naisena tegelikult vääriks. ja selle, mida ta väärt on, määrab naine ise. kui ta oma väärtust ei tea, siis võidaksegi teda kohelda oodatust „odavamalt“.
eneseväärikuse kaotanud naine võib ka kergemini ise „odavale“ teele minna ja seda, mis temast kui naisest veel alles jäänud on, kellelegi müüma hakata. kurb seis
˅ näita rohkem ˅
2011-06-25 13:57
Utha,seis on kurb ,aga mitte lootusetu.
kuidas sinul selle eneseväärikusega on?
Utha, kuidas mõista sinu teooriat-raha ja sex kõrvale jätta,aga ikka tahaks müüa end naine......?
kellele,mis eesmärgil.....? Utha,kui odavaks sa ise ennast pead?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 10:06
eneseväärikusega on minul korras, kuidas sul sellega on?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 10:30
Utha, ka odav naine võib pidada end väärikaks,aga mitte teiste arvamuste põhjal ei ole ta seda.
kes kui kõrgelt oma väärikust hindab?
Utha,me ei tea kui odav keegi on?ja kas peaksime teadma? mis see teadmine sinule annab,kas lisab sinu väärikust?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 10:37
huvitav, kui kaua võiks aega minna selleks, et väärt naine, kes endast lugu peab, korraga "odavaks naiseks" muutuks. kui palju ta peab enne haiget saama ja elule alla jääma, et saada täiesti teistsuguseks (vastupidiselt sellele, kes ta olnud on) ja loobuks endast ning siis hakkaks tunnitasu ennast teistele müüma. tükikestena. kas selleni võib minna aastaid või aitab ka paarist halvemast kogemusest elus..
tegelikult on see korralik katastroof
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 10:46
Utha,on asju millel puuduvad vastused. need vastused toob elu ise kas homme,kuu,ehk aasta pärast....? inimene võib oma väärikuse minetada suht kiiresti,aga kas ta seda endale tunnistab?
kõik algab ikka ainult inimesest endast ja ainult endast.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 10:54
risto, kas sina saaksid aru, kui sa oled oma väärikuse minetanud? tunneksid ära ja tunnistaksid seda endale?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 11:25
kahtlemata ma saaksin sellest aru.
omi eksimusi peab inimene tunnistama.kõige paremini õpetab inimest tema vead ja reaalne elu.
siiani eneseväärikus hea ja püüan sellega leppida.pole tulnud ka negatiivset suhtumist ei töölt,ega sõpradelt mis väärikust alahindama paneks.
inimene on ise see kes oma õnne või õnnetust hindab,väärtustab.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 11:43
Eks igal inimesel on erinev arusaam väärikusest ja tihti võivad need olla risti vastupidised. Kui mõne väärikus peitub sajas euris mida ta saab prostituudi peale kulutada, siis minu väärikus ei luba mul ennast nii odavaks tunnistada, et pean pealemaksma. Mõnele on vaja rikkust, et saaks vaesemate peale sülitada, teised peavad solvanguks, kui neid koheldakse miljonäärina.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 11:45
vabanda risto, kuid ma kahtlen selles, et sa sul see hea on, aga see selleks. jätan selle koha peale kolm punkti
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 12:01
Utha, vabandada pole siin midagi.Sa kahtled ka endas,päevast päeva.see kõik väljendub sinu igapäevases käitumises siinses foorumis.Ole kindlam endas.Austa,usalda ja armasta ennast siis sa suudad seda ka teistega teha.
Arusaamad paljude asjade puhul erinevad,sest inimesed on erinevad.Kuid miskit meis ka ühist,mida hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 12:11
Kahtlemine on tarkade privileeg. Ainult lollid teavad kõike täpselt........ Sest neile öeldi nii
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 12:21
kes on tark,kes loll? sellel teemal võib demagoogiat pikalt ajada,kuid mis on mõte....?
aga teema-kes on odav naine.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 12:31
Odav on see mis kalliks maksmaläheb, sest hind ületab tema tegeliku väärtust ostjale.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 12:33
aga kas Utha on odav naine?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 12:42
Minu jaoks pole. Pigem kallis, sest tema endale saamine pole minule jõukohane. Ja kvaliteeti palja pakendi ja reklaami järgi ei otsusta.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 13:32
jah, küsimus jääb ikkagi vastuseta. vaevalt seda vastust Utha isegi teab.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 13:47
Risto, ega sinagi tea, kas oled odav või kallis. Igasuguse kauba väärtuse üle otsustab ostja.See sõltub sellest, kui väga tal seda kaupa vaja on ja millised on teised pakkumised turul. See, kas kaup ka hinda õigustas, on juba tagantjärgitarkus.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 13:56
Ei teagi ja ei saa tõeselt ka kunagi teada.
Mis ühele kallis on teisele liialt odav.
Utha,ei tea kas ta on ise odav või kallis?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:03
no odavaks või kalliks saab ainult neid pidada kes end kehaliselt müüvad. need kes ennast ei müü, nemad lihtsalt ei müü ennast ja kõik. pole mõtet kukkuda miljoneid loopima, esiteks pole sellist raha ja teiseks on see lihtsalt iseenda tegevuse õigustamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:18
kirekas. Sittagi arvad, et ei müü. Pane aga raha lauale ja voilaa. Mõtted muutuvad käigust. Raha on üks imeline asi. See muudab maailma. Ma usun, et sinagi oled seda tunda saanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:22
Kiremorvar, ma pidasin silmas seda, et kogu elu on ainult üks suur ostmine ja müümine ning me kõik oleme kaubaks. Seks pole mingi erand. Hinna kujunemine ja kvaliteedi ning hinna suhte määramine käib ikka samadel alustel.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:25
räägi enda eest no keegi ei pane sulle mingit raha lauale, mõttetu on fantaseerida nagu keegi paneks sulle miljoni lauale, no miks ta peaks seda tegema. keha müümisel on turuhind ja üle selle ei maksa mitte keegi, lihtsalt lepitakse kellegi teisega. no ma ise muidugi ei tea millise summa eest sa oma keha müüks, mina sellele isegi ei mõtle

teiseks kui juba üle hakatakse pakkuma siis peab selles inimeses olema mingi tohutu potensiaal. ta peab olema kas ülieriline, kuulsus. kui tuleme voodi teemale tagasi siis mis on see eriline miks keegi peaks selle eest miljonit maksma?
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:26
jotimees: vbl sina lähed pedega raha eest voodi, mina välistan selle võimaluse juba eos oma rahapakiga võib see pede jõkke hüpata
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:31
ma ei arvuta enda väärtust rahasse (v.a töö ja oskuste müümine, mis on teine teema), seega ma ei tea, mis see väärtus mul (odav või kallis) rahas kokku teeks. kui keegi kokku arvutab, oleks mul ka huvitav teada saada. seni pole keegi seda teinud ja loodan, et sellist olukorda ei teki ka
˅ näita rohkem ˅
2011-06-26 14:34
Utha,aga kui kunagi arvutad?
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9