Foorum
1
...
4
5
6
...
9
2011-05-30 12:07
muide, ma enne veel nii ei arvanud, aga mul on vahel hea meel muuta ka oma arvamust meeste osas. nt natuke aega tagasi sain ma ise veenduda selles, kuidas nendest, kes enne naisi või naist eriti inetult ja lugupidamatult kohelnud on, vajadusel teistsugused mehed saavad. kui nad ise seda vaid tahavad.
kui keegi on suhtunud sinusse nagu mingisse alama klassi olendisse, loopinud räigusi ja teinud muid idiootsusi ning tuleb peale seda ise vabandama, kahetseb ja tunnistab, et ta oli idoot, on minu arvates suur asi. saadi ise ka aru, et oldi emotsionaalselt natuke ebastabiilne jne.
vat sellist meest, kes ma tegu ka ise tunnistab, ma austan rohkem. teised on wannabe-d
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:23
Utka. Ju see tegelane siis mujalt keppi ei saanud, et pidi vabandama tulema. Millega sa sellele tegelasele kasulik ka oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:25
labane nagu ikka. isegi su arusaamad on labesed ja ise tahad dzhentelmen olla ja daamidega suhelda?
uskumatu
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:26
ta ei oodanud minult mitte midagi. ta isegi ei palunud mul endaga enam edasi suhelda. ta vaid tuli ja vabandas ja kogu lugu. oli midagi hingel ja sai aru, et nii toimida polnud normaalne. millest sa aru ei saa?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:28
parma, ma loodan, et ma ei eksi, aga ma pole ka selles kindel. kas sa tahad öelda, et sina vabandad siis ja ainult siis, kui sa k...ppi ei saa?? et kui k..piga on korras, siis vabandada polegi vaja? hea arusaam sul
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:33
minu meelest peaks iga naine lausa nõudma meestelt seda, et nendega austavalt ringi käiakse.
naine, kes ise lubab ennast kohelda kuidas kunagi, polegi naine. ja mis daam ta siis enam on
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:38
Utka. Õige naine ei pea seda käitumist nõudma. Nendega lihtsalt käitutaksegi ilusti. Kui juba nõudmiseks läheb, siis on midagi nihu.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:41
ma olen kasvanud meestega koos, ma olen ka palju koos meestega töötanud ja nendega koos olnud. ma tean, millised mehed võivad olla. ma tean meestest suhteliselt palju.
ka need mehed, kes on enne kohelnud mind halvasti või arvanud, et võivad seda minuga teha, on suheliselt kiiresti ennast muutnud. nad teavad, mida minuga võib ja mida mitte.
ma ei tea miks. ju ma siis olen olnud naine, kellega mida tahes teha ei saa.
ka tööl hakkasid mehed minu juuresolekul teistmoodi ennast üleval pidama.. nt enam ei oldud omavahel suheldes labased jne. kui, siis tehti seda nii, et mina selles osalema ei pidanud. mind kui naist hoiti ja austati.
huvita, ja nüüd ma saan teada, et ma polegi naine?

mis mehed te olete, ma tahaks teada? mis teil viga on?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:42
parma- defineeri "õige naine". ma huviga kuulan sinu arvamust selle kohta
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:42
Kuhu jääb võrdõiguslikkus? Miks peab naisi teistmoodi kohtlema?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:49
mis võrdõiguslikkus? ma arvan, et igati võrdne on oodata mehelt austust enda vastu, kui sa ise temaga austav oled ja nii peaks see iga inimesega olema. iga mees, kes arvab, et võrdõiguslikkus tähendab ainult seda, kui naine toob ise puud kohale ja teeb mehe eest tööd, pole sellest tegelikult aru saanud.
ära sega siia võrdõiguslikkust. ma räägin praegu naise kohtlemisest naisena. "ilusti", nagu sa siin ütlesid.
miks sina seda teha ei suuda? sa teed mingi otsuse (nt arvad, et see naine mulle ei meeldi ja ma ei pea temasse ka paremini suhtuma, midagi temalt ei saa jne) ja loodad, et naine sellise kohtlemise peale korraga "naiseks" muutub?

minu meelest on teil need arusaamad natuke..väärastunud
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:54
Just Utka. Kui sa ise temaga austav oled!! See on mõlemapoolne suhtlemine. Ei saa nõuda, et olen naine, siis kohelge mind eriliselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:58
miks ma peaksn austama meest, kes ise naist ei austa?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 12:58
mina olen alati mina ja pole kunagi teistsugune. minu arusaam asjadest pole muutunud, ma ainult kohandan seda vastavalt inimesele
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 13:02
parma, muide, ma pean meestest lugu ja ka austan neid, aga minu austus kuulub ka neile meestele, kes ise seda olla oskavad. igas olukorras!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 13:29
ja tead, parma, mida ma sulle selle austamise kohta veel öelda tahan.
ma ei saa pidada lugu meestest, kes nõuavad naistelt endale austust nende alandamise läbi. see on ainult võimu tahe, ei midagi muud.
ongi ainult soov saada naiselt rohkem austust jne.
asi selles, et mina ei saa sellist meest, kes muu moel naise lugupidamist ja tema tähelepanu, usaldust jne võita ei oska, meheks pidada.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 13:41
Aga kas samadele kirjeldustele vastavat naist saab naiseks pidada?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:24
juuksur ja mis sinus on austamist väärt ja kuidas see austamine sul üldse väljanäeb
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:26
parma - millist naist? seda, kes mehi alandab ja siis nendelt austust ootab?
ma ei oska öelda, kas saab. oleneb naisest endast ja sellest, miks ta seda siis teeb. oleneb ka sellest, mida keegi alandavaks peab.
need, kes teisi alandama hakkavad, on tavaliselt ise katki
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:33
irwwwwwwwww
juuksur loe nüüd uuesti üle mida sa ütlesid

alguses räägid alandusest ja siis korraga sa ei teagi mis see alandus on ja üldse oleneb järsku inimesest endast mida ta alanduseks peab ja siis tuleb hinnang - need kes alandavad on ise katki

˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:35
ma arvan, et mehel on paljuski lihtsam naist alandada kui naisel meest.
juba füüsiliselt on ta naisest üle (ma arvan, et enamik mehi ikkagi on).
naine, kui temale füüsiliselt mittevõrdne, saab olukorda omalt poolt kontrollida ainult oma mõistusega (ja selgitan, et kontrollida –st siis seda, et vajadusel saab ta ennast sellega ka kaitsta). edasine olenebki sellest, kas naisel seda on ja kui palju jne.

kui naisel on natuke eneseaustust, siis ta ennast mehel alandada ei luba ja ta suudab ka esitada selle soovi mehele nii, et see tahaks naisest lugu pidama hakata. edasine oleneb mehest – ta kas aktsepteerib seda soovi või mitte, saab sellest aru või mitte.
kui mees hakkab omalt poolt muud võimu (nt füüsiliselt) taotlema, siis pole suhtlemine enam nende vahel võrdne ja keegi on selles olukorras kaotaja ja enamasti on siis selleks pooleks naine.
st et sa võid tahta ja oodata, et teine ei tee, aga alati ei saa ka teise mõistlikkusele loota ning tuleb ise tegutseda.
ülemäärase võimu tarvitamine teisel ebavõrdses olukorras on taunitav ja seda nii meeste kui ka naiste poolt. ma ei pea seda mõistlikuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:36
kiremorvar - räägi siis, kui sa asjast ka midagi tead. muidu kommenteerimine on natuke mõttetu
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:40
räme vale juuksur. alandus on naise jaoks manipuleerimise vahend. miks muidu on vahest täiesti süütu lause naise jaoks nii alandav, teinekord jällegi ei alanda.

seda alanduse juttu ajad sa ise ka manipuleerimiseks. kui sind keegi alandab siis pane iha kinni ja äras tegele sadomasoga. ometi sa miljon korda lubad aga kunagi ei lõpeta, nii et keegi ei alanda sind.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:43
kiremorvar - naised ja mehed pole siiski päris võrdsed. naised on paljuski kohanemisvõimalisemad kui mehed, ja nad jälgivad paremini teise käitumist. nad on ka tundlikumad kui mehed. mees, kes korra on hakanud naisi alandama, enam eriti ei muutu.
no ehk vanglas muutuvad natuke. tegu on ka haiget saanud mehega.
kui naine seda teeb ja mehi alandab nt, siis on ta ka enne haiget saanud, aga selleks, et nt füüsiliseks mehega minna, peab olema tegu eriti haiget saanud naisega.
nii et neid olukordi ei saa võrrelda nii. iga juhtum ikka eraldi. iga mees ja naine on erinev.
parma teab, mida ma alandamise all silmas pean
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:44
kuule kiremorvar- kas sul on midagi hinge peal? naised alandavad sind eriti ja manipuleerivad sinuga kogu aeg või mis?
mida sa praegu proovid tõestada?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:48
Uuriks teemaalgatajalt, et mida sellist sa siis nendelt naistelt küsid avalikus kohas, keda sa siit saidilt tunned, et nad kohe punastavad???
Ja on neid palju, kellele sa siin raha oled maksnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:50
juuksur: aga miks sa alati teemat vahetad? kui ma räägin sinu kommentaarist siis sa hakkad kohe minu hingest rääkima.

mind ei alanda küll miski siin foorumis, mis see oleks mida ma peaks hinge võtma? mingi lapsikus et ma naist ei saa või noku väike?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 14:54
ja natuke veel sellest austusest.
mees on minu arvates see, kes lahendab oma erimeelsused ja probleemid teisega ära ausal teel ja teeb seda sel moel, et ta peab samal ajal endast ja teisest inimesest lugu.
see pole mees, kes naisega nt vaidlema hakates või muidu ebamugavas olukorras olles veel endale meeste või ma ei tea kelle tunnustust otsib.
kui asi on naises, siis mees (kui ta on mees) saab aru, et olukord pole enam võrdne ja pole nagu eriti kohane naisega füüsiliseks minna. sel juhul pole see enam mitte ainult naise, vaid ka mehe enda alandamine. see on mehelik otsus. kui minnakse füüsiliseks, on midagi mehel viga.
mees, kes endast lugu peab, ei hakka kunagi naist alandama ega võimu taotlema.
ja kui keegi arvab, et ma siin mingit võimu taotlen või eriti mehi alandan või halvasti kohtlen, siis mõelgu enne kaks korda. või kolm.
natuke arukam mees teeb vahet
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 15:00
päris sassi oled kamminud

sa ei ole ju ise aus, sa ise naudid vägagi kui keegi on sinupoolt. miks sa siis heidad ette teistele kui keegi on teise poolt, mhhhh

ühesõnaga arukam mees on see kellel pole naisest erinevat arvamust. sellisel juhul polegi sul ihas midagi teha sest iha foorum ei suuda üksmeeles mitte kunagi püsida, igavaks kisuks. teatud opositsioon peab alati olema.

aga juuksur, äkki ongi täna see päev kus sa paned iha kinni ja puhkad, meie puhkame sinust
see vist ka ei sobi
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 16:15
kiremorvar – mis puutub manipuleerimisse, siis teise alandamine võib olla samamoodi manipuleerimise vahend ka mehele. üks tahab saavutada üleolekut ja selle saavutamiseks võtab teiselt tema eneseväärikuse ja alandab teda.
ma ei poolda ei manipulatsiooni ega ka midagi muud, mis seondub teiste halvustamise või nende tahtliku ja sihiteadliku alandamisega. see puudutab ka naisi, mitte ainult mehi.

mis puudutab neid „süütuid lauseid“, mille peale naised solvuvad, siis järelikult polnud need nii süütud. empaatiavõimet on ka vaja omada, oleneb teise tundmisest. kui sul seda võimet pole ja naisega nt sobivalt käituda ei oska, siis ta võibki solvuda millegi peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 16:16
sinu suhted naistega võtsin jutuks selle pärast, et sa räägid sellest palju. sa ise ehk ei saa sellest aru, aga su tekstist loeb välja, mis sulle on oluline ja mis mitte. nii et võib arvata, et sa oled selle domineerimise ja manipuleerimise poolega tuttav.

miks sa arvad, et ma naudin mingit poolt olemist? ei pea minu poolt olema keegi.
ja huvitav, kelle poolt sa ise siis olid praegu?
ma ei vali siin mingeid pooli ei meeste ega naiste juures. muide, mulle meeldib opositsioonis olla ja mul pole ka midagi selle vastu, kui keegi teine natuke vastupanu osutab ja arutleda tahab.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 16:51
utka. Et siis avalikult ei tohi naist lolliks teha?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 16:54
kui nt sama naist mitu korda lolli olukorda pannakse ja teadlikult, siis on mehel midagi viga. seletust sellele otsigu endast
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 16:55
Ja sellel, vaesekesel, naisel ei ole ka ometi oimu, et et ei satuks sellisesse olukorda.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 16:56
parma, asi pole selles, kas tohib teha, vaid selles, mida sa ise endale lubad. selles, mida sa ise endalt nõudad. kui sina mehena seda teha ei suuda ja ei pea seda õigeks, siis sa ka ei tee. kui sind on kasvatatud teistmood, siis sa sellest muidugi aru ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 16:58
parma, kas me räägime endiselt üldiselt või räägime siin juba mingitest näidetest?
sinuga ma siin seda eraldi arutama ei hakka. selleks on postkast
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 16:58
juuksur: mis mulle siis oluline on. ma tunnen jah täitsa hästi inimesi ja juba lõhnast saan aru mida üritatakse.

kui sina juuksur mehe lolli olukorda saad panna siis oled nii rõõmus, said ju ära panna ja mehele kohta näidata. naiste tavaline võte

kui ma väikest eksperimenti siin tegin siis kõik naised üritasid mind jaburate võtetega paika panna. küll ma olen ajukääbik, mul on noku väike, keppi ei saa jne. liivakasti tase ja välja ilmusid ka sellised naised kes muidu foorumis sõna eriti ei võta.

mees ei ole süüdi kui naisel on madal tase.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:00
Utka. Anna andeks, et ma olen sind pannud sellistesse lolidesse olukordadesse ja olen sind avalikult lolliks teinud. Rohkem ma seda viga ei tee. (kirjutan tarkadega edasi, kes ei jää lolliks)

Näete. Ikkagi dsentelmen!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:01
juuksur on vist parmale privas südant puistand ja nüüd kusagilt ujus midagi välja irwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:01
parma, kas sulle meeldib lollis olukorras olla. naise poolt panduna nt? naudid? meeldib olla alandatud ja teiste naerualune jne? vaevalt.
nii et kui sa ise seda ei taha, miks sa arvad, et kellelegi teisele see meeldib?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:02
uskumatud tegelased olete. Päris naljaks on siin lugeda seda
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:02
Jah meeldib!!
Mul ei ole midagi sellevastu, kui naine on minust targem!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:05
Minu ja ainult minu subjektiivne arvamus - keegi ei saa kedagi lolliks teha, kui inimene ise oma lippu kõrgel hoiab ja ise pole juba oma marki täis teinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:05
juuksur: aga kui keegi teeb teema ja sina lähed ja paned kohe - miks tegid üldse selle teema...
kas see pole sinupoolne solvang?

kuidas selle palgi ja pinnuga oligi.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:09
Mida kõrgemale seda lippu tõsta, seda rohkem tuul teda räsib.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:15
No see lipu hoidmina on näitlik. Keegi ei austa sind kui sa ise ei oska ennast austada ja lased ennast materdada. Lihtsam on vahel pea püsti tõsta ja ära jalutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:16
Või siis, mitte oma väikese lipuga tormi kätte ronida!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:16
no te olete uskumatud. teised „teadjad“ on ka kohale tulnud.
ma kuulen siin ainult rumalust.

parma, see vabandus ei ole vastuvõetav ja tead, miks ei ole? sest sa esined seda tehes palju. ara olemisega meeste vabandused mulle ei loe. sa otsid praegu tähelepanu ja selle sa saad, aga muud mitte. sul pole mehe väärikust.
arvad, et see, kui sa siin teiste ees nn vabandad, teeb sinust parema mehe.. ja dzhentelemeni?

huvitav, et sulle enne meeldis selle "lolli naisega" suhelda ja ka tema arvamus tahtsid vahel teada. ka arutada meeldis sulle ju temaga, koguni kompliment tehti selle kohta.
või said alles praegu aru, et ongi loll?
ehk tegi see, keda sa praegu „lolliks“ pead, sulle hoopis haiget ja alandas sind teiste ees ega austanud sind nii, nagu sa oleksid tahtnud ja ise oodanud? ja siis otsustasidki alandama hakata? kuna ego ei kannatanud.
natuke tundliku ego probleem tundub see olevat.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:17
Utha- lugesin veidi sinu lauslollust,sousti? Pea end daamiks ,kelleks iganes? Kuid paraku sa oled väga odav,odavaks ka jääd?
Labane,madala eneseväärikusega.
Sa tahad teisi halvustada oma intriigide ja pasaga? Selle sa oled ammu endale peale tõmmanud.
Kibestunud ullike oled,kellest v'ib kahju olla? Aga sinule liialt kaasa tunda võimatu,sest oled nagu puuk? Ja vägagi ohtlik.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-30 17:17
ossa kus nüüd halvustab
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
9