Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-05-28 23:27
Kulla Utha,ma ärritun siin elus üldse imeharva ja võõraste prostide ega mõttetu sousti peale kohe kindlasti mitte
Ma endiselt imestan,et teatud vanuses inimesed suudavad nii lapsikut jama kokku vuristada
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 23:31
ära räägi, kas mina ärritusin enne või? kole üleolev oled. teadmisi peaks ka sul ju selles vanuses olema, aga ometi oled natuke pealiskaudne oma suhtumises
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 23:39
kusjuures mina olen Placeboga täiesti nõus
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 23:40
tore, kui olete. ma jään oma arvamuse juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 23:42
Sa näid vist teadvat,millest siin jutt käib?
Ehk siis valgustad ka meid/mind pealiskaudseid/set neist "prostitutsiooni varjukülgedest"?

Mind ei huvita üldse,kas Sa ärritusid või mitte või mis üldse Su "teadjas peakeses" toimub...ja just nende oma vanuse kohta olemasolevate teadmiste põhjal hämmastun siin ikka ja jälle,kui rumal on eesti rahvas...

Ja kuna Sinu "asjakohastel" sõnavõttudel lõppu ei näikse nagunii olevat veel sel sajandil,siis-TIME OUT!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 23:50
Ah mis te ka geograafiast teate
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 23:56
Placebo – vaata, ma ei hakka kellelgi mingit loengut pidama. see oleks juba natuke tobe või kuidas?
kuna sind eriti huvitas nende prostituutide "lugu" ja sa tahtsid teha siin mulle selgeks, et mingit lugu tegelikult polegi, siis ma otsustasingi omalt poolt veel enda arvamust selgitada. et ehk saad aru, mida ma sellega öelda tegelikult tahtsin.
eks see ole sinu asi, mida sa tahad teada ja kas sind see huvitab.
sinu üleolev suhtumine paneb mind tegelikult naerma. oleks saanud ka mulle otsa kargamata hakkama. eriti viisakas sa praegu polnud aga ma annan sulle selle andeks
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 00:08
üks märkus siiski eelneva kohta: ma rääkisin prosituutidest üldisemalt võttes, mitte neist, kes siin tegutsevad ja keda ka prostituutideks võib pidada.
edasi mõelge ise.
ma rohkem teiega vaidlema ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 00:33
Prostituut on nn.keskmise väljanägemisega,keskmine ajumahuga naine,kes mingil põhjusel tegeleb heategevusega(peaaegu).
Ei oska kommida rahaküsimist Iha.ee-s.....aga
Kaunis,kõrge egoga ja väga hästi teeniv naine ei paku seksi vähemalt mitte enne ühe kuu möödumist tutvumisest.Ja selle kuu jooksul on mees jõudnud kulutada terve varanduse(täiesti vabatahtlikult,ilma kõsimata)...kõik mehed ei ole nii kannatlikud ja/või ei ole neil lihtsalt resursse selleks.Loogiline on kasutada teenust.
Tean siit saidilt naisi,kes täiesti tasuta(pigem kulutavad ise)kohtuvad ja seksivad suvalistega.Kas nad on õnnelikud?EI....neil on lihtsalt mingi kiiks end välja elada...
Samas...ööklubist leiab nii mõndagi isuäratavat...milleks üldse tutvuda neti vahendusel?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 00:34
Prostituut on nn.keskmise väljanägemisega,keskmine ajumahuga naine,kes mingil põhjusel tegeleb heategevusega(peaaegu).
Kaunis,kõrge egoga ja väga hästi teeniv naine ei paku seksi vähemalt mitte enne ühe kuu möödumist tutvumisest.Ja selle kuu jooksul on mees jõudnud kulutada terve varanduse(täiesti vabatahtlikult,ilma kõsimata)...kõik mehed ei ole nii kannatlikud ja/või ei ole neil lihtsalt resursse selleks.Loogiline on kasutada teenust.
Tean siit saidilt naisi,kes täiesti tasuta(pigem kulutavad ise)kohtuvad ja seksivad suvalistega.Kas nad on õnnelikud?EI....neil on lihtsalt mingi kiiks end välja elada...
Samas...ööklubist leiab nii mõndagi isuäratavat...milleks üldse tutvuda neti vahendusel?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 00:35
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 00:45
Ja veel...mitte ühelegi naisele ei meeldi vaesed idud!!!See on selgemast selgem.
Mehed..olgem mehed ja teenigem raha ja polegi vaja vinguda.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 09:02
Nojah,kui naine terve kuu jooksul jõuab terve mehe varanduse läbi lüüa enne kui mees temalt seksi saab on mõtekas tõesti prosti külastada.Mis neil meestel siis muud üle jääbki.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 10:36
Utha-vaidle ikka.
Sinu pikast lugulaulust jäi palju arusaamatuks?oled pikalt analüüsinud neid odavaid naisi,kuid kuidas sinu endaga on?
Kas pead ka ennast Utha-pardike odavaks?
kaldun arvama,et mehed kes sind külastavad,neil kaob igasugune sexi isu ,vajadus ära?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 10:39
no suurem osa sponsorite otsijaist ei oska isegi õigekirja,mida kuradit.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 10:40
ja oledki risto kohal. ma ei eksinud, endiselt saab sinu peale loota
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 10:45
Utha-lootus on sinule......lohutuseks?aga kuidas odavusega ikka on? kas oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 10:49
elmar- ega neil muud ei jää jah, kuid eks nad ole siis ise ka lollid olnud.
no on siis vaja olla lihtsameelne ja hakata oma raha kulutama naise peale ja seda ainult selleks, et korraks või paariks temalt seksi saada?
sellele mehele, kes natuke ka raha kokku arvutada oskab ja kel nii palju varandust pole, oleks muidugi arukam teha enne korralik "kähkukas" ja seda palju vähemate kulutustega. teine, natuke varakam mees kulutab aga muudkui edasi ja ootab, et ehk ka saab.
ega erilist vahet nendel kahel mehel ju tegelikult pole – kumbki neist loodab ju raha eest seksi saada. ainult aeg ja tehtavad kulutused erinevad.

tekib küsimus, kes siis tegelikult oma asja odavamalt ajada loodab – kas nn prostituutidest naised või need mehed, kes on valmis seksi eest peale maksma? eks vist mõlemad ikka?
„odavust“ hakkab vist peale ikka enda mõtlemisest. kui sa ise mõtled millegi odavaks, siis nii see ongi. raha on ainult selle väljundiks. selle järgi osatakse oletada,kas seks või naine oli „odav“ või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 10:58
Vahepalaks natuke mõtlemist. Odavaus kallidus on tuleneb võrdlemisest. Mis mille suhtes on odavam/kallim.
Teiseks. Kes mida mingis vidinas(tibividinas) väärtustab. Rääkimine hõbe ja vaikimine kuld. (diskreetsus)
Kolmandaks. Oleneb osapoolte eelarvest. Kui on suur arve, siis on iga värk odav ja vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 11:10
Kummaline, et siin nimetatakse seda mille eest tuleb maksta odavaks ja seda mida tasuta saab kalliks.
Öeldakse ju, et ma pole nii rikas, et osta odavat kaupa
Lugege Emil Zola romaani "Nana", seal kirjeldatakse kuidas rikkad mehed ennast lõbutüdruku pärast laostasid.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 11:19
Et siis, nagu ma aru saan, kõik naised on ühtmoodi ostetavad või müüdavad. Odavad on need kes ise raha küsivad ja kallid on need kelle peale küsimatagi kulutatakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 11:22
Kõik inimesed on ostetavad/müüdavad. See on inimlik!
Muidugi saab ju odavamalt läbi, kui küsitakse täpne raha. Kui aga ei tea kuipalju veel tuleb kulutada, et soovitud asi kätte saada, siis läheb see palju kallimaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 12:42
ma vist ikka elan mingis teises maailmas. minu kättesaadavus ei sõltu küll sellest kuidagimoodi, kui palju mees raha kulutab, kui palju välja teeb, palju lilli toob. olevikus ma taolisi eksperimente läbi ei vii, aga varasemast elust tean küll, et soov meest ligi lubada tekib ikka hoopis muudel põhjustel. kui muidugi äärmuslikke näiteid toote, et keegi lubab seksi eest miljoni, siis ma küll ei tea, kuidas käituksin ja kas inimese enda ebameeldiv olek selle rahaga lunastatakse või mitte - aga harilikes piirides ei näe küll seksisoovi ja raha vahel seost. ilmselt olen vanamoodne.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 12:45
Ei saa ikka seksi ostmist võrrelda esemete ostmisega Kui ma ostan odavad kingad,mis kolm päeva vastu peavad siis see on tõesti raha maha viskamine. Kui seksi ostmisega kaasneb ainult paugu lahti saamine siis on sama lugu,lihtsalt raha maha viskamine aga kui sellega kaasneb nauding ja tunded siis see pole nii.Igasugune hea meelelahutus maksab.Keegi ei lähe ju külastama mitte meeldivat teatritükki või konstserti raha eest.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 12:52
Elmar, aga siin on ju terve kari selliseid, kelle suurim soov on ennast mehena tunda ja pihkulöömise asemel naise sisse lahtinühkida.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:03
Kui nad tõesti selle lahtihühkimise aegu end mehena tunnevad siis las maksavad.Arvan,et kvaliteetkaupa leiab ka kui hästi otsida Kuna raha on ja jääb maksevahendiks siis pole midagi parata.Hull on asi küll kui ainult raha määrab kogu olemuse.Omalajal maksis ikka mehe väljanägemine,vestlusoskus ja lähenemisoskus naisele
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:08
jfjm: küll sina oled ikka tark mees küll sa tead kuidas teised seksivad ja kuidas kõik nühivad. jutujärgi on sul naistekari koguaeg järel, ometigi istud päevast päeva ihas ja nokid nina.

äkki sul tõsine kompleks? sa tunned end vanemana kui teised ja siis üritad mängida õudsalt elukogenud venda. see kõik jääb ju virtuaalseks, see nagunii ei huvita kedagi kes sa oled. milleks siis igas teemas suhtuda teistesse nii masendavalt
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:09
kui keegi tahab lahtinühkida, siis mida teistel on kurta mingid onklid käivad ja targutavad, eluraiskamine kuidagi kas pole.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:11
jfjm: sul endal oli ka see rahamure, et naist ei saa võtta kuna raha pole kes siis tegelikult sponsimees on??
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:17
Küsimus ikka kvaliteedis.
Kõrget kvaliteeti hindav mees ei "nühi"kuskil midagi.Ta näeb pigem vaeva,et nautida tõeliselt head naist.Aga selleni jõudmiseks kulub raha......lillekompositsioonid(et teha end nähtavaks paljude seast),õhtu ooperis,õhtusöök korralikus restoranis,väljasõit mõnda huvitavasse sihtpunkti,kusjuures "tõsine tegija"ei bronni hotellis mitte ühte tuba...vaid ühe kutsutud naisele ja teise endale.
Nii jõutakse lõpuks eesmärgini.....seda ei saa kuidagi nimetada sponsorluseks või prostitutsiooniks.Keegi ei küsi mehelt midagi,ta pakub seda kõike ise,sest tal on kindel tahtmine põstitatud eesmärkideni jõuda.Selline mees ei soovi "nühkida".
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:24
caribian- loomulikult tähtis kvaliteet. kõik elavad oma elu nagu õigeks peavad. sinu toodud näide elust enesest väga hea?
no vaadata ja mõelda jfjm või Uthat siis peaks üldse elama ilma sexita, nagu nemad seda teevad,teadustavad teistele.
keda peaks kottima kellegi raha, raha kulutamine?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:31
Sellist "pipardamist"saavad lubada endale muidugi vähesed naised.Keskmiste näitajatega peaksid vist ikkagi otsima võrdset suhet.Aga ka neil ei soovita ma enne kuu möödumist uue partneriga linade vahele hüpata.Kuu on selline indikaator-kas mees on huvitatud ikka sellest konkreetsest naisest või tahabki lihtsalt nõhkida.
Võrdne suhe on ka huvitav väljend muidugi-kõik räägivad sellest,aga keegi defineerida ei oska.Nagu kommunism
Ideeliselt saab võrdne suhe olla ainult isendite vahel,kel lähtepositsioon võrdne.See välistaks ju tegelikult !võrdse suhte"võimaluse mehe ja naise vahel.Loodus on meid loonud väga erinevateks.Võrdne suhe saaks eksisteerida näiteks kahe mehe vahel või siis kahe naise vahel.Kui väga täpne olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:33
Kiremõrvar, mul olid tõesti rasked ajad ja ma ei trüginud siis kohtingutele, sest tass kohvi maksis ju samapalju, kui päts leiba. Aga ikkagi leidus naisi, kes oskasid mind mu urust ülesleida.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:36
caribian,muide kommunism oli hästi ja arusaadavalt lahti defineeritut kahjuks seda ei suudetud lõpuni läbi viia.Ta oleks paljudele meeltmööda olnud
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:39
kuule jottimees, ma räägin sinu foorumi esinemistest.

caribian: kas see on su enda fantaasia või vaatad liiga palju filme? kui mees on naisest huvitatud enamat kui seks siis hotell nagu viimane koht kus seda tõestada. hotelli minnakse siiski üheöö suhtega või tõesti prostidega.

lugesin su kommentaarid uuesti läbi, sa oled vist uue nimega see demi vms kuidagi sarnane rahakerjamise jutt
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:42
Kommunismi algidee põhineb sellel,et kõik inimesed maailmas oleks võrdsed.Seda reaalselt praktiseerida ei olnud kahjuks võimalik.Keegi on alati ilusam,targem,osavam,andekam.Vastsündinute puhul tekib juba vahe sisse-mõni karjub kõvemini,teine on nunnum,kui teised.Juba ebavõrdsus.
See,millest sina räägid on sotsialism-materiaalne võrdsus...aga ka sellest ei tulnud midagi välja.
Ainuke ühiskondlik elukorraldus,mis siiani sajandeid töötanud on see va vihatud kapitalism.Ja töötab seni kuni keegi midagi paremat välja mõtleb.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:42
caribian, kas töötad suhtenõustajana, et soovitad oodata naistel kuu ja mitte enne "linade vahele hüpata"?
nühkijat ja mittenühkijat nüüd kuuajaline ootamine küll ei erista. seda saab eristada ainult ära proovides ning minu arust on hoopis rumalam vägisi oodata kuu aega ja siis teada saada, et mees ei sobigi sinu maitsele.
õige aeg on siis kui on õige aeg, ei minutitki varem ega hiljem. minu jaoks on õige aeg siis, kui on mehe vastu tekkinud usaldus. ja kui selleni ikka kuu aega läheb, siis pole õige mees. või on naine äärmiselt haiget saanud ja umbusaldav.
aga tegelikult polnud see vist teema , lihtsalt karjuvalt vale tundus see ajamõõde siin.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:46
Kiremõrvar!
Hotellis ööbimist pidasin silmas külastades mõnes välisriigis asuvat sihtpunkti.Hotellis ööbimine igati normaalne tegevus,kuigi eks mõned ööbivad võib-olla pargipingil või telgis.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:46
aga mis ütleks Utha selle peale?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:48
caribian: eesti omad ei kõlbagi jah oh sind pisikest prosti, ei täitu sul ka need unistused. mitu aastat oled siin halanud ja nüüd uuesti tagasi
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:50
aga,kes keelab unistamast
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:51
Ma olen teie tegemistel kogu aeg silma peal hoidnud
Avalikult ma siin ennast muidugi eksponeerida ei saa ja puudub ka vajadus.Ma ei soovi tutvuda.Ei vasta ka ühelegi saabunud kirjale.
Teiega foorumis natuke mõtteid vahetada on selline mõnus perverssne tegevus
Ja juba olen ma jõudnud Sind millegagi välja vihastada juba olen väike odav prost
Pigem ikka suur
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 13:54
viimane kord sa leidsid mingi toreda mehe kes sulle reise välja käristas ja muidu huvitavat pakkus.

no mida siin vihastada on irwwwww
need ju sinu unistused mis pole määratud täitumisele. minul pole selliseid ajuvabasid unistusi kellegi rahakotis head elu nautida
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 14:01
Kiremorvar, sa pole vist mu kirjutisi küllalt tähelepanelikult lugenud. Ma pole kuskilkirjutanud, et mul pole raha naisele maksmiseks. Olen kirjutanud, et ma ei maksaks seksi eest ka siis, kui mul raha oleks. Samas aga olen arvamusel, et viisakas mees maksab kinni ühise meelelahutuse. See on seesama, mida Caribian ülivõrdes kirjeldas.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 14:04
Dear Kiremõrvar!
sa oled muidu tubli ja küllaltki taibu,aga ma pean Sind kahjuks kurvastama....konto "demi"piltidel figureeris venelanna Riiast,pildid olid ehtsad ja minu tehtud.Ja ta ka teadis,milleks neid kasutan.
Mis minu isikusse puutub,siis ma elan väga hästi,mul on mees ja laps.Rohkem ma täpsustada ei sooviks.
Erinevalt minust vaevab sind miski.Ehk kirjutad suhetealast magistritööd?Kui mitte,siis oledki ilmselt üks pisikest kasvu kompleksides mehike,kel lisaks pisike olemisele laiemas tähenduses eriline viha naiste vastu.Selle tingib tavaliselt väikelapseeas saamata jäänud emalt saadav armastus.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 14:07
jfjm, eaka inimese kohta suht imal jutt tuleb? aga kuidas Uthaga oleks,tema meelelahutuse maksaks sa ka pangalaenugagi kinni
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 14:13
jottimees, point on ikka rahas ju. sind ongi vaja ainult meelelahutuseks. seepärast ma ei näe ka erinevust nendega kes kohe nutsu pihku pistavad. see on nagu lastega, et laps maasikapeenra tühjaks korjaks lubab emme talle raha, aga raha asemel viib hoopis loomaaeda. lõpuks saab laps targemaks ja küsib kohe raha sest raha annab vabaduse.

caribian: mis sa nüüd ajad, võtsid kellegi teise pildi ja esinesid temana?
laps oli sul ju varemgi ja mees........ milleks need valed ja veel mulle

ohjahh, nüüd on veel minu ema ka kõiges süüdi irwwwwwwwwwwwwww
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 14:14
Meelelahutus võib ju ka üks ümbermaailma reis olla
Olen nende rikaste seltskonnas ka viibinud ja nendel seal kiiksudest puudus pole
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 14:16
ümbermaailma reisile saab iga paar minna. mõned võtavad seljakotid selga ja lähevad, selleks ei pea kedagi ekstra nikkuma
˅ näita rohkem ˅
2011-05-29 14:20
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9