Placebo. mille peale sa ärritud praegu? oled sa rohkem vihane nende naiste peale, kellel on nii madal enesehinnang, et müüvad ennast või teistele maha või minu peale, kes ma julgesin arvata, et nende enda müümise taga on midagi enamat kui ainult paljas raha soov? et pole „niisama ja heast peast“.
ära üldista.
ma pole öelnud, et iga prosti taga peaks mingi melodramaatiline lugu olema.
selleks „looks“ võib olla mis tahes. ma ei julge siin väita seda, et enamikku neist on otseselt väärkoheldud, aga ma väidan, et selline elu muutus nagu prosituudiks hakkamine ei teki tühjale kohale ja otsus ennast kellelgi raha eest kasutada lasta ei tule otsekohe.
ma ei arva, et keegi neist plikadest/naistest arutleks endamisi tegelikult nii, nagu sa enne seletasid. Pradat nad võivad ju endale tahta, aga prostituudiks olemise ja Prada vahel pole mingit otsest seost. peale glamuuri tahtmise jääb nende kahe otsuse vahele veel palju muudki, millest meie siin mitte midagi ei tea. vastasel juhul hakkaks iga natukegi „auahnem“ plika kohe prostituudiks. nii lihtne see ka pole.
on ju selge, et tegu pole normaalse naise normaalse enesehinnanguga. nende arusaam endast ja elust pole saanud kujuneda selliseks nagu ta peaks olema.
kui asjade ostmiseks on vaja raha eest kellegagi seksida, siis peaks enne vaatama, millistest kodudest nad tulevad.
mulle ka ei meeldi see olukord, aga ma ei ilguks iga naise kallal, kes on otsustanud seda teed minna. aitama peaks tegelikult neid ja mitte rahaliselt.