Foorum
1
2
3
...
7
8
9
2011-05-27 18:08
Poisid,poisid,kus see nüüd siis kõlbab,hirmutasite ära ainsa potentsiaalse imuri
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 18:09
Usu sellisest pole kahju ka kui lahkus
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 18:11
Kas ema ei õpetanud,et põuaperioodil pole ilus saagi üle nuriseda?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 18:12
Kellel on põud kellel mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 18:17
te olete lahedad? üle 400 kasutaja siinses keskkonnas.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 18:19
me oleme rekordimehed
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 19:10
Hundu, naised teevad ju õigesti, et sinusugustest eemale hoiavad. See tellerilugu tõestab, et sul seal pööningul ikka kõik korras pole.
Tuletan rahvale meelde, et tema on ju see, kes loodab neljakümneselt pensjonile saada. Tegelikult saab ta vist seda juba hulk aastaid.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 19:26
jotikas suur aplaus sulle meie leninlikult kollektiivilt
oled ära teeninud preemia - parim naisetundja

jotikas on mees kes teab kes on tark ja kes on loll

soovite õpetussõnu, küsige jotikalt
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 19:33
Aga sinult pole ju midagi küsida
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 19:35
muidugi, sa võtad ju kõik naised ära
platseebogi kirjutas et on sinusse armunud, sa oled nii mehine mees
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 19:54
mehine või mitte,aga ikka dzentelmen...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 20:07
Kumbad mehed naistele rohkem meeldivad?Kas mehised või dzentelmenid
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 20:09
mehised dzhentelmenid
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 20:20
ma arvan et moorile meeldib munnikalt mehine dzentelmenn
kui coya muidugi kadedaks ei saa
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 21:10
No kuule kirem,ära ole nüüd nii tagasihoidlik
Me juba tegime selle asja ammu selgeks,et ma kurameerin nüüd ikka Sinuga siin
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 21:11
jaaa ma tean, sa oled nõus isegi peale maksma
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 21:19
Veel maksma? Kas ikka veel jäi väheks?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 23:57
alati on vähe. ma otsustasin sul raha räbalmeeste ühingule kinkida. aikon saab uued sokid osta, jotimees uue maika. äkki neil veab ja nad leiavad lõpuks endale naise. jotimehel on raha ju nii vähe
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 09:56
Tere kullake! Mis sa nüüd vaidled niimoodi meestega? Teemat otsast lugedes vaatasin juba et valavad su p*saga üle aga tulid ilusti välja
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 10:52
No kuule...kus Sa siin MEHI nägid???
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 11:28
ok, ära minu kallal hambaid teritama hakka
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 11:33
Polnud plaaniski
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 20:17
Mitte naised ei ole odavad,aga mehed on vanad,koledad ja paksud Miks peaks kaunis naine seksima koleda,nõmeda ja paksu iduga lihtsalt niisama?Ei peagi.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 20:23
Miks peaksid siis vana ja paksuga seksima.Seksinäljas noori poisse siin külluses Ikka raha paneb välimuse paika,nagu aru saan..
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 20:30
kas ma saan nüüd õigesti aru, et osade naiste arust on täiesti ok, kui seksitakse raha eest ja iha.ee-s seksi eest raha küsimine on millegipoolest peenem ja moraalsem kui prostitutsioon? et on igati kaunis ja vastutulelik kui daam on lahke hingega ning võimaldab vanal, paksul ja koledal seksi saada - ja küsib selle eest vaid X eurot?
uhh, kas ma ikka saan õigesti aru, palun veenge mind, et ma ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 20:39
Õige arvamus.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 20:56
Prostitutsioon on turumajandus-kuni on nõudlust,seni on ka turgu...
Keegi peaks Statistikaametis selle saidi vastu huvi tekitama,siin saaks kenasti kokkuvõtte Eesti naiste enesehinnangu skaalast
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 20:58
Ehk juhiks ka Maksu- Ja Tolliameti valvsa pilgu siia
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:02
Las see nõudlus olla ja eks see meeldib ka meestele kui seda teenust rohkem pakutakse Lihtsalt ma ei saa aru neist naistest,kes niimoodi raha teenivad aga samas neid mehi halvustavad,kes pakkumisi teevad Ma lähen näiteks turule hapukurke ostma aga pole kordagi kuulnud,et keegi seal kaupa või kauba ostjat halvustaks
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:06
niisama ja heast peast ei hakka keegi prostituudiks. selle taga on tavaliselt mingi lugu ja need lood pole kuigi ilusad.
see, et mehi halvustatakse, tundub loogiline. see suhtumine meestesse oli neil arvatavasti ka enne olemas ja oma tegevuse kordamisega see neis ainult tugevneb. oleneb muidugi ka meestest, kes neilt teenust ostavad.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:07
loomulikult on turumajandus, aga ma ei mõista lihtsalt, miks siin see justkui heakskiidetud teguviis on, kui päriselus ometi seesama heakskiitev või teenust pakkuv inimene prostituudina ilmselt tööle ei läheks ning tõenäoliselt peab end neist ka palju paremaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:11
võib-olla tundub internetis enda müümine vähem räpane (vähem märgatav ehk ka) kui tänaval sama tehes?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:15
Prostituutitega paistavad asjad korras olevat.kahjuks iha lehele satub palju niisama kerjuseid ja petiseid kui siin hoiatusi lugeda.
Ükski õige prost mehi ei halvusta,sest see on tema teenistus.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:17
Neid nn heakskiitjaid on kahte leeri-ühed need,kes seda teenust hädasti vajavad ja teised need,kes seda ise pakuvad.
Ja seda juttu,et iga prosti "ameti" taga on mingi kurb lugu,pole mõtet kohe üldse hämada,see on täielik jama.
Pole siin mingit lugu peale madala enesehinnangu,odava käitumismaneeri ja lõdva püksikummi...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:19
Placebo, ja kus sinu arvates see madal enesehinnang pärineb? kui sa pole ühegi prostituudi elulooga tutvunud, siis ei saa ka teha küünilisi üldistusi
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:22
Elmar, raha küsivad naised halvustavad just neid mehi kes ei taha maksta ja virisevad ja sõimavad. Põhjus pole mitte rahaküsimises, vaid selles et nad ei saa, sest siinsed rahaküsijad valivad enda kliente, mitte nii nagu Sõle tänava omad.
Prostituut saab raha selle eest, et mees teda alandab, aga mingi uhkus on ka neil ja ilma rahata nad ennast alandada ei lase.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:28
ifim,kardan,et valimisest on asi kaugelMine sinna kuulutuste lehele ja tee proovi ja vaata,kas keegi sulle ära ütleb
Praeguse masu aeg pole see tegu enam enese alandamine.Raha teeb imet
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:30
Kle ära aja sousti suust välja!!!
Prostituudi elulugu...tule taevas appi,kõlab nagu imal melodraama...
Kõigil inimestel on oma nn elulugu ja kõigil sisaldab see ka oma draamasid,kuid see ei tähenda,et kõik inimesed prostid on!
99% siinse saidi sponsoriotsijaist on a´la sipupükstest välja saanud ja mis elulugu neil küll olla võiks...mähkmeid ei vahetatud korrapäraselt? Selle generatsiooni probleem pole mitte eluloos,vaid suurushullustuses-igal pubekal peab olema Gucci kott ja Prada prillid ja kui emme-issi osta ei jõua,siis imetakse need paksudelt vanameestelt välja...on alles kurb elulugu...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:36
no nendest lastest saan ma veel aru - et tõesti taskuraha jääb väikseks ja tarbimishüsteeria poolt komposteeritud aruke muud lisateenimise võimalust ei ole suutnud välja mõelda kui kaamerast raha eest tisse näidata - aga et küpsemad prouad kirjutavad viisakaid tutvumiskuulutusi ning lõpus mainivad, et ootab härralt lisaks viisakusele ning silmaringile ka rahalist toetust - no see on absurdi tipp.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:40
Mäletan kui siia poolteist aastat tagasi sisse logisin,tuli mulle esimene kiri üle 50-aastaselt proult,kes seksi pakkus raha eest
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:41
Pole siin mingit tuumateadust-järelikult olid nad juba enne küpsesse ikka jõudmist prostid-nüüd on lihtsalt küpsed prostid,kenakese kogemustepagasi-ja hinnakirjaga
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:42
Sama rahulolematud kui teie siin päevast päeva seda üht teemat arutlemas,sama rahulolematud ka teenuse saajad kui pakkujad.
Kõige aluseks on ikka inimene ise omade arusaamade,hinnangute,väärtuste,oma egoga.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:43
No mida te jaurate Küsime parem asjaosalistelt endilt, miks ja milleks ja kuidas ja kellelt
Ja muideks Elmar...ka linu on vaja pesta ja kliendile ehk kohvigi...ja egas siis seda kõike tasuta saa...Vesi maksab, seep maksab jne...ega siis raha seksi eest ei küsita...see väike asi on tasuta
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:45
Risto,see teema ei lõpe kunagi ja mind ka need teenused ei sega elamast
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:48
Siin Sa Risto paned võssa,me ei ole siin päevast päeva mitte ühte teemat arutamas,vaid ikka ja jälle leidub lambaid,kes selle teema siia värskes kuues tekitavad ja meie oleme siin need,kes ka sellele lambale,kes eespoolt teemet otsida ei viitsi,selle teema taaskord kätte toovad...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:51
jah lõputu on? tavaelus kui millegist muust pajatada pole siis ilmast,kuid siin....?
kiremorvar võiks tihemini käia,oleks lugemist?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:52
aikon,siin kunagi üks proua tegi lausa nimekirja,mida tal vaja osta oleks,et ilus välja näha ja seda kõike oleks ikka vaja meestelt saada
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:53
Seekord oli ju tegu hundiga lambanahas või lambaga hundinahas või .....
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 21:54
eks see kiremõrvari ajuvaba jutt meeldi jah rohkem..olen vist isegi seda kunagi jommis peaga ajanud
˅ näita rohkem ˅
2011-05-28 23:24
Placebo. mille peale sa ärritud praegu? oled sa rohkem vihane nende naiste peale, kellel on nii madal enesehinnang, et müüvad ennast või teistele maha või minu peale, kes ma julgesin arvata, et nende enda müümise taga on midagi enamat kui ainult paljas raha soov? et pole „niisama ja heast peast“.
ära üldista.
ma pole öelnud, et iga prosti taga peaks mingi melodramaatiline lugu olema.
selleks „looks“ võib olla mis tahes. ma ei julge siin väita seda, et enamikku neist on otseselt väärkoheldud, aga ma väidan, et selline elu muutus nagu prosituudiks hakkamine ei teki tühjale kohale ja otsus ennast kellelgi raha eest kasutada lasta ei tule otsekohe.

ma ei arva, et keegi neist plikadest/naistest arutleks endamisi tegelikult nii, nagu sa enne seletasid. Pradat nad võivad ju endale tahta, aga prostituudiks olemise ja Prada vahel pole mingit otsest seost. peale glamuuri tahtmise jääb nende kahe otsuse vahele veel palju muudki, millest meie siin mitte midagi ei tea. vastasel juhul hakkaks iga natukegi „auahnem“ plika kohe prostituudiks. nii lihtne see ka pole.
on ju selge, et tegu pole normaalse naise normaalse enesehinnanguga. nende arusaam endast ja elust pole saanud kujuneda selliseks nagu ta peaks olema.
kui asjade ostmiseks on vaja raha eest kellegagi seksida, siis peaks enne vaatama, millistest kodudest nad tulevad.
mulle ka ei meeldi see olukord, aga ma ei ilguks iga naise kallal, kes on otsustanud seda teed minna. aitama peaks tegelikult neid ja mitte rahaliselt.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
7
8
9