Foorum
1
...
7
8
9
...
15
2020-08-20 13:45
violiina, see "Palju Capri sulle maksab, et sa teisi naisi mõnitad????"-
ega see jah üldse nagu mind ei puudutanud

aga paned end kirja järjekorda? usu, sa ei kahetse
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 13:45
😂😂😂😂Oh sa vaeseke, sul kistakse kliendid suisa suust ära, teeb kurjaks muidugi 😂😂
No mis teha, elu on julm, hetkel sinu suhtes

˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 13:48
Sister😂 sülitad alt üles😂😂😂.. Vaata ette, et oma ila kätte ära ei lämbu🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 13:50
Oh naises,naised. Taasiseseisvumis päeval ei suuda te ka ilma kaklemata hakkama saada. No las see capri küsib seksi eest raha ku muuks võimeline ei ole ja las teeb teisi maha. Paremaks ta ennast sellise tegevusega kindlasti ei muutu. Touch1 võiks ka tegelikult tagasi tõmmata. See tõmblemine ei muuda midagi. Foorumist juba läbi käinud ammu miks capri omale kliente valib nagu ta valib.
Võtaks nüüd hoogu maha tänasepäevapuhul, nautige ilusat ilma ja õhtust kobtserdit ja ilutulestiku mida Tallinnas tehakse ekstra teletornist. Vast vean ka oma persse ja "miniviineri" nagu Caprile meeldib nimetada seda üritust kaema. No ja kui nimetab nii las olla see tema rõõmuks. Nagu siit ihast läbi käinud nimetavad mehed naisi litsiks kellelt seksi ei saa nii halvustavad naised ka mehi kes neile "kingitusega" külla tulla ei taha.

Kena päeva teile.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 13:51
Printsessal nalja kui palju. Imelik, et sa ei suuda oma ideaalset elu elada. Tead väga hästi, et kellel on hästi, ei käi sellega teistele teatrit tegemas.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 13:57
kaliis violiina...........võid kujutleda, et mul on kõik kohe hirmus-hirmus halvasti. ei keela sul seda teha, kui see su päeva kaunimaks ja olemise rahuldatumaks muudab
aga elu ongi teater. mõned näitlejad lihtsalt ei löö läbi või sisisevad niisama kulisside taga, peale pensile siirdumist.
mulle meeldib nautida, kuni on publikut.
kui enam pole, eks siis ole aega memuaaridele pühenduda
aga sul soovitaks kah vabamalt võtta ja väärtustada seda, mis sul on......see printsessidest soigumine ju sinu elukest tegelikult kuidagi paremaks ei muuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 13:57
Oi tuld ja tõrva, seda nüüd küll vaja ei läinud
Nii tüdrukud, ühenfame käed ja teeme ühe energiaringi.

Vabandan oma matsliku suhtlemise pärast ja taipmatuse, et oleks piisanud ämbritäiest veest.
Seda siis korraks, kui pea lauaalt välja sain.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 13:59
Keprik, härrasmees toob Å¡ampanjat ämbriga, mitte vett
aga pista nüüd pea laua alla tagasi............
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:01

Kujutle oma asju ise
Kepriku võtaks orjaks küll
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:05
lugupeetud violiina, milliseid asju peaks kujutlema sinu tarka nõuannet järgides? ehk täpsustad?

aga orja rentimine pole tänapäeval odav.....
tänase päeva puhul saad soodushinnaga
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:07
Sa capri ei suuda kah kuidagi vait olla. Ise sütitad ja siis häädaldad et sind nimetatakse erinevate nimedega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:08
AHjah.... kui shampanjast pohmakas on?. Matsid toovad vett lahjenduseks?
Minu soontes veel ei ringle shampanja, vist seetõttu aru ei saagi, kuidas on õige käitumine ja elu elada
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:10
Sa violiina ei saagi enne aru kui omale pardi huuled teed ja tissid silikooni täis pumpad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:11
suures plaanis qwerty postitusega päri
2020-08-20 13:50:52.
seega kena püha ja nautige ilma veel kuniks seda on , varsti kõledad sügistuuled räsimas .
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:12
Nõrk mina
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:16
Oioi tüdrukud, energiaring ei tohi täna laguneda.
Suur qwerty112 ütles ka, et " sisuliselt täna puhkab"

Hoiab siis kenasti kätudest kinni ja jätan veeämbri koos Å¡hampusega koju.
Sa capri..." lase vahepeal puhata ja mängida. Sundasendis töötamine, oled seda töökaitseseadust lugenud, peab olema lühendatud tööpäev."
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:21
Et siis väike meeldetuletus.
‐----------------------------------‐----------------
qwerty1122020-08-20 11:05:11
Tänasepäeva puhul võiks tuurid mahavõtta ja üldse mitte kraaksuda üksteisekallal
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:22
Et qwerty112 vabandused on hetkel teretulnud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:22
Oi oi
Kaja tuli praegu välja
Ütlesin, et tänase päeva puhul võiks mune olla rohkem Las tüdrukud lõbutsevad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:29
violiina,
võid rentida kepriku koos munadega ja muu varustusega. läheb kindlasti lõbusamaks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:31
siiski oponeeriks qwerty postitusele....
kodanik qwerty, ma ei seksi sinuga, ka raha eest mitte. seega palun ära levita laimu ja külajutte. niigi paistad eidelik ju.....
enne praegust eluperioodi sain muide muudes valdkondades ka hakkama, laenu ei võtnud ja nälga ei jäänud. aastase eksootilise reisi kogemus oli ka, nii et polnud põhjust kurta....tõesti sa ei pea muretsema.
loomulikult võid jätkuvalt maha teha nii mu valikuid kui keha ja mida iganes veel- see komme küll õelatel prouadel pigem. aga mis teha, kui mehelikkust napib.

nagu sa ise tunnistad: mehed halvustavad neid naisi, kellelt seksi või kohtumist pole saanud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:38
Sinu käest rentida või
Sa ajad mind järjest rohkem naerma.
Keprik on iseseisev mees.... oki nägin jah, kuidas roosa mõjub. Aga mis nüüd ülejäänud gentelmannid mõtlevad? Minu arust ei suuda ükski daam rahuldada tuhandete gentelmannide tähelepanu
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:41
Tahad sa väita capri, et sul ka mingi teine elatus allikas on peale raha eest seksimise. Varem jah võis sul ju teie elatusallikas olla. Ilmselt nagu sinu tüüpi naistele on kombeks elatus allikas leida kaheljalal kõnidv rahakott.
"daam" capri, ma ei seksiks ka sinuga siis kui sa peale maksaksid. Minu miniviinerit oskad sa halvustada küll, kuid ei soovi et sinu kohta laimu ja külajutte räägitakse. Kui sa ei soovi sellist asja, siis lõpeta ka teiste halvustamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 14:56
vahelduseks midagi rahulikku mihhail sergopoltsevi sulest ja massina vremeni repertuaarist -Värav on üleval, tasku on tühi,
Ta pole noor ja alati purjus
Ta on äärel, ära tule lähedale
Ta jätab alati üksi.

Aga mu sõber
Ta mängib parimat bluusi.
Lahedam ümberringi
Ta mängib bluusi üksi.

Ta ei tea tarku sõnu
Ta peab sind kitseks
Isegi surnukuuris ta mängib
Ta ei hooli rõõmust.

Aga mu sõber
Lahedam ümberringi
Ta mängib bluusi üksi.

Hingake öö läbi, sissehingage päeval
Kes ellu ei jäänud, ta suri.

Hing lendab hukule
Saksofonist nuga.

Aga mu sõber
Lahedam ümberringi
Ta mängib bluusi üksi.
rahulikku päeva ja pühade jätku , merel näeme raisk!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 15:00
Imelist päeva sinulegi Kommar ja...merel näeme.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 15:05
Sister.
Oled kade, et mina ja Touch1 omavahel ära leppisime?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 15:28
Endiselt.
https://m.youtube.com/watch?v=nn5h4eDQA7c
Kuulake ja lugege sõnu, see rahustab kui merekohin.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 16:01
qwerty112!
Sinu isiklik soov oli mitte kraaksuda teiste kallal.
Et siis, mis on sinu elatus allikas?
Küll aga võib tänase päeva puhul kõigile õnne soovida, sest venemaa just mõni nädal keelustas erinevad läbisaamised omasoo puhul.
Jätkuvalt on pihkurid perverdid.
Masturbaator keelatud.
Ja ma ei kujuta ette, kuidas vanglas on?
Vaba maa ja kõigil võimalus valida elukoht.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 16:27
Ausalt capri, ma ei ole viitsinud kontosid teha, nagu sina teed. vat nüüd ehk sain soovituse
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 16:29
qwerty, paluks faktilist tõestust selle kohta, et minu elatusallikaks on "raha eest seksimine". kui sul seda pole, siis lõpeta laimamine......ükskõik mida sa minu kohta luuletad, see ei tee sind paremaks ega kellelegi ihaldusväärsemaks, mõistad?
aga arutleks nüüd jah edasi qwerty elatusallika kohta, kuna see on nagu läbiv mure paljude jaoks, kes kuidas ja kui palju teenib.

tundub, et qwerty-aqamarini kantud trussikute ja seksimüügi ning iluoppideks rahakerjamise äri eriti ei õitse. seepärast ongi lootus, et ehk oletatavate konkurentide mahategemisel omaenda bisness õitsele lööb. on nii või?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 16:32
Ja mul on uskumatult kade, et mul vaba päev ja polegi gentelmanni munn suus, ega üldse keegi pulgakommi ei paku. No ma ise ka kirju eriti ei saada, nagu esiprintsessale kohane
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 16:37
kontosid teha?? ausalt, violiina, mul poleks parima tahtmise jaoks aega rohkema kui ühe konto jaoks........niigi oleks sekretäri vaja kirjadele vastamiseks
nii et selleteemalised ärapanemise katsed on paraku nurjumisele määratud. proovi miskit muud

aga keprikut võid rentida jah, ma kade pole....
üks keprik võib rahuldada nii mõnegi daami kui ka mittedaami nii et pane end julgelt kirja, violiina.
arusaadav, et kehas pulbitsevad pinged sunnivad sookaaslaste kallal närima.....nii et ei pane sulle õelutsemist ja valesüüüdistusi pahaks.
aga kindlasti peitub ka sinus keegi hea ja armas.....
võib-olla ongi vaja üht keprikut, et see keegi üles leida....muidu jääb ussikeelsuse taha peitu
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 16:40
tagaprintsess violiina, see on jah avalik saladus, et sul käivad need pulgakommid teistes aukudes....no kui juhtumisi tööpäev on.
aga mind näiteks see absoluutselt ei huvita, kuidas sina end elatad......või kes mida sulle pakub.
ja mis sa arvad, miks?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 16:45
CAPuri näita b praegu, kui palju mahub suhu. OLE eeskujulik ideaalsuse näitaja
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 16:47
Tagaprintsess

Esiprintsess+++
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 16:53
Läksid vist rüütleid rahuldama
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 17:06
Tead, esiprintsess.vananed sina ju. uskumatu mõrv .
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 17:16
Väga vabandan capri et nimetasin sin elatusallikaks raha eest seksimise. Sa seksid ju kingituse eest või kuidas oleks õigem nimetada?
Kuna sa kirjutad et ma kuskil kantud trussikuid müün siis kas see ei ole laimamine, mis see siis on? oled sa minu käest ostnud neid.

Kahjo, enne kui sa kedagi pihkuriks sõimad, vaata ennast hoolega ise.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 17:19
Kinnita capri oma väiteid et violiinal käivad pulgakommid kuskil mujal kui suus. Vinguma oled sa meister teiste kallal kuid omal on kisa lahti kui seda sinu kallal tehakse.
kuidas küla koerale, nii koer külale.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:03
Lihtsam on mitte sinuga vaielda capri. Vanasõna ütleb: targem annab järele.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:09
qwerty112
Ma ei sõima kunagi kedagi pihkuriks. See on kõneväljend ja samuti loodud litsipuuga.
Lihtsatest asjadest pole mõtet ebameeldivust otsida.
Kes on pihkur?
Pihkur on normaalne mees, kes toodab seemnerakke ja onaneerib need enda kehast.
Siinkohal võib tulla igasugu solvanguid, aga eluga toime tulev mees ei pea end häirida laskma.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:18
Vabandan väga kellel ma oma sõnavõtudega olen liiga teinud, kuid pean nüüd roosiaeda tõttama. Kas tagasi tulen, see sõltub seal pakutavast.
Nautige kenasid ilmasid kuni on ja ärge kakelge siin ihas. Paremaks see teid ei muuda.
Päikest.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:25
Caprichoosa ainult kaitseb ennast solvangute eest, kõnetage kedagi teist, kelle pildid üleval.

Ahjaa, caprichoosa solvab ka enda ründajaid, loomulikult, kui keegi teda ründab.

Kõik kaitsevad ennast rünnakute eest. Vaadake kes rünnakuid alustas, mingil põhjusel loeb viimane sõnavõtt.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:31
Jah, jätke caprichosa rahule. Mis sest, et tal on tagumik nagu kõrvits ja aju kapsas.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:33
keprik, see on jah huvitav........et kui laimule või solvamise üritustele vastata samal tasandil, kukutakse silmi pööritama ja nuuksuma.
mitte ainult qwerty ei harrasta sellist suhtlusstiili siin.

violiina, sulle ikka väga läheb korda, keda ja kui palju ma rahuldan?
aga tule ise kohale, oma silm on kuningas (ps. vaatamine ei ole tasuta.)
igal juhul on hea teada, et ma olen ainus inimene planeedil, kes vananeb. teised kõik aina noorenevad....mõnel juba mõistus ka imiku tasemel
eriliselt kiirelt noorenevad eelmise sajandi piltidega esilehele trügivad vanaprouad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:39
Kes küll on see
priske neidis
kes ihas ringi leegib
roosas kleidis
käevangus
harkjalgne vana daam..
On hetkel ihas rasked ajad
vana mammi abi vajab
kerjakotiga see tiim
teemast teemasse
kulutades kingi
luusib päevast päeva ringi..
Kes küll on see
priske neidis
kes ihas ringi leegib
roosas kleidis
See on ju meie kallis Keprik
caprichosaga🙃
Aidake neid
kuidas keegi saab
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:44
kui juba luulehobuse seljas kappamiseks läks....
siis aatroloogi poeem väärib vast meenutamist (jah, ma võin ka seda kolm korda päevas postitada....see ei nõua erilist vaeva, touch )

Oo kallis ole minu aatroloog
mind järsku tabanud on kiimahood
Võta mind nüüd mrTarts
et luua koos üks kaunis kiretants.

nüüd Tartsil seisab nagu tala!
gerontofiil on leidnud maiuspala....
mis kaunis kõnepruuk,
mis naturaalne ilu.
ei kirge tapa ämblik,
kes pesa teinud pilus
˅ näita rohkem ˅
2020-08-20 18:57