Foorum
1
...
4
5
6
...
15
2020-08-18 12:44
ole rahulik, küll ta ilmutab ennast sulle, kiisuke , siin ka
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 13:23
kiisuke75 !
Loomulikult tahan ka mina keppi, selle seksimise tähenduse mõistes.
Ma ei näe siin saidil ühtegi keppi mittetahtjat.

Kõik lähenevad oma soovidele erinevalt, see on ainuke vahe
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 13:39
ellips!
Kui sa logid portaali või veebilehele sisse, siis mis sul ees avaneb.

Foorumi avalehele 
Teema
 SEKS JA SUHTED
SeksikogemusedSelles kategoorias saad kirjeldada oma seksikogemusi
Mehed naistestMehed kirjutage oma naistest
Naised meestestNaised kirjutage oma meestest
VikerkaarMehed ja mehed ning naised
Voodirõõmud ja voodimuredMis teile meeldib ja mis ei meeldi
SeksuaalfantaasiadKõik mida tahaksid, kuid pole veel teinud
Elu väljaspool EestitKirjuta oma kogemustest mujal maailmas
KÜSI NÕU
SuhtedKõik, mis suhetesse puutub
SeksKõik, mis seksi puutub
VariaKõik muud probleemid
.....
Ja lõpuni välja erinevaid teemasi seksi soovide, hoiatuste, tutvumiste kohta.

Kirjutage kuhu tahate, mind ei huvita selles mõttes olen tõesti tohutu tähelepanu otsija touch1 sa ikka paned tõesti hästi.
ellips!
Ei kepriku kepi saamine ei ole põhiteema, ega päeva teema. kiisuke75 tegi konkreetse küsimuse, päevateema /tutvumine iha.ees , 15 leheküljel ja mina vastasin.
Et siis teemat ainult 2 lõiku ühel lehel.
Kõik 144 lõiku räägivad millegist muust, mitte minu kepinäljast
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 13:48
qwerty112!
Sa ei ole ainuke vaene, ma olen tahtnud pamela anders.. või mõnda teist, aga näe ei saa samuti kirjadele vastust. Nii, et oleme ühes paadis.
Ma ei pruugi nii nägus ka olla ja vana ka juba, sellepärst ei ole halamiseks ju põhjust. Pamelal omad toimetamised ja mul võimalus siin touch1 - iga kenasti suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 13:54
Keprik,
mõni eelmise sajandi piltidega "pamela" ei vasta ega kohtu ilmselt sel lihtsal põhjusel, et peeglid juba ammu purunevad ning ei soovi reaalsel kohtumisel inimesi hirmutada nii et ei aitaks ka see, kui sul rahakott puuga seljas oleks.
aga touchist oled sa tunduvalt noorem, vähemalt 10 aastat.....nii et kui proua vanaema sind vanaks nimetab, siis tema eelistab ehk üldse lapselaste vanuseid.
erinevus nikastab
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 14:03
qwerty. ma olen endiselt nendega viisakas, kes minuga viisakad on. lihtne ju?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 14:10
Näe Keprik🙃sinu prostituudist Memm oma ekspertarvamusega😂 kohale sõitnud, loomulikult Mammi, sulle meeldiks nii mõelda🙃...
Õnneks olen tõesti sinust erinev 🙃
Ei vaja toetusrühma, mis koosneb vanadest nässakatest ja memmepõllepaela otsas tilknevatest kirglikest "futuglaafidest".. Ja ei näe kohe kindlasti vajadust hakata mingile litsile ja vanamehele midagi tõestama 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 14:27
Keprik, näed pensionil litsi jaoks oled sa liiga vana, kurb kohe välimuse järgi kõlbaks see vanadaam sulle emmeks.......aga ju siis erutavad erruläinud teenindajat alaealised hoopis
qwerty, aga pane oma nokuselfied jälle üles, saad siis ennast ka kunstfotograafina esitleda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 14:34
Korra tekkis juba mõte tuginedes ühele capri postitusele mõned kirjad tagasi, et teeks ette paneku, kuid siis suutis Daam kõik ilusa ära rikkuda.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 14:37
minul ja sõbrannal pole vajadust eelmise sajandi piltidega end presenteerida ja mingeid illusioone luua nagu sinul, touch. seda teavad püsikülalised vägagi hästi.......ja kuni nende jaoks ihaldusväärsust jagub, pole sul mõtet murelikult lõualotti väristada
aga kui 10-15 aastat noorem mees on su jaoks "vanamees", kuidas siis ennast nimetaksid? kõdunenud zombieks?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 14:38
qwerty.....neid tahapaneku ettepanekuid oled umbes 500 korda teinud. kas ära ei väsi juba?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 14:42
Meelitad Memm🙃, alakad on sinu rida..pikad lokkis juuksed🙃, punastes trusserites püha lihtsameelsus kes lühikeste pükste kõrvale sokid põlvikuks tõmbab ja muu imelik seltskond 🙃nn. härrasmehed, kes sinu lehel ohivad saadavad ometi oma nokupilte konkurentidest vanaemadele 😂😂

Ma saan aru, et teeb kurjaks🙃 aga, sinu ametiõde pole ma olnud ja ei ole ka tulevikus..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 14:48
Tahapanekuga ettepanekuid sinule ei ole ma ühtegi teinud, või olen? Hallooooo, sama teema on sinul ka nende varikatega mida sa mulle külge kleebid, mida siin üks klassikust linnuke loe (vana vares) ette kraaksub.
Oli küll üks teine pakkumise mõte samas teemas mille ka sinu arust üks vanaema sulle tegi, kuid ilmselt ei ole sinus seda julgust see vastuvõtta.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 15:09
Mees naisele ja tütrele
" meil oleks toit laual, üür makstud, jätkuks ka kõrvale panna, aga tegelikult on kodus ainult 2 litsi"

Mõte ühest anektoodist touch1. Märkad ehk sõna "litsi" tähendust. Ma ei näe tutvumisel, peale surumist, mingit põhjust. Milleks end peale suruda, kui tutvuda ei taheta?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 15:12
tutvuda vast jah ei taheta, kuid siis pole vaja ennast upitada ja teisi mahateha ega mahahinnata.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 15:29
Reaalsus on see Keprik, et sinusugune naiselik vana mees, kes meeste seltskonnas end ebamugavalt tunneb ja naistega ühte jalga on otsustanud astuda, nimetatakse sabastolknejatest aktivistideks 🙃
Märkad ehk sõna "mees" tähendust..
Solvumine on suisa popiks muutunud mehepoegade seas, kes suu täis võtavad ja igast lausest kriitikat otsivad..
Ja nii ongi, õnneks satub mu lehele harva sellelaadseid jopskitest härrasmehi, meeldivad inimesed on enamus🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 15:39
huvitav. alles hiljuti touch kurtis, et kohe mitte ühtki härrasmeest pole leidunud siin saidil nende pikkade aastate jooksul.
aga tundub, et olukord on paranemas ja eelmise sajandi piltide peale õngeminejaid siiski leidub
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 15:47
Touch1 ei saagi neid leida kui sa kõik eest ära võtad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 16:12
touch1!
Ma võin vabalt seeliku selga tõmmata ja usu mind, sukad lähevad ilma raseerimata kergelt libisedes jalga.
Kas siis saan jutule?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 16:28
Koputad vale ukse taga🙃
Eitmehed🙃kes foorumis "naiste musta pesu pesevad " ei kuulu minu lemmikute hulka
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 16:32
qwerty112!
Näed kui viisakalt osati korvi anda.

"touch12020-08-18 16:28:27

Koputad vale ukse taga🙃
Eitmehed🙃kes foorumis "naiste musta pesu pesevad " ei kuulu minu lemmikute hulka"
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 16:34
kurb, kui touchi ettekujutus abielust piirdub hooramisega ja suhtes olemine võrdub talle väsitava solgipangeks olemisega. kui ta kunagi peaks ise altari ette kõndima ja mõne mittejopskiga, ehk siis see arusaam muutub. imesid ju juhtub

qwerty...võimalik, et mõnel proual tõesti isegi siin saidil meestepõud kummitab. aga kõigi härrasmeestega ei jaksaks parimagi tahtmise juures tegeleda
paar vanadaami vaevlevad tõesti luulu käes justkui ma oleks nende meeste/klientide ärastamisest huvitatud. eks see teeb meele kibedaks vast küll.....ja siis ei jäägi muud üle kui litsiks sõimata. muidugi unustades eelnevalt oma kapsaaeda vaadata
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 16:40
Kuule aednikust Mammi, kasta aga usinalt oma kapsaid😂 muidu tuleb uss sisse😅🐛
Daamid sinu jäänuseid ei söö õnneks🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 16:41
Kirjutaks sulle kuid ei saa. Sa kardad mind kui vanakuradit ja tean ka põhjust. Austusest sinu vastu ei hakka seda siin nagu mõni iha naine (Ei ole touch1) avalikult välja käima. Teadisegi millise klendiga sul probleeme tekkis.
Kui kirjutada saaks, siis ettepanekuga tahapaneku mõttes see kiri ei ole. Tegelikul tvast ei ole mõtet lootagi et saan kirjutada kuna vastus on enivei eitav. Vabandusi tuleb sul varukast aga kokkuvõttes on põhjus sinu julguses. Ihas siristada sa julged, kuid minuga kohtuda sa ei julge. Sama julge on ka siin üks klassik.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 17:22
troppidega mittekohtumise ja nende blokeerimise põhjuseks ei ole julguse puudumine, vaid austus iseenda vastu: oma aja ja positiivsuse hoidmine. lepi sellega, qwerty, ja lõpeta halisemine. sul ei ole enam hetkegi vaja tropi ja klatÅ¡imoori imago kinnistamisele pühendada, ta on kinnistunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 17:23
Vaene qwerty, sa pole ikka minust veel üle saanud.
Mis julgemisest sa siin räägid? Minul pole olnud mingit vajadust sinuga kohtumiseks. Julgusest jäi puudu ju hoopis sinul, kui nägid mind, tundsid ära ja ei julgenud tulla juttu ajama. Tiilipiltide järgi mina sind ju ära ei saa tunda.
Mina kasutan laeva siis, kui mul on vaja üle mere pääseda ja mind absoluutselt ei koti, kas laevas on mõni ihalane kes võib mind äratunda või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 17:32

Paganama hästi öeldud touch1!

"touch12020-08-18 16:40:46

Kuule aednikust Mammi, kasta aga usinalt oma kapsaid😂 muidu tuleb uss sisse😅🐛
Daamid sinu jäänuseid ei söö õnneks"

Andsid minule kui eitmehele korvi ja ütled, et caprichosa jäänuseid ei söö.
Krt, kui capri... nii npalju ligi laseks, et ma ta jäänus oleksin, siis ma põrutaks end surnuks. Paraku ei ole sel teemal jutule saanud.

Et uus katse, kas süütu eitmees sobib vagu harima.

Capri jäänus, ei ole, qwerty112 jäänus ka ei ole, slavedotommiga pole kohtunud. Ma olenpäris süütu. Kiisuke ainult küsis kas tahan, siiani pole temalt vastust saanud. Ellips ka lõõpis kõrvalt. Selline tartsi tunne on, et peaks lounley maha jätma, kuigi ma seda kaunitari ei tea, aga kellegi peab maha jätma.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 19:36
kes sulle jott putru pakkus?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 20:29

Ihas tutvumine muutub üha raskemaks
Jfjm ja qwerty112 võtke tuba, saate asjad joonde.
Ma üritan siin touch1 liinile saada. Ehk saab õnnelikult suvise lõpu.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 20:37
10cm vorsti pärast ei ole vaja tuba kuldiga jagada.

Õnneliku lõppu pakuvad siin mitmed "massöörid"
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 21:59
Keprik sõbrannadega kleidiproovis käis..
Polnud kitsid sõbrannad litsid
Tõid välja kõik satsid, pitsid
Kiitsid dekolteed ja taljejoont
Nüüd roosas kleidis
vana mees
peegli ette tallas raja
Mis elult rohkem vaja
Mees roosas kleidis
laineid lööb 🙃
Å ampanjat joob, homaare sööb
Nii keprikust meil kepricosa sai
Märkamatult ja
mõistuse vastaselt leidsid caprichosa ja kepricosa teineteist🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 22:44
See on eesti rahvaluule,mida iga päev ei kuule
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 23:06
tsitaat ühest teisest teemast muutustega
Silikoonnukku on ilus vaadta ja tore katsuda, aga see on nagu hõbe, mis kaotab pikapale oma läike ning tuhmub
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 23:10
Alles see qwerty halas igas teemas kuidas Capry teda sõbraks ei lisa, et ikka paaaaaluuuun lisa sõbraks
Mina loen siit välja ainult üht- viinamarjad on hapud ja daam andis korvi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 23:17
Naised on nagu õunad. Kõige maitsvam ripub puu otsas. Paljud mehed ei taha maitsvate õunte järele puu otsa ronida, sest kardavad kukkuda ja haiget saada. Selle asemel korjatakse maast langenud õunu, mis ei ole nii head, aga on kättesaadavad. Seepärast arvavad õunad tipus, et neil on midagi viga, kuigi tegelikult on nad imeilusad. Nad lihtsalt peavad ootama seda inimest, kes ei karda puu otsa ronida.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 23:24
Lõpuks kukuvad ka ladvaõunad alla, aga et nad on üleküpsend, siis mädanevad teistest kiitemini.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 23:29
aa et modellid on puu otas?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 23:42
Meelasingel, ehk oled midagi kulunud poolele teel kohumisest? Miks peaks hea väärtuslik mees tutvuse, suhte, sünergia nimel ise kõik ärategema, ega ta mingi assistent ei ole. Enamasti need ladvaõunakesed langevad ikka nende meeste otsa, kes ei ronigi vaid lihtsalt raputvad puud ja nopivad selle õuna, ning see mis sellest naisest kätte on saadud, heidetakse see südamik kõrvale ja minnakse järgmise kallale. Ja nii need kõrvale heidetud ja ärakasutatud, väidavad, et mehed on sead.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 23:56
Ja need, kellele õun pähe kukub, leiutavad relatiivsusteooria ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 00:01
Aga mädanevad kõik õunad, mis maha jäävad ja mida keegi üles ei korja ...
ja need, kes naisi ära kasutavad, teevad seda valimatult, ka puu all vedelevate õunte südamed visatakse minema ...
õunafilosoofiaga ikka maailma ära ei seleta ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 00:08
Ja kahajo hakkab minu jaoks ka juba ellipsi mõõtmeid võtma, ei tea, on see mingi nakkus selline või ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 00:18
õunaga anti newtonile aga see siis mõjus ehk ka einsteinile kui ta oma teooriaga välja tuli. vist!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 00:19
Täpselt apriljuuli, kõike ei saagi analoogiatega äraseletada. Mis sinu arvates hoiaks ära selliste suhete tekkimise? Mul on omad põhjendused aga uudishimuliku inimesena, sooviks ka teiste arvamusi kuulda.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 04:38
aprilljuuli!
"2020-08-19 00:08:51
Ja kahajo hakkab minu jaoks ka juba ellipsi mõõtmeid võtma, ei tea, on see mingi nakkus selline või ..."

Ellips on ovaalide hulka kuuluv kinnine kõverjoon. 
Võin öelda, et oled õigel teel aprilljuuli. touch1 fantaasia on palju nakkavam, seda võib ise ka uskuma jääda
Õnneks sai keprikule kepi otsimise teema ausa lahenduse, nüüd on seelik seljas, et peab ootama kes tantsule kutsub.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 06:44
Constant!
Analoogia õunafilosoofia puhul arvatakse, et puu otsas on ainult emased õunad.
Mina kaldun arvama, et maas ja puu otsas on emased ja isased õunad läbisegi. Mõned ussitavad, mõned hallitavad, mõned valmivad päikese käes ja talv tuleb ikka ühtemoodi.
Algab uus elutsükkel.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 07:09
Olen täiesti nõus, et see kehtib ka meeste kohta. Ja mida kõrgemal, seda huvitavam 😉😉
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 07:43
"Keprik, värk selles ongi, et paar isikut on Capriga kohtunud. Paraku jäi edasise suhtluse soov ühepoolseks ja siis tuldigi foorumisse kaebama"
Ikka see tohman jott ajab enda väljamõeldud joru.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 11:08
JeesusKass
2020-08-18 17:22:19
troppidega mittekohtumise ja nende blokeerimise põhjuseks ei ole julguse puudumine, vaid austus iseenda vastu: oma aja ja positiivsuse hoidmine. lepi sellega, qwerty, ja lõpeta halisemine.
-------------------------------------------------------------------------------------

halisemine on teatavasti naiselik tegevus. munadeta meeste puhul võimendub eriti valusalt nagu näha
aga vaimselt ebastabiilsete persoonidega kohtumisi olen viimasel ajal edukalt vältinud.....
ei tea ka ühtki põhjust, miks peaks qwertyle erandi tegema.

slave, ega see "tohman" meie kohtumist välja mõelnud. sellest rääkisid ju ise, mitte just eriti ammu.....
ning ärapanemise soov pesitseb sinus ilmselgelt. oled seda korduvalt tõestanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 11:11
Keprik sa võid ju eitmees ja vana känd olla aga usun oks on sul kindlasti alles kõva
˅ näita rohkem ˅
2020-08-19 11:20
noh, touchi jaoks on 30-ne mees poisike ja 40+ juba vana känd...........
eks pikalt kuivale jäetud naistel ilmselt tekibki kujutlus, et ükski mees pole piisavalt hea ning hakatakse ennast mingiks kättesaamatuks ladvaõunaks kujutlema. kuigi kopituse lõhn juba küljes... ja ega keegi seda kortsus õunavissi vabatahtlikult enam nosima kipugi

sellest ei saanudki aru, miks paadunud heterole seelikut taheti selga tõmmata. et kui Keprik erutub vastassoo esindajate peale, siis on mõne eide arust eitmees?
tegelikult ikka taat mis taat......ja vägagi kõbus veel
˅ näita rohkem ˅
1
...
4
5
6
...
15