Foorum
1
...
3
4
5
...
15
2020-08-16 21:09
Jah, seda ma välja ei lugenud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-16 22:22
Ma ei saa Ellipsi kirjutistest kohe üldse aru. Sõnu justkui oleks, aga mõte?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 00:22
üritades ellipsi üllitiste sisusse süüvida, meenub paratamatult google translate.
justkui oleks mingist kalmõki või urdu keelest otsetõlge tehtud.....ja mõte selle käigus kaotsi läinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 00:33
ellips
2020-08-10 14:55:04
1. erinevatel saitidel ja siingi, pole mõtet grammatikale rõhku pöörata.
--
tõlge: ellips postitab, et pildil olla, mitte selleks, et keegi tema tekstist aru saaks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 10:27
Ei peagi aru saama , selge pilt , lihtsalt nagu kohusetundlikusest tuleb märge maha jätta
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 12:40
Neid märke jätate Te siin usinalt maha,et pildil olla muidu surete veel välja..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 14:51
jallekoos teeb sisutuid postitusi, et mitte välja surra? nojah, hea eesmärk vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 16:01
Exole😅... No kui lugeda sinu plaanilisi postitusi igas teemas caprichosa, siis võiks ju suisa arvata, et oled väljasuremisohus.. Mitte töö ei kiida tegijat, vaid tegija käib ise kiitmas..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 16:37
touch, kas saaks palun konkreetse lingi koos postitusega, kus ma ennast kiitnud olen? jään huviga ootama
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 19:38
Üks postitus jäi silma :

2020-08-15 10:33:29
Keprik, kardetavasti on sul õigus selle väljasuremise koha pealt....
ilmselt siis jääkski siia käputäis naisi, kelle kontol meetriste tähtedega kirjas, et ei suhtle, ei kohtu ja üldse mehed on mõttetud olevused. ning loomulikult pole taolised daamid siin saidil iial kohanud ühtki härrasmeest ja veel vähem meest, kellega kokku saada.
neil naistel oleks sellest väljasuremisest üsna ükskõik nagunii.
põhiline kannataja oleks muidugi valge heteromees......kes ilmselt varsti Punasesse Raamatusse kantakse
ja goonerite read saaksid tublisti täiendust, esiorja rõõmuks

______________________________________________________________________________________________________________

Mul ka täitsa hakkab sellest valgest heteromehest kahju, kui ainuke koht, kus naistega tutvuda, on iha leht.
Ja ka see leht pole ju enam ammu suures osas tutvumise, vaid ostu-müügi leht.

Naljakas (või tegelt pigem kurb) on see, et see iha leht on mõnele inimesele terve maailm, kuigi siin on igapäevaselt onlines mingi 700-800 inimest ja foorumis kirjutab vbl paarkümmend mitme nädala peale kokku ...
ei viitsi nüüd statistikaametist järgi vaadata, palju eestis neid tutvumisealisi inimesi on aga mingi 1,3 milli elanikonna kohta ilmselt ikka on ...

Ja oma fantaasiavaesuses selle peale ei tulda, et kui kontol on kirjas, et ei soovi tutvuda, siis on ju ka see võimalus, et härrasmees (või ka mitmuses) on juba olemas ning rohkem härrasmehi hetkel pilti ei mahu ...
Kui siit tekib küsimus, et miks siis ollakse tutvumise lehel, siis mul tekib küsimus, et miks tutvumise lehel müük toimub …
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 19:45
Väike täpsustus eelkirjutanule:
Ametliku info kohaselt on viimase 24 tunni jooksul käinud 8433 kasutajat
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 19:58
Jah, seda küll, läbikäiaid on hulga rohkem, samas tutvumissaite on teisigi ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 21:21
Ma statistikat ei tee aga lahe oli see kiri kus sa herilase ga rääkisid, võib muidugi üles kaevata kuupäeva, aga jutt on sinu 🙃..

kunstlikult suurendatud tagumik?????????? no seda peaks vist komplimendina võtma pilditult herilaselt
aga miks on heas vormis rinnapartii ebamõistlik investeering, seda võid oma vanaemale või lastelastele rääkida....ehk neile suudad usutavaid põhjendusi tuua
kokku saama olen nõus. aga ainult juhul kui võtad peale kohtumist siinsamas avalikult oma sõnad tagasi ning tunnistad, et mõni tagumik võib ka looduslikult vormikas olla. ning samuti tunnistad, et ebamõistliku investeeringu jutt oli ka sinu poolt rumal.
ps. kohtumise tingimuste paikapanemine toimub privaatselt ja ainult sinupoolse foto lisamisel. ei pea olema passipilt....

Ja olgem ausad ei pea olema ajuhiiglane, kui vaadata kuidas sa liinibussina teemast teemasse sõidad🙃
Naisi maha hinnates ja oma perset upitades tekib tõesti tunne, et foorumist on saanudki sinu viimane koht kus nn. härrasmehi lantida 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 21:31
Üks hea mõttetera ühelt targalt naiselt F.Rajevskajalt Mis mõtet on plastilisel operatsioonil.Fassaadi taastad,aga kanalisatsioon jääb ikka sama
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 21:42
Kui juba läks ütlemiseks lisan veel ühe,sobitub hästi siia Inimesi on erinevaid nagu küünlaidki ,ühed annavad valgust teised topitakse tagumikku Ja ikka sama naise mõttetera
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 22:53
lgg proua meelasingel teab kindlasti nii mõndagi tagumikku toppimisest, igasugu orade peenise sisse ajamisest ning loomulikult ka kondoomita mineti süüdimatust praktiseerimisest- ikka massaaži nime all

seega, qwertykene.......massööre leidub tänapäeval igasuguseid, ka laia profiiliga. mõni on isegi kanalisatsiooni alal spetsialist

see, et sina pole kõiki massööre silitama pääsenud, põhjustab ilmselt masendushoogusid. kaastunne sulle.
kordan siis veel kord, et ma pole kuskil end daamiks nimetanud. seega qwerty võiks juba üle saada sellest, et seksisaidil kõik naised oma keha ei häbenegi. või näiteks perekooli üle kolida
loomulikult su aqamarini konto seksimüügi kuulutused erinevatel saitidel on vaid põhjatu ja veatu daamilikkuse tõestuseks. on ju nii, qwerty?
topi oma topeltmoraal õige sinnasamusesse, kuhu meelastädi küünlaid surub

ja qwerty, erinevalt sinust mul pole vajadust endale kümneid laduda ega kuskile upitada.....sellest on korduvalt räägitud, aga ikka kohale ei jõua?? samuti pole kedagi palunud kellelgi üles või alla hinnata, see rohkem sinusuguste mängumaa.
seega palun lõpeta laimamine foorumis ja suvaliste kasutajate piltide all oma superattaki jt varikontodelt. (kui su kommentaaridele vastasin, siis kustutasid oma prääksatused hirmuga ära......no pole mune mehel, mis teha.)
kibestumuse väljaelamiseks peaks ju mingeid muid võimalusi ka olema??? varem näiteks onaneerisid, esiorjaga vaheldumisi

ja kust pagana kohast on see enda kiitmine, kui ma mehi kiidan, kes naiste vastu viisakust üles näitavad??????????
see on lihtsalt minu eelistus ja valik, et jobudega tegemist ei tee.....katsu aru saada.

nüüd on siis räägitud- nagu naine naisega, qwerty
kui jälle araks lööd ja oma postituse kustutad, siis ega sa kedagi sellega üllata. mind kõige vähem....
aga tõesti....paistsid jupp maad intelligentsem, "tükk aega vait olles".
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 22:57
Olen alati sedameelt olnud, et sellised Capri taolised "daamid" on meestele kes ei oska oma rahaga ümber käia ehk olen vanamoodne aga nii arvan. Daamil ja "daamil" on tohutult suur vahe võta või jäta.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:03
VEEL kord siis mainin, et pole kunagi "daami" tiitlile pretendeerinud...... ärgu virtuaalsed "härrad" seepärast oma peakest vaevaku. minu mittedaamilikele kohtumistele pääsenud reaalsed mittekoonritest härrasmehed ju ei kurda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:03
jah, "onu", selle oleme me hästi selgeks saanud, et sina oled daam ainult jutumärkides
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:06
kass,
onu tõmbab seeliku selga ja tõeline daam valmis, ilma mingite jutumärkideta.....nagu vana hea qwertygi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:18
Alles see qwerty halas igas teemas kuidas Capry teda sõbraks ei lisa, et ikka paaaaaluuuun lisa sõbraks
Mina loen siit välja ainult üht- viinamarjad on hapud ja daam andis korvi
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:21
Naine kes kampaania raames oma hargivahet igas teemas rahvahulkadele reklaamib, pole kindlasti daam, vaid lihtlabane lits, seega "daam" on tõesti liiast nagu on liiast ka see, et igasugu mehepoeg kohe kirglikuks futugraafiks muutub, nagu konn printsiks ja kõiksugu mehike kes, pere kõrvalt hüppesse läheb automaatselt härrasmehe tiitli saab makstes piletiraha 🙃 liinibussist mammi le..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:22
4 eite ei saanud aru, tähendab ei tahtnud arusaada. Mõni neist vähe ja mõni pikemalt olnud saidil, justkui ei tunneks üldse seda siinset käivet, vajate iga sõna ja lõpuni mämmutamist. Aga sellest ei muutuks ju midagi - ikkagi ei arutleks teemat vaid mingisugust kolmandat tegevust - nt. pildil püsida ...jne. möga ajades , on ilmselt õige sõna.
Küsiks, mis pilt siin on - et peaks püsima ? Foorum on lihtsalt samasugune arvamuste ja suhtluse koht, milline pole postkastide risustamiseks aga saidi paremaks muutmiseks ja intiimelu väärtuse tõstmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:27
I want financial support from my fans for the next breast augmentation surgery. The next size should be 1050cc
*

Tip list
5€ 3 priviat pic
25€ 4 min privat video
50€ 10 min privat sex video
70€ my worn underwear
500 € once = VIP-LIST, and sex with us. ... Find out the privilege

*usun, ei usu, ma usun ei usu
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:28
Touch1 ühe musu oled ära teeninud. Mulle su mõnus otsekohesus meeldib. Kallid sulle!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:52
Vat nii ongi, et igasuguseid Mr tartse eemale hoida, tuleb raha ette küsida.. mõttetud kiimarid ei tule ju näljapajukile siis. . eriti, kui suguhaigusi levitatake.
Või kus pakutakse tasuta pidu?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-17 23:59
Huvitavad külaeidelikud kampaaniad käivad foorumist lainetena läbi. Mingi tagarääkimine, puhtast fantaasiast ja välja mõeldistest.
Olen seda varem ka küsinud.
Kas siinsed kriitikud on keegi caprichoosat kunagi elusast peast näinud, et sedasi kive loobitakse, või suhelnud.
Konto taga võib ka mees olla, mille ma välistan juba pideva piltide uuendamistega, mida netis korduspiltidena ei leia.

Seda võib ka meelasingli kohta väita, et kodanik ise on konto taga.
Touch1 on küll kahtlane, need pildid on täitsa muutmata kujul, aga kriitikat tuleb nagu pangest

Minu arvates on caprichoosa pildid väga sexikad, mis on täpselt siia saidile mõeldud, annaks ainult ühiskond julgust naisele.
Alati ei peagi kõigile kirjutada saama. Või on plokitud. Logid kontoga välja ja vaatad ükskõik kelle pilte, mullidega või ilma.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 00:01
Iha ei ole tasuta fantaasiate, ega pidustuste koht. Et tulete ja kujutate ette, et kõik fantaasiad on saadaval riiulis.. valin mida tahan
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 00:03
Jah just violiina .
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 00:10
Nii on jah, olen kes olen. pidusid korraldatakse, aga see illusioon peaks ära lõppema, et vajatakse ilmajäänud nikkureid juurde, kellele pole isegi külakostist arusaamist olemas.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 00:13
, ei.
siin on just nagu riiulis - kõik tolmunud aastakümneid ja uued või uue konto teinud raputavad tolmu ning uued seevastu on arvamusel , et nad pole järgneva 10 aasta pärast samavanad kui tänased. Töödeldud pildid võivad ju erineda tegelikkusest,et kohtumisel võid kangestuda igaveseks
Riiuli asemel võib ka siinset nimetada sahvriks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 00:15
Keprik, värk selles ongi, et paar isikut on Capriga kohtunud. Paraku jäi edasise suhtluse soov ühepoolseks ja siis tuldigi foorumisse kaebama. Noh aga Capri on tõeline naine Kes ei jäta sellistele komplimentidele vastamata. Aga nagu isegi oled märganud, on iha foorum väga tugev narkootikum, kui korra proovid, satud sõltuvusse. Näe Qwerty oli mitu kuud foorumist eemal ja Qwerty on klassika. Nagu Mona Lisa, võid talle prillid ja vuntsid peale joonistada, aga ikka tunnevad kõik ära.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 00:27
Oh, koer juba ammu surnud, aga mina näe hingitsen veel. Noh ja lähen näiteks kolmapäeval abikaasaga Rakvere linnamäele jalutama. Tule vaatama, kui ei usu. Sa pidid ju seal lähedal Laada tänaval elama
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 00:30

Jep, Qwerty peale enam ei viitsi pahandada ka, rohkem nagu pärisosa juba.
Lihtsalt lugude välja mõtlemine, ei tundu nii suurelt õige, mõtlen, et ilma aluseta panna kõik ühte patta ja mõelda suvaline nägemus välja.
Oletada ju saab, aga tõepõhjana väita ei saa.

Kui ma caprichoosa pilte või konto tutvustust loen/vaatan siis see erineb kardinaalselt meelasingli või kellegi teise omast, kuidas siis võrrelda teenusepakkujaid kõiki ühtemoodi.
Seda enam, et tutvumine on ennekõike tutvumine.
Nagu violiina ütles hästi, et "külakosti mõtlemist ka ei ole" väga õige. Kuidas sa tühja käega külla lähed, nagu puhh läks jänese juurde.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 00:41
Kajaho , sulle mõtlemiskoht, et miks siis sinu tähelepanu on erinev, kui qwerti oma?
Roosal nalja kui palju... talle meeldib, kui mehed jobud jooksevad. Arvad, et sa oled eriline?
Roosa oh roosa
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 02:05
Jott on siin ihas juba nii palju targutanud, et peaks talle ordeni andma selle eest...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 06:10
Iga jummalast🙃 päev vurab Capri liinibussina teemast teemasse ees,
Keprik sabas oma seljakotiga, mis pungil heietusi, mida siis igas teemas heietamas käib.. raske see vana mehe eluke, kui mölapidamatus ei lase elada.. iga päev on vaja teemad läbi jalutada, hinnang anda, ümberjutustada..
Kahtlane tegelane see Keprik🙃
Olete justkui Tipp ja Täpp, ikka koos🙃 ühisjoon on ju täiesti olemas, unikaalsed ja kordumatud 😅
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 09:12
Just sellest ma räägingi violiina!

Külajutut ja väljamõeldised, lihtsalt kujutatakse endale ette.
Touch1 too mõni näite kus ma olen päevateemast välja läinud?

Ajad mingit enda väljamõeldist minu kasutaja nime peale.

"
touch12020-08-18 06:10:32

Iga jummalast🙃 päev vurab Capri liinibussina teemast teemasse ees,
Keprik sabas oma seljakotiga, mis pungil heietusi, mida siis igas teemas heietamas käib.. raske see vana mehe eluke, kui mölapidamatus ei lase elada.. iga päev on vaja teemad läbi jalutada, hinnang anda, ümberjutustada..
Kahtlane tegelane see Keprik🙃
Olete justkui Tipp ja Täpp, ikka koos🙃 ühisjoon on ju täiesti olemas, unikaalsed ja kordumatud 😅"
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 09:20
Violiina!
Kas suures pildis analüüinud oled?
Või vaatad ja kahtled naiste sõdimist, et käib meeletu varikontode tegemine ööläbi maha hindamine? Astusin dragu kaitseks välja, astusin jfjm mõnitamistele vahele, igasugu ebaloomulikud bannimised on vastuvõetamatud, samuti mingi halamine, et keegi kedagi blokkis.

Loomulikilt ei erine ma qwertyst.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 10:06
Keprik, tõesti on raske mõista, kes su pähe pesa teinud on ja seal oma elu elab..
Kui ütlen välja oma suhtumise, hakkab mingi suvaline pilditu onkel kohe nõudma faktipõhilist tõestust? 🙃

Kes sa üldse selline oled🙃 kas hinnanguid tohib anda vaid isiklike tuttavate kohta? Ja sinu käest unustasin luba küsida? Äkki sa laiaprofiiliga ajuhiiglane jääksid vaid ühe liistu juurde, haluuuu onu 🙃, täitsa pekkis tegelane
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 10:17
Ihas on tegelikult väga palju toredaid mehi ,lahekid ja viisakaid. Pole kombeks kedagi ära kasutada vahest jääb omal lausa südames kripeldama kui nad kingitusi teevad Nagu oleksin võlgu jäänud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 10:36
Toredaid inimesi on tõesti palju , kuid piisavalt ka dendrodebiilikuid🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 10:40
"
touch12020-08-18 10:06:19

Keprik, tõesti on raske mõista, kes su pähe pesa teinud on ja seal oma elu elab..
Kui ütlen välja oma suhtumise, hakkab mingi suvaline pilditu onkel kohe nõudma faktipõhilist tõestust? 🙃

Kes sa üldse selline oled🙃 kas hinnanguid tohib anda vaid isiklike tuttavate kohta? Ja sinu käest unustasin luba küsida? Äkki sa laiaprofiiliga ajuhiiglane jääksid vaid ühe liistu juurde, haluuuu onu 🙃, täitsa pekkis tegelane"

Touch1 ma arvasin, et sa seniilne veel ei ole, paar ütlust tagasi väitsid, et käin teemast teemasse capri kannul. Kõik teavad, et keprik ja kajaho on üks ja sama isik. Kõik teavad, et keprik suri välja ja kõik ka teavad, et ma päevateemast välja ei lähe.
Erinevalt sinust Touch1, ei käi ma teemast teemasse kellegi kannul halamas.
Mind ei huvita halamine.

Ela oma võimete kohaselt, lävi nendega kes meeldivad ja kellele ise meeldid. Näägutamine, leim, halamine absurdsed asjad. Võtaks natuke vabamalt ja suhtleks väitleks tõepõhiselt, mitte oletuste najal.
Fakt on ju see, et touch1 su pildid on vanemad, kui minu konto ja Kepriku konto. Sisuliselt oled sama pilditu kasutaja.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 11:06
Oma tõlgendamistuhinas võid sa ju paljugi mõelda 🙃 aga võta nüüd väheke hoogu maha onju
See, et Memme strateegiline partner oled 🙃 on lihtrahvale juba ammu selge, aga fakt jääb faktiks, seni kuni sa pole jõudnud kommenteerida igat sõnavõttu on päev rikutud🙃 ja kui sa nii lahkelt diagnoose jagad, siis minu poolt sulle ka🙃
Memme tõmblemist igas teemas võib veel mõista aga, Haluuuu laiaprofiiliga spetsialistist onu🙃 mis sind vaevab?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 11:31
Jälle
touch1!
Ütle 1 või vähemalt 0,5 eripära, mis sinu kasutajakonto omadust, teeb sinu konto caprichoosa kontost paremaks.
See halamine ei muuda kuidagi minu seisukohta, ma ei saa sulle kaasa tunda, loomulikult astun caprichoosa kaitseks välja.

Tal on uued pildid, see on fakt, tal on selgelt välja toodud tutvumise võimalused, samuti fakt.
Sul touch1 ei ole midagi vastu panna ja käid ainult leimamas, räägi siis natuke endast, aga seda sa ei oska. See on samuti fakt.
Mida siin üldse tõlgendada?
Samuti on meelasinglil kõik kirjas ja vabalt uued pildid, igaljuhul kena konto.
Violiina on selgeks teinud, mis mõtleb või mis tarvis.

Sa touch1 ainult kritiseerid teisi, see on halamine.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 11:42
Qwerty meil iha sponsor , mina ka natuke enda peale ikka laristan
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 11:45
Sul Keprik paneb tähelepanu vajadus mõnusat pea surisema ja silme eest võtab hägusaks🙃
Tundub, et sul on juba marssal kepike põues ja kohe kohe lööb välja Napoleoni sündroom..
Absurdi element onuke🙃 sina ütled mis on õige ja mis vale😂 ja kui puutetundlik, igas sõnavõtus näed kriitikat, mis niidab jalust 🙃
Onu võta tuure maha🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 11:53
Ma teeks vastavalt meeleolule küsimuse , Keprik kas sa tahad keppi ????
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 12:01
kas IHA põhiteema päevateemana on Kepriku keppisaamine ? minuarust sobiks see viimane 10 arutelu hoopis Päevateema järgmises alateemas

Olgu tervitatud läbu!

Oleks ajakohasem ju ?!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-18 12:04
No mis sina nüüd vahele segad , ma oleks kepriku pildile kutsunud ja mine tea mis veel ,sa segasid kõik ära
˅ näita rohkem ˅
1
...
3
4
5
...
15