lgg proua meelasingel teab kindlasti nii mõndagi tagumikku toppimisest, igasugu orade peenise sisse ajamisest ning loomulikult ka kondoomita mineti süüdimatust praktiseerimisest- ikka massaaži nime all
seega, qwertykene.......massööre leidub tänapäeval igasuguseid, ka laia profiiliga. mõni on isegi kanalisatsiooni alal spetsialist
see, et sina pole kõiki massööre silitama pääsenud, põhjustab ilmselt masendushoogusid. kaastunne sulle.
kordan siis veel kord, et ma pole kuskil end daamiks nimetanud. seega qwerty võiks juba üle saada sellest, et seksisaidil kõik naised oma keha ei häbenegi. või näiteks perekooli üle kolida
loomulikult su aqamarini konto seksimüügi kuulutused erinevatel saitidel on vaid põhjatu ja veatu daamilikkuse tõestuseks. on ju nii, qwerty?
topi oma topeltmoraal õige sinnasamusesse, kuhu meelastädi küünlaid surub
ja qwerty, erinevalt sinust mul pole vajadust endale kümneid laduda ega kuskile upitada.....sellest on korduvalt räägitud, aga ikka kohale ei jõua?? samuti pole kedagi palunud kellelgi üles või alla hinnata, see rohkem sinusuguste mängumaa.
seega palun lõpeta laimamine foorumis ja suvaliste kasutajate piltide all oma superattaki jt varikontodelt. (kui su kommentaaridele vastasin, siis kustutasid oma prääksatused hirmuga ära......no pole mune mehel, mis teha.)
kibestumuse väljaelamiseks peaks ju mingeid muid võimalusi ka olema??? varem näiteks onaneerisid, esiorjaga vaheldumisi
ja kust pagana kohast on see enda kiitmine, kui ma mehi kiidan, kes naiste vastu viisakust üles näitavad??????????
see on lihtsalt minu eelistus ja valik, et jobudega tegemist ei tee.....katsu aru saada.
nüüd on siis räägitud- nagu naine naisega, qwerty
kui jälle araks lööd ja oma postituse kustutad, siis ega sa kedagi sellega üllata. mind kõige vähem....
aga tõesti....paistsid jupp maad intelligentsem, "tükk aega vait olles".