Foorum
2020-07-23 22:51
vot ameerika sõdurid pole minu käänulisele teele veel sattunud aga virtuaalselt armuda saab ka sms-laenu võtmata ning lausa kodumaisesse mehesse ja siiani olen Saatusele ning kõikvõimsale internetile tänulik......muidu poleks ilmselt elu sees kohtunudki.

Keprik seentega vast ei pirtsuta jah. aga uhhaad kipub vahel üle soolama, ole sellega ettevaatlik
˅ näita rohkem ˅
2020-07-24 00:00
Ok.ok. Kepriku jaoks olen ma liiga vana Ei aita siin isegi soolaga mitte liialdamine
˅ näita rohkem ˅
2020-07-24 00:41
armastus ei küsi vanust
˅ näita rohkem ˅
2020-07-24 21:23
Tõsi see on. Mehed tulevad ja lähevad. Nipernaadid.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-25 00:22
Mehed joonistatakse valmis.
Mind näiteks teatakse juttude põhjal foorumis ja sellest kujuneb mingi pilt
Kes minuga kohtunud ei ole, ei tea minust midagi, ta võib mind siunata ja valehäbisse matta. Võib kiita laita

Kohtumine on osake tõest, aga arvuti ekraani tagant välja tulla ja reaalselt kohtuda
Peab tahtmine olema.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-25 15:16
mõnikord ka naised tulevad ja lähevad, eriti tänapäeva emantsipeerunud ühiskonnas

aga soolaga liialdama kipuvad just armunud kokad samas on armumine tervisele kasulik....nii et igal vorstil kaks otsa
igasugu kohtuda tahtmisi võimendab positiivne energia ja elementaarne viisakus, vähemalt mu jaoks.
kui ikka mees matsliku või eideliku käitumisega on oma margi täis teinud, ei aita enam mingid hilisemad moosimised või uute kontode vorpimised. qwerty siinkohal heaks näiteks...
˅ näita rohkem ˅
2020-07-26 00:30
caprichosa!
Kui viisakas ja mehelik peaks mees olema, et ükskord sinuni jõuaks?

Kas kuust ja tähtedest piisab? või avab õhtune serenaad, akna all, näitsi härda meele?
Eelnevalt muidugi kokkulepitud kohas, mis on samuti omamoodi katsumus, et kirjatuvi prügikasti ei lendaks.

Naiste maailm siinses keskkonnas tundub palju keerulisem, kui nüüd mõtlema hakata.
Kuidas üldse sellest kirjade rägastikust kedagi välja selekteerida, et kohtuda? Mul oleks esimese 10 kirjaga juhe koos
˅ näita rohkem ˅
2020-07-26 00:47
Mina kirjutan enamusele vastu viisakuse pàrast. Mònega saab isegi mitu kirja vahetatud..maast, ilmast kirjutatud. Kohtumissooviga kirjade jaoks on mul alati oma vastus olemas.." Mul on kiire..pole aega"
˅ näita rohkem ˅
2020-07-26 00:52
Just, just
Kiire on nagunii, et eraldi aega maha ja taha võtta pole, siis saab äkki teisiti kokku leppida? Mille jaoks on aega?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-26 13:25
Keprik, eks kõik oleneb kohtumise eesmärgist
aga tänapäeva pragmaatilised suhtevormid lubavad ka ilma kuu ning tähtedeta hakkama saada, enamasti. serenaadid on pigem veidike tüüdanud.......samas muidugi ei tohiks unustada, et naised armastavad kõrvadega

kirjade selekteerimine toimub suht lihtsalt. kõigepealt ühesõnalised või seksinurumised või muidu mõttetud hooga prügikasti. ja allesjäänutest nopitakse meeldivamad ning konkreetsemad välja
aga kui otse ei taha öelda, et ei huvita.....siis aega jah pole, mitte kunagi
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 20:17
Capri..see aeg on ùle 50 aastastel vast selge, et kòrvadega ei armasta enam keegi. Kòrvadega armastavad vaid need naiivsed, kes Ameerika sòduritele ja Afgaani kirurgide armust nòretavaid kirju usuvad
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 22:35
Me ei armasta endid sellisena nagu tegelikkuses oleme, mis siis veel teise inimese armastamisest räägime.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 22:54
Armastust pole olemas..see on mingi mùùt v luulud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:02
leo, siis tuleb õppida end armastama sellisena nagu oled.....küll hakkavad ka teised armastama.

sirruke,
mulle küll tundub, et head ja ilusad sõnad tekitavad kõigis positiivset energiat, olenemata vanusest. imal jutt muidugi pigem peletab eemale.
aga tänapäeval on paljud leidnud netist sõbra, pikaajalise partneri või armastuse. nii et üldiselt seda suureks imeks või häbiasjaks enam ei peeta.
egas ainult need müstilised ameerika sõdurid internetti kasuta
ja netis on esikohal siiski verbaalne suhtlus. inimene pildil võib olla ülikaunis, aga kui kirjapilt kubiseb vigadest ja on labane või lapsik, ei tõmba ju suhtlema. armumisest rääkimata.

kohates juhuslikult netiavarustes meest, kes kirjutas nagu Tammsaare ja veel pareminigi, oli minu süda igatahes lõksu püütud. kuigi tundus jah endalegi naiivne armumine. aga elu näitas, et südame hääl ei petnud ei, läägeid meelitusi see suhtlus ei sisaldanud, loomulikult. aga tõestab, et sõnad on üliolulised......ning armastus eksisteerib, skeptikute kiuste
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:07
Kas Sa Capri armastad oma negatiivsed külgi sama palju kui positiivsed, kui jah, siis Sa tõesti armastad end sellisena nagu Sa oled.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:11
Ma pidavat olema foorumi naerualune. Nii mulle tàna vàitis mingi munadeta mees.. No ihas oli ta naine..aga skypes muutus nagu meheks, kes mind ravile tahtis suunata? Kuigi mulle tundus ,et see isend vajaks ise ravi. No nagu ikka elus on. Kes tahab ravile saata, see vajab ise ravi
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:11
leo....ütleme nii, et tolereerin oma negatiivseid külgi ja olen nendega harjunud. nagu armastatud mehegi puhul, armastan teda koos tema vigadega
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:12
Vat see oli nüüd küll väga imelik väide. Minuarust saabki ennast armastada vaid sellisena nagu sa oled. Ja kusjuures see ei välista ka mõnede enda omaduste vihkamist
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:13
sirruke,
kass vist juba andis sulle hea soovituse täna, et trollidest pole mõtet välja teha. lihtsalt ignoreeri....see on neile kõige valusam löök
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:13
Capri on lahe..Ta pole kedagi solvanud ega ilalòuaks nimetanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:16
Armastus ravib, vihkamine tapab.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:18
sirruke, solvamise vajadus on neil, kes ise on kõvasti haiget saanud ja õnnetud või lihtsalt südames kripeldab, et äkki naabril läheb paremini mul ilmselt sellised mured hetkel puuduvad
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:34
Minul pole nàiteks ihas mitte kedagi, keda ma nimeliselt solvata tahaks. Mul on lihtsalt oma prioriteedid paigas. Iha sait on minu jaoks vaid ajaviite ja huumorisait..umbes sama mis kunagi nòuka ajal ajakiri "pikker"
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:42
Leopold, vihkamine on seesama armastus, ainult ego on seda vürtsitanud negatiivsete emotsioonidega.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:46
Ùkskòiksus on parim.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:48
Seal kus on ego ei ole armastust. Vihkamine tuleb mõistmatusest.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-27 23:55
Eks me vanakesed ole seda kõike elus kogenud. See kuulub elu juurde.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:31
Tutvumine on igati huvitav tegevus.
Esmalt tutvutakse ainult pildi, jutu järgi.

Siis võib tutvumine edasi areneda personaalseks ja kõik läheb hästi, huvi ja võib ka kirglikuks minna.
Ikka veel tutvutakse, kuid mingil hetkel, mingil põhjusel ja ma ei tea miks? Tutvumine lõppeb

Saabub rutiin, mis vägi sellel rutiinil on, et kire kustutab?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:34
õiget kirge ei kustuta mingi rutiin. ju siis pole õige asi, kui kohe esimese rutiinipuhangu peale ära kustub
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:40
Pidasingi silmas näiteks 10 aastat-70aastat.
Selliseid 5a. Supse on üpris lihtne toita, eriti naistel. "Armastus nagu lõke, paned ühe kepi ja põleb jälle!"
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:46
väga sügavamõtteline aga see peab siis üks kvaliteetkepp olema
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 11:52
Pgn, nüüd panid küll, mul suu kinni, eks ma vähe häbenen ja mõtlen. ei oskagi midagi kosta. Kepp on mehele alati kvaliteetne, naisele palju keerulisem.
Paljud naised ei tea ise ka mis täpselt soovivad, siis ongi ainuke standard "lilled"
˅ näita rohkem ˅
2020-07-28 23:08
mis siin ikka häbeneda. parem just otse öelda kui läbi lillede
ja tegelikult polegi vast oluline, mida paljud naised soovivad. (kui just gigolo ametit ei plaani pidada.) lihtsam oleks ühe või kahe naise müsteeriumite sügavuti lahtimõtestamisele keskenduda, siis on lootust ka kuhugi jõuda
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 17:32
Kajaho, kepp on alati kvaliteetne mehele? Lihtsakoeline pisut!
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 17:45
Mis seal keerulist slavetodomme, kui mees ejakuleerub on valmis. Või oled sa nädalas 2-5 korda vahekorras naisega nii, et aastas, ise mõni kord saad lahti ja naine saab igal korral
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 18:06
Eks ejakuleerimistel ole kah vahe😉.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 18:21
Absoluutselt tõsi. On ikka väga suur vahe!
Kui sa Kajaho minu käest küsid, siis ma püüan orgasme üldse mitte saada ja Naistele igal muul ja võimalikult perverssel moel mõnu pakkuda. Kuid eks see on erijuhtum. Seksimise ajast mäletan siiski väga suurt vahet.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 19:26

Loomulikult on vahe, selles ma ei vaidle. On ka naise poolt vaadatuna vahe, kuidas ta ei saa orgasmi.

Naine on mingil põhjusel leplikum, hindab teisi asju, puudutust, sõnu, tähelepanu, kallistusi, häält, käitumist, hoolivust....

Meestel maha ja taha, siis hakatakse asju hindama õlu külmikust kätte teleka ette, riided, nõud pessu, toit 3x.....
Kui maha ja taha ei olnud hea, siis teised asjsd jäävad ära.

... ja siis tulevad mehed siia nutma, kui ebaõiglane kõik on, 1female/350 male/200 malebi/25gay
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:45
Kajaho, räägi enda eest ainult!
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 20:52
Vabandan meessoo üldistava mõttelaadi pärast.
Ütlus puudutas isiklikult neid mehi, kes siin foorumis nutavad, kui ebaõiglane kõik on.

Kaasaarvatud mina.

slavetodomme!
Kas vabanused on vastu võetud, või jäi midagi kripeldama?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:29
kui ikka naine on harjunud orgastilise, rahuldustpakkuva seksiga ja mingil põhjusel mees enam seda ei paku, ega ikka ei ole leplik küll!
sõnadest ja kallistustest jääb siis väheks.......ja appi tuleb vibraator. või abivalmis naabrimees

aga et meestel ainult maha ja taha ja toru tühjaks on tähtis- no päris nii ei saaks öelda. ejakulatsioonid kindlasti erinevad. nagu naiste orgasmidki.
ja päris popiks on saanud selline asi nagu "edging" ehk piiri peal kõlkumine, tiputamine. mida pikemalt, seda rohkem mõnu ja võimsam lõppakord
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 21:46

Minusugune maakas ei tea poolt teksti, sellest mõtte edastusest.
Siinkohal võin edgingist loobuda ja võimalusel 10x järjest võtta ühe asemel.

10 lõppkordi on kindlalt kauapidevam kui 1 kord.
Aga mehe seksuaalne tõmme tänapäeval asendub vibraatoriga
Lootus on, et meeste mõtlemine tuleb naistega kaasa, nii nagu jaapanis. Geicha ostetakse seltskonna mõttes.
Naise jumaldamine jääb naise meele muutmiseks. Seks ainult hoolivus.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 22:01
Keprik...abivalmis naabrimeestest teavad vist maakad ka ikka

mmjah. see 10 purset 1 asemel kurnab ilmselt päris korralikult ära. mõni mees saab 3 korda tunni jooksul ja on juba siis nagu laip
ning see piiri peal surfamise mõnu on ilmselgelt sõltuvusttekitav, samuti naisele (vibraatoriga saab seda erilise intensiivsusega kogeda).
tänapäeval kasutavad ka mehed kunstvagiinasid.
aga palju te teate mehi, kes loobuks kummividina nimel erutunud naise kuumast kehast?
nii et mehed peaks vibraatorit võtma pigem kui abilist, mitte konkurenti...

naiste seltskonda ostetakse seltskonna mõttes ka Euroopas ning isegi Eestis. tasemel eskortdaamide koole siiski veel kahjuks jah pole. kuigi võiks olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 22:26
"parem kiire lõpp vägeva pauguga kui pikk pallinühkimine ja vaimunüristamine " kas tunned ära?
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 22:28
Jaapan tuli võrdluseks telesaate "2 kanget jaapanis" ja seal oli lõik sees kus punaste laternate rajoonis osteti seltskonda.

Ütlen ausalt, kiitmist ma raha eest ei ostaks. See on intelligentsi rida ja päritav. Minul seda ei ole. Lihtne. Ühtegi penni ma sellise asja eest välja ei käiks.

Miks ostetakse seltskonda, kas tõesti on seks naistele nii häbiväärseks muutunud jaapanis.

Minu maaka mõtlemine jõuab jälle kasvatuse juurde, posslapsi ülistatakse liiga palju ja kasvavad pehmod, kes lõpuks ostavad seltskonda kes neid kiidaks.
Rahuldamises tarbetud.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 22:33
Mehe seksuaalenergia pole raiskamiseks, seda tuleb jagada teadlikult .
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 22:46
seltskonna ostmine toimub absoluutselt igal pool, mitte ainult Jaapanis.
toimub ka ilma kohustusliku seksi diilita, muide. nii et ei tasu alati ühte patta panna seltskonna ja vahekorra ostmist....
geiÅ¡ad minuteada õpetatakse igakülgseid naudinguid pakkuma ning mitte ainult seksuaalseid. keskmisel eesti tarbijal oleks vast raske selle peale tulla, et naise seltskonda saab nautida ka näiteks meeldivalt vesteldes, ilma otsese seksuaalse tegevuseta.

aga kiitust, positiivset energiat vajab igaüks. mitte ainul pehmod
paljude meeste jaoks ongi ehk suurim nö kiitus nende seksuaalsete soovide rahuldamine. nii et tasulist erootikat tarbivad nii machod, mittepehmod vanakooli härrad, lihtsad maamehed kui kontorirotid ja metrooseksuaalidest hipsterid
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 22:57
Selline suhtumine ühiskonnas ongi vastuolus.
Mitte nende suhtes kes teenust pakuvad, vaid alge, kes selle teenuse vajamist kasvatavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-31 23:00
igasuguseid teenuseid reguleerib pakkumine ja nõudlus.....kui need on tasakaalus, siis ma mingit vastuolu küll ei näe
˅ näita rohkem ˅
2020-08-01 22:47
Ma ise olen üldjuhul edge'ingu jaoks liiga kärsitu, aga mõne kliitoriorgasmi eelmäng on nii meeletu, et ei tahagi et nö lõpp kätte jõuaks😊.
˅ näita rohkem ˅