Foorum
1
2
3
...
13
14
15
2020-10-27 19:26
ja qwerty, see, et sa mind mõtetuks nimetad ja muidu maha teed, ei ava sulle caprichosa uksi
na na na na naaa
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:26
Laitses sama aeg vaid 50 eurot
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:27
Aga no seal tavaliselt suvepäevad joomapeod
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:39
Mõtetu oled sa oma teguviisi pärast siin. see sinu postitus enne mind, sind paremaks kindlasti ei tee. kas avab uksi või mitte, see pole ka sinu otsustada.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:39
aprill, millist eraelu? kas ma hakkasin seal teemas rääkima, kus ja kelle lossis miskit toimunud on?? või ikka sinu närilise hing sundis sind urgitsema hakkama?
siin on tuhandetel kasutajatel pildid üleval, miks sa nende käest ei lähe uurima, kelle pinnal fotod tehtud ja pildiallkirjade kallal hambaid teritama?
kindlasti on sul niipõnevniipõnev, lossialbumist neid pilte leides näriksid vist erutusest küüsi
huvitaval kombel tuntakse ära ka vanade teksade ja jopega ning minikleidiga samuti, müstiline tõesti. anonüümsus nii väikses riigis on seega illusoorne..

aga autoriteedid on oma sõna öelnud ja lossi peldikuks kuulutanud. seega võiks kõik ajaloo- või kunstiväärtusega hooned buldooseriga hunnikusse lükata ja kambakesi tornimäe tornidesse ümber asuda. ehedust ja hubasust küll pole, aga missiis. loeb ju ainult ööpäevas kasseeritav rahapaber. kui raha ei peaks välja käima, kaoks igasugune väärtus sekundiga
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:43
Keegi ütles kunagi, et ei ole mõtet jännata. Nad ei muutu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:56
Puhke kohad ongi ju mõeldud pildistamiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 20:05
oh õigus, capri, küll, ma ise ka hiljem mõtlesin, et valesti väljendasin, sul ju pole eraelu
Aga millal ma olen sinu käest uurinud, mida ja kellega sa lossis tegid????
Mina kommenteerisin su pildiallkirja ja ei ole tõesti minu süü, et sa sellepärast siin nii leilis oled ja sellest mingi pikema teema oled tekitanud.
Ja vbl näriksingi erutusest küüsi, kui oleksid ilusad pildid

Ma ei tea, kas sa pidasid mind losspeldiku autoriteedina silmas, kui jah, siis ma igaks juhuks mainin (sa mõnikord olednii juhm või ei süvene), et ma tsiteerisin selles osas ühte eelnevat postitajat ja see oli iroonia. Tead küll ju eksole.
Aga samas jällegi, nüüd on siis loss ajaloo ja kunstiväärtusega hoone aga algselt väitisd, et loss on seline tavaline maja, lihtsalt veidi suurem
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 20:14
juula kui sa miskit asjaliku öelda ei oska, siis ole vait. Lihtsalt nokkimine pole ka ilus tegevus. pilt mille capri maha võttis just oli küll ilus.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 20:25
aprill, siin saidil on tuhandeid eraelulisi pilte, kui oled märganud. aga tavaliselt pole kuskil fotode all mingeid isikuandmeid või nimesid või kinnisvararegistreid, mis eraelulist puutumatust rikuks või konkreetselt mingile kindlale isikule viitaks.
seega üsna imelik, miks just minu pildi allkiri sul närimisevajaduse aktiveeris.
loomulikult sind ei huvita, mida ja kellega ma tegin (see oli kah iroonia ).
seepärast hakkasidki suva teemas mingeid nimesid välja käima, eks ja ajakirjanikest jahuma.

mõni aeg tagasi jäi isegi mu pesu värv sulle hambusse....et pidavat taolise "kõlvatu ameti jaoks liialt valge ja süütu olema
ausalt, keegi pole varem sel moel mu pesusahtlisse nina toppida üritanud
et ehk jätaks siiski minu valikud pesu, eraelu, igasugu allkirjade kohta mu enda teha ja tegeleks rohkem omaenda igava elu põnevamaks muutmisega, aprill?
ja piltide kommentaarid ning nende põhjal tekkinud muljed on oodatud piltide alla kommentaariumisse. milleks iga suva teema alla neid toppida?

tavaline maja loomulikult, ses mõttes, et tänapäeval ainult siniverelised lossides ei pesitse. mis kindlasti ehitise ajaloolist ja kunstilist väärtust ei vähenda. või kellegi arust vähendab?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 20:40
Ma ei ole siin kõiki pilte läbi lapanud aga ma tõesti ei ole märganud, et keegi nimetaks hotellituba vms oma koduks.
Ja usud või mitte, mind tegelikult ei huvitagi, kellega sa oma aega veedad aga mind tõesti hetkel lõbustab, kui valulikult sa reageerid
Ja ära vääna mu sõnu, valge pesu kohta ma ei öelnud, et see pole kõlvatu ameti jaoks küllalt hea, jutt oli muust ..

Ja tõesti, sinu valikud on sinu ja minu valikud on minu. Kui minu valikuks on sinu narrimine, siis sinu valik saab olla kas ignoreerimine või vastamine. Ja ära oma valikutes jällegi mind süüdista
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 20:49
aprilljuuli, Aga loss ongi ju tavaline maja, aga veidi suurem. Terve vabaõhumuuseum on vanu ja täiesti tavalisi maju täis. Tõsi, neid ei ole projekteerinud kuulsad arhitektid, aga killukesed eesti ehituskunstist on need ikka. Muidu poleks ju neid sinna kokku tassitud.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 20:50
qwerty, ma pole kuskil öelnud, et capril oleks halvad pildid.
Kuigi tegelt paljud on, selles mõttes, et materjali ju oleks aga see on jäetud nö realiseerimata aga samas, ju see polegi siis eesmärgiks olnud. Samas mõnikord annab telefoniklõps paremini meeleolu edasi, see rattaga pilt iseloomustab minu meelest caprit suurepäraselt
Aga seda ma ütlen küll, et kui sina saaksid temast pilte teha, siis see oleks raiskamine
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 20:51
Ässitaja ei ole aga verd tahaks näha Vana päss , Kobin nüüd magama, te noored möllake edasi
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 20:56
qwerty, ma olen rahuga caprist kehvemas positsiionis

jfjm, jään eriarvamusele lossi ja maja osas,
eriti selles, et vabaõhumuuseumi talude ja kasvõi sellesama Laitse lossi vahele võiks võrdusmärgi panna.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 21:12
qwerty, sa oled ikka päris loll või tegelt sa oledki päris loll. Mul pole siin kunagi pilti olnud, sisteril vist oli mingi pilt, kus oli teksasid näha, vbl on praegu ka, ma ei viitsi vaadata.
Aga ma väga kahtlen, et sul on kunagi võimalus caprist pilti teha

Ja pealegi, ma olen su paarikonto pilte ju vaadanud. Mis caprit pildistades siis muutuks? Sind tabaks siis valgustatus või?
Tegelt ära vasta, ma ei viitsi enam sulle vastata.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 21:17
aprill, see on tore kui sa ebahuvitavatest asjadest ja inimestest nii personaalselt ja pikalt jahuda viitsid. nagu teine slave varsti
aga valge romantiline pesu siis sobitub hästi kõlvatu ametiga, nüüd muutsid oma arvamust või?

hotellina pole antud hoonet kunagi kasutanud, pigem jah koduses õhkkonnas. miks see mingitele juuladele hambusse jääb, keda tglt miski ei huvita....nojah, müstika pole ka OMA koduks midagi nimetanud, võtaks luuluveskil tuure maha natuke??
aga halbade ja heade fotode kommentaarid mahuks muide piltide alla ka ära, või siis mitte? kui pilditutel on nii kange kihk kriitikuna esineda.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 21:51
capri, paned tähele, ma ei jahu siin üksi omatette, peale oma esimest postitust ma lihtsalt vastan sulle
Ja miks sa oma ametit kõlvatuks nimetad? Kui sa pole rahul sellega mida teed, siis tee midagi muud
Ja ma ammu räägin,et sul on luulud, et tõesti võta tuurid maha jah, ma olen täiesti nõus sellega

Aga kas sa leiad, et pilte võiks kommenteerida ja hinnata ainult need, kellel endal on pilt? See tähendaks seda, et kõik kusntikriitikud võiks oma ameti maha panna, sest nad ju ka ise pole midagi loonud.
Aga heaküll, ma siis kommenteerin mõned su pldid ka ära
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 22:02
aprill, tänan muretsemast, olen täitsa rahul kõigega. "kõlvatu" ameti ja pesuvärvi miitteharmoneerumise teooria pärines ju sinu sulest
kui sul mälu tõrgub, egas seepärast pole luuludega tegemist.

einoh oleks ju aus kui ma saaks ka su pilte arvustada. muidu nagu kisub väga ühepoolseks asi. et jääme siis põnevusega sinu galeriid ootama, sul kindlasti miskit häbeneda pole
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 22:27
Ma kindlasti ei kasutanud sõna kõlvatu, nii , et luulud jäävad ikkagi sinuga, mitte minuga

Ja jällegi, see on sinu valik, siia arvustamiseks pilte riputada, kui ei meeldi, bloki mind ära
kuigi sina võid minu sisemist ilu arvustada, kui ilma arvustamata ei saa aga hetkel mul ei ole veel edevus pealaele kokku löönud, et millegi tõestamiseks siia pilte panna

qwerty, ma ei tuleks sinu juurde isegi oma koera pildistama
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 22:35
Tead qwerty, ära meelita, ma ei tutvusta sind oma koerale mitte mingil juhul.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 22:42
Kui qwertyl munnikaitse peal on ,kas siis ka ei julgeks oma koeraga pildistama minna?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 22:58
aprill tõesti usub teadvat, et kõik pildid tehakse ja avalikustatakse millegi tõestamiseks? mitte loome- või jagamiserõõmust näiteks.
sisemise ilu arvustamiseks peaks ilmselt inimest rohkem tundma, mõnest foorumipostitusest jääb väheks.

aga sõnade kallal närimine su välja öeldud mõtet ei muuda ju. et sinu arust romantilist "süütut" värvi pesu teatud ametite esindajatel justkui ei sobiks kanda. ikka suht jabur mõtteavaldus, seepärast jäigi nii hästi meelde nii et süüdista oma kehva mälu, mitte minu luulusid.
küsimus, et kas lgp proua on valgeid sukki ainult korra elus pulmaööl süütust kaotades kandnud, jäi tookord kahjuks vastuseta
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 23:05
Millal see pulmaööl süüruse kaotamine moodi tuli?
Siin mail oli ju kombeks, et mõisahärra kontrollis kõigepealt pruudi üle, kas see ikka on abielukõlbulik
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 23:14
no kõike ei pea muidugi jagama, vähemalt tasuta mitte
aga ilmselt paljud tegelevad fotograafiaga ka loomingulise põnevuse ja rahulduse kogemiseks, mitte mingiks tõestamiseks.
edevus võib väljenduda foorumis sõnavõtmises samuti, või ükskõik milles.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 23:40
Paljud ei julge üldse mingeid pilte siin jagada. Kardavad et abikaasa satub peale.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 23:40
Sina capri ja qwery nõudsite nagu mingit tõestust, et mul ei ole midagi häbeneda vms, nii et see "tõestus" on ka teie mõte, mitte minu oma.
Mulle on piltide loome -ja jagamisrõõm täiesti tuttav mõiste. Aga sa ei postita siin ainult loome ja jagamisrõõmust, lisaks ka edevusest ning see on sulle ikkagi müügikanal ka.

Ja ikkagi, ma ei seostanud pesu ametiga, vaid sellega, et sul on alateadlikult vajadus end kuidagi "puhtamana" näidata.

A capri, nüüd on sulle muidugi hilja soovitusi anda aga süütuse kaotamisega ei pea pulmaööni ootama
ja ma abiellusin hoopis pükskostüümis ja klassikalist pulmaööd pole mul ka olnud, pulmaööl oli tants ja trall ja järgmise päeva ja ka öö magasime lihtsalt maha ning kuigi ma olen suur sukafänn, siis valgeid sukki on mul olnud ainult mõni üksik paar, pole minu lemmik värv, kuigi valge pesu mulle meeldib...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 23:48
kus me seda tõestust nõudsime.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 23:50
qwerty, on ju magus tunne, kui sa saad enda ja capri kohta kirjutada "me" ?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 23:58
kirjutasid ju mina ja capri. Kus siis see tõestuse küsimine on.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 15:39
Mingi kuldne viisik tussutamas siin üks jobum kui teine
˅ näita rohkem ˅
2020-10-28 16:22
🤗 Mis on kodu, kus on kodu, kus on kodukoht... 🤗

Jätke lahti oma lossivärav, jätke väljaspoole võtmekimp,
et kodutuks ei jääks meil iial ükski ülemakstud t...
Teiste saavutuste najal
edevuse sund
paisund minapilt
vahet pole kelle juures suures lossis elab priske t..t
nüüdsest väravatel ripub
suur, suurem, kõige suurem
mina, minu, minunimeline
nimesilt
Iga loss on imeline, kui seal elab caprichosa nimeline
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 00:12
Kus siis on meie kallis Capri?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 10:26
nii armas, et muret tundsid, qwerty. aga mõnikord on öine vibraatoriteraapia ahvatlevam kui siin verbaalne masturbeerimine
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 21:38
Very nice.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 22:17
Millal see pulmaööl süütuse kaotamine moodi tuli? Siin on nähtud pruudilooris pilti ja mõisahärra kontrollib ikka enne üle, kas on kasutuskõlbulik. Eh, milleks ühele ainult, kui tarbijaid ja maksjaid rohkem
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 22:23
no aprill jauras siin miskit moraalsest puhtusest ja valgest pesust. siis tekkis küsimus, et kas ta ainult korra elus pulmaööl valged sukad jalga tõmmanud, nö puhtama mulje jätmiseks
aga selgus, et proua veetis elu kaunimad hetked hoopis viigipükstes......peig vbl kandis roosat kleiti
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 22:26
Ma lihtsalt tsiteerisin Joti sõnu eelmise lehe pealt. Väga tabav oli see näide tema poolt.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 22:44
Ega ei teagi, kas on magedam üks kord elus valged sukad pulmaööl jalga panna või teha ja eksponeerida seda kui elustiili.....uued pulmad, et jälle rahvale ilusaid sukki näidata ja oma ihaldusväärsust näidata. Eh, muidu uus prints ei märka
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:01
miks ilusate sukkade näitamine mage on, violiina? kas koledad sukad oleks siis ok? või kõverad jalad, et oleks vähem ihaldusväärsem?
aga ära muretse, prints ikka märkab, ka täitsa ilma sukkadeta. muidu ta poleks mingi prints ju
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:07
Jutt oli eksponeerimisest, kui tore on pulmaöö ja pildis sul siin pruudilooriga ja normaalne et see toimub sul tihti Muidugi on sul printse selleks piisavalt Ma ei muretse selle pärast ja saan isegi aru sinu vajadustest.
Millest see jalgade teema küsimus sinul nüüd tekkis selle jutu jätkuks?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:09
ollallaa, paistab, et ma jõudsin täpselt õigeks ajaks

Ja nonäed capri nüüd said sina ka mind välimuse põhjal arvustada lausa ilma pildita
Aga kas sa tahad väita, et “viigipükstega” ei saa elegantne välja näha või?

Ja ma saan aru, et sul on sellised konservatiivsed vaated, mis riietega peaks abielluma...vibraatoriga abielludes oled sa väga tublilt dresscodest kinni pidanud muideks, kuidas temakesel läheb, ikka terve veel, patareid töötavad?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:12
no jäi mulje, et ilusate sukkade või ihaldusväärsuse näitamine nagu oleks mage sinu arust ja ühest pruudilooriga pildistamisest tegid järelduse, et pulmaöö toimub tihti, nagu iga nädal või mis suuna su fantaasia liikus, violiina?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:17
Mage ei ole ilusad sukad, vaid olla kui odav kaanestaar, et jälle loor peas ja jälle õnnelik.... jah isegi vibraatoriga Vähemalt mõisahärra kontrollib su valmisolekut, et päris siga kotis ei müüda
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:19
Küsisin jalgade kohta?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:23
aprill, mõnikord suudad tõesti hiilgavalt ajastada
just jah, pesueht konservatiiv olen. vbl naisega abielludes tõmbaksin ülikonna selga ja seoks lipsugi ette, täitsa võimalik. aga naiselikku sensuaalsust pidulikel hetkedel viigipüksid mu jaoks väga ei suuda kehastada, kui tahes elegantselt pressitud viikidega.
kuigi, saladuskatte all pean tunnistama, et kapis peidus on üks pükskostüüm, massiivselt elegantne, mida täpselt ühe korra kantud. aga see on natuke liiga sextraordinaarne story siinsete siivsate prouade jaoks

konkreetsest pildist rääkides....tegemist on dildoga. ei mingit muret patareidega
aga akulaadija kadus küll kuhugi ära, nagu tõsine probleem hetkel aprill oskab ehk mingi toimiva lahenduse välja pakkuda?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:25
Mage ei ole ilusate sukkade kandmine. Sinu lollimängimine ja teema kõrvalepuhumine on ammu läbinähtav.
Küsi Joti käest, miks ta tegi võrdluse pulmaöö süütuse ja mõisahärra ülevaatamise kõlbuliku suhtes? Ja see nii tabavalt käis sinu kohta. Küsi kohe siinsamas... muidu vanamees tunneb veel, et tal polegi midagi avalikus foorumis öelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:29
, violiina

muidu vanamees tunneb veel, et tal polegi midagi avalikus foorumis öelda.

See oli küll naljakas
ps mul pole joti vastu mitte midagi, tal on täitsa mõned eredad momendid olemas
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:33
violiina, kas loori kandmine teeb odavaks? millal sa muidu viimati kandsid seda "staariaksessuaari"? tundsid end odavana siis?
jah isegi vibraator võib õnnelikuks teha, soovitan soojalt kibestumismaiguliste kommentaaride autoritele teraapiaks
või näitab õnnelik olemine ka odavust? ja õnnetud inimesed on kuidagi, kellegi silmis väärtuslikumad?
aga kust su andmed pärinevad selle kohta, kes ja kuidas mu valmisolekut kontrollib? fantaasia liugleb päris hoogsalt sul täna, libestit pole vist vaja
˅ näita rohkem ˅
2020-10-29 23:35
Jah, sinu õnnelikolemist on terve foorum täis ja sa kindlasti ei vaja teisi inimesi varjutamaks, et sina siin oled. Jätka omaette
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
13
14
15