aprill, siin saidil on tuhandeid eraelulisi pilte, kui oled märganud. aga tavaliselt pole kuskil fotode all mingeid isikuandmeid või nimesid või kinnisvararegistreid, mis eraelulist puutumatust rikuks või konkreetselt mingile kindlale isikule viitaks.
seega üsna imelik, miks just minu pildi allkiri sul närimisevajaduse aktiveeris.
loomulikult sind ei huvita, mida ja kellega ma tegin
(see oli kah iroonia
).
seepärast hakkasidki suva teemas mingeid nimesid välja käima, eks ja ajakirjanikest jahuma.
mõni aeg tagasi jäi isegi mu pesu värv sulle hambusse....et pidavat taolise "kõlvatu ameti jaoks liialt valge ja süütu olema
ausalt, keegi pole varem sel moel mu pesusahtlisse nina toppida üritanud
et ehk jätaks siiski minu valikud pesu, eraelu, igasugu allkirjade kohta mu enda teha ja tegeleks rohkem omaenda igava elu põnevamaks muutmisega, aprill?
ja piltide kommentaarid ning nende põhjal tekkinud muljed on oodatud piltide alla kommentaariumisse. milleks iga suva teema alla neid toppida?
tavaline maja loomulikult, ses mõttes, et tänapäeval ainult siniverelised lossides ei pesitse. mis kindlasti ehitise ajaloolist ja kunstilist väärtust ei vähenda. või kellegi arust vähendab?