Foorum
1
2
3
...
13
14
15
2020-10-25 12:25
IHA - ilmselt on saidi nimi tuletatud - inertne, hooldus, asutus .
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 12:45
Või Ilu,Hoolivus, Armastus
Või siis Intelligents, Holistika,Ambivalentsus
Või Imbetsilsus, Hullumeelsus, Arengupeetus
Alternatiivid võiks olla veel isu.ee, ihu.ee, imu.ee
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:09
mu määratlus on ilmselt õigem, sest inertsus = loidus ja keemilises tähenduses ....
mõlemad on siin saidil olemas , sest enamus on kui elevandid kristallipoes - pakuvad raha või tahavad raha ja hoolivust see ei tähenda, armastust ka mitte. Imbetsille võib ju siin olla - sest riik on lollid seganud ümberõpetuseks, kasvatuseks kõigi teistega. Selle tagajärjel on näha riigis hullumeelset käitumist(alles arutatakse mõnes teemas siin) ja väljendab arengupeetust.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:21
"Samas välistad, muus mõttes tutvumise endaga... võid jälle nipsakalt vastata, et oma asi, aga jah...."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

slave, kas see oli nüüd väide, oletus või järjekordne turueidelik heietus?
siinsamas saidil ja ka foorumis leidub inimesi, kellega pole midagi välistanud, ka muus mõttes tutvumise käigus (diskreetsusest ei hakka neid nimetama, aga nad täiesti eksisteerivad).
sa muudkui väidad ja oletad ja üldistad, ikka ja ainult omaenda põgusa kokkupuute põhjal.
muudkui pasundad sellest, et nn müüdavad eraelu ei oma, kunagi ei armu või teevad seda ainult raha eest (eksole jabur?).
põhjenduseks ainult see fakt, et ma sinusse ära ei armunud ja eelmisel aastal uuesti kohtumiseks aega ei leidnud.
ära juba ei väsi sellest udutamisest?
et sinu till masseerimata jäi, on muidugi kahetsusväärne
aga hakata seepärast maha tegema teenust, mida sa kasutanud pole? no milleks, mida see annab sulle? tglt ka.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:27
Minu till on ka jäänud masseerimata, no ja mis siis. Lootus pidi viimasena surema.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:30
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:31
qwerty, kas sa teed kogemuse puudumise põhjal järelduse, et ahh nagunii oleks kehv kogemus olnud ja tglt kohe üldse ei tahagi seda kogemust?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:41
Milleks järeldada midagi mida pole olnud. Kokkuvõtte saab teha kui tegevus tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:48
qwerty, loogiline nagu oleks jah. aga mõnel mehikesel on kombeks kokkuvõtteid teha oletuste põhjal. ei jäta just eriti tarka või erapooletut muljet..
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 13:49
Ma hakkasin väitma ja üldistama ja oletama nende massiliste postituste põhjal, mida sa siin teinud oled.
Praegu oled oma materiaalsuse eksponeerimisel kõvasti tagasi tõmmanud, kas pole?! Aga sa ei ole muutunud ja ma ei loo selles osas illusioone, et sa ka muutuda võiksid või peaksid.

Mingit sinupoolset armumist ei ole oodanud ega ei oota ka!

Teenusest. Lase aga käia, kellelgi on seda kindlasti vaja! Täpselt ei ole muidugi ikka aru saada, et mida sa pakud...
Mina eelistan isiklikult ehedamaid asju, kui need, millest kirjutanud oled.

Karu on jälle lahti...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:00
nonäed, slave. ise ka tunnistad, et tegeled üldistamise ja oletamisega.
mingite maailmavaateliste erimeelsuste põhjal hakkasid oletama, et minu pakutav on ikka jube kehv?
miks ma peaks muutunud olema? loomulikult ei tegele endiselt halastuserootikaga.............see on juba sada korda üle räägitud ja rohkem ei näe nagu mõtet.
särin, tõmme, kirg peab olema. kui tegemist töövälise (seksuaalse) suhtlusega. niisama leigest sümpaatiast ja sõprusest ei piisa ja nii ongi.
jah kindlasti on igasugustel teenustel kuskil tänulik tarbija olemas. aga milleks peaks üritama maha teha neid, mis ei sobi või mida pole proovinudki? vot sellest on raske aru saada.

ja milleks oletada/üldistada kellegi armumiste kohta, kui sa inimese sellest küljest tglt mitte midagi e tea?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:02
Et sinu puhul on siis mehikestel kaks võimalust: tasuline erootika ja halastuserootika?
Päris asjad on naistevahelised? Õigus?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:08
Kas millestki asjalikumast ka on võimalik kirjutada. Labane on jub ammu see mis siin toimub.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 14:12
qwerty, ma vist võtan kuulda seda soovitust...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 15:08
ee...kust need naised nüüd mängu tulid? ilusad naised pole muidugi välistatud. aga see polnud üldse teemaks ju.

ok veel kord siis (äkki peaks trükitähtedega kirjutama?):

särin, tõmme, kirg PEAB olema. kui tegemist töövälise (seksuaalse) suhtlusega. niisama leigest sümpaatiast ja sõprusest EI piisa ja nii ongi.

jah, kireleegi puudumisel oleks tegemist halastuserootikaga ja selline asi EI eruta. parem siis juba akudega armuke, kes mingeid pretensioone ei esita peale oma rolli täitmist
˅ näita rohkem ˅
2020-10-26 23:12
nojah, caprichosa ...
ma saan aru, et ilmselt osadel inimestel polegi see diskreetsus üldse oluline aga ikkagi võib öelda, et sinu loobitud vihjete põhjal oled sa diskreetsuselt tartsi järgi teisel kohal
˅ näita rohkem ˅
2020-10-26 23:24
aprill, kellelgi pole veel olnud põhjust mu ebadiskreetsuse üle kurta. sina oled tõenäoliselt esimene
muidugi sinu urgitsemised siin kasutajatevaheliste seoste otsimisel ja isegi sulle võõraste härrasmeeste isikunimede mainimine foorumis on märk tohutust diskreetsusest? või pigem sellest, et elu igav?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-26 23:28
Ma pole jumal teab mis ajast foorumis käinud, veel vähem kellegist rääkind, aga no kurat ikka jään kellegile jalgu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 00:46
Pole siin ilmatuma aja käinud, tunne on nüüd nagu eile alles käisin. Mitte sittagi pole muutunud
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 00:50
Ega ei ole jah. Natuke vaiksem on aga see enne tormi nagu vanarahvas teadis rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 10:08
Capri, huvitav oleks teada,mille pōhjal sa nii enesekindlalt väidad, et härrasmees on minule vōōras?
Tegelt selline väide on jällegi variatsioon küsimusest, et kas sa oled hommikuse konjakijoomise juba maha jätnud. Aga ära nii läbinähtavalt õngitse ...

Ja ma ei ole kuskil väitnud, et ma diskreetne olen või üldse, kas ma peaks sinu avalikult presenteeritud vihjete suhtes siis diskreetne olema vōi? Lossiomaniku nimi on avalik teave, ma võin veel avalikult teadaolevaid nimesid siia kirjutada, nt Mart,Martin, Jüri, Urmas, George, viimane meenus sellepärast, et kunagi keegi seltskonnadaam kelkis tema juures lōunatamisega, mille peale seltskonnadaamile vōi ōigemini tema kaaslasele, kes ta lōunale
kaasa vōttis, pandi majja sisenemise keeld...
Aga, kui sa ikka päriselt tahad diskreetne olla, postita privaatselt postkastidesse ja vali piltide pealkirju
Vōi tegelt ole edasi selline nagu oled, siis mul on tōesti vähem igavam
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 10:11
Ja tarts, âra pōe, tahad vōi ei taha aga sa oled siin nagunii elav legend

Sinu toetuseks Å«tlen seda, et mina olen selle poolt, et suguhaiguste levitajate eest hoiatatakse, aga Å«lejäänud armuvalu vōiksid küll siiski ende hoida ...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 13:42
aprill,
isegi kui poleks võõras, ai anna see sulle õigust suva teemas hakata mingeid absurdsusi loopima. lähtudes kellegi pildiallkirjadest tekkinud fantaasiatest. fantaseerimises pole iseenesest muidugi miskit halba, vastupidi
aga juhin vaid tähelepanu, et üheski pildi alltekstis pole viiteid konkreetsele isikule või kinnisvaraobjektile, rääkimata selle omastamisest vms......selleteemaline luul tekkis sul endal. ja kohe oli vaja nimesid loopima hakata, nagu milleks?
mille peale slave esitas omapoolsed enesekindlad väited "rautamisest"......see oli nagu väga ok, eks?
nii need kollase meedia "kultuuriuudised" ilmselt tihti klahvidest välja imetaksegi...
keegi teeb mingeid meelevaldseid järeldusi, avaldab talle esimesena pähekaranud nimesid, teine "teadja" arendab luulusid edasi vastavalt oma rikutusele......ja hopsti, story olemas kuigi tegelikest tagamaadest pole kellelgi halli aimugi.

ahjaa, pildi alla on selgitav tekst lisatud, pühendusega kõrge fantaasialennuga ja igava eluga prouadele. kui pöörlemisest kurnatud silmamunad veel lugemiseks võimelised
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 14:23
Vast aitab Capri. Las koerad hauguvad, karavan liigub edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 16:51
capri mina ei loopinud mingeid absurdsusi, mina imestasin, et miks sa Laitse lossi maakoduks nimetasid ja tõin välja inimese nime, kelle puhul ma EI imestaks, kui ta seda hoonet koduks nimetab. Mina ei viidanud sellele, et sa nimetatud härrasmehega kuidagi seotud oleks
See on sinu oma luul ...
Need ruumid, kus sind pildistatud on, on tasu eest kättesaadavad igale inimesele aga ega neid sellepärast veel maakoduks ei nimetata
Laitse lossis on käinud piisav hulk inimesi, et pildi järgi koht ära tunda ja enamus inimesi peab koduks kohta, mida omatakse, kas siis otseses omanduses või läbi rendi. Ja kui Laitse lossi pildi allkirjaks on õhtud maakodus, siis mina tõesti ei ole ainus inimene, kes teab, kelle puhul oleks Laitse lossi maakoduks nimetamine mitteimestamapanev

Aga pühendusega pilt on nii nummi, kuigi ma oleks eelistanud nimelist pühendust, et oleks ikka aru saada, et just mina see proua olen

A mis pöörelmisest sa räägid? Kas sul silmamunad on pööremisest kurnatud või? Päris koledasti kõlab, vbl mingid silmatilgad aitavad?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:05
Peaks ka caprist teises maakodus pildid tegema. Jätkuks juttu kauemakski.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:08
qwerty, kas modell tohiks siis pildi all mainida, et pilt on maakodus tehtud? ilma mingite kinnisvararegistrite ja katastriteta?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:11
mhh... tead gwerty , sinu toredad loomapildid on puhtalt hea objektiivi teene, need paarikonto naisepildid on puhas ..... (igaüks täidab lünga ise aga sõna peab olema ebatsensuurne ja algama P ja lõppema K tähega)
Tee kõigepealt oma partnerist mõned HEAD pildid ja siis tule ärplema.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:12
Mõistlik oleks mainida nii, et ei jääks mulje, et on SINU maakodu
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:27
aprill,
mul ei pöörle siin midagi. teiste eraelus ka pole üritanud nuuskida või urgitseda kasutajate vahelisi seoseid ja pasundada suvaliste piltide allkirjade peale "reaalsusetaju kadumisest" jms.
sul endal ikka reaalsustajuga kõik korras või kujutled mingi miss marple' rollis ennast siin saidil?
aga katsu aru saada, et iga onn või loss on kellegi kodu ja omand. mina pole kuskil nimeliselt ühtki kinnisvaraobjekti välja toonud ega selle omanikke maininud. miskipärast oli sinul vaja seda teha. huvitav, mis eesmärgiga?

mõne hoone puhul võib muide eksisteerida rohkem kui üks isik, kes seda koduks peavad. või end lihtsalt koduselt tunnevad.
ja kui sa härrasmehe nimetamisega teda kuidagi minuga ei üritanud seostada, miks peaks siis ajakirjanikud härrasmehe suunas tormi jooksma? ei tundu loogiline ja miks üldse ta sinna teemasse sisse tõid siis, täitsa seosetult?
ruumid võivad sulle tasu eest kättesaadavad olla. aga kui oleksid tasuta, tunneksid ilmselt end ka täitsa koduselt, ilma ostumüügilepinguta
jah, mõnele teisele vaatajale tundus samuti antud hoone interjöör tuttav. aga aprillnovember oli miskipärast ainus, kes pidas vajalikuks sel teemal närima hakata ja mingeid nimesid välja tooma.
tüüpiline tegelikult. ju siis neil teistel on vähem igavam elu
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:27
Minu tehtud piltide puhul võid sa capri küll nii öelda kui ma sinust need pildid teinud olen.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:39
ma võiks ka lossipiltide puhul mainida, kes need teinud on. kõik ju vabad inimesed vabal maal aga ei pea seda hetkel vajalikuks. hiljemalt järgmisel aastal saab see nagunii avalikuks, minust sõltumatult.
aprill, sinu pärast ei hakka küll eraldi iga pildi all mainima, kellele kuskil sõbra või ükskõik kelle juures tehtud fotodel kasutatav pind kuulub. hoolimata sellest, kui koduselt end seal tunnen. lihtsalt lepi sellega.
suvaliste inimeste muljed on nende endi probleem. slave muljetas ka, "rautamisest" eksole. aga luulude väidetena esitamine kukub tihti paraku laimuna välja.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:44
See mõttetu juula võiks endale selgeks teha peegelkaamera tööpõhimõted ja siis näidaku ette oma tehtud pildid, ning siis hakkaku arvustame keelegi teise tehtud pilte, kas minu, capri või veel kellegi teise. Omal pole piltigi ja sõnavõtma on tegija. Kes soovib siis võib seda juulat kommnteerida ... (igaüks täidab lünga ise aga sõna peab olema ebatsensuurne ja algama P ja lõppema K tähega)
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:45
Laitse mõisa rent on suht odav ööpäevaks , kui keegi välja ka käristab on kodune olla jepp
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 17:58
vana, käristaksid mulle terve sügise seal välja? natuke rohkem kui üks ööpäev, aga siinsetele aadlikele odav ikkagi ju
aga kõige kõvemad arvustajad on jah alati miskipärast pilditud närilised, see pole mingi uudis.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:23

alati teie
pilditu näriline
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:26
Kadunukese telefoni häkker kah jutukast aega saanud siia tulla
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:33
kassid peaks ikka kaslaste alla liigituma isegi kui palderjani nuusutamisest pilt taskus.
aga vähemalt kassi portreefotot olen näinud, seega ei kvalifitseeru anonüümselt irisevaks plärakastiks
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:40
Capril pole kah portreefotot üleval siin, samuti anonüümne räniühend.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:40
No ma ka siis pilditu näriline
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:46
Qwerty, miks nii tagasihoidlik? Sinu portreepilte on ju siin hulgi olnud
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:48
viikingimatuseid (kõik kadunukese vara hauda kaasa, las lesk maksab surnud hobust) igatsevad küla"massöörid" ja parkimismadrused võiksid kooris karukanni siirduda
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:50
Sul jott oli paarikontol uhkem profiili pilt kui minul
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:51
Caprichosa, kui vaid lossi omanikud loa annaks , pole probleem. See oleks ilmselt alles hilisemas perspektiivis mõeldav kuna neil ajad juba mõned päevad nädalas kinni
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:51
jah, moon, ma olen täitsa pilditu ja nii anonüümne, et nende fotode järgi iga päev linna peal ära tuntakse
aga vähemalt ei näri teiste piltide, pildiallkirjade, elude kallal, no pole sellist viitsimist.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 18:54
vana juba uuris ajagraafikut? muljetavaldav siiani olen õnneks ilma rentimata hakkama saanud, tegelikult
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:07
Ma olen natuke uhkemat kohta vaadanud.
https://www.upload.ee/image/12441457/196500819.jpg
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:11
natuke liiga modernne stiil, qwerty aga mõnus ja nauditav seltskond on kohtade uhkusest veidi tähtsam ikka, vist.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:20
Eks Sulo, 50- aastates mees taha ka värske hirveliha
˅ näita rohkem ˅
2020-10-27 19:23
capri, ma veelkord meenutan, et sina ise laotad siin oma eraelu laiali, mina ei pea midagi kuskilt urgitsema.

Ja see on muidugi huvitav, et sind tänaval ära tuntakse, kas praegusel aastaajal pesu väel ringi jalutada külm ei ole või?

Aga ma jään siis põnevusega vähemalt järgmist aastat ootama, etmisseesiisometion niiipõnevniipõnev
Lossialbum nr2-te need pildid ilmselt ei lähe aga mis mina pildistamisest tean, ma pean endale peegelkaamera tööpõhimõtted kõigepealt selgeks tegema nagu kohalik luksuseautoriteet ütles. Tornimäe apartmendi saab 125 euroga kätte ööpäevaks, selline uhkus, et Laitse loss on selle kõrval tõesti peldik
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
13
14
15