Foorum
1
...
11
12
13
...
15
2020-10-22 22:37
njah. ning järgnev postitaja tegi ettepaneku riistad ära keelata, õigemini riistapildid.
et kui mõnele mõjub materiaalne rõõmustamine ebaseksikalt, siis teisele jällegi meeste kehad ja peenised
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 22:41
Sa ikka tundsid selle härrasmehe ära?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:06
ee.. 100% kindlusega vbl mitte. aga deduktiivset meetodit kasutades võiks oletada, et tegemist on härrasmehega, kes kingib maailma parimaid hommikusööke orgasmide vahepalaks ja muid toredaid asju
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:08
Võid kindel olla. See väike näpukas nimes, kuulub tema stiili juurde
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:10
ilma virtuoosse näpukata polekski ju mingit õiget stiili
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:22
Ära nüüd ainult hakka mind jälle fantaasiates süüdistama
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:27
Hahaa sa püüdsid jott sealt hullu radikaalsust välja näidata, ok see oli nii ammu et ma ei mäleta enam täpselt situatsiooni ja emotsiooni aga nii enamvähem meenub, see oli aeg, kus kuulutustes oli naine otsib meest rubriik nagu miski voodi.ee, naiste tutvumiskuulutused ei paistnud välja, vbla on praegu ka nii, ma pole küll vaadanud aga vast pole prostitutsioon enam nii moes. Jott sel ajal üritas sel ajal nii tolerantne olla, homopropaganda, prostitutsioon, kõik oli nii ok igas võimalikus kohas, nagu leninit võis nõuka ajal kiita kus vaid pähe tuli
Ja see erinevus nimekujus pole näpukas, sama kasutajanime ei saa kakskorda kasutada, neid kujusi peaks paarkolm tükki veel siin foorumis siiamaani laipadena eksisteerima
Kas sa tundsid ennast kiusu all täna, et selle välja koukisid
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:34
No vbla ma nats olingi kiuslik ja jäid ette ja miski väljaelamisevajadus oli peal, aga ma ei suutnud slave suskida, ta on nii haavunud kuidagi et meel läks haledaks ja qwerty polnud ka millegiga silma paistnud a sa oled selline vintske päss kes ei hakka ohkima ja uksi paugutama ega nõusi lõhkuma vähemalt
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:36
Oi kuidas ma sel ajal sulle närvidele käisin Võibolla käin praegu ka, aga pole lugu. Vähemalt on kellega kakelda
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:36
No ma vabandan kui üle piiri läksin

Kuigi liiga ma sulle ka ei teinud
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:40
Tegelikult ongi vahest vaja, et keegi mu talupojaloogika suunda korrigeeriks, mitte ei naeraks mu kinganumbri üle
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:43
jah, jfjm pässinahk peab kõigile tümitamistele vastu. ta vähemalt ei hakka haavumisest teistele halvasti ütlema ega sõimlema, nõrga orjaniru kombel. no või kui hakkabki, siis oskab seda delikaatselt läbi lillede teha

aga tglt vaevalt tänasel päeval midagi määrab, mida keegi 10 või 20 aastat tagasi ütles või mõtles...
kõik on ju pidevas muutumises ja arengus ja tore, kui see positiivses suunas on toimunud miks mitte lihtsalt praeguses hetkes õnnelik olla? homme tuleb ju veel parem
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:45
my favorite conspiracy theory is that everything is gonna be okay
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 23:59
resümee-на каждую хитрую задницу найдется член с винтом.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 00:18
kellel see kaval tagumik kuulub, jfjm oma või? Kommar äkki seletad pikajuhtmelisele plontile?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 00:21
see on väljend igasuguste (üle)kavaldamise katsete kohta, tava-sõnastuses veidi kangem: на каждую хитрую жопу, хуй с винтом найдётся
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 00:23
Kommar ilmselt igatseb, seda riista, mida ma läbus kirjeldasin
Paraku on sellele patendi võtmine hiljaks jäänud, see juba aastakümneid tootmises elektripiitsa nime all
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 00:26
Talupojaloogika on loogiline, jott. Sa kujutad ette et oled tugev asjades, mis on su nõrgimad kohad. Ja veel ei ole vähemalt mina sind kuskile korrigeerida suutnud, seda ei juhtu enne kui sa silmaklappe eest ei võta, kui peegli ees seisad
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 00:32
tegelikult on ka jott aja jooksul arenenud. isegi tema "ma tegin endast pildi vinge..." on kelle tahes, sealhulgas tema enda, minapildi ekslikkuse tunnistamine ju. iseasi, kui palju oma käe peal mingeid moonutusi ära saab tunda ja kui palju välist abi vaja läheb
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 00:57
Kahtlemata on arenenud, võibolla ma teengi kuskilkohas ka liiga, aga ma olen valmis kõik sõnad tagasi võtma kui seda märkan. Ma pole ka võtnud näiteks arvesse, millises keskkonnas ta siin aega on veetnud ja peegeldan ainult seda omavahelist suhtlust siin, mis me avalikult pidasime, võtmata arvesse et tegelikult olen ma siin outsider siseringis laiutamas.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 08:55
Kümme aastat , ühed samad lõustad , üks ja sama iba , ainult prostituut on muutunud . Kenasuudlus on end ammendanud nüüd pläriseb sama möga caprichosa jüngrid järgi ikka samad
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 09:24
Huvitav, kas ma panen väga puusse, kui arvan, et täna sadas lisaks vihmale ja lehtedele ka ühtesid.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 11:10
Mis sul neist ühtedest. Kenasuudlusele pole enam vaja panna, ning öelda et minu varikad panid. Niikunii on minu varikad mängus. Oleks jalgratas ilma sadulatta oleks 10 saanud. Nüüd sai 1.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 15:34
seksmaraton on siis kenasuudluse klient või jünger või mõlemat, et teab tema prostituudikarjäärist rääkida?
ei jfjm, sa ei pannud väga mööda.
seltsimees maraton tegi oma mahahindamise maratoni ära ja eks järgmine nädal jälle uue hooga, kui on taarakorjamisest nii palju
pappi kogunenud, et uus vip järgmisele kontole osta. iga päev seda lõbu vaeseke endale lubada ei saa
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 15:46
ma vist millestki midagi valesti arutaibanud .kas ihas tutvutakse ka ?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 15:56
Ega ei tutvuta, vahest ainult , kui aega üle jääb
˅ näita rohkem ˅
2020-10-23 15:59
ahahh ,nu see on nüüd väärt teadmine ,ma hakkasin juba kartma ,et tutvuma ka peab
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 18:51
Uuel ajastul on mingi vale arusaam- kui juhuslik seks, polevat see tutvus? See on tutvus , saage aru - kus vähemalt 2 inimest kohtuvad ajas , ongi tutvus.
Sõprus - see on pikemaajaline tutvus.
Tänu neile lõustaraamatutele, vitturitele, instantsadele - on mõisted segi aetud ja siis pole ime, et sellise ajuga inimesega kodust jooksu või enesetappe teevad

Mittetutvumine - lihtsalt jutukas olek, kirjutamine ja veebiseks
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:04
nagu lihtsalt jutustamise, kirjutamise või (veebi)seksi käigus polekski võimalik (kogemata) tutvuda või?
kummaline arusaam.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:44
Mis arusaam? Kas sinu hoomamatu teenus on aluseks, et seda tutvuseks nimetada?
Kas mehed kulutavad lolli peaga oma raha võhivõõra ja natuke oskamatu ning sisult matsliku naise peale? Ok, jämedakoelised ja kaua kiimas olnud küll, kui sa neid seeläbi härrasmeesteks nimetad, aga tutvus? Mehed on siin ju kirjutanud, et sa ei teretagi pärast seda enam...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:47
tutvumine on ilmsi tegevus nagu sõprus. kirjutamine ja veebiseks jne., need on pigem suhtlus teadmata tegelikku vastasolijat
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:54
Mida siin saavutada tahetakse ? Et Caprichosa kaoks iha pjedestaalile või mis ? Tegelekult mul mul vanal pässil on küsimus : Miks enesest heal arvamusel , endast hooliv ennast armastav naine nii madalat tööd teeb ?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 19:59
lihtne vastus, temale on see Järguga töö, aeg on teinud profi ja peame väärtused ümberhindama
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:04
Kui sa ellips nii kirjutad, siis peame ka profi mõiste ümber hindama
Kas see, kes võtab raha?
Oleme aru saanud juba korduvalt, et võtab raha ja kingitusi ja AINULT see on läbiv tingimus. Aga mida vastu saab, on äärmiselt segane...
Kas see on proff?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:05
aga las kulutavad, slave. mis sul sellest? muidugi oleks tore kui hoopis sinu peale "lolli peaga" kulutataks...tõesti kurb, et see nii pole
mida mehed sulle kirjutavad, ei oska tõesti kommenteerida.
muide need kohtumised eeldavad diskreetsust. mitte seda, et jookseksin tänaval külastajale või tema naisele tere ütlema

vana päss,
misasi on "madal"? inimese keha ja vaimu pingete maandamine, hea energia jagamine?
noh, ütleme siis, et on ka "kõrgemate" ametitega kogemus täitsa olemas. aga need ei pakkunud piisavalt rahuldust, järelikult.
just loomingulises ja energeetilises mõttes.
miks ei võiks inimene teha seda, mis talle meeldib, ilma et kiibitsejad oma halvustamisega kogu aeg sabas ei jookseks?
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:29
.... Eestis on ju pidevalt öeldud, ka president - talendid peavad olema kodus
Kui on talent, siis ka proff.
Ülikoolides ja Instituutides on ju paljud saanud akadeemikuteks, sest palga maksmiseks on ametiredelil selline kohanimetus.

Tore oleks ju öelda ja viisakam- litside ja prostide asemel - doktorant, proff ja töökohas kohustuslikku seks-sekretäri võiks nimetada residendiks
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:33
slave...- Arvutiaidas ostad ka ju kasutatud inventari, mida sa raha eest saad - polegi kohe teada või odavus(nö.juhututvus) lubab sul kohe prügikasti roheliselt visata
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:38
Või, et sõpruseks piisab vaid pikemast tutvusest?
"sõpru valin ma, seltsimeheks on mulle aga iga tohmuski,"
Nii ütles matemaatikaõpetaja Molotov Tammsaare "Tõde ja õigus" teises osas.
Tutvuski tähendab natsa enamat, kui näo ja tilli pikkuse teadmist.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:40
Nimesid ei nimeta kuid teadagi kellel need viimased olulised on.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:46
tutvus - selle alla jaotub sul igapäeva suhtlemine ilmsi - tööl, jne.
sõprus - see on ikkagi midagi enamat ja seksi puhul ei ole see - lits või prost ning raha ja kinkide tegemine(neid võib teha)

aga selgitage , mis on siin IHA lammaste hulgas tähendus - Pimekohtingut ei toimu ? (samas soovib minna kasvõi parki või sexmaxi jne.- need on Valged kohtingud) ja nüüd siis - kui vaem pole inimesed kohtunud - kas siis on Pimekohting või Valge kohting?
Kui pimekohtingut ei toimu, polegi võimalik valge kohting. Ükski ilmsi kohtumine pole pimekohting.....
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 20:46
igast tuttavast nüüd sõber küll ei saa, tuttavaid on palju .sõpru , sõpru täpselt seda palju kui vaja.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 21:27
Diskreetsust eeldav massöör?
Keeruline teenus ikka siin sellel c-l. Masseerid erutuse eesmärgil tilli - nii ütlegi, mida sa keerutad... Ja teed sellest mingi ilmaime.

Samas välistad, muus mõttes tutvumise endaga... võid jälle nipsakalt vastata, et oma asi, aga jah....

ellips, miks ta talent on? Väheusutav, sest talent ei istuks siin ihas esikaane pärast tõmmeldes... ja talent ei võrdu kindlasti profiga.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 21:33
nu salve .peab ikka sul see viha olema ,et kui vähegi võimalus nii viskad, kas omal raskeks ei lähe sedasi elu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 21:53
Sir. Kommar. Iha pole elu.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 21:55
kindlasti pole see iha elu. aga elus peab iha olema
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 22:02
Ja kui iha osutub üle võimaluste suureks, muutub kapsaaed kiviseks
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 22:20
Seda on juba pussu ja kena ajal juhtunud.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-24 23:07
Kommar, see pole viha vaid meelelahutus päris viha vahele. Hoiaks selle eest...
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 01:09
Mõni ei saa ikka üle ega ümber mõnest
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 09:05
Suur iha on mõnus! Muidu tunduks elu pisut kiretu ja peaks asendustegevusi leidma. Ärge nüüd omasoodu tõlgendage.
Läbi selle suure iha saan Laitse lossis alasti rihma otsas olla Soome Dominal.... või siis goonin Sexmaxis.
˅ näita rohkem ˅
1
...
11
12
13
...
15