caprichosa - sa kirjutad ju segamini oma mõtteid ja sosustid minu omad.
1. bussijuht ei ole kohustatud rääkima ühegi reisijaga, keelatud(va juhus kui erakorraline) ja siis on see teate vastuvõtmine. Nõudepeatuseid pole lubatud, kui kaardistamata(soovitavad peatused hoopiski). See oli sulle näite kohta selgitus sulle valeteadmise peletuseks.
..............Siinsel saidil on Soovipeatused ja sinu märge järjekordselt : ... kohustust vastata. Õige- kas ma ütlesin , et on kohustus ? Märkisin, et on viisakas- ilmselt tead mis on viisakus? Ilmselt sa tervitad inimesi ja on ootus , et ka vastatakse(tööl, vm.tutvused). See tähendab, et ka siin - esimene hinnang on tervituse asemel võiks olla vastus.
Sinu määratlus - et kui ei taheta suhelda - oskad sa öelda , kuidas on see võimalik enne teada saada kui pole kõnetanud teist?
Kui ei vastata - pole ju põhjust siis saata mingit sitta postkasti ja väljendada: värdjas, sitt, paks , päss, lits .... jms. ja siis mitte blokeerida ennast, vaid blokeerib robustse kirja saaja!(kirjutaja on kontole märkinud, et on tagasihoidlik ja viisakus
irw
- no lausa pakatab , jah ?). Eriti puudutab see orientatsioonide muutuse mängu - kui on raha -kingitusi vaja , Kuulutustes vaadeldes.
Muuseas- on KUULUTUSTES jaod: Muu ja Teenused.
Miks nad ei või seal oma "karva" muuta raha-kingituste eest?
Sinu küsimus - kuidas mina tean ? Tean , vaadates sinu konto tekkimist (5.a.), minul ainuke konto ja 12 aastat. Ilmselt olen siis palju siin näinud. Nüüd küsi järgnevalt: mis siis viga ... Viga on see ,et on tekkinud hulk harimatuid käitumise osas ja oma iq. Ja ka järgnevale tekkivale küsimusele sinult , vastan : et olen nii jutukas kui ka postkasti kaudu mitmetega(ehk paarkümmend või rohkem) suhelnud ja olenemata orientatsioonist, millise järgi saad nüüd piltlikult teada : minu öeldu - enamus .... ei kehti kõigi (sinu liigitus)kohta. Üldise vähemuse hulka kuuluvadki mõistlikud.
Samuti olen siit saidilt paljud ka nö-tänaval äratundnud - aga mitte kunagi ei lähe ma kõnetama.
Ilmselt,
caprichosa, need ongi väärtushinnangute ja kasvatuse küsimus - olemasolu ei saa väita siinsete mittearusaajate kohta
.
Loodan, et said nüüd aru