Foorum
1
...
10
11
12
...
15
2020-08-23 11:53
Vist siiski peaks ennast ideaalseks pidama. Minul ei ole vaja oma rindu silikooniga täita, ega kuskil ladina-ameerikas tagumikku pumbata.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:53
Touch1
Minu loogika on minu tõde ja sinu mõtted, mõtlemine, loogika on sinu tõde.

aprillijuuli!
see kas minu lähedased või naabrid on litsid, on ikka vägagi nende otsustada, kuidas ma sellele reageerin, siis on asju teinekord, millega tuleb leppida, millega ma ei lepi, on vägivald.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:54
Tõe vastand ei ole vale, vaid teine tõde, mis antud tõe kuulutajale ei pruugi sobida, meeldida
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:56
Ja päris hea on vaadata, kuidas meestele ei sobi mingi tõde teiseltpoolt
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:57
Violiina, minu kirjutusi tuleb vahest mitu korda lugeda, sest esimesel korral võib midagi kahesilmavahele jääda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:58
Ja kui siin mingil lehküljel capri kilkas, et juba kolm salmi eeposest valmis, siis selleks ajaks oli salme ju tegelikult rohkem, eeposesse peab ikka kõik salmid sisse panema, eepos on siin siiski kollektiivne rahvalooming, ei ole nii, et jätakse välja need salmid mis ei meeldi ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:58
Jott tõde ei peagi alati meeldima, kuid ta on alati üks, inimesed on need kes teda väänavad vastavalt vajadusele.. Aga vahel peame oskama vaadata seda just nii nagu ta on ja ei aita siin mingi väänamine, elu lajatab ja paneb mõistma ja kui ei mõista elu õpetab..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:00
Violiina, teiseltpoolt tõde meeldib samuti, kus see kirjas, et ei meeldi.
Huvi on ju suur, mis üles näidatakse.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:02
Kajaho, sina kirjutasid, et lits kui hingeseisund on igamehe märg unistus.
Ma lihtsalt küsisin, et kui, KUI, nad on litsid, kas see siis ikka oleks see igamehe märg unistus, igamehena lähed sa ise ka sinna loetleusse ju ...
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:09
Ja mina vastasin eespool ka, et litsinduse valiku teeb igaüks ise, kui mul 3 litsi voodis, siis on see märg unistus.

Õige ja vale vahe on asjadel, kui käes on kahvel, siis see on kahvel aga mitte nuga ega lusikas.

Kui keegi on lits, nunn, fregiid, siis need on isiklikud valikud ja igaühe enda tõekspidamised.

Kui keegi vägivaldselt tehakse litsiks, nunnaks, fregiidiks, siis selline teguviis on väär ja vastuvõetamatu.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:09
Lilleke tuli tõde ja õigust kuulutama, kuidas uuekoolis asjad käivad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:10
Sister, ega Touch1 seda sulgede persest väljavõtmist nii otseselt ju ka ei mõlenud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:11
No selle peale Kajaho ma ütleks küll, et vot kes räägib.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:18
Touch, ei eksisteeri absoluutset tõde. On ainult kokkuleppelised tõed, mis kehtivad vaid kindlas kohas, kindlal ajahetkel ja kindlal seltskonnal. Kokkulepped sõlmitakse vastavalt sellele, kuidas on kasulik ja neid saab alati muuta.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:19
Mis seal rääkida aprilljuuli.
Kui nüüd vihjad mineviku tekstidele sugulussidemest, kellega seksida, siis need märja unistuse litsid ei saa sugulased olla, tütred, emad on kellegi teise voodis, peaasi, et nendele endile meeldib.

3 nunnaga oleks päris karm kõrvuti magada ja palvetada.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:24
Aga Kaja, kas sa proovida ei taha? Pihil ju käisid
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:31
Märg unistus võib ju ikka tekkida
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:37
Ma tegin endast pildi vinge
nii ilusa, et paitab hinge
see tundub nõnda tasemel
et pruugin peegli asemel

Selle salmikese panin kokku kümmekond aastat tagasi ja olen korduvalt foorumisse kirjutanud, sest mõte on ja püsib ning käib meie kõigi kohta. Kõrvaltvaatajad näevad meid teisiti, kui me ise ja ka kõige kvaliteetsem peegel näitab pilti tagurpidi.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:39
Nii veriseks võttis lapsekese🙃

VÄIKE TÜDRUK
JÄINE PILK
HAMBA VAHEL
VERETILK
KURGUS URIN
PEAS SURIN
PAMPERSITES TULI..

Muidugi oled tubli, et pingutad, ma muidugi ei tea kui kõrgelt hindaks seda sinu õpetajakoolis aga aplausi caprichosa ltoled ära teeninud kindlasti, ta jumaldab sinusuguseid noori ja rumalaid 🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:48
Kas sa Jott solvusid praegu kellegi peale, et läksid ennast peeglist vaatama?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:57
Violiina, ega ma nii hellake ka pole
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 13:13
Tean seda
Aga sa võiks seda teksti esileedile vahel saata, nii meeldetuletuseks
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 13:30
Milleks koonerdada ja eelistada ühte. Ma pakun seda ikka üldiseks kasutamiseks ja püüan ka ise meeles pidada.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 13:32
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 13:48
caprichosa - sa kirjutad ju segamini oma mõtteid ja sosustid minu omad.
1. bussijuht ei ole kohustatud rääkima ühegi reisijaga, keelatud(va juhus kui erakorraline) ja siis on see teate vastuvõtmine. Nõudepeatuseid pole lubatud, kui kaardistamata(soovitavad peatused hoopiski). See oli sulle näite kohta selgitus sulle valeteadmise peletuseks.
..............Siinsel saidil on Soovipeatused ja sinu märge järjekordselt : ... kohustust vastata. Õige- kas ma ütlesin , et on kohustus ? Märkisin, et on viisakas- ilmselt tead mis on viisakus? Ilmselt sa tervitad inimesi ja on ootus , et ka vastatakse(tööl, vm.tutvused). See tähendab, et ka siin - esimene hinnang on tervituse asemel võiks olla vastus.
Sinu määratlus - et kui ei taheta suhelda - oskad sa öelda , kuidas on see võimalik enne teada saada kui pole kõnetanud teist?
Kui ei vastata - pole ju põhjust siis saata mingit sitta postkasti ja väljendada: värdjas, sitt, paks , päss, lits .... jms. ja siis mitte blokeerida ennast, vaid blokeerib robustse kirja saaja!(kirjutaja on kontole märkinud, et on tagasihoidlik ja viisakus irw - no lausa pakatab , jah ?). Eriti puudutab see orientatsioonide muutuse mängu - kui on raha -kingitusi vaja , Kuulutustes vaadeldes.
Muuseas- on KUULUTUSTES jaod: Muu ja Teenused.
Miks nad ei või seal oma "karva" muuta raha-kingituste eest?
Sinu küsimus - kuidas mina tean ? Tean , vaadates sinu konto tekkimist (5.a.), minul ainuke konto ja 12 aastat. Ilmselt olen siis palju siin näinud. Nüüd küsi järgnevalt: mis siis viga ... Viga on see ,et on tekkinud hulk harimatuid käitumise osas ja oma iq. Ja ka järgnevale tekkivale küsimusele sinult , vastan : et olen nii jutukas kui ka postkasti kaudu mitmetega(ehk paarkümmend või rohkem) suhelnud ja olenemata orientatsioonist, millise järgi saad nüüd piltlikult teada : minu öeldu - enamus .... ei kehti kõigi (sinu liigitus)kohta. Üldise vähemuse hulka kuuluvadki mõistlikud.
Samuti olen siit saidilt paljud ka nö-tänaval äratundnud - aga mitte kunagi ei lähe ma kõnetama.
Ilmselt,
caprichosa, need ongi väärtushinnangute ja kasvatuse küsimus - olemasolu ei saa väita siinsete mittearusaajate kohta .
Loodan, et said nüüd aru
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 14:11
ellips, osadest sõnadest kahjuks ei saanud aru, kuna need olid minule tundmatus keeles
sellega nõustun, et blokeerida võiks ebahuvitava/ebameeldiva isiku ka ilma robustset kirja saatmata. aga ju on see mõne viis end välja elada...

kahjuks ei jõua siin kõigile viisakateke kirjadele vastata ega neid isegi läbi lugeda, millest on tglt kahju......ja 2 kuuga nad lihtsalt kustuvad postkastist.
seega ebaviisakatele, ühesõnalistele, ebameeldivatele , igavatele või emotikonidest koosnevatele kirjadele ei näe mõtet reageerida. isegi raha eest ei viitsiks seda teha

meelest on küll bussijuht kohustatud reisijaid teenindama ja nende sõiduga rahulolu tagama. seega reisija küsimuste ignoreerimine oleks mitte ainult ebaviisakas vaid ka ebaprofessionaalne.
kui sa suhtud saidi suvalisse kasutajasse nagu tööpostil olevasse bussijuhti, siis ei imesta, kui keegi eriti suhelda ei soovi....

ei oska kommenteerida, miks teenusepakkujad ei koli kuulutustes teenuste rubriiki. kuna ise pole 5 aastat jooksul tundnud vajadust kuskil kuulutada.
aga siiski ei nõustu sinu oletusega, et enamus siin ongi "molutajad", mittekohtujad, ebaviisakad, ajupuudega jne. kuna minu kogemus pigem vastupidine...jah, küll pisut väiksema iha-staaži jooksul kui sul.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 14:18
kui sa suhtud saidi suvalisse kasutajasse nagu tööpostil olevasse bussijuhti, siis ei imesta, kui keegi eriti suhelda ei soovi.... - sellele vastan , et see peatumise kohustus oli sinult - caprichosa ja minu viide oli - et bussijuhil on korraldus ja mitte eritingimuste loomise õigus.
Ära loetle minu oletusteks kõike muud kui olen märkinud - molutajad. Sinupoolne kiri moonutab tahtlikult minu arvamust ja see on ka siinsel saidil paljude viga. Sa võid mõelda enda jaoks minu eest ja oletada , kuid mitte minu mõtet oma peaga jagada, laiendada.
Nüüd ma lähen alasti ujuma , maja taha mereäärde.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 23:36
Vau..touch1..tubli.. Aga marjulistest ja puukidest ja pòdrakàrbestest sa suurt ei tea Ehk jààksid oma liistude juurde siiski?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 09:16
Ja murelikule keprikule🤗

ARU MA EI SAA
MIS TOIMUB MINUGA, ET
LOETU JA
KIRJAPILT EI LÄHE KOKKU
MINU PEAGA

HIGISTADES ROOSAS KLEIDIS
KEPRIK LAUSEID
KOKKU VEERIB
.. AGA MINA ARVAN
.. AGA MINA TÄPSELT TEAN
..AGA MINU TUNNE ÜTLEB
MIDA TEGEMA NÜÜD PEAB
ET EI ROHTUKS MARJARADA
TULEB RADA VALGUSTADA

NÜÜD AMET UUS JA PÄEVAST PÄEVA
CAPRICHOSA HARGI VAHEL
ISTUB KEPRIK
ROOSAS KLEIDIS LATERNAGA
MARJULISTELE TA
NÄITAB TEED
ET EI EKSIKS
MARJULISED
MARJATEELT..
LAUA ALL
ROOSAS KLEIDIS
ISTUB KEPRIK
LATERNAGA
SAHISTADES SUSSI
MÄNGIDES JAANI🐛
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 13:20
...touchi heitlus iseenda ja oma tigedusega jätkub nagu näha. Trixy on seda vast kõige tabavamalt kirjeldanud

Touch´i-e heitlus

heites foorumisse pilku
jälle mokk veab mõrult viltu:
vana lits see Caprichosa,
kohe saab mult uue koosa!
Kuis ei tea siis esihoor
et mina, vanakooli moor
ei seedi libu hooplemist
ja siira-viira looklemist
ja meeste üle napsamist
ja muretuna kalpsamist.

Nüüd püsin valvel päeval, ööl
püsin valvel olles tööl,
ja kui peaks Capri sädistama
raisk, asun kohe kägistama!
Küsite, mis ma saan sest kasu,
kui ei anna Capril asu?
Polegi sest muud mul kasu
lihtsalt luulu veritasu!
Vimm ja vaen on selle eest,
et mul pole enam meest!
Nuuks..

sisterTrixy
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 13:29
Sulle ju meeldib pildis olla🙃, aitan su müügiedule kaasa ja pole vaja tänada, võta heaks🤗
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 13:38
Tõeline lasteaed.... Kas teil endil juba ükskord häbi kellelgi ei hakka, kogu foorum on seda kiskumist täis. Rõve lihtsalt.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 19:03
Keegi võiks teha siis eraldi teema - Kaklemine ja kirjutada eessõnaks definitsiooni. Täna on EV juhtunud nii, et üks osa ei mõista - kaklus, rünne, ahistamine, jmt. sisulist tähendust ja nimetavad arutelu nõnda. Arutelus saab olla variante - mittemõistmine ja see omakorda sõltub tavaliselt kasvukeskkonnast ja intiimsuse mõistmisest, samuti koolis viibimise asemel haritusest.
Luuletused ei sobi kindlasti Foorumi teemasse, selleks võib paluda Blogina ülespanekut või oma kontole lisada. Kel huvi kontost, loeb.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 14:55
milleks kakelda? et välja selgitada luulekonkursi võitja? no tõeliselt kaunis poeesia muudab päeva kirkamaks......nii et võitjateks on kõik lugejad
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 15:12
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 15:41
No aga ei muuda ju tõeliselt kaunis poeesia päeva kirkamaks, on vaja tüli norida, paar kuud unustatud vemmalvärss esile kiskuda.
Iiiigav on juuuuu ... on vaja vaenlast, kedagi, keda materdada, miskipärast see läbu sünergia ei r a h u l d a
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 16:12
miks sul vaja vaenlast materdada on, aprill? minuarust hea tutvumiseteema on ju, pealegi unustamatu luulega vürtsitatud
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 17:53
hmm....vbl ma olen sind, caprichosa, enda jaoks liiga keeruliseks mõelnud ...

ps need mustad täpilised sukad saavad 12 punkti
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 17:55
Naised ongi keerulised, mõtlevad liiiiga palju
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 19:48
"touch1
2020-08-24 13:29:58
Sulle ju meeldib pildis olla🙃, aitan su müügiedule kaasa ja pole vaja tänada, võta heaks "

touch1!
Minu arust, on see ainuke sait, kus näeb 100% ideaalset välimust naisel. Selline liivakella figuur ja naisele proportsioonis keha, ajab kadedaks küll.
Isiklikult olen samuti kade sportlike kehadega meeste üle, aga laiskus ei võimalda treeningut ja keha vormimist, ainuke võimalus ongi kade olla.
Meie vahe seisneb selles, et enda upitamiseks, ei käi ma parema välimusega mehi maha tegemas
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 20:12
aprill,
polegi miskit keerulist, täitsa tavaline inimene. ehk sa kaameks selle peale ei ehmata nagu härra rott

ps. mustad täpilised on tglt saapad, mitte sukad. aga thanx punktide eest
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 20:51
Capri, siin teemas on hästi näha, kuidas aastad mõnele mehele mõjunud on
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 21:14
jfjm!
kahjuks näeb antud teema välja, läbu teemana, juba pealkirja ja otsese mõtte mõistes

Kui teema pealkiri puudutas tutvumist ja sissejuhatus hoopis teist.

"2009-10-19 15:00:19 Tutvumine IHA-s
Kallid kaasmaalased ja IHA külastajad,ma olen kindel jausun,et nendel kes pakuvad seksi raha eest või sponsorluse alusel pole sellel saidil midagi teha,sest las ükski sait jääb selliseks,kus raha ja sponsorluse korras midagi ei tehta vaid kõik toimub naudingu ja mõnu eesmärgil,mitte kasusaamise eesmärgil"

Siis 2 lihtsat asja, ei käi kuidagi kokku, nagu võltsitud pilt või pildiautor.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 21:31
keprikuga samal meelel.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 21:39
Kajaho, See repliik oli kindlale adressaadile ja küll tema saab aru mida mõtlesin.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-21 00:26
Naised-naised, mis te kaklete, mind jagub kõigile
˅ näita rohkem ˅
2020-10-21 00:57
huvitav, kas siin saidil on mõni mees, kelle pärast naised ka reaalselt kakelnud on
˅ näita rohkem ˅
2020-10-21 21:22
caprichosa !
füüsiliselt ei tea, aga saidi sisene kaklus, peaks foorumi kasutajatel teada olema.
jfjm!
adressaat vastas kenasti, et kõik kindel oleks ja kõigile.

Olen piisavalt loll ja naiivne, et mitte märgata tõde, mis nagunii, mind ei kõiguta.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 22:05
tõepoolest, Keprik. teema pealkiri on tutvumisest....aga sissejuhatav postitus räägib hoopis seksist ja rahast. ning sellest, et sponsorlus justkui peaks igasuguse erutuse ja mõnu välistama
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 22:10
Noh mõni oli ju veel radikaalsem
2009-10-19 16:15:52
igatahes on nad ebameeldivad, tegelt ei kvalifitseeru üldse naiste alla, nad võiks vähemalt kuidagi eraldi olla, miks nad peavad igalt poolt vastu vahtima
˅ näita rohkem ˅
1
...
10
11
12
...
15