Foorum
1
...
9
10
11
...
15
2020-08-22 20:17
ellips, enamus kindlasti sellised "molutajad" pole. pigem võiks öelda, et vähemalt 80% on väga toredad inimesed, kellega siin suheldud.
gaymaailmas vbl erinev suhtlusmaneer siis levinud.....

mõned mõrumaigulise lisainfoga kontod on silma jäänud mullegi. aga kohtudes selgub tavaliselt, et täiesti mõnusa härraga tegemist
aga vigu otsitakse vast siis kui kirjutaja tundub ebameeldiv. või pole kirja saajal tõesti soovi üldse kunagi reaalset suhtlust arendada.
samas igasugune suhtlus on vabatahtlik.
seega oleks ebaviisakas nõuda kirjale vastamist või kohtumist, ühepoolse huvi korral.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 20:26

Täiskuu piltide peale võtan nuti kohe kahte pihku.

Aga ellips, kõik kontod ei ole loodud tutvumiseks, tere tulemast hetero maailma.
Meil siin üks mustlane mitmesaja kontoga, ainult hetero lüpsmiseks.

Ellips internetis on politseid vähe, samuti ei kontrollita rahapesu, kui keegi kaebab, siis võimud panevad kinni, aga ei reageeri, kogu seltskond vajub kuskile laiali ja petturid on igas nimekirjas olemas.

Kõige mõistlikum on jälgida konto omaniku käitumist, kui ta sind ignoreerib, siis on lihtne järeldada, et tegemist oli püünisega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 20:44
Caprichosa ma tegelikult kahtlustan, et tegemis on väga kibestunud hea, armsa ja lahke hingega. Jah me ei näe, seda läbi internetimaailma
Ja me ei puuduta seda, aga midagi peab sellise sihikindluse taga olema. Mõni appikarje või soovimatu mõttemaailma väljend, protest või midagi sellist, mis on täiesti vastumeelne ja millega on haiget saadud.
Kui kedagi on petetud, siis hakatakse selle vastu võitlema.
Kui kellegile on mingis teemas liiga tehtud, siis jälle vastu võitlema.

Mäletan, kui susanna võitles üle 50 lehekülje ???
Tegelikult tühja, 50 lehekülge on 500 kirjet, et foorumis täitub läbu umbes poole väiksema intensiivsusega, siis see oli kõva sõna.
Et sedasi toota, peab väga, väga pahane olema ümbritseva vastu.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 21:00
Äkki sa kepricosa hoiaksid oma arvamused ja diagnoosid endale🙃, ma nagu ei tahaks sulle diagnoosi panna🙃
Ja ma siiani mõistatan millisest kibestusest, kadedusest ja mingist mehest jaurate, kes oletatavalt lamba vitu vahele on sattunud?
Ulme, ausalt.. Mul on väga tore seltskond inimesi ja need mees tuttavad kohe kindlasti lamba solgipanges ei uju🙃ja on muidugi ka mõni üksik jobu sattunud tuttavaks, kuid juba eos ka kõrvaldatud, mis loomulikult üles korjati lamba poolt seega, seda soga ei maksa ajada..
Aga lambaga on mul oma asi kiskuda ja väga täuskasvanulik on see, kuidas teie. Nn. Mehed.. oma nina siia topite🙃
Mälu üle ei kurda ja see, et lammas teeb näo, et ei tea see on tema mure, sulle ütlen praegu, et ole nii kena ja hoia minust eemale nagu päriselt, loll on siin mingi mehega jaurata, kel pole asjast aimugi ja naisena kaasa lihtsalt kaagutab, loodan et said minust aru
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 21:06
Oi kallis, minu eitmehe diagnoosid on juba käes, nii luules kui ka sõimus, karjes ja mõttes.

Nüüd ma ei tiagnoosi sind, ma mõtlen valjult ja arutlen.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 21:08
Endamisi.
Kas kedagi huvitab, ei olegi oluline. Moderaatorid saavad kustutada ja kasutajad mitte lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 21:10
Ma kuulsin seksika "mammi" hüüet, instinktide ajel otsisin kuni leidsin. Tiiva ripsutus veel käib.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 21:24
Härra MrTarts!
Oletame, et oskate kopeerida sellist linki.
https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=16&post=421033&mainpage=5

Küsimus kes selle teema postitas?
Ja miks see teema siiani alles?

Isegi panused, ei aidanud leebumisele kaasa, kes ei tahaks touch1 kohtuda. Antud hetkel otsib viimane teistlaadi kohtumist, mitte ühte heitmistasandil.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 21:32
Millist kohtumist ma siis otsin kepricosa 😂😂😂😂, valgusta
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 21:43
Kui sa oma profiilil ei valeta, siis peab keegi kõigepealt hinge puudutama.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 21:59
Siis ei ole ju keeruline, nende sõnade autori raamatud läbi lugeda ja see puudutus üles leida.
Kui suur on võimalus, et siinsel iha lehel? Ma olen elus lugenud vist 3 raamatut.
"Tibu"
Klaabu
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 22:00
Sa oskad lugeda🙃..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 22:07
Ja mingi tasuja, vist oli.
Et olen üsna skeptiline, et iha lehel hakatakse kellegi mõistmiseks raamatuid lugema. Loomulikult on väga palju inimesi, kes on profiilidel nimetatud teoseid ja mõtteid lugenud.
Et kunagi ei või teada, mil õnn naeratab, isiklikult on minule kohustuslik kirjandus ette jutustatud ja ülejäänud vajalik filmidest.

Kas hea või halb, kes teab?
Minu jaoks on raamatud, kellegi teise mõtted ja unistus. ma ise elan enda jaoks ja perele, lähedastele, tuttavatele.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 22:10
Touch1
Kui ma lugeda oskaks, siis oskaks ka kirjutada.

Nii see päris ei ole. Ma pakun lambist ja roosas kleidis tuleb see häirivalt välja.
Onju
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 22:15
Selle üle saad otsustada vaid sina ise, kas võtad kleidi seljast ja käitud kui mees või eelistad olla kleidiga.. Sinu valik
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 22:28

Ei see minu valik küll ei ole.
See rokem nende valik, kes mida näeb.
Mina olen nendele kellega lävin just selline, kuidas mind nähakse.
Teie, touc1 jaoks, olen roosas kleidis kepricosa, ju siis olen.
Teiste jaoks, ei tea.
Teie touch1 aga olete minu jaoks palju kaugema hingega.
Iha seksikate kohtumispaik ei anna sellele vastust
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 22:44
Kas vastus on isiklik arvamus või teise arvamuse kommenteerimine?
Seda on tegelikult palju küsitud ja kahtlemata, ei ole ma arvustaja.

Siinkohal on pada, katelt.
Antud arutelu, võib päris viisakaks tutvuseks pidada ja kui väga hinge kallale läksin, siis olen näppudest ilma, nagu aru sain. Sõltuvalt malakast.

Ühest sain aru, tartsiga sa ei kohtu.
Tuleb järgmine kanditaat leida.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 22:49
On teil muidu mingi kaugeleulatuvam plaan ka nende väitlustega kuhugi välja jõuda
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 23:05

Oi mul meeldib laua all ja peal. touch1, kas sinul ei meeldi? Kui keegi laua all on?

Kommar!
See tutvumine, võtab pikalt aega, eks näis. Oranžid püksikud jäävad vist jalga, kui roosa mini endale topiks teen.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 23:06
Krt. Viimane vastus adresseeriti luukerale, maha tõmmatud kommari nimega
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 23:34
caprichosa - sa nagu ei saa aru, mida vastad ? sa kirjutad kellega sa suhtled on 80% toredad , mina märkisin kogu saidil tuulutajate osas . Sa vastad kogu aeg , kirjutad mööda ja järgmine teeb otsuse sinu jutu järgi ning märgib kuskil -ei saa aru , mda ellips kirjutab , kõik on lahe
Teiseks, vastad - ei saa nõuda vastamist. Ma ei kirjutanud, et peab vastama ja märkisin vaid-et see oleks viisakas ja võrdlesin , viisakam kui mõttetu blokkimine.
Saad sa aru , et suhtlussaidil peabki suhtlema - või arvad sinagi, et vahid ekraani ?, aastaid ? Enne kui trambid klaviatuuril, mõtle.
Blokkimine on siin suhtluse käigus sama nagu bussijuhilt peatuse kohta küsimine ja kes peatab kohe bussi ja käratab : poÅ¡ol nahhui, uksest välja! Eeskirja järgi pole vaja segada! irw
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 00:05
jätab suht depressiivse mulje, kui mõnel põhimureks võõrastes eludes, teki- või lauaalustes toimuv.......
aga mis teha kui hobuse hinges ja laua all ainult ämblikuvõrgud vohavad ning täkud kaarega mööda kappavad
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 00:10
kes siin kirjutas , et huvitab kellegi isiklik elu? Kuidas sellest täku loost arusaada- et märadel on ämblikuvõrgud(kirjutasid hobustel hinges ja ....., edasi juba - täkud...)
sul jätab depressiivse mulje, mina olen aga hoopis diskreetsusest kirjutanud ja enam ei hakka ülekordama .....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 00:18
Pead ikka väga deprekas viibima 😂äri ei õitse, sobrad teiste eludes ja teiste voodielu teeb muret, täpselt tead ju kõigist kõiki, võtsid vaevaks isegi violiina pulgakommid üle lugenud ja tead kuhu nad käivad.. lihtsalt nagu muuseas tead, külajutud teiste kohta on ju puhas tõde, mis sinu kohta ei kehti muidugi🙃 sinusugust kaheperselist annab otsida🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 00:48
ellips, aga kuidas sa oskad kogu saidi kasutajad paika panna, kes tuulutaja või kes molutaja? oled kõigiga suhelnud ja kohtunud? loogiline ju, et igaüks teeb järeldusi oma kogemuste põhjal.......teine variant muidugi, et niisama teoretiseerib.

turboriistaga tarts juba algatas kunagi teema, kus kuulutas samuti kirjadele mittevastamise ebaviisakaks. enamus siiski arvas seal, et labaste jobude või spämmijate kirjadele pole mingit põhjust vastata. lihtsalt ebahuvitavate persoonide läkitustele samuti mitte.
blokkimine aitab muide suht hästi mõttetuid kirjavahetusi vältida, et jääks rohkem aega kvaliteetsuhtluseks.

mina arvan, et EI PEA suhtlema ühelgi saidil, kui puudub selleks mõlemapoolne soov.
kui meeldivaid inimesi poleks, siis jah vahiksingi niisama ekraani siin ja ükski vägi mind suhtllema või kohtuma ei sunniks.
bussijuht on kohustatud töölepingu järgi reisijaid teenindama ja vajadusel nende küsimustele vastama.
et kas kuskil saidil on eeskiri, mis nagu kohustaks kõigiga suhtlema? absurdne võrdlus....
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 00:59
jah touch......mitte ainult sinu vaid ka mõne teise proua magusamates fantaasiates on mul äri regulaarselt pankrotis, eraelu puudub, siis veel mingid hiiglaslikud lisakilod ja müstilised süstid jne....ikka samas stiilis leimu ja laimu võrdsetes annustes.
kohe nii elav ning ääretult heatahtlik huvi võõraste elude vastu aga tõesti, laske fantaasial lennata ja luulehobu tiibadel samuti.
ei saa ju hinge ilu vaka all hoida, onju touch.

reaalselt kohtujate arvamust see luulude produtseerimine paraku ei muuda, punnita palju jaksad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 01:20
Naiste sõnal on võim, usun kõike mida üks proua oma lehel teavitab . Temal isegi aadress ja nimi kõigi kohta teada On ikka kena inimene, annaks lausa musu
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 06:38
Jah, tutvumist bussiga võrrelda on tõesti keeruline.

Osapooled on vahetuses. Ebaviisakat bussijuhti saab päris kergelt vältida, sõidad oma autoga või vahetad liini. Ehk sama, mis plokkimine. Samuti saab ebameeldivale sõitjale politsei kutsuda ja öeldagi : poÅ¡ol nahhui.
Samuti plokkimine.

Siin on plokkimisel teine tähendus, ei ole ainult viisakuse küsimus.
Osadele on kiilakas vastumeelt, osadel karvane ja oi neid omadusi jätkub pealaest jalatallani, mida ihata ja mida plokeerida.
Teist samapalju on isiksust.
Plokkimist ei pea alati negatiivselt vaatama, pigem tegemist vältimisega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 07:44
See, et endale tiivad selga mõtlesid sind ei muutnud caprichosa. . see, et oma perse läbusse vedasid, kuna persetagune põles ja paar penskarit sulle nüüd saluteerib teeb sind pehmeks ja karvaseks? See, et oled sitta kokku keeranud mitte ainult mulle vaid ka paljudele teistele naistele, pole kohe kindlasti fantaasia, see sind ei päästa, paljud pole lihtsalt suutelised sulle vastama, sest kardavad jätkuvat kiusu sinu poolt, mina sind sitta ei karda.. meie arvame,.. meie mõtleme ja meie ütleme..kasutan sinu enda sõnu.. leimad ja laimad sinagi ainult Mina on asendunud Meiega, Mina pilt on sel puhul kuhugi kadunud🙃?
Ja miks sind häirivad mu luuletused, saad silmale haiget? Normaalne jutt sinuni ei jõua. Keegi julgeb vastu hakata, häiriv onju? Keegi siin kuskil alles laulis, et caprichosa l on õigus end kaitsta rünnakute eest, aga teistel naistel tuleb välja pole seda õigust? Kuidagi valikuline, kas ei tundu?
Ja pole sa kahjuks siin ainuke naine, kuigi tahaks🙃. Kunagi arvasin, et Pussu piltide tuulutamine on tase, eksisin.. Sina oled selles vaieldamatult tipp🤗
Prostitutsioon on igaühe vaba valik, ent see pole kohe kindlasti parim valik võimalikest, oled pealetükkiv, kapriisne ja agressiivne. . Ole, kes keelab aga jutt on ju hoopis sinu nn. põrandaalusest tegevusest sa tead millest räägin

.. Sinu ankeedist🙃

.. kohe kindlasti ei kohtu kodanikega, kes marjamaalt kõrvalejäetuna omaenese kibestumuses marineeruvad ja hakkavad kuulutama, et marjad on hapud ja tegelikult on igasugune marjade maitsmine üldse seadusevastane tegevus
enesest lugupidav mees teab, millal on õige aeg lahkuda ja teistele marjulistele koht loovutada.
Sina, üleküpsenud massaazitarist mari 🙃 võiksid mõelda ja teada, et igal tegevusel on ka tagajärg.

Ei ole normaalne, kui naine 40+ kes on sünnitanud lapse üle iha kuulutab, et neidis on? Või Näkk, või haldjas või muu lestaline? Peas sõidab ikka korralikult, milline vallatu kruvi küll sõitma läks?
Olen täiskasvanud naine ja saan endale lubada luksust rääkida tõtt.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 08:51
Endale tiivad selga mõtlesid,
oma perse läbusse vedasid,
paar penskarit sulle nüüd saluteerib.
Oled sitta kokku keeranud,
pole kohe kindlasti fantaasia see.
Mina sind sitta ei karda,
meie arvame, meie mõtleme ja meie ütleme.
Leimad ja laimad sinagi,
ainult Mina on asendunud Meiega.
Miks häirivad mu luuletused? Saad haiget?
Keegi julgeb vastu hakata.
Keegi siin kuskil alles laulis, et
on õigus end kaitsta rünnakute eest.
Pole sa kahjuks siin ainuke naine,
kuigi…
Pussu piltide tuulutamine on tase,
eksisin - sina oled
selles vaieldamatult tipp.
Kuulutab, et neidis on? Või näkk?
Saan lubada luksust rääkida tõtt.

Lahutasin varahommikuiselt oma meelt. Vabandan, et rohkem riimida ei viitsinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 10:11
Mida vittu! Kas saab olla suuremat demagoogiat, kui et litsilehel üks lits süüdistab teist litsilöömises.
Sorry kallid daamid, aga lits ei tähenda füüsilist tegevust, sest siis kehtib ju reegel, et kes vahele ei jää, see ei varasta. Lits on hingeseisund, mida enamus püüab kiivalt eitada ja varjata. Aga see varjamine on tihti nagu õliga tule kustutamine - mida rohkem valad, seda kaugemale leegid paistavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 10:16
Ja kusjuures, väga hea hingeseisund. Igamehe märg unistus.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 10:56
LAUL TEEB RÕÕMSAKS MEELE..
LAULUPROOVIS
LAULUKOORIS
LAPS OMA
HÄÄLEPAELU PROOVIS
NÜÜD IHAS MITMEHÄÄLSELT
KOHENDADES
PAMPERSEID
DEBÜTEERIB
VÄIKE NEID..
KOOLIAEG ON UKSE EES
MA OLEN NOOR JA ILUS
MA IHAST LEIDSIN END
KAS KEEGI SAAKS JA TAHAKS
KINKIDA VÄIKSELE NEIULE

PAKI PAMPERSEID
JA NII TA IHAS
RINGI LEEGIB
JUTUVADAS VÄIKE NEID
JÄRGI SITARADA
OTSIB OMA PAMPERSEID
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:08
Täielik demagoogia tõesti
... Tark raamat ütleb..
Demagoogia on kõnedes, diskussioonis, vaidluses, arutluses, propagandas jm toimuv kuulajaskonna sihipärane ja ebaaus mõjutamine. Enamasti mõjutatakse uskuma asja, mille kohta esitaja teab, et see ei ole õige, et auditoorium jääks valearvamusele ja võtaks vastu sellest tulenevad valed otsused..

et see on siis ok🙃 ära aja siin mulle mingit pläma, ma pole samuti eile sündinud
Kui ma luuletustega vastan teie ibale siis see lihtsalt on nii võta või jäta
Lugege vahelduseks oma iba mida toodate
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:19
Ja kui aus olla, siis luuletate ka vahvalt🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:28
jfjm ei nimetanud ühtegi nime
Kuidas, siis nii reageerivalt pihta saadi, et foorumis pikk karje maha luuletati?

Tark raamat natuke valetab.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:29
Joti ütlemine, käis ju konkreetselt Capri pihta. Mida rohkem õli tulle valab, seda kaugemale leegid paistavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:33
Demagoogia on hämamine, eksiteele viimine tõe moonutamise ja pettelubadustega. Demagoogiat tegema hämama.

Arutellu "demagoogia" sõna sisse tuues, toimub juba hämamine. Kes teksti loeb, kuuleb peab ise aru saama, millega on tegu, kas valetamisega või hämamisega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:34
Exole🙃imestan ka kuidas nii valulikult karjuvad jyst need kes karjuvad minu luulet lugedes, isegi kui nimed puuduvad? Onju🙃
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:35
Proua Touch, Ütlen, et igaks juhuks täpsustuseks, et järgnev on minu enda kohta.
Ega loll inimene polegi naljakas, naljakaks teeb asja see, et ta ei saa ise aru kui loll ta on.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:37
Aijah, panin koma valesti. Kahju, et jälle südareid põhjustan eestikeelefiloloogidele
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:39
Valed, tõed, hernes ...
Mis teeb ühe, või teise asja õigeks või valeks?
Kui ühele meeldib 1 vale ja teisele hoopis 1 vastupidi vale, aga kolmas on kindel, et tema 1 vale on õige.

Leian, et nende 3 vale vahel saab iga kõrvalseisja valida, mitu valet on õiged ja millised valed veel puudu on.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:41
Violiina, ära tunnista oma vigu Las jääb filoloogidele nende rõõm, muidu hakkavad veel millelegi sisulisele tähelepanu pöörama
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:41
Ma ei hakka tagasi kerima, aga mul jäi see pulgakommide jutt vahele.
Sa Capri äkki nimetad nimesid pulgakommidel... diskreetsuse huvides muidugi.
Sinu kohta ma olen ka üht-teist kuulnud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:42
Suurte tähtedega kirjutamine, tähendab karjumist. Seal polegi nimesi vaja, isegi sisu mitte.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA= karjumine.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:44
Ja jfjm- l oli hea litsi definitsioon.

Litsindus on peas, mitte kehas.

Ja kas Kajaho märg unenägu ikka tahaks, et tema naine, ema, tütar oleks lits?
Või kole naabrimutt oleks lits? Et siis ikka ka kohe uneleks ja oleks ülirahul?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:44
Sinu loogika vastu ei saa ma muidugi 🙃kepricosa.. Aga kas se sinu tõde just tõde on..
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:45
aprilljuuli, mina tunnistan oma vigu ja ma ei ole ennast mitte kunagi ideaalseks pidanud
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:49
Aga kuna on august ja metsad on täis ande.. Marju seeni, siis hommikul jäi caprichosa pilti ja ankeeti lugedes silma armsalt naljakas tutvumise alt loetu lõik🙃
Ja kuna olen ju kiuslik naine ja luulehobune nagu antud juhul antud caprichosa tugurühm arvab pidin pliiatsit teritama, loodan, et keegi ei pahanda, lihtsalt luuletus
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 11:50
RIBURADA
KRIBURADA
IHAS
MARJULISTE RADA
MARJULISTEL
TÄNA VEAB
MAMPSEL TÄPSELT
TUNNEB TEAB
KUIDAS KORJAMA
NEID PEAB