See, et endale tiivad selga mõtlesid sind ei muutnud caprichosa. . see, et oma perse läbusse vedasid, kuna persetagune põles ja paar penskarit sulle nüüd saluteerib teeb sind pehmeks ja karvaseks? See, et oled sitta kokku keeranud mitte ainult mulle vaid ka paljudele teistele naistele, pole kohe kindlasti fantaasia, see sind ei päästa, paljud pole lihtsalt suutelised sulle vastama, sest kardavad jätkuvat kiusu sinu poolt, mina sind sitta ei karda.. meie arvame,.. meie mõtleme ja meie ütleme..kasutan sinu enda sõnu.. leimad ja laimad sinagi ainult Mina on asendunud Meiega, Mina pilt on sel puhul kuhugi kadunud🙃?
Ja miks sind häirivad mu luuletused, saad silmale haiget? Normaalne jutt sinuni ei jõua. Keegi julgeb vastu hakata, häiriv onju? Keegi siin kuskil alles laulis, et caprichosa l on õigus end kaitsta rünnakute eest, aga teistel naistel tuleb välja pole seda õigust? Kuidagi valikuline, kas ei tundu?
Ja pole sa kahjuks siin ainuke naine, kuigi tahaks🙃. Kunagi arvasin, et Pussu piltide tuulutamine on tase, eksisin.. Sina oled selles vaieldamatult tipp🤗
Prostitutsioon on igaühe vaba valik, ent see pole kohe kindlasti parim valik võimalikest, oled pealetükkiv, kapriisne ja agressiivne. . Ole, kes keelab aga jutt on ju hoopis sinu nn. põrandaalusest tegevusest sa tead millest räägin
.. Sinu ankeedist🙃
.. kohe kindlasti ei kohtu kodanikega, kes marjamaalt kõrvalejäetuna omaenese kibestumuses marineeruvad ja hakkavad kuulutama, et marjad on hapud ja tegelikult on igasugune marjade maitsmine üldse seadusevastane tegevus
enesest lugupidav mees teab, millal on õige aeg lahkuda ja teistele marjulistele koht loovutada.
Sina, üleküpsenud massaazitarist mari 🙃 võiksid mõelda ja teada, et igal tegevusel on ka tagajärg.
Ei ole normaalne, kui naine 40+ kes on sünnitanud lapse üle iha kuulutab, et neidis on? Või Näkk, või haldjas või muu lestaline? Peas sõidab ikka korralikult, milline vallatu kruvi küll sõitma läks?
Olen täiskasvanud naine ja saan endale lubada luksust rääkida tõtt.