Foorum
1
2
2011-05-17 13:41
Selleks, et miski ära ei sureks, tuleks sellega vaeva näha ning lisaväärtusi pakkuda.
Ning just see on kahjuks hetkel iha-st puudu - lisaväärtused. Ainuke mida otsa väänati vahepeal oli lisamaksekoormus
Krt täitsa eesti riigi moodi ju
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 14:17
see vip kontondus mind ei häiri üldse. vahest olen teinud kui on vajadust kümneid panna, siis saan pildid ka ära vaadatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 14:23
vajadus kümneid panna? mis vajadus see selline on? vajadus kulutada oma olemasolev raha teiste peale? vajadus kellelegi meeldida? mingi hasart?
ei saa aru
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 14:36
aga miks mitte kui tahad mõnda pilti tunnustada vms või tahad tähelepanu äratada. ma pole kade
see raha on nii väike, samas mõnest kümnest võib tutvus areneda.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 14:46
kiremorvar - kas sa tunnustad pilti või inimest pildil? ja miks peab kedagi rahaga tunnustama, ma ei saa aru. kas muidu ei saa?
oled sa siis "kümneka eest" tutvunud kellegagi siin? on keegi tänulik sulle selle eest olnud?

ohkama paneb kohe. selle peale ei oskagi enam midagi arvata.
mis sellest pildist ikka eriliselt tunnustada, sa tahad ise tähelepanu äratada sellega
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:03
mõlemat olen teinud. ega hinne kümme ei tähenda raha vaid see maksab lihtsalt raha. samamoodi maksavad lilled raha, kui viid naisele lilli siis kingid samamoodi raha. karp komme maksab raha, kutse kinno/teatrisse maksab raha...

sa lähened asjale pervessel moel!

jah, 10netega hindamisest on tutvuseid tekkinud küll. mis see ihas olemise eesmärk siis muidu oleks kui mitte uusi tutvuseid leida.

ega kõik pole sinusugused kes 24/7 ainult foorumis viitsiks jutustada ilma et kunagi kellegagi tutvuks. parem pane mõnele meeldivamale 10 ja on sul lootus mingi tutvus arendada ja eluga edasi minna.

nii et pigem paned sina ohkama
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:12
mina olen pervert? ma ainult kirjeldan seda olukorda, mida te siin ise endale loonud olete. ma pole midagi teinud.

et ma peaks ka hakkama kellelegi kümneid panema? ja siis seletatakse, et minu arusaam on perversne
tänan pakkumast, aga ma ei taha nii tutvuda ja kümnetel pole siin ka mitte mingit tähtsust. sellega suhteid ei loo.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:20
Utha, võid mulle 10 panna ja see ei kohusta sind millekski
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:23
juuksur, kui sa tunned end perverdina siis eks tead ise paremini.

eks igaüks tutvub omalmoel, mõni ainult fantaseerib ja talle piisab sellestki.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:24
et siis nagu.. aga mida ma selle eest siis saan? tead ma ei tea, kas kohustustevaba suhe mind rahuldaks mulle tundub et mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:27
no aga see on vastasikune mõnu juu..mina saan 10 ja sina oled vaba kohustusest minuga kohtuma ja lähemalt tutvuma...
aga, kui sa ei pane...

˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:30
ja mis siis... ?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:30
mida sa saama pead? sa saad võimaluse suhelda endale meeldiva mehega näiteks. ega mehe leidmine pole üldse nii lihtne siin elus nagu naised väljanäitavad. nii mõnigi kõvamutt ulub öösel kodus kuna keegi teda tegelikult ei taha.

nii et kui õpid ise andma, siis hakatakse sulle ka andma. võimaluste andmistest peaks nagu piisama?

mis kohustustevaba suhe. kas või hea tuttav kellega kinno vahest minna on ju väärtus. mis sa tõesti ootad printsi abielusõrmusega või, no jäädki ootama

kõigil vähegi normaalsetel meestel on konkurents suur, müürilillekesed jäävadki omaette müüri kaunistama.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:34
kiremorvar - ma suhtlen temaga/nendega praegugi. mida see kümme muudaks? ega ma siin mehele minna taha. sa otsid naist endale siit või?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:36
utha, muidu olen hommikul su töö akende all (paljas, kuid kikilipsuga) lillekimbuga laulmas: "valgeid roose...."))))))))
kiremõrvar, räägi, räägi ära peatu...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:39
juuksur: kunagi sa väitsid surmkindlalt et sina siia küll pilti ei pane.

mina otsin või õigemine olen avatud tutvustele naistega, elukaaslast ei otsi. aga elu on veider, kõike võib juhtuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:39
oota, ma tunnen seda teksti ju. kas tegu on endise papiga
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:41
kiremõrvar, kust sa võtad, et see on utha pilt?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:43
ega see mind ei huvitagi kelle pilt, mõte on selles et surmkindlad veendumused kipuvad muutuma.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:44
surm on ainuke surmkindel värk...juhul, kui see on juba juhtunud
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 15:58
no viska pilt mõnele suuremale tutvumisportaalile peale ja vbl leiad sama pildi, siis näed kas on sama isik. isegi tarkvarad on netis olemas, laadid pildi üles ja see siis otsib netist sarnaseid. facebook ehitab ka sellist süsteemi mis hakkab ise tuvastama pildil olevad inimesi. sina laadid juuksuri pildi üles ja facebook arvab ära kellega tegu
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:04
milleks nii keruliselt, küsime utha käest otse...
Utha on see sinu pilt, või juuksuri oma?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:11
sa oled temaga nii palju suhelnud siin ja ikka ei tea kes on pildil? vaesekesed
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:13
kiremõrvar, me suhteleme kinni seotud silmadega
proovi, see on vääga erutav
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:16
kiremorvar - mis see pildipanek siia puutub? tähendab see sulle midagi? et kui panen, siis seega olen muutunud inimene? ei ole.
või tähendab see seda, et ma tegelikult tahaksin ka kümneid jne? otse palun tegelikult. mida sa sellega öelda tahad?

muide, kas sa oled tahtnud mind blokeerida? oli selline teema, kui meelde tuleb.
ma ei saa aru, kas tegu on minu blokeerimisega sinu poolt või tahab keegi minult, et ma ise teda blokeeriks? ? muidu pead ju edasi minuga siin tegelema.

boom - ma ei tea. kas juuksuril oli pilt v?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:21
Utha miks sa kõikide normaalsete meestega niimoodi teed?
äkki ta on armunud, meeltesegaduses jne ja sina kohe ründad vaest meest, jajajaj
mul on selline tunne, et veel paar lahket sõna sinu poolt ja oleksid sanud kutse romantilisle õhtule...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:29
pigem tahab see keegi minuga duellile minna muudkui seletab.
mulle duellid tegelikult meeldivad, aga siis peaks teise linna minema seda tegema või tuleb siia
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:32
Utha, arvestades sinu kallal norijate arvu... ja seda, et sa veel elus... oled hea duelant!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:34
no vat, ma ei saagi kellegagi siit kohtuda ju. krt neid teab ja mis neil plaanis on ma tahaks elada veel
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:37
ära ole nii tagasihoidlik...
aga oled sa proovinud?

MHM... TÄHELEPANU KES ON KOHTUNUD UTHAGA??!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:41
ole vait
tagasihoidlikkusest ma seda ei teegi
muudaks teemat?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 16:43
ok, räägime naistest kes sulle tapmiskuuluti saatnud...?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 18:13
teema oli blokeerimisest!
Äkki kolite selle "Niisama_möla" teema alla üle?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 18:47
noh juuksur, vana katkine plaat läkski sul käima. võta oma naksitrallid kaasa ja minge jäätist sööma.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 19:01
nicedude – oli jah.
ma saan aru, et sa oled korrast lugupidav inimene, aga tuleta endale meelde, mitmes teemas me oleme blokeerimist siin puudutanud? kui mitu korda sa tahad seda veel siin arutada ja teistele (loe: uutele tulijatele) oma arusaamu selgitada?
kas sulle ei aita?

sa ei pea muretsema, see teema siin ei saa otsa. alati on neid, kes midagi uuesti algatavad.
teine asi on selle otstarbekus.
sa tead, et siin on ettepanekute teemas olemas ka vastav ettepanek selle kohta, et teeks siin otsingu korda. kui see oleks olemas, siis me ei peakski siin praegu midagi seletama. siis oleks siin üleval teine teema - nt kas keegi teab, mis asi on otsing ja mida sellega teha saab.

muidugi oli see möla. kuna siin mingeid muudatusi ei tehta (kahjuks) ja kuna foorumis suhtlev kontingent ka ajaga vist eriti ei muutu, siis saabki siin ainult mingit möla ajada. arutlemine on teadagi kellele - ainult uustulnukatele ja "korrapidajatele". no ja neile ka, kellel endal midagi teistele öelda oleks sulle näiteks ja veel mitmele.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 20:40
mind ka blokeeriti aga enne tuli sõimukiri ja põhjus megalihtne , mees ei kannatanud kriitikat ja pidi leppima sõnaga EI
nüüd siis teeb erinevaid kontosid ja kirjutab sõimukirju ja muudkui blokeerib , edu talle kui see talle rahuldust pakub , minu enesekindlust see nüüd küll ei kõiguta kui mingi külatola mind lambist sõimab
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 21:21
to: muzikiisu
Ma tean mida sa tunned...
Mind pommitas üks neidis sõimukirjadega ja ma muudkui blokeerisin.
Tema aga tegi muukui uusi kontusid ja jätkas. Lõpuks tulid adminnid appi ja sai bänni
Neidis ei saanud samuti sõnast EI aru. Absoluutselt
Nüüd on rahu majas
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 21:23
vaatamine ei välista seda ,et pead kohe kirjutama .näiteks kui tahan hinnata siis ei saa siin vanuse järgi valida.ikka tuleb keegi noorem ja siis ka need teised pildid ette,mida ma ei näegi ja hinnata ei saagi.suht roheline siin et võite mind valgustada ja peksta ,kui ma noot inimest kaen .ups sorry veel kord.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-18 14:50
fuih... tore kui keegi vahest teemat mäletab

blokeerimisest: ise olen mitu korda seda kogenud, õudne värk
näed uut pilti, lähed ankeeti avatama ja avastad, et oled blokeeritud

ja äkki tuleb püxi...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-18 16:26
to windguru
kurb kui on selliseid inimesi ilmas kellel pole mingit eneseuhkust ega väärikust , kui ikka öeldakse EI siis peaks sellega leppima mitte ennast alandama ja pähe määrima ükskõik millisel viisil
isiklikult pole ma kedagi blokeerinud , lihtsalt vaatan neist mööda kellega suhelda ei soovi ja rumalatele kirjadele ei vasta
˅ näita rohkem ˅
2011-05-18 16:36
Eks seda EI võib ka öelda mitmel viisil.Ju siis alati pole Ei ütlemisest aru saadud nagu vaja
˅ näita rohkem ˅
2011-05-18 19:28
Ma ütlesin ei viisakalt, siis ilusast, siis vägailusasti. Inimene saab nagu aru kui temaga räägid.
Niipea kui aga eemaldub hakkab ikka oma ila ajama. Ja miski ei aita. Lõpuks hakkas juba ähvardama.
Haige.
˅ näita rohkem ˅
1
2