Foorum
1
2
2011-05-15 15:04
Mis loogika on selles, et mingi kasutaja lihtsalt lambist äkki mind blokeerib? Ei saa küsida ka, miks. Pole omateada halbu kommentaare pannud kellelegi, lihtsalt käin ja vaatan ilusaid pilte - ja siis on mingi blokk? Arusaamatu. Peaksin kellelegi raha maksma, kui rohkem kui kolm korda tahan pilti vaadata? Või on lihtsalt kade meel - aga siis pange koledamaid pilte üles ... aru ma ei saa. Kas keegi oskab seletada? Ei saa ju neilt otse küsida ka, mille eest - blokk ei lase ju isegi kirja kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 15:05
ähh, pealkiri ununes ...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 15:09
Si...ta sellest blokeerimisest, selles pole mingit loogikat. Seda vbla ei tea see isik isegi, et miks ta nii tegi. Logi välja ja vaata palju tahad, seda isikut edasi
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 15:11
Lp.neiu gaaga seda küsimust on siin varasematelgi aegadel lahatud ja vastust sellele teab vaid tuul ja see, kes blokib
Ole mureta ja ära lase ennast häirida asjust, mis Sinust kuidagi ei sõltu ja mis Sinule mingilgi moel kahju ei tekita
Ilusat pühapäeva!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 15:37
Eks siinne "Issanda loomaaed" on pisukesti kummaline jah
Tase on aga see,kui saabub postkasti suhteliselt pikk ja sisutihe kiri,mille lõpus ilutseb lause: "Vastust ootama jäädes" ja seda vastust saates,oh-ülla-ülla,oled teadmata põhjusel blokeeritud.
Siinkohal tekib juba kahtlus,kas mitte kirjutaja "pööningul" tibake tuuline ei ole..?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 15:41
Issand ja tema loomaaed peabki kirju olema, sest muidu oleks ta hall ja igaaaaav
Placebo...pööningud on ettevalmistav etapp, katustel käimiseks...
"Kõnnin pööninguid mööda, vaatan katkisi katuseid"
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 15:43
Oo jaa,nii mõnegi katus sel saidil vajaks tugevat sanitaarremonti...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 15:45
Ja vihjeid paluks !?....äkki on võimalik avitada
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 16:13
lohutavad vastused!
ega ma häirugi, lihtsalt armastan teada minu ümber toimuva põhjusi . aga tõsi, et ega seda mõtet teinekord vaja teada polegi.
kuumad tervitused teile, kes blokkida armastate!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 19:42
Mina näiteks blokeerin inimesi ka lihtsalt põhjusel kui tema ankeedil on mingi lahter mis mulle ei sobi, või siis mis välistab minu tutvumise antud inimesega (nt kui on rõhutatud, et alla 40a vanustega ei suhtle). Miks ma peakski end näitama inimesele, kes minuga nii kui nii suhelda ega tutvuda ei taha? Säästan sedasi nii tema kui ka enda aega.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 19:49
Kulla nicedude: kas nii vana mehe jaoks,kui Sa seda juba oled,selline lähenemine veidi lapsik ei ole???
Miks siia saidile siis konto tegid,kui leiad,et üle 40-sed Sind vaadata ei tohigi?
Mind isiklikult ei häiri karvavõrdki,kui ühel heal hetkel end kellegi blokklistist leian,kuid täiskasvanud inimeste käitumine siin saidil jätab kohati küll sügavalt soovida...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 19:54
Kui see täiskasvanud inimene ise oma kontol kirjutab suurte tähtedega "Ei soovi kohtuda / tutvuda egasuhelda alla 40 aastastega" siis ta ei peagi ju mind nägema. Mis selles nii arusaamatut on?
Ning kui näiteks naine otsib avalikult sponsorit, siis on ta kah kohe mu blokk-listis ja selle tagamaadest olen ma rääkinud pikalt ja laialt teemas "miks blokeeritakse?" http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=9&post=10970
Lugege seda teemat ja seal on väga väga väga palju näpunäiteid sellest miks blokeeritakse
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 20:00
ärge mõelge mitte millelegi, siis on kõik hästi. ausalt
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 20:04
Nagu juba mainisin,et mind ei huvita,miks blokeeritakse,kuid arusaamatuks jääb aga asjaolu,et kui inimene ei soovi tutvuda alla 40-stega,siis ei või ta nende fotosid vaadata? Ja kas tegeledki siin oldud aja sellega,et käid läbi kõik naiste kontod ja kui keegi sponsorit otsib,võtad vaevaks ta blokkida,olenemata,et ta ei soovigi Sulle võib-olla iial kirjutadagi...aga Sa nii igaks juhuks ikkagi blokid...? Täielik lapsik jaburus!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 20:08
Mind blokeeris keegi petra ilma selleta ka et ma oleks teda vaadanud Intelligentsi küsimus
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 20:21
Mis teha, kui iluspoiss ja paljud temataolised, on tõsiselt ametis kellegi - millegi otsimisega. Mina tegelen siin näiteks suhtlemisega ja otsingud on teisejärgulised Eks igaüks ise teab, millest tal rohkem puudust on ja käitub vastavalt sellele
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 20:38
see on rohkem ikka see ego laksu teema, miks omasoolised oma soolisi blokivad
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 20:51
eks nicedudel on omamoodi õigus küll. naine on kirjutanud hullu nimekirja mis talle kõik ei meeldi, no milleks teda oma olemasoluga vaevata. kui sa tuled siia lehele seksi otsima ja iga teine ei otsi siit seksi, blokeerid ära ja elu lihtsam kõigil kui nii võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 21:13
Inimesed pole nii mustvalged, kui ankeetidest lugeda võib, aga ankeedi põhjal blokeerijad paraku tunduvad olevat
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 21:19
ja siis? on sul alles asju mille üle nutta, igas teises teemas sul mingi pisarake.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-15 23:51
blokeerimine on kõikide õigus.
oma õigusi ja kohustusi ei pea küll kellegile seletama.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 06:18
Blokeeritud, siis blokeeritud. Mis siis sellest. Inimene, keda oled, vilks, fotolt näinud, on vaid klõps arvutis. Ise olen blokeerinud vaid ühe valetaja ja vaid mõned, kes ca kuuendal korral ikka veel unustavad, et on mulle juba kirjutanud.
Kunagi sain kirja inimeselt, kelle profiilis oli kirjas, et kui sa teed nii, siis ma blokeerin su ära ja kui sa ei tee nii, siis ma blokeerin su ära ja kuis nii ka ei tee, siis ma blokeerin su ära ja nii edasi, siis ma blokeerin su ära. Nii, et ükskõik, kuidas ka käituks, ikka blokeeritakse ära. See oli küll naljakas. Iha, seksikate inimeste blokeerimispaik.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 16:00
Blokeerides kedagi, sa takistad tema ligipääsu enda kontole, aga ise ei pruugi sa seda märgatagi, et oled ta kunagi blokeerinud.Saad vaadata pilte,kommida hinnata ja ka kirjutada. Blokeerimisest annab märku vaid pisike kiri, mis võib jääda tähelepanuta. Seega on blokeering sama, kui ütleksid teisele näkku, et sa ei taha temaga tegemist teha. viisakas inimene põhjendaks enda käitumist.
Ja see,kui iluspoiss väidab, et ei soovi sattuda uuesti ebasoovitavatele kontodele, on täielik jama.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 17:35
jfjm vaata mina vaatan uut kontot avades alati just sedasama pisikest kirjakest milleni su silmanägemine vist ei küündi. Ning kui ma näen et inimene on juba blokeeritud, siis ma edasi kontot ei vaatagi vaid surfan kohe mujale.
Vaata jfjm kui tänaval astub mulle ligi mõni näine kes on täitsa katusele joonud ning haiseb ei tea mille järgi siis ma astun lihtsalt eemale ja kui ta mind kõnetab siis minu jaoks ei ole probleem talle otse näkku öelda et ma ei soovi temaga suhelda ja ma pea talle selgitama miks - ta on võhivõõras, kellega minu huvid ei kattu.
Internet on paljude arvates mingisugune teistsugune maailm kus saab asju teisiti teha, kuid päris nii see ei ole. Siin kehtivad samad käitumise reeglid ja kui mulle keegi ei meeldi siis ma lihtsalt ei suhtle nendega ning ei lase neil ka minuga suheda - milleks raisata enda ja teise inimese aega kui tulemus on üks ja sama?

Koju jõudes paned ju enda järel ukse kah lukku - selleks et sinu privaatsust ei segataks ning igasugused imelikud hulkujad sisse ei astuks. Sama on ka ankeediga - ma blokeerin sellele ligipääsu.

Minu jaoks on täpselt sama arusaamatu kõikide blokeerimise vastaste argumendid kui nende jaoks on minu omad - seega igaüks jääb oma liistude juurde ja ongi asi vask
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 17:43
Ja Placebo - ta võib vaadata nende pilte kes tahavad et nende pilte vaataksid kõik inimesed. Minu ankeet ja pildid ei olegi mõeldud kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 17:48
ps. Asja point on välja logimises. Siis näeb ju ikka kõiki pilte.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 17:51
täpselt nii parmaleikin. Vahe on vaid selles, et minu ankeedi alt sisse logides jääb inimese ankeedile märk maha, et tema ankeeti ei ole edasi mõtet uurida, ja see ongi minu silmis ainuke blokeerimise eesmärk - märgistada oma konto alt neid, kelle ankeeti ei ole mõtet lugeda.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 18:07
Aga kui sama kasutaja muudab oma profiilis teksti, kas siis võtad bloki maha?
Mis siis saab kui kõik kasutajad on blokitud?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 18:09
ega ma käin siin peamiselt jutuka pärast - sellest ei muutu midagi kui vaid see et siis jääb mul rohkem aega jutukas olla
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 18:23
Iluspoiss, kas sa tänaval lähed inimese, kes pole sind kõnetanud, juurde ja ütled, et sa ei tee temataolistega tegemist?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 18:36
Kulla nicedude: ma pole veel Sinu kontole piiluda jõudnud,ega muidugi ei tea,ehk ei saagi,kuna olen blokeeritud,kuid ilma konto lisainfotagi on kaugele näha,et oled alles pubekaeast välja kasvamata poisike,kelle enesehinnang laes geelitatud soengu tõttu,sest sisu Sinus pole küll märgata.Oled tühipaljas kehkenpüks,kes pigem õpib kiiresti jooksma,kui "probleemile" silma vaatab...Õpi oma ninast ka kaugemale nägema...
Mina käin samuti siin vaid ajaviiteks,kuid nii palju on mul küll elementaarset viisakust,et ebameeldivale kirjale eitav vastus saata ilma,et kedagi blokeerima peaks ja vaevalt,et too eitava vastuse saatnud kirja saatja enam mind tülitada tahabki.Ei ole ka mul sugugi valus,kui keegi kontole kiiganud on!
Lisaks ei ole ma iial saanud siin ühtegi ebameeldivat kirja,ega pole ühegi ebameeldiva kasutaja nn "ohvriks" sattunud,nii et-kuidas sina külale,nii küla sulle...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 18:44
Placebo mu kontol on lausa kirjas et blokeerige mind ära kui teile ei meeldi see mida te näete / loete
Seega kui küla mulle sama teeks ma ei oleks muud kui tänulik.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 18:46
Täiskasvanute lasteaed-OPEN 24h...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 18:50
PushUp see on muide üks põhjustest miks blokeerin neid kellega suhtlus reaalse tutvumiseni ei viinud - sest mälu on kehvavõitu ning inimesed muudavad oma kontosid ja pilte. Seega paari kuu möödudes võib juhtuda et inimesel konto muutunud ja ma lähen teda jälle tüütama. Milleks?
kuna minu mälu kehv on siis ma parem panen bloki siis on järgmine kord asi selge et tollele inimesele ma enam ei kirjuta.

Ja Placebo minu jaoks on virtuaalne suhtlemine üsna sisutühi ja see on vaid meelelahutus. Ma otsin eelkõige reaalses elus tutvumisi.
Üks kohtumine silmast silma ütleb 50x rohkem kui 100 kirja siin portaalis. Ning kui ma näen, et ankeedi info järgi ma ei klassifitseeru tema huviorbiidi hulka, siis miks ma peakski talle nähtav olema? Samas ma jätan ka endale märgi, et antud kasutajaga ei ole mõtet suhelda.

Paraku süsteem lihtsalt ei võimalda peita enda eest ankeete, seega on blokeerimine vaid tööriist puuduoleva funktsiooni asemel.

Saage aru et blokeerimine EI OLE SOLVANG - SEE ON TÖÖRIIST
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 19:10
Usun et PushUp saab minu blokeeringu ideest siin portaalis väga hästi aru.
Mis on siis teiste probleem?
Või nagu Placebo ütles "te ei küündi nii madalale kui mina?"
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 19:37
Barb räägib konfliktsete inimeste blokeerimisest ja see on täiesti mõistetav. Sina Iluspoiss aga propageerid ennetavat blokeerimist. Kui keegi on mind näiteks mind sedasi ilma minuga suhtlemata blokeerinud, tekib mul küsimus: miks.
Ka jututoas on hulgaliselt neid, kes sinu teooria järgi peaksid olema blokeeritud. Kuidas sa küll suudad nendega samas keskkonnas viibida? Kas häbi ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 20:13
siiamaani püüdsin aru saada, kes see Iluspoiss siin on. nüüd sain siis aru

mulle tundub, et nicedude siinolek algab ja lõpeb alati sama teemaga ehk siis aruteluga teemal, miks ta teisi blokeerib ja kas seda ikka vaja on ja et ise ka selgitamast kunagi ei tüdine
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 20:41
Arusaadav, kui võtta blokeeringut tööriistana, absoluutselt arusaadav. Siiski oleks viisakas sel juhul ka isikule teatada, miks ta blokitakse. Teistsugune käitumine tõestab blokkija äärmist maailmanabasust.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 21:00
leedigaaga: hea loogika sul. kui sina võtad vabaduse mitte kirjadele vastata kuigi viisakas inimene vastab kasvõi ei tänan, ei ole huvitatud vms. siis kummalisel kombel eeldad sa blokkimisel viisakust irwwwwww

hea tuhm oled sa küll, ära võta hinge onju
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 21:38
kir(v)emõrtsuk - otsi omale keegi teine kaklemiseks. ma ei viitsi sinu solvangutele vastata. I said this only once.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 22:19
Ei tea....mind ikka on blokeeritud ja südamest. Ega ma 95% neist inimestest ei tea ja pole suhelnud ka kunagi seega ei oska üldse põhjust aimata milles asi aga on ka selliseid juhtumeid olnud, et lisatakse sõbrakasse ja siis üks moment vaatan et inimene on sõbrakasse lisanud aga ala järgmine päev ära blokkinud...saa nüüd aru mida ma taas siis teinud olen . Minu meelest jumala mõttetu see teema. Ma ise olen blokkinud mõne debiiliku kes tõesti ei saa aru, et jaburduste kirjutamisega päevast päeva ei jõua kuhugi aga neid inimesi on kokku 5 ehk aga mind on blokkinud vist oma 30 tegelast ja neist suurt osa ma pole elus kuulnud, näinud ega teagi mis asjad nad on...aga nuh vahet pole, kui plokkis juuu siis oli põhjus mida ma ei saa kunagi teada...vahest eelarvamused, vahest mingi külajutt või jumal teab mis kompleks inimesel on, et ta kukub blokeerima suure hoolega. Edu neile...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 22:59
Tuluke, aga seda miks üks eelkirjutaja sind plokkis sa ju tead nüüd?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-16 23:50
leedigaaga: mis solvangud, võtsidki hinge? masendav oled, ehitad oma konto üle solvamisele ja uups, hoopis sina solvud
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 08:32
Kui aus olla, siis ikkagi ei tea ja ma pole viitsinud sellesse üldse süüvida ( kuigi ma vist seda nn. põhjendust vist oleks nagu silma-otsaga näinud kuskil )...inimese oma vaba valik ja tahe, tehku mis tahab, kui on kergem siis andku minna
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 09:54
Ma teise teema all juba ütlesin ning ka soovitustesse olen teinud kunagi teema, et kui oleks olemas valik peita enda eest teatud ankeediinfoga kasutajaid, siis ma kasutaks blokeerimise asemel parema meelega seda võimalust.
Seni kuni tehnilised võimalused ei võimalda - ma pean kuidagi moodi vaadatud kontosid kui organiseerima, et enda elu lihtsamaks teha ja ainuke variant mille leidnud olen ongi seesama, millest te isegi mitte ei püüa aru saada.

Teisalt on mind kasvatatud sedasi, et näiteks sponsoriotsijad on kõik sisuliselt minu silmis prostituudid (ärge nüüd solvuge - mind on sedasi kasvatatud ja minu maailmavaated on sellega vägagi päri). Ning minu kasvatus ei luba mul olla viisakas nende suhtes, kes teiste najal liugu üritavad lasta, mingu tööle - olen nende suhtes ülimalt kriitiline ning nii nende kui ka enda huvides on parem kui ma neid ei näeks. Paraku sellist võimalust aga ei ole, seega pean valima teistsuguseid variante ehk neid ankeete märgistama.

P.S. too näide mille ma tõin vanuse kohta oli puhtalt näide - 99% blokeeritutest minu blokk-listis on siiski vaid sponsoriotsijad.
1% moodustavad need kellega suhtlus jõudis karile, või siis kelle ankeedil on konkreetselt kirjas, et nad ei soovi suhelda meestega (ilmselt siis naised kes ei taha meestega suhelda või siis paarid). Neile, kellega suhtlus karile jookseb ma selgitan alati eelnevalt blokeeringu põhjuse ära ning see on nende endi probleem, kui nad solvuvad.

Jfjm - jutukas on olemas kah ignoreerimise nupp, et nad mu privva ei roniks. Ning suures aknas ma lihtsalt väldin neid. Ning jah - ma ei tunne häbi selle pärast, et mulle osad inimesed ei sobi ja ma nendega tegemist teha ei taha. Kui kõiksugu idiootsuste tõttu häbi tundma hakata siis laseks omale varsti kuuli pähe.

KOKKUVÕTTEKS: Kui teile ei meeldi blokeerida siis ärge blokeerige. Kui teile ei meeldi blokeeritud olla siis otsige omale mõni suhtlus-keskkond, kus blokeerimist pole. Blokeerimine on IGA KASUTAJA ÕIGUS ning mitte kusagil ei ole kirjas, et oma blokeeringu põhjust kellelegi lahti selgitama peaks. Nagu lasteaed... ma ei tea kohe.

Kusjuures see eelviimane lause ajendas mind veel ühele mõttele - teha ettepanek administratsioonile blokeerimisel lisada blokeeringu põhjus mida näeks ka blokeeritu. Teen kohe teema
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 10:17
Trintsu Kui Ptra su ära blokkis siis ta üritab sind säästa tema lehel olevate piltide eest ja selle bloki eest peaksid lausa tänulik olema Aga jah vahel tõesti ei saa aru miks, aga kord tundus et hinde 5 andmise eest sain bloki, sest see tõmbas keskmist alla.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 12:37
nicedude: ära raiska aega, ihas ei suudeta mitte midagi juurde progeda. neil ei ole nagunii progejat ja kedagi see ei huvitagi. peaasi et vip kontodega mingi papp tuleb, sellest piisab.

tegelikult nicedude, sul peaks juba ihal ring peal olema. palju siia uusi inimesi ikka lisandub, ühed ja samad põhitegelased ja siis prostid/petised jne. peale foorumis mulisemise ja jutuka pole ihas suuremat midagi teha, isegi pildid on igavesed kordused.

foorumis on ühed ja samad petiste hoiatused, kuulutuste leht on täisjaburdus. ühed ja samad igavesed rahalunijad, olematud veebikashow pakkujad. mõni üksik naine on normaalse tutvumiskuulutusega sinna ära eksinud.

paljud inimesed käivad siin inertsist, kui keegi teeks ägedama lehe siis koliks kõik sinna.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 12:41
muide perekoolis olevat juba iha teema. sõimatakse
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 12:42
ja kui kõik sinna koliks, siis oleks seal varsti samamoodi kõik.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-17 12:49
kõik laguneb ajajooksul, elu ongi liikumises. inimesed samamoodi kolivad, remondivad elukohti jne. ma arvan et iha on oma elu ära elanud, hingab inertsist kuni tuleb konkurent ja paneb kabelimatsu
˅ näita rohkem ˅
1
2