Foorum
2011-05-09 12:24
oleks väga huvitav teada kes te need k'ik olete keda ma petnud või tüsssanud olen...
sest üks rõve ja haige vanamehepäss siin reklaamib milline petis ma olen jne
mis teha kui inimene e saa mida tahab...ja sis hakkab petiseks tembeldama väga armas temast
edu.ee
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 12:25
Karinoo, ütle nüüd palun (kätt südamele pannes), kas see jutt on tõsi?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 12:27
seee ei olee tõsi....maa pole petis...
ma tahaks huviga teada kes need teised on...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 12:30
kle ma vaatan jah...
las teeb mis tahab..kui tal sellest parem hakkab
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 12:33
aga kust see vana su nime teada sai?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 12:34
sest me suhtlesime....ta hakkas juba suht närvidele käima mulle
ja ku enam temaga suhelda aei iicnd...blokkisin ära..hakkas igasugu jama ajama
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 12:42
ahah, no ikka juhtub.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 12:43
nooj raske juhus kui seniilsetel kodus igav on
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 13:14
Kena noor daam, ei ole minu asi otsustada kas oled petis või mitte, aga see küsimus on kirjutatud täiesti valesse kohta. Need,kes võiksid sinu küsimusele vastata, loomulikult kui neid leidub, suudavad foorumist leida vaid hoiatuste rubriigi. Ja sedagi vaid selleks, et sinna midagi kirjutada. Lugemisharjumus neil puudub.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 13:17
noo sry kui sai valesse kohta...las ta sis juba olla siiin
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 15:56
Karinoo pane vanamehe nimi kirja, et teised teaksid karta
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 17:23
Ilma põhjuseta ei hakka keegi sind petiseks pidama .Ka korvisaanud mees ei hakka rääkima ,et petad raha välja .Ju oled põhjust andnud . Siit loo moraal ,kui sa ikka teha ei julge siis ära pappi ka küsi .
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 17:32
Kes neid tegelikke põhjuseid üldse teabki.Eks avalikustakse ikka see põhjus,mis omale sobiv ja meeltmööda on
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 17:34
Hoiatuste teemas pole mite sõnakestki rahast
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 17:35
PushUp,miks meestel korv valusam alla neelata on kui naistel?Ma saan pidevalt"korve"Aga ei kurda mitte
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 17:48
Elmar, sa võid siis ju turule korve müüma minna,majanduslik kasu sees :$
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 18:08
Reklaamikampaania. Räägitakse, et majandus hakkab tõusma jälle.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 19:53
Lugedes Puusliku viimast hoiatuste postitust, tundub miskipärast, et üks osapooltest räigelt valetab Kui seal 50 euri taga oli miski teenus siis valetab üks(eeldan, et teenus osutati) kui aga raha oli LAEN!!!! , siis on teine valetaja!!!! Hetkel kalduks mehe poolt olema..... ----Laenuvõlglased laseks allavoolu
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 08:29
Üle poole Eesti elanikest elab võlgu, nagu mina, nagu Sina ja nagu paljud teised. Suur osa neist kes on võlgu ei ole seda meelega. jah võla pakkuja poolt vaadates muidugi suur osa võlgu andjatest tahaks aga muudkui raha mitte saamisel võlgnikule tappa anda või seda siis muul moel mõjutada nn. karmide võtetega. Minu seisukoht aga on see, et nende võtetega ei saavuta midagi ja kui võla pakkuja kasutab oma raha kätte saamiseks võtteid mis väljuvad hea tava piirest, siis sel juhul leian, et võla tagasi tahtja peaks üldse oma võlgu antud raha unustama. Kokkuleppeid tasub leida osapoolte kokkuleppega mitte hakata ma ei tea mis rambo juttu ajama, mina saadaks küll perse sellise inimese kes tuleb vägisi seda raha nõudma. Tean ise väga hästi mis tähendab olla võlgu ja see ei ole üldse lõbus ega meeldiv tunne ning iga võlg TULEB MAKSTA TAGASI, iseasi on ainult see, et millal seda saab inimene teha.
Antud juhul aga kaldun arvama, et kutt andis tagastamata laenu see tähendab, et kui selgus, et tema oma tahtmist ei saa siis arvas, et aga tahaks raha ka tagasi aga selle raha oli ta algselt tegelikult kui kingitusena andnud. Neid mehi ju küll kuuldud ja nähtud kes kui elukaaslasest lahku lähevad korjavad naisele kingitud, ketid, käevõrud, iluasjad kokku ehk siis nõuavad tagasi, et neid asju siis kinkida edaspidi tulevastele prutadele....eh...on kuulda isegi olnud juhtumeid kus kingitud seksikad pesuesemed nõuab meespool tagasi kuna tema on väidetavalt need ostnud...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 08:39
Suurepäraselt saab nii elada,et pole ise kellegile võlgu ega pole vaja laenata kellegile raha.Kui makstakse sexiteenuste eest siis ei minda ka seda mitte kunagi tagasi küsima.Õige prost käitub alati nii,et ta omale sellega probleeme ei tekita Kahjuks iha lehel leidub kindlasti neid,kuidas midagi vastu andmata raha kätte saada
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 10:52
PushUp: pärislus(st foorumiväliselt) on see teema yunduvalt keerulisem ja mitmetimõistetavam.Ühest küljest ei peaks naine endale last soetama ennem,kui saab kindel olla,et tal tulevasele ilmakodanikule kõike piisavalt pakkuda on,et hea elu tagada.Teisalt aga on ka situatsioone,kus lapse soetavad nn noored vanemad,kel pole elu olemusest õrna aimugi ja kui olukord raskeks muutub,kipub meespool tihti jalga laskma.Need "kohustuste eest põgenejad" pole aga enamasti võimelised endki toitma,rääkimata lapse toetamisest ja siit tulebki järgmine noor ema,kes on sunnitud end müüma,et last toita,sest riikliku lastetoetusega pole võimalik kuidagi ellu jääda.Nii noortel inimestel puudub ka haridus ja töökogemus ning edasine elutee saabki raske olema.
Siit aga ka loo moraal-kui too "heategija" tahtis laenu anda,siis olles täiskasvanud mees,täie mõistuse juures,pidi ta ju endale ometigi aru andma,et kui neiu laenu vajas,järelikult on ta raskustes ja suure tõenäosusega ta oma raha enam ei näe...
Ja kas ikka on õige tulla seda siia foorumisse avalikult arutama,tuues mangu isegi nimed? Hetkel kaldun arvama,et laenuandja ei ole päris terve mõistusega... Ma ei õigusta ei enesemüümist ega ka pettust kuid täiskasvanud mehel võiks ikka midagi juba kahe kõrva vahel olla,mis tegevust reguleerib...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 10:53
...tunduvalt keerulisem
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 10:53
Ausõna pole mul ühtki laenu ega liisingut!!!! Jah olen seetõttu maja ja autod mõne aasta hiljem saanud kui sõbrad kuid kõik on OMA!!!! Ja kui peakski juhtuma, (hetkel pole ette näha),et ühel päeval ei suuda oma väga suurde autosse kütet osta, no eks käin siis jala a võlgu kurat ka ei võta!!!! Minu poolt antud võlad(ka nö. sõpradele) on enamuses lõppenud nende kadumisega.... Kohe kardan neid päevi kui jälle mõni sõber tuleb ja ütleb, et abi oleks vaja!!!! 90-te koolituse mehena mina antud võlgu ei unusta ja maksan või peale, et need võlglastelt välja lüüa!!!!! Ei kannata sõna murdmist ja süüdimatust!!!! ----ja ainult nii ongi!!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 11:07
Kurat ka mul on raske olnud ja 12 a. tagasi sõitsin isa Moskvitziga ja ema kingitud 100 krooni eest ostsin lapsele süüa!!! Kogu saatud raha läks firma ülesse ehitamisele!!! Laenama ei läinud!! Ära kannatasin need näpuga näitamised. Ja tänaseks kui tahan, siis võin ka siin ihas vedeleda või päev otsa,(või öö) sest elu on paigas, kõik toimib ja tehtud õigete otsuste(väärtushinnangute) tõttu homse ees muret ei ole!!! ---Ilusat kevadet kõigile!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 11:09
Tõsi,on väga tublisid noori lapsevanemaid,kes suudavad perelisale täisväärtusliku elu tagada ka ülirasketes tingimustes,kuid enamik sellele saidile kogunenud nn hädas emasid ei plaani vist küll lähiajal lapse heaolu nimel tööd rügama hakata...piisab ju vaid kontoinfost-otsin sponsorit...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 11:11
Luukera: kas ikka on see eluke terviklikult nii paigas,kui päevad-ööd ihas vedeleda soovid...?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 11:14
tuluke, palju keerulisem on elada kui inimesed on sulle võlgu.miks kuradi pärast pean ma oma raha käima ja lunima nagu tahaks pangast laenu saada....
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 11:14
Push ja Placebo ----teiega kannataks isegi luurele minna!!!! Tublid tüdrukud!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 11:20
Placebo ----ausõna usun, et on väga paigas ja ütlesin, et võin siin olla kui peaks tahtma!!!! Mina IHAs küll mingit ohtu oma tervisele(ka vaimsele) ei näe!!! ----vahel ju niiii hea seda parandamatut maailma parandada!!!! Ka siin on võimalik õigeid otsuseid teha ja oma elu ilusamaks muuta!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 11:24
push, mis teenus maksab...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 11:30
näe. tee teema ja inimesed tulevad ennast sinna tühjaks rääkima. nii palju saab korraga head tehtud paljudele inimestele. mis siis, et keegi siit petis pidi olema või selleks kellegi teise poolt tehti huvitav on ka see, et teemad muutuvad, aga inimeste mured tunduvad olevat samad hea, kui kõigil teistel kõik hästi paigas on
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 11:37
misasja mul pole?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 12:43
asjad paigas....
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 12:44
Siin teemades ikka pidevalt päevakorras raha hädas naised.Hea ka,et mõni naine oskab seda teemat lahti mõtestada.
Tegelt.reaalelus on rahahädas mehi vist sama palju aga meestele pole omane oma raha muredest kurta..
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 12:46
Mehed ju just kurdavad, et jälle keegi neilt raha välja petnud
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 13:00
esiteks....kes tahab sellest temast täpsemalt teada
kirjutagu kiri postkasti...
te olete väga valel teelsest ei jõua kõigile vastata siin
ja ma ei müü end ega hakkas seda ka kunagi tegema
ja ma pole petis...
jah olen üksikema...ja ei häbene seda
need naised kes ei kasvata last üksi ei tea mis tunne see on ja kui raske....kui teasjast ei tea miskit sis tuleks suu koomal hoida...
ja ma pole laisk....proovin oma lapsele mudugi paremat elu tagada...ega ma ilmaasjata ei võtnud lapsehoidja ei tööta kahel töökoha peal 12 tundi...kui midagi ei tea olge vait....ärge pange oma teemat...
igatahes ma pole kedagi petnud....minu südametunnistus on puhas!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 13:08
jan - sa lõpetad nüüd Pushupi eest tema lauseid? las Puhsup teeb seda ise

elmar - huvitav tendents on siin jah. rahahädas naised ja teiselt poolt mehed oma rahade ja teiste hädadega. eks iga hädasolija aitab siin teist hädas olijat ja teeb seda nii nagu oskab. nii need asjad siin toimuvadki.
kas sinu jaoks vajab see teema veel arutamist? minu jaoks ei vaja.
enamus siin öeldust ongi ju vaid oletused, tegelikkust ei tea keegi.
ja elmar - kurta oma muresid on ka inimlik ja kui aeg selleks on õige, siis tegelevad sellega kõik.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 13:18
ta on vabatahtlik koertevarjupaigas ja siis käib iga pühapäev vanuritele suppi jagamas mõnes peenes kirikus
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 13:25
Puhsup - muidugi on mul ka muresid, aga ma hoian need enda teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 14:42
mine ja arene õige...rõõm kuulda et s avanuritele suppi keedad ja junne korjad..
ja ma pole 24 h töööl
kas kirjutasin niiii...jah oled hädas ja siiiiiiiis...pole sinu arutada muidek....ja su arvamus mind vabsee ei koti....
ja ma pole kedagi ära kasutand...ja ma vaatan sul nii igav ja s aniii meeleheitel et 24 h ihas passid...haha
elage oma iha.ee elu edasi...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 18:43
hmm,huvitav,üksikemad,jah aga ma üksikisa ja ma ei virise.kuigi on raske olen õnnelik
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 18:50
Ja mina olen üksiklaps ja kah ei nuta
˅ näita rohkem ˅