Foorum
2011-05-08 19:07
klooga alastirannas kohtume
˅ näita rohkem ˅
2011-05-08 20:08
kas kohe 4 korda kohtume, et 4 teemat tegid?
ja muide, seal käivad suht perverdid koos...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-08 20:18
Nad neljakesi kohtuvad seal
˅ näita rohkem ˅
2011-05-08 20:23
Pole veel perverte näinud seal. On kusagil paremaid kohti ?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-08 20:24
jajah, siis on hea kõrkjates üksteise võidu teha...
˅ näita rohkem ˅
2011-05-09 10:03
kaslane, kust sina tead?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 19:33
ShagaShaga mine ja imesta
Terve kloogaranna nudistide rannaosa on täis topitud turvafirma silte, et kui rannas palja vemba väel ringi lased saad liputamise eest trahvi!

Elan seal kandis ja tahaks ikka suvel koeraga rannas jalutamas käia nii, et vanad karvased vändad vastu ei vahi!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 21:57
Parem karvased vändad, kui koera junnid varbavahel
Mitte, et mul koerte vastu midagi oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-05-10 22:10
Karvased koera vändad
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 01:20
mis kas ainult klooga rannas käivad paljad inimesed päikest võtmas kas eestis polegi teisi kohti,on küll,ma esmaspäeval nägin paide tehisjärve ääres paljaste tissidega naist,mida seal klooga solgi järve ääres üldse vahtida
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 01:24
hrkombits kuidas sul on suhe stroomi rannaga? seal silkavad äkki ringi paljaste tisside ja pepudega olevused
˅ näita rohkem ˅
2011-05-23 22:18
päriselt ka klooga rannas sellised sildid ve?
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 08:10
mina nägin killukest paljaste tissidega stromkal
˅ näita rohkem ˅
2011-06-04 21:59
kustkaudu autoga sinna kloogaranna nudistidesse kõige parem sõita on?
seal ju mingeid silte pole...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-04 22:05
Paremaid kohti... Mul on pakkuda Kastnas nii pool kilomeetrit privaatranda.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-04 22:18
õnneks ma nii lai pole, mahun ka väiksemale pinnale...
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 12:08
Kas see privaat siis tiik vöi..muud rannad ei saa ju kellegi omand olla..
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 12:49
Ikka saavad ja Eestis kuulub rannikust ilmselt juba enamus eraomanikele. Kallasrada kus igaüks tohib tolgendada on 3m veepiirist. Ülejäänu kuulub omanikule.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-05 20:50
see 3 m veepiirist ongi ju kõige magusam koht - mis sinna sisemaa poole ikka trampida
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 10:01
Neid nudiste ja pervosi jagub ka kõikjale.

Eile Kabli rannas mõnuledes ja muusikat kuulates olin vist korraks suikunud ja kui ärkasin, oli kaks porgandpaljast vanti end mulle kõrvale sättinud. Käed-jalad harali nagu koolend konnad, üks ühel, teine teisel pool. Kõnetasin viisakalt ja küsisin mis neil arus on, vastu sain ainut lolli irve ja vanusepäringu.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 10:07
Pärnu rannas on küll enamaltjaolt koos inimesed,kes austavad teiste privaatsust.
Nn.nudistide alal on piisavalt ruumi,et keege kedagi ei häiriks.

Eile oli meil isegi omamoodi väike iha-kokkutulek,kes liival,kes põõsavarjus.
On õhku ja on ruumi ja mis kõige olulisem,keegi ei põe ega häbene enda keha ega ka orientatsiooni.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 18:38
Siis oli teil vahva!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 18:48
Aga palun,ühine teine kord
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 19:51
Võimalik, eks näis.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 19:52
Minu kogemus Pärnu ,,Naiste Plazhiga,, nagu seal kirjad näitavad oli paar aastat tagasi järgmine.
Mina koos Rahvusvahelise seltskonnaga saan iga aasta septembri teisel nädalavahetusel kokku Pärnu rannas ja me lennutame tuulelohesid.
Panime siis oma mudru maha ja hakkasime taevast kirjuks tegema
Mõne hetke pärast hakkas merest välja ronima igast masti triikimatta tädisid Mõni tuli kurjustama, et miks me naiste plääzhi oleme hõivanud.
Kuna tegemist oli Septembri kuuga siis rannahooaeg oli just kui läbi ja tegelikult kui aus olla, ei tulnud nagu selle pealegi, et seal see naiste rand on. Kuna me polnud keegi Pärnu kohalik siil läks lihtsalt meelest, et selline asi seal eksisteerib.
Suuremat ekstsessi ei toimunud...keegi küüsi näkku ei löönud. Tulivad isegi hiljem uudistama, et mis üritusega tegemist on
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 20:00
Oli tõesti selline aeg,kus ka kogemata naistekasse sattujad roppu sõimu said kuulda,oli...
Nüüdseks naisteranda kui sellist sisuliselt ei eksisteeri,on vaid silt TÄHELEPANU! ALAL VÕIB VIIBIDA ALASTI INIMESI!
Pisut vabamat olemist ihaldajad on end muuli poole sättinud ja need triigitud ja triikimata naisolevused peavad endid kuidagi nõndamoodi sättima,et neil mugav oleks
Ajad muutuvad...
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 21:08
sai isegi seal nädalavahetusel käidud, ja ruumi jagub tõesti kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 22:42
paar 17,kas teie olite see armas paar üleval künka otsas,kes muidu oli paljas kui porgand,aga vette minnes panite ujumisriided selga?
Vesi polnud ju nii külm?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 22:51
jah 2karvast need olime meie, ja ega see vesi nüüd nii soe ka ei olnud
ja me oleme alles väga häbelikud, aga eks me areneme tasapisi
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 22:55
Ehee,siis tuleb välja,et meie- vanainimeste silmanägemine polegi veel nii halb

Siis oli juba 5 paari kohal,tuleb välja!

Elagu iha rahvas ja Pärnu rand!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 23:00
tundub et ei ole tõesti
5-paari?? tundub uskumatu pärnu kohta!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-03 23:03
ei muidu üldiselt olen ma alasti päevitamise poolt ja üldiselt ma ei arvesta teiste arvamusega, aga avalikus rannas olles eelistan siiski halli massiga ühineda. kõrvalisemas kohas aga naudin triipudeta päevitust, sest saunalaval valged püksid jalas on ikka väga mage
muidu aga on mõnus kui mahe meretuul kotte kõditab

aga üldiselt võiks need triikimata onud ja tädid ikka veidi enam teistega arvestada, kellele meeldiks rannas puhates sellist vaadet näha

oskab keegi rääkida mis seal klooga kandis toimunud on? keegi randa aiad ehitanud ja mingi suure torni? selle suure torni jaoks üldse ehitusluba on olemas, 10m veepiirist edaspidi hakkan selle uusrikkuri putka seina peale kusel käima, las siis naudib vaadet
˅ näita rohkem ˅
2013-06-04 07:26
nature,millist vaadet sa rannas puhates näha ei soovi?
Et oleme kõik erinevad.
Kes pikem,kes lühem,kes paksuke,kes kõrreke tuules?
Tolerants on selle asja nimi,muide.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-04 07:41
Meie arust on tore ,kui keegi on kellegi ära tundnud ja tuleb tere ütlema
˅ näita rohkem ˅
2013-06-04 07:47
Äi ma ikka jätan tulemata ... mina oma suure ölleköhuga ja pakus tagumikuga rikun ilusa vaate ääääää aga ma tean Lahemaal ühte head kohta ... otsevaatega Vergi Sadamale .... no eks seal liigu ikka rahvast aga samas nii-palju neid ka seal ei tilbenda ....
˅ näita rohkem ˅
2013-06-04 17:11
oi päris mõnus oli rannas peesitada, lained laksusid randa ja päike pruunistas keha, kõik oli tore... seni kuni, ilge paugu ja mürtsu saatel täiega rahet tulema hakkas. krt küll nüüd kotid siniseks pekstud ürita siis naisele seletada et päevitades juhtus hea veel et teivas püsti polnud, võibolla oleks välk ka sisse löönud

karvased, ma ikka eelistaks paljalt näha veidi nooremaid kui 60 ja inimesi kelle kehamassiindeks vastab normidele
kui aga nn. naturistide osakonna moodustavad mingi lontis vanakesed ja kosmosemutid, siis eelistan eemalduda, püksid jalga tõmmata ja hallimassi sekka sulanduda, vähemalt ei ole silmailu rikutud
˅ näita rohkem ˅
2013-06-04 17:21
Me kõik jääme vanaks...
Mis juttu sa ajad nüüd,muidu arukas mees?
Kas siis vanemad ja lontis peavad kurguauguni kinni kaetud olema?
Ilus keha...
mh...
Keha on keha,see vananeb ja muutub,see on paratamatus.

Loomulikult on meil ainult üks keha,olgem ta vastu kenad
Mõõdukus kõiges
˅ näita rohkem ˅
2013-06-04 17:40
ei ärge saage valesti aru, loomulikult kõik me jääme vanaks ja muutume rohkem rippuvaks ja loomulikult ei taha ma kedagi keelata, tahad paljaks koorida siis lase käia, ole sa noor või vana
aga mingi viisakustunne võiks siiski olla et päris igalpool ja kõigi ninaette oma rippuva materialiga töllerdama ei tule
aga siiski eelistan ma vähemalt seni kuni ma ise kortsus pole, siledamat seltskonda või siis rahu ja vaikust kõrvalises kohas.

ps. ma olengi oma ainukese keha vastu kena, nimelt ei riku om silmi ebameeldiva vaatega ja hoian hilisema toiduisu alles

ühesõnaga minu üleskutse oleks et rohkem noori paljalt päevitama, siis ei torka vanurid nii silma
˅ näita rohkem ˅
2013-06-26 23:38
ma vaatasin ka peeglist üle õla, et perse võiks pruun olla küll
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 11:29
Kas Pirita ranna servas ka veel üldse midagi toimub või on see rand täiesti "väljalülitatud" triipudest vabanemise kohalt.
Või kus siis Tallinnas ja lähiümbruses kõige rohkem käiakse triipudest vabanemas?
Pikakari kõrval olev "rannake" on, aga seal natuke liiga "mehine kontingent" ja
ujuma minemine kivide tõttu vaevaline kui mitte võimatu...
Üle pika ja see laupäev(29.juuni) oleks ehk võimalik üritada kuskil triipudest vabaneda aga ei tea kus võiks
Võiks ka kellgiga liituda
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 14:06
love2bnude,

Miks see "mehine kontingent" sind häirib? Aseksuaalselt alasti päevitamisel pole ju tähtsust, sama nagu spordiklubi riietusruumiski, teiste meeste keskel olemine. Vahekaugused isegi palju suuremad veel. Siinsamaski saidil oled ennast piltidel julgesti alasti võtnud ja näitad kõigile oma kehasaladusi, mis siis veel seal rannas saaks häirida sind?

Kui ujumisel kivid häirivad, siis on variant minna sellest teisest rannast veel edasi, valge vaatlustorni juurest veidi mööda ja siis vasakule üle järgneva poolsaare rannaniidu selle teisele kaldale järgmise lahekese äärde, kus on laialt liivane, kuigi väga madal merepõhi (Stroomi ranna stiilis). Paraku pead aga arvestama, et on sealgi 99% tõenäosusega ainult "mehine kontingent". Kõik paljaste nokudega ikka. Ausaltöelda ma ei tea, kas sealne kontingent on kuidagi erinev eelmise ranna paljast kontingendist, võibolla on mingid teistmoodi friikide klannid. Ei osale ma ei ühes ega teises.

Aga homne laupäev on suure tõenäosusega hoopiski jahe, pilves ja vihmane.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 14:12
Aga Pirital pole enam mitu aastat mitte midagi sellist. Sealsamas ranna tagumises otsas leiab hõredalt vaid mõned tavalised riietega päevitajad ja rohkesti koeraomanikke koos oma närviliste penidega kraaklemas. Ei ainsatki julget paljast nokut enam. Arusaadav, sest samas läheduses on ka ranna eeskirjade plakat, kus muuhulgas Pirita linnaosavalitsuse korralduse punkt 11 ütleb, et Pirita rannas on ilma riieteta viibimine rangelt keelatud.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 14:20
Ja üks võimalik koht veel, kus palju aastaid ikka alasti päevitamas ja ujumas käidud, on Stroomi ja Rocca vahelise roostiku serval. Nüüd sealse uue rannapromenaadi poolekilomeetrise silla keskelt, seal kus sild üle Mustjõe oja läheb, samas ongi metalltrepp alla, siis lähed silla alt läbi ja mööda Mustjõe kaldal olevat jalgrada üle heinamaa otse mere suunas. Seal lõpus on väikesed roostikuvahelised platsikesed, kuigi savisema ja plägasema pinnasega (olenevalt merevee taseme hetkeseisust).
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 14:24
Vabandust väljendusin selle "mehise kontingendiga" ehk tõesti natuke valesti.
Pidasin seda sellega silmas et seal just eriti tundub käivat meestest huvitatud mehi.
Kui üksi ilma kaaslaseta olla siis kiputakse kangesti huvi tundma et a'la kas ei võiks...
Muidu mul pole lugu paljalt olla ka meeste hulgas , saunas ja rannas ka pirital küllalt oldud
aga ei istu need natuke liiga peale tükkivad meestehuvilised
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 14:51
Jah, selles mõttes on sul õigus küll. Neis alastirandades (ma arvan et sedasi on kõikjal, mitte ainult seal Paljassaarel) kipub tõesti olema keskmiselt palju rohkem gei-kalduvustega mehi. Nii paarides kui üksinda. Küll aga olen ma täheldanud, et nad tulevad oma tahtmistega tüütama eelkõige siis kui sa ise oled ka kuidagi nende vaatenurgast atraktiivne. Mind on varem ka korduvalt tülitatud, üks ujus lausa mulle märkamatult mu tagantpoolt juurde (ise lebasin kõhuli ja vaatasin teise suunda) ja hakkas mul kätega paljast perset masseerima. Ilma midagi küsimata või häält tegemata. See oli muidugi paras ehmatus siis küll, kuid seejärel natuke kurjemat sõimu valla päästes suutsin tema ka kähku eemale ajada, osutus tegelikult väga araks vennikeseks. Kuigi tal endal oli riist täiesti püsti juba. Üldiselt pärast seda kui ma lõpetasin enda raseerimise ja muutusin ka veidi kõhukamaks, siis pole enam sellist huvi ega tüütamist täheldanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 15:05
Ega ilmselt paremat kohta hetkel siin Tallnnas pole tõesti ka , eks tuleb sinna minna. - ja ära kannatada mõnede veidrused

Ma kunagi 10-15a. tagasi kui alustasin selle paljalt päikese käes olemise võlusi, siis tegin seda alguses (julguse kogumiseks)
Kakumäel - teisel pool oja/jõge ehk kui näoga mere poole olla siis see oja/jõgi on vasakul- sealt sumasin läbi ja peale
seda oli üsna tühi "ranna" ala - st et seal oli parem olla kui oli madal veeseis siis tekksid sinna liivasaarekesed mille peal sai
end sisse seada. vahest harva jalutasis sealt mööda mõned jalutajad aga neid see häirinud.
Nüüd seal teispool oja laiutab "põlluküla" ja vist rohkem rahvast - pole seal käinud - 10a kindlasti juba - teab ehk keegi kas on seal võimalik veel olla või mitte?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-28 15:34
Seal Tiskre rannatasandikul saab ka praegu olla. Nii meres olevatel liivasaarekestel kui ka kaldaroostikus (viimases juba koos parmude ja muude putukatega). Muidugi pole see enam kaugeltki tsivilisatsioonist nii puutumatu ja vaikne kui varem, kohalikku jõukamat uusrahvast (kelle väärikus alasti ennast ei koorida ei luba) liigub ikka kordades rohkem. Kuid olenevalt veeseisust ja tekkinud saarekeste asendist võib endiselt privaatsemaid vabu kohti leida. Plats on väga suur. Majad ei ulatu ka tegelikult mitte päris mereni, vaid vahepeale jääb endiselt lai ja enamuses ulatuses läbipääsmatu roostikuriba. Veidi jahedama ja tuulisema ilmaga on seal suhteliselt inimtühjus, kuna tavalise rannataja jaoks kipub kõle olema siis. Mere ja Harku järve vahel tekib seal üle lageda põlluala nagu tõmbetuulekoridor. Ega sedasi siis ka alasti päevitada seal eriti mugav pole. Näiteks tänase ilmaga on kindlalt üpris jahe, palju jahedam kui mujal randades.
˅ näita rohkem ˅