foorumist:
alfaemane on mamma:
tugev emane karjajuht, kes hoiab ja söödab karja ja teeb otsuseid, millise isasega ta järgmise järglase saab.alfaemane on suurte tisside ja pepuga olend, kes ei pane pahaks mitme mehega korraga sugulises vahekorras olla, et siis pärast jälle uued ette võtta. Siinkohal ei tohi alfaemast prostituudiga segamini ajada, sest alfaemane ei küsi oma meestelt selle eest raha, nagu seda teevad prostituudid. alfaemasel on kena naeratus ja muidu tore emane inimolevus .Millegipärast seostub mulle sõnaga alfaemane - 175-180cm-ne " ohvitserikehaga" naine, kitsaste puusade ja saledate jalgadega ( nad kannavad tavaliselt kitsaid miniseelikud), puusadel ülespoole kaob kogu ilu
, puunnis kõht, laiad õlad ja ülisuured rinnad, vat see seostub sõnaga alfaemane.Alfaemane on naine, keda mehed tahavad ja kelle moodi teised naised tahavad olla. Nad on hea välimusega, enesekindlad ja teavad, mida väärt on. Nad on aktiivsed, intelligentsed. Sellised naised, keda alfaisased endale kaaslaseks soovivad. Aga isikupärast ja soojusest jääb nende puhul vajaka.Pakun, et Ameerika filmist nähtud kisakoori liider ongi alfaemane. Hea välimusega, keda kõik jäljendavad ja imetlevad, kes teisi sõnaga paika paneb.
Väljend "alfaemane" omab tähendust ainult ümbritsevate emaste keskkonnas. (Nagu alfaisane omab tähendust ainult isaste keskel - kellel on suuremad Å¡ansid emasega paarituda). Emane, kes konkureerib teiste naistega ja võidab neid naisena. Niisiis ohvitserikehaga naist kirjeldada pole mõtet, sest alfaemane ei saa kindlasti olla isase omadustega.
Mina nimetan alfaemaseks naist, kes on hästi mehelik.
Ehk siis,
*Tahab kõigi üle võimu
*Tahab kõiki kontrollida, et kõik teeksid nii, nagu tema tahab
*Väga ülbe ja enesekeskne
*Karjub pidevalt kõigi peale, on hüsteeriline
*Igasugune naiselikkus puudub
*Vägivaldne (tean päris mitut sellist)
Minu jaoks pole sõnal ''alfaemane'' mitte mingit seost sellega, kes on meeste seas kõige populaarsem või tahetum, vastupidi. Selliste naiste jaoks on ju teistsugused sõnad olemas.