Foorum
1
2
2011-05-11 12:11
Ausalt öeldes läheb neist lollidest kes siin aga pakuvad mõnu ja ideaalset rahuldust süda pahaks, ma parem suhtlen mehega kes, ok ta ei pea vastu pikalt aga samas on tal ajud peas olemas ja mitte pika vastupidamise seksuaalselt kompenseerib mõistus. Need igasugu mõnude pakkujad ja nn. supermehed pole mitte muffigi väärt. Ilueedidest edvikud ja kõik...enamlt juhult on see nii ... on erandeid aga enamik on küll neist allapoole igasugust arvamust. Sorry poisid aga no tõesti...mõelge ajudega.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 12:37
ma arvan et see oleneb kõik naisest endast. kindlasti on tegemise viise mis ühele sobib rohkem ja teisele vähem, aga kui püsida kusagil kuldsel keskteel siis peaks kõik mehed hakkama saama. aga kui naisele üldse keelekas ei meeldi, ta häbeneb ennast või ei tunne vabalt ja tal puudub kirg, siis ei olegi vast võimalik midagi ära teha.

kõige õigem ongi otsida endale õigem partner, siis tulevad kõik asjad välja. näiteks kui kahel inimesel ei ole isegi millegist õhinal rääkida, siis vaevalt neil sekski suurem asi on.

RedLight1: mul just vastupidi, inimesed kes räägivad pidevalt ajudest ei kipu ise ajusid suurt kasutama. pealegi liiga suurte ajudega inimesed kipuvad väga igavad olema, kompleksides.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 12:41
Sorry aga debiilikut kes näeb ainult elus seksi ja oskab sellest ainult lõhverdada ma ei oska hinnata. pean ennast suht intelligentseks olevuseks aga komplekse ??? Ma endal komplekse suuri ei näe...pigem seda, et MINA TEAN MIDA MA OOTAN PARTNERIST, seega olen välistanud kepihaiged idioodid kes oskavad ennast suurteks mõnutegijateks tituleerida, lõpptulemusena aga pole ei mõnu ega midagi, suur jutt ja kogu ooper.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 12:49
noh see polnud väga ajudega inimese jutt

sa vast väljendasid end valesti, pigem pole tegu ajudega inimestest vaid sulle meelepärasemate inimestega. kõik inimesed ei sobi omavahel. osadega tekib ruttu hea klapp, teistega ei teki seda kunagi kuigi välimuselt võib teine vägagi atraktiivne olla.

no need kõvad mõnutegijad peavad ometi kusagilt alustama ja kindlasti on ka neil oma sihtgrupp olemas. on ju väga suur hulk naisi kellele sellised kõvatajad väga hästi peale lähevad. näiteks mu oma ekski kes alguses kõvasti ajusid hindas, on nüüd vanastpeast hoopis bling-bling bemmimehi vaatama hakanud no näet siis kuidas elu keerab...

noh ja kui inimene meeldib, ta tekitab sinud iha siis suva see kepitehnika. vähegi ajusid kasutav inimene oskab siit seal kaasa aidata ja end kulminatsiooni viia. nii et ei olene üldse kas tegu on kõvataja või foorumi nohkariga.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 12:51
Mina näiteks arvan et juba lähenemine "MA tean mida MINA PARTNERILT TAHAN" viitab asjaolule et inimene ei saagi seksi olemusest aru. Seks ei ole ENDA NAUDINGU kätte saamine - see on eelkõige naudibgu pakkumisest naudingu saamine. Kui aga vorbitakse lausa suurte tähtedega "MINA TAHAN..." siis ilmselt ei saagi loota, et sealt ise midagi vastu saaks
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 12:56
Okei...ma olen elus teinud igasugu tegevusi ka lõbuteenust ( rihkem küll sellist pikema ajaveetmise võimalusena ) ja ma olen näinud neid nn. kõvasi kepimehi ja mõnu tegijaid ikka palju-palju. Võiksin lausa raamatu kirjutada ja sealt leiaks ikka naljakohti selliseid, et lugeja hirnuks ennast kõveraks. No kuule...kui ikka inimene suudab mu ära moosida et tema on kohe väga väga kõva tegija ja riist seisab nagu tal aga ma ei jõua tal 60-sekundit suhugi võtta kui juba hakkab ohkimine, et oh ära hetkel tee muidu läheb lahti nooooo...ikka tekib küsimus kus see mõnu ja kõva kepimees on ??? Lõpptulemusena siis kaks minutit suhu võtmist mehel ja ongi kööga...siis vahime üksteisele otsa tühja pilguga ei oska see ei A ega O kosta ja samamoodi mina siis nõutu, edasi ka ei tohi võtta suhu sest riist hell jne. No ... ja siis ma siis istungi ise ei saanud ma mitte muhffigi ei sriista taha ega muud...no ma ei tea ... olen elus näinud kokku kolme meest kes tõesti suudavad panna nii mis tolmab ja ise olen hakanud ohkima, et anna abi aga no ei jõua enam...aga no ülejäänud .... enamikuga pole suuseksist kaugemale jõudnudki Noh loomulikult eks ise ka olen teinud apsakaid aga see juba teine teema
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 12:58
nice: sa ju ise ka tead mida sa tahad ma ise ka tean juba natuke mis ma tahan, mõneti on see ju hea. sa saad seda mida sa tahad, jääb ära nüridalt kulutatud emotsioon kui teine absoluutselt ei vasta sinu soovidele.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:01
RedLight1: no ju sa siis imed hästi või sa ei oska tegevust kontrollida ega juhtida. eks seksi peab oskama ka venitada ja õigel ajal siis vunki andma. kui sa ise samamoodi kohmetunult midagi ootama jääd siis võiks kuidagi tegutseda nii et seks edasi läheks.

ega see ka pole seks enam kui tundaega peab nühkima et teisel ära tuleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:03
vaata kiremõrvar minuga ongi see lugu, et mind paelub protsess ise, kuidas jõuda sinnamaale, et toimuks see mida ma tahan. Kuid ma karju sellest kõigile mida ma siis täpselt soovin - see mida mina tahan on minu asi ja see on ka minu asi kuidas ma selle saavutan.
See "Mina Tahan..." kõlab pigem nagu ultimaatumina või siis kerjamisena. Ükskõik mis suhe (olgu see siis sekssuhe või sõprussuhe) toimib vastastikustel kokkulepetel ning kui üks pool ainult soovib / nõuab, siis teisel poolel kaob igasugune huvi ära ju.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:05
Kusjuures nice kui lugesid õieti, siis mina ei kirjutanud et mina tahan vaid mina OOTAN st. et ma EELDAN !
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:10
aga kui sa ütled selle välja, äkki on sul lihtsam leida või annab see aega harjuda.

ma ise olen ka loheks muutunud, kui mina ei saa naiselt signaale või ei suuda ära aimata mida ta tegelikult tahaks, siis mina ei viitsi väga leiutada. seks on ühine tegevus mitte mingi soolo mälumäng. sesmõttes redlightiga nõus küll - kui ise näed vaeva ja naine ainult vedeleb, ajaraiskamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:10
Ootamine ja eeldamine on silmakirjalikud jooned - ükski inimene ei saa teada mida temalt oodatakse... suhtlema peab
Ju siis need kes kõvat keppi pakuvad alustavadki suhtlemist selliselt
Äkki sa RedLight1 sobid nendega hästi... sina vaikimisi eeldad ja nemad ütlevad mida nad suudavad
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:17
Ei ma ei sobi kellegagi .... sellist veel polegi kellega ma vist sobiks
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:23
kui sa ei suhtle siis ei saa ka keegi teada milles võiks sobida.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:28
No eks ma ikka olen aegajalt üritanud ikka suhelda...ise ma jah suhtlust ei alöusta sest leian, et mul pole vaja olla pealetükkiv kellegile.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:37
see võib omakorda näitab jällegi sinu vähesest huvist teise vastu. eks teine ka on äraootaval seisukohal. need asjad otsustakse kole kiirelt ära, mõne minutiga tehakse alateadvuses otsus ja liigutakse edasi. kui sa selle momendi mahamagad siis oled rongist maas.

ma arvan ise et need naistemehed kellele kunagi ära ei öelda, omavadki väikest annet ära tabada selliseid hetki kus tuleb täiega peale lennata. teised kes jokutama jäävad jäävad ilma.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-11 13:43
Tundub võib-olla uskumatu aga tegelikult olen ma tagasihoidlik tegelane Huvi on alati aga lihtsalt ei taha teistele oma mõtteid peale suruda, see ei ole ilus eriti.
˅ näita rohkem ˅
1
2