Foorum
1
2
2011-04-18 18:57
No jah eks ta ole, peavad ikke väärt mehed olema. Lausa kadedaks teeb, et pole ise selliseid kohanud kes vääriksid alkoholi ostmist.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 18:59
PushUp,sinuga oleks siis lahe pidu panna
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 19:00
hm, et mehed paluvad endale juua tuua ja peate selle kinni ka maksma? see on huvitav. aga miks te teete seda siis oma kuludega, kui tegelikult ei tahaks?
kas nad on tagasi ka midagi ostnud teile teinekord - nt viisakusestki? või ongi teie kuludega kogu aeg?
ja mis asi on see, et mehed ise ei saa tooma minna. ajagu oma p... aga poodi.
kui tegu on heade tuttavatega, siis on teine asi, aga niisama meestega nii ei toimiks.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 19:04
Utha,mulle meeldib küll kui naine välja teeb
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 19:06
elmar, no asi polnud praegu selles. mul jooksis mõistus kinni selle koha pealt, et miks ma peaksin mehe eest poodi jooksma ja talle õlu vm tooma? andke andeks, aga otsigu selleks teine naine
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 19:09
kuule,mulle naine tõi ikka õlut kui janu tuli
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 19:14
Tänapäeval ei tooda elmar
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 19:17
elmar, naine pole teener. see on minu arvamus. kui mees midagi tahab, siis ta otsib endale ise. naine ei pea mehe eest seda tegema.
ma pole kunagi teinud ja mees pole ka kunagi minult seda palunud. ma ei tea, mis naised teil on
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 19:22
Utha,mis see õlle toomine siis teistmoodi on kui piima järgi käimine
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 19:23
elmar, sa ei saanud vist asjale pihta
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 19:25
Ma vaatan,et sina ei saanud asjale pihta
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 20:00
elmar, mul pole probleemi mingid korrad mehele vastu tulemisega, temaga arvestamisega jne, kui sa seda arvasid. ma ei aja ennast peale ega taha, et asjad toimuskid ainult minu moodi.
kui ma olen nt linnas kuhugi poole minemas ja seal, kus mina olen, on see, mida teine endale tahab, siis muidugi saab see talle toodud. seni toon, kuni ma ise suudan seda teha ega pea mingeid sixpack´e kellelegi ette kandma hakkama. see oleks ka natuke kaheldav, kui ma seda teeks. seni pole minult seda tahetud ja mehed on saanud ise hakkama.

tahtsin öelda seda, et ma ei tee seda igal korral, kui mehel tahtmine tekib. nii need asjad ei toimi minul. eriti veel siis, kui ma tean, et teine saab ka ise minna otsima (ta vaid ei taha) ja asi ongi ainult mingis paaris pudelis või suitsus või milles tahes. miks ma siis pean seda tema eest tegema?
vastu tulla vahel on ok, aga teise eest tegemine ja tema teenimine – see on teine teema.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 20:17
Utha,milleks teha tühjast asjast probleemi.Keegi ei sunni ju sind mehele õlut ette tassima.Asi on lihtsalt suhtumises
Ja pole ka need tänapäeva naised teistmoodi midagi kui varematel aegadel.
Kooselu säilimese nimel peaksid mees ja naine üksteist vajadusel ikka teenima
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 20:20
ma pole teinud probleemi, vaid uurisin midagi Pushupilt ja palusin tal midagi selgitada.
suhtumises ongi vahe ja sellest ma enne ju rääkisingi.
mind ei annagi sundida, elmar.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-19 09:37
Ma ei saa aru miks keeratakse koguaeg kõik foorumi teemad tagurpidi mingite tühiste vaidlusdega...
˅ näita rohkem ˅
2011-04-19 11:05
kiremorvar, ma endiselt ootan
˅ näita rohkem ˅
2011-04-19 11:49
Utha: Tegemist on väga heade tuttavatega. Jookide järgi ei pruugi jõuda õigeaegselt ( teatavasti müüakse meil alkoholi teatud kellaaegadeni ) kuna on inimesi kelle töögraafik on pisut teistsugune ja nad lihtsalt ei jõuaks enne määratud kellaaega kohale, sel juhul oledki abiks. Loomulikult pole vaid nii et naised aga sebivad jooke ja mehed aga rõõmsalt tarbivad, pigem siis käristatakse ikka meile välja ja tihtilugu ikka rohkem kui vajalik oleks. Lihtsalt tõin näite et ei ole koguaeg nii et ainuld mehed välja teevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-19 11:58
Utha: tsiteering: kui ma olen nt linnas kuhugi poole minemas ja seal, kus mina olen, on see, mida teine endale tahab, siis muidugi saab see talle toodud.
Sellega on kõik öeldud.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-19 12:04
Pushup, asi selge.
˅ näita rohkem ˅
1
2