Foorum
1
2
2011-04-17 10:32
What the f-? Jookide ostmine tüdrukule, keda oled lühikest aega tundnud on nii beta kui võimalik. Hoolivus? F- that, hoolivus võõraste vastu näitab, et sul pole absoluutselt väärtust. Hoolivust näitad sõbrannade ja kallima vastu mõnel viisil (jookide ostmine sinna alla eriti tihti ei kuulu), mitte aga mõnele hook-up'ile. Jookide ostmine jätab mulje, et sa ostad tema aega ning kaotad sellega igasuguse kontrolli. Ainuke kord kui ma ostaks üldse jooke on siis kui teine raund on tema poolt. Iga teine idioot ostab suvalistele tüdrukutele klubis jooke ja nad ei saavuta kunagi mitte midagi. Kui sa sulandud nendega ühte massi, siis mis kasu see sulle toob?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 10:39
Kas sa lähed klubisse pidutsema või naist ostma?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 10:43
sa ostad siis valesid jooke... tuleb tellida klassikalisi kokteile "vana tallinn sampusega" "stroh80 sampusega", nb kogused peavad korraga olema väiksemad, ja võtta tuleb põhjani.... teeklaasiga pole siin miskit teha
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 11:02
Rõhk on "Iga teine idioot ostab suvalistele tüdrukutele klubis jooke ja nad ei saavuta kunagi mitte midagi. "
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 11:09
teeks tibinaga tutvust ent seisab seal üksi ei joo ka miskit?? asja nimi on juttu jätkub kauemaks, kui sa viskad joogi nina alla ja vahid nagu töll sõnagi suust saamata, siis on see nõme
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 11:18
njaaaa, aga kui tibin on autoga ja seepärast ei joo, tegelikult paljud ei joo.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 11:18
Jookide välja tegemine on üsna tavaline asi meeste ja ega nad sellepärast ei pea lollid olema
Vahel mindi ka kõrtsi jagamise ajaks kohale ja siis võis ka välja tegemata naise leida
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 11:38
Asi taandub jälle sellele, et kui sa oled ikka möku, siis ei vii sind sihile ka mitte kastide viisi ostetud märjuke. (no teatud naiste puhul viib, aga tõenäoliselt oleksid neilt "ilma" ka saanud)
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 11:46
Pushup- kuhu edasi see sind viinud on?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 11:59
Utha, sa veel küsid
Aga jookide väljategemisega kujundatakse mainet.Kui ostad jooki vaid selleks, et lunastada voodipiletit, siis võib juhtuda ,et keegi varsti ei taha sult isegi jooki mitte. Ega koonerdamine pole kokkuhoid.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:00
ma mõtlengi miks üks mees peab naistele jooke väljategema. see ongi nagu saamatuse kompenseerimine. okei kui mees on jõle õnnelik ja teeb niisama välja, aga tavaliselt see pole nii. üritatakse joogiga pigem meeldida.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:10
tegelikult ei pea tegu olema millegi kompenseerida tahtmisega ega ka mitte sellega, et keegi muidu naistele ei meeldiks.
osad teevad seda ehk niisama zhestiks - nt mehel oli hea tuju (sai oma tehingu tehtud) või mis tahes. osadel tekivad selle peale kohe omad ootused ja sama toimub naiste poolel. inimesi on igasuguseid.
ei pea selle tagant kohe midagi otsima hakkama.
kiremorvas - sa ise ei ole kunagi kellelegi välja teha tahtnud?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:13
sa ju ei pea naistele välja tegema,kui ei taha..ma ei saa aru,milles probleem on?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:24
Kui võtta nüüd üldisemalt, näit. soov inimesega reaalseks tutvumiseks, lepite kokku mingi place, viisakama koha et läheks, istuks, ajaks juttu jne. Oli mul siit üks selline kohtumine. Ettepaneku avalikku kohta istuma minna tegin ise kuna polnud nõus kohe kellegi privaatsele pinnale minema, teine asi on see et üks asi on virtuaalne lävimine, teine asi reaalne suhtlus mis siiski otsustavaks saab. Niisiis leidsin meeldiva istumiskoha, kutsusin noormehe sinna. Jõudsime kohale pea samaaegselt. Tellisin ühe Latte, noormees endale ei võtnud midagi. Kuna vastastikune sümpaatia oli ilmselge, seda enam et olime virtuaalselt juba piisavalt teineteist tundma õppinud ja inimesena ning kõige muu poolest on ta mulle sümpaatseks saanud, siis kokkuvõttes istusime seal tunde. Kogu asja tuimestas vaid see et kui minu kohvi oli otsakorrale jõudnud ja ettekandja küsima tuli, kas on veel millegi soovi ( oleksin ise healmeelel ükskõik mida tellinud, kasvõi uue kohvi kuid antud hetkel polnud see mul rahaliselt üldse võimalik ja tasusin oma joodud kohvi eest ära, mis oli nimetatud koha vääriline ehk pisut kõrgema hinnaga kui muidu kohvikutes - söögikohtades ) siis noormees vaid teatas jätkuvalt et ei soovi midagi ja ka minul polnud enam võimalik midagi tellida. Niisiis istusime mitu tundi, ettekandjad edasi - tagasi saagimas kuniks lõpuks kui turva juba korduvalt väga uurivalt laua poole piiluma hakkas, ütlesin et meil on aeg lahkuda ( seda toonitasin kogu vestluse käigus veel paar korda sest väga piinlik oli niisama, tühja laua taga istuda ). Heal meelel oleksin jäänud kauemaks sest tümps oli hea, kutt meeldis ka väga jne aga selliste istumistega kaasnevad paratamatult ka väljaminekud ja antud juhul polnud endal seda enam võimalik teha, niisiis lahkusime. Pärast koju jõudes msnis edasi suheldes teatas kutt et oleks nädalalõpp olnud, oleks mõned dringidki võtnud. Nojah
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:24
Probleem on selles, et ta tahab naist joogiga voodisse meelitada, aga ei tea, kellele seda jooki pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:30
nohjah..oodaku,kuni teised, talle meeldima hakanud naisele,joogid välja on käristanud,kui naine on mehed juba ilusaks joonud,siis sebigu ära lihtsalt
Pushup-alati annab valida ju mõni muu koht kohtumiseks,mitte oodata,et mees välja teeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:32
coya: Muu koht? Milline siis? Otsejoones talle koju lennates, auto tagaistmele maandudes või nagu kunagi üks frukt siin pakkumise tegi - esmakohtumine pargi põõsastesse?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:33
coya: teema lihtsalt selline, kui ei huvita- ära kommenteeri, nii lihtne ongi. ei ole mõtet viriseda ja vinguda koguaeg.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:35
coya: Ma ei oota kelleltki mitte midagi, olen võimeline ise endale kohvitassi ette ostma ja nimetatud situatsioonis oleks vabalt ka teiselegi ringile läinud ja ka kaaslasele kasvõi veetassi ette tellinud aga jah, nii ta toona oli, mis teha.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:41
Vahel tekib selline soov lihtsalt kellegile välja teha ja ilma mingisuguse põhjusta,et lihtsalt meeldiva inimesega vestelda ja aega viita
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:43
Kiremõrvar, tegelikult virised siin ju sina.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:44
mida coya valesti tegi? probleemi ju tegelikult pole või kui ongi, siis on see meie endi peades
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:45
mina ei virise ja vingu kiremõrvar-sina tegid seda
pushup-kohtuda võib ka pargis..mitte kohe teise koju tormata..pole ju mõtet hakata noormehele etteheiteid tegema,et ta sulle välja ei teinud .Miks mõned arvavad,et ma sappi pritsin..lihtsalt avaldan oma arvamust..see pole ometi ju keelatud?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 12:52
coya: Kust sa välja lugesid et ma talle etteheiteid tegin? Mul savi, tegi või ei teinud, vaid sellepärast pole siiani suhtlust katkestanud et nüüd jook või kohvi jäi saamata, lihtsalt mainisin et heal meelel oleks veel istunud, olnud aga sellistes kohtades on juba kord nii et tühja laua taga ei lasta olla või siis antakse sellest vaikimisi märku. Enamus meestest siin teeb ettepaneku kohvijoomiseks kuid kui kõigiga kohvitama minna, muutuks see kokkuvõttes üpriski kulukaks, ei tea ju kunagi kes arve tasub, ikka arvestad et maksad enda eest ise või peakski kohvitamise pakkumisele kõigepealt vastuküsimuse esitama " aga kes maksab? "
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 13:03
pushup-kui sul oleks savi olnud,siis sa poleks seda siia kirja pannud Mina saan asjast aru nii,et kui kutt välja kutsub kohvitama,siis oleks elementaarne,et vähemalt esimese kohvi eest maksaks tema...minu puhul on see alati nii olnud..kui ma soovin veel midagi tellida,juhul,kui pikemaks istumiseks läheb,siis loomulikult maksan ise,ega eelda,et meesterahvas seda teeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 13:09
Jah,ega päris tühja lauataga istuda ikka ei tahaks küll.Mina küll koos kohvitamisi ja kui võimalik drink sinna juurde ei seosta mingi edaspidise seksiga.Seksi,kas saab või ei saa pole sel hetkel küll oluline.See kas tuleb või ei tule üldse
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 13:17
vabandust..aga mina lugesin selle nii välja ja kindlasti loeb ka see kutt,kellega tühja laua taga istusid minu kommentaarid ei pruugi küll sulle meeldida,kui paraku tuleb sul nendega leppida
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 13:18
coya: Ja millega sa selle elementaarsuse siis kindlaks teed? Sinu jaoks on esimene kohvi elementaarne aga kui arve tasumisel sinu tellitava eest lihtsalt ei maksta, mis edasi, loobud edasistest kohtumistest sest elementaarset viisakust ei täheldanud?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 13:20
elmar- vahel oled sa nii nunnu
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 13:28
push..see oleneb inimesest..aga omad järeldused teen ka edaspidiseks,kui otsustan selle meesterahvaga veel kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 13:44
coya, valgustad ehk, millised järeldused jäävad?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 13:53
..et selle inimesega kuskile välja minnes,pean arvestama sellega,et maksan iseenda eest
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 14:08
jfjm: ma tegin teema arutluseks mida inimesed arvavad sellistest kes koguaeg välja teevad. ei ole vaja midagi seostada konkreetselt minuga. ole hea siis ja ära võta teemas sõna kui sul vaba arutelu oskus puudub, sa pole ometi iha vang ja keegi ei sunni sind püstol kuklas kommenteerima.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 14:17
teemaalgatajale-kui sa teed teema,siis pead olema ka paratamatult valmis nendeks kommidesks,mis sulle ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 16:00
Kiremõrvar, minule meeldib naistele väljateha lihtsalt sellepärast, et nad on naised ja ma ei mõtle siis üldse voodisse pääsemise peale. Seega nimetasid sa mind idioodiks. Miks ei tohi ma siis enda seisukohta kaitsta?
Sorry, et julgesin sulle sama mõõduga tagasi lajatada, ma ei teadnud, et sa nii õrnake oled
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 16:56
vot räägigi sellest miks sulle meeldib välja teha ja kas sellest on reaalselt ka kasu midagi. kasu ei pea olema kohe naise ostmine võib olla ka püüd meeldida. võid ju rääkida miks sul on vaja meeldida.

näiteks ühes jutukas just naised nii rääkisid nagu teema on. tore kui keegi teeb joogid välja, aga neist väljategijatest ei hoolita. teeb üks välja, tuleb teeb teine, mingist hetkest viskab see üle. kui sina oled ka üks selline kes teeb välja, mida sa saad lõppeks sellest?

ühesõnaga ei ole vaja läbuda aiaaugust kui aiast rääkida ei julge.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 16:57
coya: sa ei kommigi midagi arukat millest oleks midagi edasi arutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 17:03
kiremorvar, kas sa saaksid palun selgitada, kes või mis on hook-up?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 17:12
Ega kõikidest asjadest ei peagi kasu alati saama,mida inimene teeb..niigi ka joogi väljategemisega.Saab sellise hetkerahulduse endale.Nii ka seksiga.Saad korra,varsti tahad jälle,kasu pole ka sellest kumbalegi
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 17:21
Kui ma paljudele jooke väljateen, siis ei tunne see, kellega ma tahan vooditeemat arendada ennast äraostetuna.Ja on veel midagi, aga see mõtle ise välja.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 23:39
Kuulge MEHED ei räägi kütusekulust (ka suurimate autode puhul!!), läbitud kilomeetritest, igasugu arvetest!!! Ammugi ei loeta kellegi suutäisi!!! Vaid tilganäppiad tulevad selle peale, et hommikul mõelda kas joogi ostmine tasus ära või mittte!!! ---no on elu..........................
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 02:05
appikene ma pole iial selle peale tulnud, et peaks ise maksma, eriti kui mees mind kohvi jooma kutsub. vot ei tea, kuidas siis, kui mina mehe välja kutsun
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 07:02
Ma usun, et asi on kahekõrva vahel kinni. Pole mullegi veel pähe tulnud mõtte, et keegi kes mulle joogi on ostnud või tulevikus ostab teeks seda selle pärast, et voodis õhtu lõpetada. Pigem on see tähelebanu avaldus.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 08:03
Kiremõrvar, kui ma pidutsen, siis tahan ,et kõigil kes mu ümber oleks sama hea tuju kui minul. Ka sellel kaunitaril, kelle kõrval seisab totu, kes ei raatsi talle jooki osta.Võin ka sellele kavalerile joogi väljateha. No problems.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 08:50
Äkki on nii,et mõnel inimesel puudub oskus jooke välja teha.Puudub suhtlemisoskus,tehes kusagil pubis neidudele välja ning ta pakutut jooke ei tahetagi vastu võtta Selleasemel läheb netti ja tellib hoopis weebikat endale ja saab sealt ka täiesti mõtetu asja eest endale tünga või ma eksin?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 09:28
Elmar, usun et suurem osa naistest jätaks joogi vastuvõtmata, kui kostitaja näost võib välja lugeda vaid suurt soovi kellegagi kohe peldikusse keppima tormata.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 10:34
Kaldun arvama, et need WC sexid on ühed meeldejäävamad elus!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 11:11
Apelsin, arvan, et ainult joogist jääb väheks, on vaja ka seda, mis joodu limasnahale juhiks
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 12:22
Kui olukord lubab siis alati teen naisterahvale jooki välja, see ei kohusta millegiks...nagu ukse avamine või istkoha pakkumine.
Mees peab olema mees, kui raha ei ole siis ära roni klubisse, tee tööd, teeni raha ja siis tule uuesti
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 18:42
Eks see ole nii ja naa. Meil sõbrannaga oma seltskond kellega suhelda, vahest ei jõua mehed enam poodi või pole siis võimalik sinna minna. Paluvad siis et tüdrukud, tooge mõned õlled, ginid. Mingit probleemi ei näe - neile õlled jne, endile Å¡ampad, siidrid, kellegile pärast arvet ei esita. Vahest küll omavahel muigame et meestega suhtlus läheb ikka kalliks maksma aga nii ta on. Ehk pole alati nii et ainuld mehed naisi kostitavad ja kõik vaid meeste kulul käib.
˅ näita rohkem ˅
1
2