Mul sellised kõige meelde jäävad on mõned olukorrad, kus kindlasti oli neid, kes nägid.
Kunagi sai oldud vara hommikul vahekorras naisega, kelle noppisin ööklubist, kolme korruselise maja katusel. Ümberringi olid teised majad viie korruselised.
Aastaid tagasi sai ööklubi WC-s asju aetud. Ukse keerasime lukku aga kui juba nauding oli nii hea, et ei tahtnud lõpetada, siis selgus et uksel oli lukk katki ja rahvas sai sisse. Loomulikult kui avastati, et me seal vahekorras, siis hakkas rahvas suurest huvist voorima. Õnneks oli tollel ajal kõigil nuppudega telefonid ning keegi ei saanud meid jäädvustada.
Eelmisel aastal oli ka üks tore seik. Käisin sõbral külas ja panime kümblustünni sooja. Sõbra naine pani lapsed magama ja liitus meiega. Mina ja sõber olime alasti aga tal naine päevitustega. Sõbral naine vaikne ja häbelik aga nii nägi ta kuradi hea välja. Tõstatasin teema, et meil on võrdõiguslikkus ja sõber läks teemaga kaasa. Naljaga pooleks võtsin tal rinnahoidja ära ja no ei suutnud käsi eemale hoida. Super ilusad rinnad ja ma hakkasin neid mudima. Oli näha, et ta nautis. Lõpus läks asi vahekorrani. Sõber oli täiesti sõnatu ja vaatas pealt. Seks kestis vara hommikuni. Ümber ringi era majad. Kogu kvartal kajas. Mingil hetkel märkasin, et naaber oli akne lahti teinud 😃
Autos kusagil metsa vahel on korduvalt asju aetud ja on olnud ka möödujaid aga see pole nii erutav kui Ned teised seigad.