sonofares2 – vastan sulle: erinesid valikute ja nende tegemise oskuse poolest.
üks asi on teha midagi teadlikult –nt otsustad igast suhtest, mis sul on, teha midagi püsivamat, kuid seda mitte iga mehega, sest on mehi, kes suhtelt sama ei soovigi.
teine asi on otsida suhet iga mehega, keda sa kohtad, olenemata sellest, kas tema ka tahab midagi püsivamat või mitte.
kas nii oli sulle arusaadavam?
ma täpsustasin natuke olukorda. ma oletan, et sa rääkisid teisest variandist?
ja tegelikult uuriks vahele, kui vanadest naistest sa räägid? 20a? alla selle? kui naine ise ei tea veel, kes ta on ja mida ta otsib, siis muidugi tehakse valikuid oskamatult ja vahetatakse suhteid jne.
ma ei vaataks seda kohe kui lollust.
tegu on kogenematusega, oskamatusega teistega suhelda ja suhteid hoida või millega tahes. selge on see, et vajatakse kedagi. kui nad tahavad nii ennast proovile panna, siis on see nende otsus. teatud aja tehakse nii, siis tuleb muutus.
ja mis siis sellest on, kui naine optimistlikult suhet ja armastust loodab? on neil midagi viga kohe? et on naiivsed sinu arvates?
mis puutub pettumistesse, siis keegi ei loo ju suhet kohe selle plaaniga, et ta tahab pettuda või sooviga otsida endale suhe aastaks-kaheks ja mitte enamaks. vist mitte?
stabiilsust tahta on normaalne. seda, miks suhted vahel otsa saavad, teavad vaid osapooled ise.
suhte püsivus ja nende ajastus polegi siin praegu oluline. ma ei tahtnud seda arutada.
tahan öelda, et asjad on suhtelised ja neid saab vaadata mitme poole pealt.
kas sa ise tunned neid suhte-optimiste? või ehk oled ise kunagi nooremana nii optimistlikult/naiivselt suhet alustanud ning siis pettuma pidanud ja praegu teed maha neid, kes samamoodi teevad?