Foorum
2011-04-10 16:14
sama võiks naistelt küsida... kas kooselu toimub porgandiga või mehega..... või on mees ise porgand
˅ näita rohkem ˅
2011-04-10 16:24
See oleneb kumb kumba küljes on
˅ näita rohkem ˅
2011-04-12 14:17
Mulle meeldib kolmas variant: saadakse kokku kui aega on ja nauditakse üheöö suhet. Mõlemad annavad endast parima sel hetkel. See on siis pikaajaline üheöösuhe!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-12 14:33
Apelsin see on üks paganama vahva suhe tegelikut see pikaajaline üheöösuhe. Aga kui see toimub liig tihti siis see pole ka enam see.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-12 16:04
Selle vastu aitab mitu pikaajalist üheöösuhet üheaegselt
Toimib suurepäraselt, järgi proovitud!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-12 16:05
Pikaajalist üheöösuhet ei saa olemas olla, see ei ole ju enam üks öö. Pikaajaline variant on buddy või armuke.

Aga kas ma otsin pikaajalist suhet? Sellele ei saa nii ju vastata. Loomulikult on hea, kui mingi ainus ja õige ette satuks, kuid elu on ettevaatlikuks teinud ja esimesest silmapilgust armastusse ei usu ma enam ammu. Armuda võib, aga püsima see ei jää. Ja tavaliselt kipuvad need kõige hullemad "õiged partnerid" olema just need, kes laialt kuulutavad, et soovivad püsisuhet.

Kui aga mingist tärganud suhtest algab armastus, siis on tunded oma töö teinud ja sellisel juhul läheb asi üheöösuhtest edasi, võibolla koosvananemiseni välja. Aga see eeldab armastust. Mul isiklikult ajavad südame pahaks need naised, kes iga hinna eest ja peaaegu ükskõik kellega püsisuhet otsivad-kuulutavad, seejärel pool aastat hiljem lahku minnes ja taas uut igavest armastust otsides. Väga vabandan, aga selline naine on loll ja kõige hullem asi, mis ühe mehega võib juhtuda, on loll naine.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-12 16:40
Naistele on see elukaaslase otsimine juba sisse programmeeritud. Sellepärast valitakse ka üheööpartnerit sama hoolikalt, kui elukaaslast.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-12 17:45
kahtlemata paljud ei tea ega teadvusta endile keda soovivad ja eesmärgid puuduvad.
jamad ja vead on selleks,et neist õpitakse? kui me kõike ette teaksime,siis puuduksid hädad,probleemid.elu muutuks ehk liialt igavaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 09:21
sonofares2- kas see inimene, kes igast suhtest armastust otsib ja midagi püsivamat endale tahab, on siis kohe loll?
või puudutas see arvamus rohkem neid naisi, kes mis tahes mehega seda otsivad? ma saan aru, et sa ise oled loobunud praegu otsimast midagi püsivamat, aga samas tahad sa ka ise armastust ju. või mis? mille poolest nemad siis halvemad on?
ju nad teistmoodi ei oska siis otsida. see on nende otsus
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 13:35
pushup: eks algus ongi raske. natuke sõbrunedes ja inimest tundmaõppides ei olegi enam need kriteeriumid olulised.
eelarvamused juhivad palju, näiteks mind ennast ka vahel. ma arvan et inimesed teavad mida nad tahavad, aga nad ei viitsi selleks vaeva eriti näha ja tahavad kõike lihtsalt kättesaada. vaeva nägemine on alati seotud pettumise riskiga. keegi ei taha pettuda kah.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 13:54
kiremorvar,,jaaaaa..
..
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 16:08
Utha,
mille poolest su esimene ja teine küsimus üksteisest erinevad?
Hea küll, ma olen nõus, et teismelisena armudes ja kusagil 20-aastaselt tõsisemat suhet üle elades ollakse alles nö õpipoisid amruasjanduses ja paratamatult ei osata õiget enda kõrvale valida. Aga kui ikka uuesti ja uuesti alustatakse optimistina kooselu, et siis uuesti ja uuesti aastakese pärast pettuda, siis ei ole inimene võimeline kogemustest õppima. Õppimisvõimetu inimene on loll.

See kehtib muidugi püsisuhte otsijate kohta. Need, kes tahavadki partnerit vahetada, kellele meeldib vaheldus ja edasiliikumine, on lihtsalt vastava valiku teinud ja neid ma kindlasti rumalaks ei pea.

Mis puutub veel näiteks iha.ee-st püsisuhte leidmise võimalust, siis kahtlemata on see võimalik juhul, kui kokku saavad mees ja naine, kes on väga avatud seksuaalsetele seiklustele ja otsivad enda kõrvale teist samasugust. Teistsugusel juhul on siit nö igavest armastust leida väga raske.

Mina isiklikult ei otsi midagi püsivamat. Ma vaatan ringi, ja kui midagi kujuneb, siis eks lähem tutvumine näitab, kas sellest midagi püsivamat kujuneb. Aga kindlasti ei ole ma nii naiivne, et arvaksin, nagu iga sobiva rinnapartii ja näolapiga neiu peale lühema (ja loodetavasti nauditava) tutvuse ka kogu ülejäänud eluks mu kõrvale sobib. Aeg ja sobivus kasvatavad inimesed kokku, mitte kusagil netifoorumis mahahõigatud igatsus.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 16:18
Vaidlen vastu selles osas, et just püsisuhe eeldab arengut ja edasiliikumisvõimet ja pidev partnerivahetus on paigaltammumine.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 16:20
Mulle vaidled? Ma ei ole ju sellist asja väitnud!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 16:31
Elu on nii keeruline ja kirev, et ühest vastust ei saagi anda. Püsisuhe vajab muidugi mingit vürtsi, sest vastasel korral toimub stagneerumine...saabub hall ja rutiinne argipäev. Ei arva, et selle vältimiseks, peaks pidevalt otsima uusi suhteid, ka sellest võib kujuneda omamoodi rutiin. Samas...miks mitte vahel anda võimalus partnerile proovida kedagi erinevat...erinevat tavapärasest...sellest kellega on harjutud. Keegi, kusagil on öelnud, et..." partner on armsam, kui oled olnud teisega" Ei...ma ei kutsuks üles petma oma partnerit aga vaheldust vajab iga inimene
Kinnisidee, et kogu elu vaid üks ja ainus...see on kujundatud kristliku maailmavaate ja piibli poolt...
Kas me oleme ikka selleks valmis...!?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 16:49
kus sa tead mis eestis enne kristust oli. ma pakun et midagi polnud. inimene elas nõnda lühikest elu kus ta suurt ei jõudnudki kaua kooselada, näiteks paljud naised surid sünnitusel. pidevalt peeti väikseid külatasemel sõdu ja toiduga olid halvad lood.

egas kristus tühjalt kohalt tekkinud, ju maailm vajas korrastamist. me võime väita nagu vabadus on hea ja õige, kuid tegelikuses me tahame kõik reegleid ja lojaalsust jne. suhe kus mõlemad käivad omaradu tekitab kindlasti kauemas perspektiivis depressiooni.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 17:11
Tühjalt kohalt pole midagi sündinud. Loodus, kui selline ei talu tühjust, sõltumata sellest, kui pikk või lühike tema tekitatud elu ka poleks.
Igasugune usk....iidol ja "puuslik" on loodud vast selleks, et tunda ennast mingi grupi, koosluse liikmena.Inimene on ju osake loodusest, on imetaja, on loom. tahame seda või mitte. On väheseid, monogaamseid loomi...ja inimene pole selles loetelus, looduse poolt täheldatud.

Teema on sügavfilosoofiline ja tõde...on meis endis
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 17:14
wiiiiiiiiiiiii ,,,
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 17:17
Vii või too...aga mõte jääb
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 17:19
aikon uuda,,ma mõtli alles- kuidas kaslasele(armsake ).. vastata.. uuh hetkel aga homseni,..
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 17:59
Kristlus ei tekkinud,kristlus tekitti. Ise ei tekiks uskumus, et elu on vaid pidev võitlus hea ja kurja vahel ja puudub rahu. See loodi,et õigustada inimeste kannatusi, valitsevat ebaõiglust ja ebavõrdsust. Ja et loojateks olid mehed, siis pandi ka naised kindlalt paika.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 18:26
tehke nüüd paus ja püsige antud teema juures.... varsti oleme kõik jehoova tunnistajad.....
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 18:36
.... eks neilgi üheöö ja püsisuhted läbi proovitud.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 18:56
Parem siis juba nelipühilised, Neil pidi vahest palvetunnis päris korralik orgia toimuma
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 19:02
Usk. lootus ja armastus...kes neid suudaks lahuta..!?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-13 19:13
jfjm-aina paremaks läheb? Aga elu vajab elamist ja kui rahuldus sellega garanteeritud?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-14 08:10
rarrr.. ..
˅ näita rohkem ˅
2011-04-14 22:21
jotteff - kas oled mõnes sellises orgias osalenud, et tead rääkida???
˅ näita rohkem ˅
2011-04-14 22:42
Kahjuks ei ole, aga võime ju minna koos asja uurima
˅ näita rohkem ˅
2011-04-14 23:53
Selline peen strateegia - kutsuda neiu usuüritusele, et orgias osaleda. Lõhnab üheöösuhte järele.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-15 00:02
Nüüd rikkusid kõik ilusa ära
˅ näita rohkem ˅
2011-04-15 11:11
sonofares2 – vastan sulle: erinesid valikute ja nende tegemise oskuse poolest.
üks asi on teha midagi teadlikult –nt otsustad igast suhtest, mis sul on, teha midagi püsivamat, kuid seda mitte iga mehega, sest on mehi, kes suhtelt sama ei soovigi.
teine asi on otsida suhet iga mehega, keda sa kohtad, olenemata sellest, kas tema ka tahab midagi püsivamat või mitte.
kas nii oli sulle arusaadavam?
ma täpsustasin natuke olukorda. ma oletan, et sa rääkisid teisest variandist?

ja tegelikult uuriks vahele, kui vanadest naistest sa räägid? 20a? alla selle? kui naine ise ei tea veel, kes ta on ja mida ta otsib, siis muidugi tehakse valikuid oskamatult ja vahetatakse suhteid jne.
ma ei vaataks seda kohe kui lollust.
tegu on kogenematusega, oskamatusega teistega suhelda ja suhteid hoida või millega tahes. selge on see, et vajatakse kedagi. kui nad tahavad nii ennast proovile panna, siis on see nende otsus. teatud aja tehakse nii, siis tuleb muutus.

ja mis siis sellest on, kui naine optimistlikult suhet ja armastust loodab? on neil midagi viga kohe? et on naiivsed sinu arvates?
mis puutub pettumistesse, siis keegi ei loo ju suhet kohe selle plaaniga, et ta tahab pettuda või sooviga otsida endale suhe aastaks-kaheks ja mitte enamaks. vist mitte?
stabiilsust tahta on normaalne. seda, miks suhted vahel otsa saavad, teavad vaid osapooled ise.
suhte püsivus ja nende ajastus polegi siin praegu oluline. ma ei tahtnud seda arutada.
tahan öelda, et asjad on suhtelised ja neid saab vaadata mitme poole pealt.

kas sa ise tunned neid suhte-optimiste? või ehk oled ise kunagi nooremana nii optimistlikult/naiivselt suhet alustanud ning siis pettuma pidanud ja praegu teed maha neid, kes samamoodi teevad?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-15 23:49
Utha,
ma ju kirjutasin mingis oma postituses, et mõistan neid, kes on veel liiga noored, seega on loomulik järeldada, et kirjutan veidi elunäinumatest.

Ja mu varasemad tekstid käisid just selle minu arvates rumala arvamuse kohta, et partneri otsinguil piisab sellest, kui püsisuhet otsiv naine vaatab püsisuhet otsivaid mehi. Igasugune kestev ja korralik suhe eeldab ülsjuhul kolme asja - vastastikune mõistmine, usaldus ja armastus. Kui neid ei ole, siis võivad osapooled unistada koosvananemisest ja millest iganes, aga see kas jääbki vaid unistuseks või siis teostatakse see enese mahasurumise teel. Seega vahet pole, kas inimene otsib püsisuhet või üheöösuhet - kui õige ette satub, siis saab sellest õnnelik ja pikk kooselu. Ükskõik, mille otsinguil see õige ette ei satu. Ja kui õoiget ette ei satu, siis pole vahet, mida otsid - lühisuhteks jääb see igal juhul.
Aga ma olen põhimõtteliselt juba kaks korda samasisulist juttu kirjutanud. Rohkem tõesti ei viitsi. Kui ikka mõista ei taha, siis vägisi mõistma ei pane ka.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 00:39
Värk ju ongi selles, et enamus naisi valib üheöö partnerit sama mõõdupuuga kui elukaaslast.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 08:10
Enamus naisi valib üheöö partneist sama mõõdupuuga kui elukaaslast? Ma täiendaks Sind pisut, enamik Sinuga suhelnud naisi. Tõenäoselt pole naid just eriti palju olnud. 10 ehk saad kokku.
Ma väidan, et enamik paare teab voodisse minnes kas tegemist on n.n. üheöö sexiga või on "Teema" pikem. Ühest ööst võib ju välja kasvad midagi väga püsivat. Vaevalt keegi voodisse ronib inimesega kes väljaspool voodit on vastuvõetamatu.
Eelnevalt aga olles kokkuleppinud, et tuleb mis tuleb jääb see vaid sellesse öösse on edasine juba mõlemile selge.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 09:20
Jah, ma võin rääkida ainult neist naistest,kes minuga suhelnud, Aga sa ju just ise ka kinnitasid, et nii see on. Naine läheb voodisse vaid mehega, kellest esialgse hinnangu põhjal võiks vajadusel või võimalusel saada ka elukaaslane.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 09:29
Vahel ronitakse voodisse ka lihtsalt põnevusest või uudishimust ja ei pruugi meeldivust küll olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 09:30
Ja naine ei lähe voodisse mehega kellega on lihtsalt hea sexida?? Kindlasti tahab naine temast enesele teha kaaslast kodu mängimiseks??
Ma vaidlen vastu. Sexida tuleks ikka sexi enese pärast mitte mõelda mis saab ja mis tuleb. Ta peab olema füüsiliselt vastuvõetav aga panna ta mõtetes kohe "Kohale" on minu arust väär. Sellest vist tekivad need n.n. haiget saamised ja kibestumine.
Üks mis kindel. Sexida meeldiva prtneriga on fantast olgu ta siis kas või üheks korraks. Peamine, et mõlemad seda naudiksid ja n.n. ülemõtlemisega mänguilu ei rikuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 09:37
Muide need "haiget"saamised vahel tekkivad sellest,et kõik eelnev tundus olema liiga hea aga ükskord see suhe mingil põhjusel lõpeb ja põhjused võivad olla erinevad.Sellised tagasihoidlikud ja lahjad suhted,kus ka sex on keskpärane ei tekita kibestumist ega ka haiget saamist..
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 09:51
Elmar, põnevusest ja uudishimust minnakse voodisse just meeldiva mehega. Kui paljud mehed suures näljas lepivad ka juhusliku prostituudiga, siis naine vaid põnevusest mõne parmu kaissu ei trügi.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 10:02
Nii ja naa ega neil sponsorlust otsivatel naistel vahel suurt valikut pole,kellega voodisse minna ja see siin ka igapäevane teema juba
jfjm,meie vanuses valib tõesti rohkem mõistus,millise naisega voodisse minna
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 10:21
nii, ehk et selgus, et nooremad mehed valivad vähem sekspartnerit ja mida vanemaks, seda valivamaks muututakse?
noorematel tähtis, et peaasi, et saab?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 10:29
Elmar, me juba selles eas, kus valikud jäävad väheseks
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 10:42
Jotteff....valikud ei jää vähemaks, valikud muutuvad
Ma tooks sellise võrdluse..et "kesklinna kiiskavast kaubamajast, äärelinna second handy"
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 10:47
Aikon, tänapäeval on second hand moes ja seda päris uutegi aastakäikude puhul
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 11:11
Pole midagi uut siin ilmas...ja kõik kordub. Emme sobrab kastis, kus pojaealised...issi jälle, pistab kämbla tütrekeste sekka ja siis nad avastavad, et need "hilbud" selga ei mahu...peab piirduma koide puretud ja sissekantud "kehakatetega"
Noh ja sellest, mida pojakesed-tütrekesed teevad ja millistes kastides sobravad...selle ma jätan targu rääkimata
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 11:29
Vat autodega on aastatega muutumine selline: uus - pruugitud - romu - uunikum. Aga kui kahel esimisel etapil on ikka liiga romuks aetud, siis sellest enam korraliku uunikumi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 11:36
Uus on muidugi ilus, kiiskav, kiirte ja mugav aga...ettearvamatu
pruugitud on hästi sissesõidetud, korralikult hooldatud (kui on muidugi), omab hooldusraamatut, kus kirjas kõik vead ja teostatud remondid
romu...ongi ROMU ja et sellest asja saaks, peab omama tõelist fanatismi, paksu tengelpunga ja palju vaba aega
Uunikum...see põhiliselt friikide kapsamaa
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 11:51
Kui üks omanik enda unistuste auto on uuelt kätte saanud ja seda korralikult hooldab,siis pole mingi ime,kui see ka uunikumi aastates veel kõbus väljanäeb ja tõrgeteta töötab.Loomulikult metalli väsimise vastu ei saa, aga on siis vaja rallida.
Samas aga auto, mis kümme aastat tõrgeteta üht omaniku teeninud, hakkab uue käes kiiresti lagunema. Ja põhjus pole mitte vanuses ja halvas hooldamises, vaid selles, et auto on kulunud vastavalt eelmise omaniku sõidustiilile.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-16 12:49
nii, naised ja autod said ühte patta
˅ näita rohkem ˅