Foorum
2011-03-31 23:14
Kõik taandubki siinkohal maitsetele, iga toit täidab kõhtu, sõltumata maitsest, sama on ka virtuaalsete portaalidega, kui saad selles oma soovid rahuldatud, siis muu ei loegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:16
Just. Ma ei saa sellest aru, et miks mõned imestavad, kui vorstipoes saia ei müüda.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:17
Vorst sobib hästi saiaga kokku, ehk seepärast?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:18
Asi on maitses!
Poe nimi ju annab sulle suunitluse, et mida seal müüakse.
Sama on ka neti lehega.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:20
Parma,ma ei vaidle vastu,et tahan seksi,samuti ei kahtle ma selles,et see kellele kirjutan seda soovib.Küsimus vaid selles,et kas ta soovib seda ka minuga.Nii polegi mõtet enda soovi(nõudmise)ga kohe peale lennata vaid üritada ennast teisele meelepärasena näidata.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:21
Aga teemasse.
Võibolla just kedagi erutab see mõte, et räägid omi saladusi kellegile võõrale tundmatule ja siis närvitsed, et ei tea kas tuleb see ilmsiks või mitte. Adrenaliini vajaduse vorm?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:22
jfm see on ju loomulik viisakas suhtlus. See peaks kehtima sõltumata lehest. Vbla mõnele see ei kehti. Kahjuks.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:23
Aga kui mul pole aega, viitsimist...kolada mitmes erinevas poes ja soovin saada nii vorsti, saia kui ka vorstipiruka kõik ühest kohast?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:25
No teeme seda suuremast vaatest. Supermarket=Internet. Saad kõik kätte mida vaja aga iga asi omast osakonnast. Ja ära imesta kui rauajuppide poest vorsti ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:30
einojah. suht mugav on arvata, et kui olen seksiteemalises portaalis, siis saab kohe siit ka seksi ja sul, kui siin suhtlejal peaks ka olema selge, et nii see asi siin toimibki ja paremat suhtumist ära kellelgi vastu oota. sina jaota vaid vastused ilusti, kas „ja“ või „ei“ ja ole valmis kirjutama. ma arvan, et kui tahetakse seksi ja on teada, et mingis kohas on ka naisi, siis pole vahet, mis portaali nimeks panna, ikka saad kirja, kus keegi sulle seksi pakub. oleneb sellest, mis teise peas on. portaal on ainult kanal, mille vahendusel sa toimetad ja mis lubab sul teha seda või teist.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:33
Ilma seksita pole elu kah! See seks on selle elu lahutamatu osa. Paraku.
Mina näiteks ootan pikemat aega, et keegi räägiks traktoritest või koogi küpstamistest midagi pikemalt ja asjalikumalt. Aga võta näpust. Foorum on täis seksi teemalisi kirjutisi. No muidugi mõned teemad on kus kaldub jutt mujale kõvasti aga.... seda on ainult mõned.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:36
see on see sama, millest Seneca enne rääkis. tekivad teatud ootused portaali olemuse suhtes (oleneb muidugi tõlgendajast ka) ja samas ise toodetakse oma kirjutistega neid ootusi teistes juurde. see kultiveerub.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:38
No inimesed. Miks te siis teete nii? Miks te annate lehele suunitluse??
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:40
Parma,ega autofoorumis ka autoga sõideta vaid arutatakse autode omaduste üle.Küsitakse ja antakse nõu rikete kohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:42
Aga jäädakse autode rikete juurde! Mitte ei tormata kohe seksima.
Seega inimestel on vaja ennast kuskil teemas välja elada. SEksilehel seksi teemas, auto lehel auto teemas. jne..
Kui kõik jääks igal lehel iseendaks, ja käituks ühetoomi, siis oleks pudru ja kapsad koos, ning keegi ei saaks midagi aru.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:43
kas keegi on proovinud foorumis seksida? tegelikult vist on. olgu, see näide ei tule arvesse.

aga mis puutub suunitluse andmisesse, siis muidugi on oma osa selles saidi tegijatel. millestki hakkab see asi arenema ja kuna inimestele meeldib teisi jäljendada ja järgi teha, siis pole mingi probleem teistelegi selgeks teha, et vat siin tehakse nüüd nii.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:49
Utha ma kardan, et isegi väga hea tahtmise ja suurema kasutajaskonna arvamus ei muuda seksi teemalist lehte autofoorumiks!
Vbla isegi muudab aga siis tehakse kohe uus seksi teemaline leht ja läheb seal edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:52
Nagu eelnvast jutustusest aru on saada, siis sai seda juttu juba mitu lehte. Aega võttis see ka. Näost näkku oleks need jutud juba räägitud/kakeldud ja pidu läbi. 5 minutit ja asi valmis. Neti teel võttis see poole kauem aega.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:53
Parma,osav inimene saab ka autofoorumist seksi väljaräägitud
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:56
vat see oleks huvitav, kui keegi iha.ee-st autofoorumi teeks. tuled siia ja vaatad, et nimi muudetud ja emmide pilte enam pole, on paremast paremad automudelid jne. enamikule tunduks, et tegu on mingi paha unega. ei tea, kas keegi tuleks selle peale, et seksi teemal seletama hakata või on kohe selge, et siit peale me enam siin ei seksi ja arutama varuosi jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:56
jfjm tean seda. Aga sa ei tee seda kohe esimese kirjaga! Kuigi üllatus-effekt on vast hea ja vbla isegi õnnestub!

Netisõber on pigem selline ajaviite teema. Elus päevik kes ka midagi vastu arvab. Koht kuhu rääkida omi tegemisi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-31 23:58
et siis midagi endaga blogimise sarnast? et kirjutad endale ja endast, aga samas teised loevad?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 00:01
Jep. Sa teed seda siis kui sul aega on ja tahtmist. Teine loeb seda siis kui tal on aega ja tahtmist. Silmast silma vahel pole aega ja siis pole tuju ja koht on paha jne. Ja jutud jäävadki rääkimata. Silmast silma läheb ka välimus arvesse mis mõjutab suhtlemist jne...
Seda kõike on siin eespool juba räägitud.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 00:04
Utha,aga sa vaata,kui palju ilusaid auto pilte siin on
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 00:15
seega on inimeste endi mugavus see, mis netisuhtlust soosib ja edasi arendama paneb. kui muidu tuleb suhelda ka kiirustades, siis siin saab seda teha nii, kuidas ise tahad. valikuliselt. omad eelised sellel suhtlemisel ju on - see on selge, ega muidu seda ei tehtaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 00:31
mis teemasse puutub, siis olen ise ka aastaid netisuhtlust pidanud, kohtunud osadega ja pikemalt tuttavadki olnud ning tuleb tunnistada, et netis (mitte iha.ee-s) on ka mitmed suhted arenema hakanud ja oma alguse saanud. osad neist on siiani olemas, osad kontaktid on peale netist eemaldumist kadunud või on elu meid eraldanud.
kui kontaktide saamise poole pealt seda vaadata, siis tundub, et polegi sel suhtlemisel nagu midagi viga, aga kui asjale otsa vaatad ja seda olukorda natuke teise poole pealt hindad, siis saad aru, et ainult netisuhtlus ei saa olla rahuldust pakkuv ja hea. ajutiselt jah ja teatud aja on sul oma kontaktidest ju hea meel, aga pika aja peale tekitab see tegelikult inimeses depressiooni ja suhetes pettumust, muututakse natuke rahulolematumaks, kaob suhtlemisoskus ja vahel kaovad selle tulemusena ka muud olemasolevad „elus“ kontaktid ning oledki omadega üksinda jne. ja uuesti ollakse seal, kus tuleb minna netti, et ennast natukegi elusana tunda ja kus saaks veel teistega suhelda. samas kaotatud rahulolu enam tagasi ei saa. ja teada on ju, et kui pole rahulolu, siis saab ka suhtlemine otsa.
tean seda, mis tunne on neti vahendusel mingit suhet "korras" hoida ja see pole asi, mida tahaks enam korrata.
siit soovitus naistele- kui hakkate suhtlema meestega, tehke enne kindlaks, et tegemist pole netihoolikuga või muidu veendunud arvutihuvilisega. neil on omadus arvutis ka elada.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 02:29
milleks seda 6 lehekülge jama vaja oli nüüd? küsimus on väga ähmane, see on selge. vastused on veelgi ähmased, ka see on selge.
lühidalt siis: paljas kirjavahetus ei anna sulle absoluutselt peale klahviklõbistamise midagi, sa võid oma poolkõva roikaga seal mailboxis vahtida, aga kasu pole sellest midagi.. - ajad on niipalju muutunud, et need distantsilt kirjasuhted on välja surnud. kui peale teist kirja inimene sinuga kokku saada ei taha, siis ei ole temaga midagi peale hakata, see muidugi oleneb milline sa ise oled, oleks naiivne loota et korralik kena neiu mingi küla töllmokast joodikuga deitima läheb.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 06:52
Utha poolt väga õige tähelepanek! Kehtib, muuseas ka naiste kohta... minuarust saabki, netisõltlasest hullem olla, ainult ihasõltlane. Võib väga vabalt, juhtuda, et kallim, kellele sa just lajatasid kümme punkti, ilma nendeta, päriselus hakkama ei saagi. Päriselus pole ka toppi, kuhu püüelda ja reaalsus ei mõju, madalale enesehinnangule, üldsegi mitte turgutavalt.
Ma pole kunagi saanud aru, inimestest kes on väidetavalt, suhtes ja ise istuvad päevade viisi siin... Kui mul oleks suhe ei viitsiks ma siin raisata sekunditki. Ma olengi olnud siit eemal kui mul on olnud mõni suhe. Hästi, ma saan aru abielus inimestest kes võib.olla viidavad lihtsalt aega, aga siin on piisavalt neid kes juba oma ankeedi avalehel, peavad vajalikuks märkida, et ega te ometi ei arva, et ma siia ''mingit seksi'' tulin otsima!? ''Ma olen korralik naine ja üleüldse on mul mees olemas''
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 09:31
Netisuhtlus on tõesti mõtetu suhtlus kui reaalselt kokku ei saa ega tahagi saada.Muidugi siin saab oma vigu ja välimust mõndaaega varjata ja ega need ei kipugi kohtama.Peale selle vist enamus abielus ja püsisuhetes,seega täidetakse mingit tühimiku,mis kooselus vajaka jääb
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 09:52
jah arvamusi igasuguseid - kes tahab ainult netis suhelda,kes tahab netist reaali kolida...igaühele oma...ja nii see jääbgi - vahet pole kas vaidled ja avaldad arvamust 6 või 600 lehekülge...lihtsalt niikaua kui on suhtlejaid,kestab kõik veel edasi...
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 09:55
enamus, kui mitte kõik IHA foorumlased ON netihoolikud, või ma eksin?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 10:24
boom - me oleme ihahoolikud
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 10:26
Pahtihti nimetatakse neid hoolikuid veel rahvasuus jutulindudeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 10:29
Boom ja kaslane - teil on õigus,me oleme netihoolikutest ihasõltlased ja selliste eest juba kuskil siin hoiatati kõiki...
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 10:34
kaslane, ilus haigus, sobib mulle))))
parma...neid? sina siis ei ole?
broover, parem põdeda seda haigust, mille nimetust tead, exole?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 10:39
no näed Push sinagi oled samas paadis, mina ei tea teist haigust, mis nii nakkav oleks
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 10:57
boom ei neid kes ainult jutustavad ja ei tahagi kohtuda. Need on need sellised.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:05
Ja neid kes igalepoole postitavad ja jutustavad, sõltumata lehe suunitlusest. Neid võib netipededeks ristida.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:07
parma, aga miks just pededeks? ja on see sõimusõna?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:08
Minul aitas iha.ee ellu jääda,kui maailm kaks ja pool aastat tagasi minu ümber kokkuvarises.Elasin raske talve üle ja kevadel olid ka esimesed õied.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:10
Ja mina arvasin, et seksimaailmas pole mul enam midagi avastada! Aga selgus, et õppida on oi oi kui palju!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:11
no kui rahvas on jutulinnud endale loonud, siis on tegu omaloominguga e. rahvuslinnuga ja kuna see on rahva omand, siis neid peab hoidma. nii et olge vait nende koha pealt
neil on oma nish olemas. kui keegi muud saa, siis saab nendega koos ennast targana tunda.
tarkus kuulub rahvale. muidugi seni, kuni rahvas seda kuulata tahab
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:13
utha, võõõimas!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:16
jutulind boom, oled sa minuga samal arvamusel?
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:22
rahvas loonud? see on kummaline väljend, kui ma mäletan siis jumal on looja, muus olen nõus.
Rahvuslinde tuleb kaitsta, nad on osa Eestist, eestlusest jne
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:36
kui mingi teave liigub suust suhu, siis see on ju omamoodi looming või mis? keegi on kunagi nendele lindudele nime pannud ja teised (osa rahvast) oma selle nime omaks tunnistanud. jumal ei tea kogu asjast midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:37
parma - jutulind ja ihahoolik on ikka erinevast liigist elukad
jutulind...jutustab niisama, aga ihahoolik..kohtub ka reaalselt kellegagi ja samas ei sega see teda ka siin jutustamast
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:38
utha, anna andeks, ma ei saa jutulind olla, sest olen ihahoolik
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:42
Kaslane. Üige märkus.
boom. Pede on sõimusõna.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-01 11:50
et kohtuma peab kellegiga iha.ee-st, siis on ihahoolik ja pole enam pelgalt jutulind? nii. kes minuga kohtuma tuleb?
˅ näita rohkem ˅