Foorum
2011-03-29 00:46
Küsimusele, kuidas näeks välja ettemaks, vastati ´ülekandega´. Ja kysimusele millega ta karanteerib, et ma peale seda temaga ka reaalselt kokku saan, vastati ´usadate´. Vastust ei tulnud lahendusele, mida pakkusin et teen netiylekande tema juuresolekul. Suht palju oli lyhikese ajaga tema konto vaatajaid. Kas keegi on ka siis olnud nii usaldav, et jagab raha laiali sellisel meetodil
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 01:00
üldiselt prostidele makstakse sulas
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 17:35
See on juba virtuaalsex
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 20:34
No tegelikult ühel pildil ju näha auto(eritundemärkidega) ja suur osa numbrimärgist(tundub originaal) Samuti tundub, et sel neiul on seos selle auto(omanikuga) ----kui väga vaja, siis sellest piisab, et pettuse korral isik tuvastada(mulle vähemalt piisaks) ----voilaa Sherlokid!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 21:01
Ja mida sa selle teadmisega pihta hakkad!? Esimesel pildil on näha san.tehnikat---mida me sellest järeldada võime--- Voilà, tuleb torulukksepale lõuksi anda!
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 21:13
Ja loomulikult!!!! Nii see asi heal ajal ainult käiski!!!!! Samas iga müüdav kuulus kellelegi ja kliendi silmis oli kord majas!!! (võrdlus torumehega siiski kohatu siin) Kuna aga mina ette ega järelmakse ei tee, siis mul savi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 21:25
No pole ju kohatu... see bemari omanik võib tal ka mõni ohver olla Mina annaks ennem ikka torumehele üle küüru siis vaataks edasi. Ma teisi pilte veel ei vaadanudki. Kindlasti võib ka nendelt mõne süüdlase leida.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 21:41
Vot mitte ei saa aru, miks peaks üldse sellistel kahtlase maiguga kohtades rahaga toimetama. Kui ikka hirmus isu on ja kedagi ära rääkida ei oska/ ei ole / ei viitsi vms siis litsid.com ja ei mingit moosimist. arumeeimõista
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 22:27
Põhjused on ilmselt erinevad... aga ma oletan, et tõsisematel tegijatel on need litsid.comid ja nende sõsarsaidid ammu läbi käidud. Siit võib kindlasti leida tõenäolisemalt, mõne tiiba ripsutava, koduperenaise, kes teenib lisa, kui need ühed ja samad pofessionaalid kes litsid.commis oma igapäevast leiba teenivad. Asjaolu, et siin tünga võib saada, ainult lisabki vürtsi ja meestele meeldivad teravad elamused Ärge nüüd muidugi keegi seda isiklikult võtke.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-30 02:06
Tänapäeval käibki kõik ettemaksuga. Isegi baltijaama alaealised vene laps-prostituudid tahavad ettemaksu, annad raha ette ja seksiks läheb alles järgmisel päeval, kuna raha ehtsuse kontrollimine võtab kaua aega. levivad ka uudised, et vasrti saab poest ka kaupa ainult ettemaksu alusel, st et maksad raha ära ja siis järgmisel päeval saad alles kauba järgi minna. Sama süsteem hakkab kehtima ka kasiinodes. Lähed kasiinosse, maksad mingi summa ette, siis saadetakse sulle paar päeva hiljem kutse ja selle kutse alusel saad mängima hakata.
legend100, sa võid ju prostile sulas maksta, aga see on siiski ettemaks. sa maksad raha ette ja siis otsid ülejäänud nädala seda prosti mööda koplit taga. selle ettemaksu sisse muidugi kuuluvad ka erinevad suguhaigused, A-Z`ni.
Teemalgataja, küsimus nüüd sulle: kas sul ei oleks edukam variant olnud selle teema tegemise asemel hoopis silt "küsige mult raha, olen suht lollakas" kaelas mööda südalinna ringi jalutada?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-30 08:59
Alaealistega on ka see hea asi et maksad raha ette ära ja sexsid alles peale täisealiseks saamist
˅ näita rohkem ˅
2011-03-30 10:37
to laddy

Teemalgataja, küsimus nüüd sulle: kas sul ei oleks edukam variant olnud selle teema tegemise asemel hoopis silt "küsige mult raha, olen suht lollakas" kaelas mööda südalinna ringi jalutada?

Vaevalt et ma mingit edukust taga siin ajan.Ja mis ajast on lollakas see inimene, kellelt raha küsitakse. Arvan et rumal oleks see inimene, kes sellises situatsioonis raha välja käiks. Mina ei käinud. Seega enne kui kedagi lollakakas hakkad sõimama, loe teema algus läbi, kui sa oskad muidugi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-30 10:40
Põhimõtteliselt võib siis võtta vahekorda, alaealise, lapsprostituudiga, Balti jaamast kui investeeringut tulevikku! Sugardaddyd on tegelikult misjonärid.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-30 11:54
plaster, kui sa raha välja ei käinud, siis milleks see teema? me peaksime siia hakkama kõik kirjutama kuidas meile pakuti midagi aga me ei maksnud selle eest?
okei, eile nägin poes ilusat kasukat, kas keegi on maksnud ka kunagi kasuka eest? mina ei maksnud ja kasukat ka ei saanud! kellel on veel sarnasaid probleeme kasukatega?

plaster, nutulaul on see sul siin. sa tead ise ka et sa ettemaksu tegid. raske on lihtsalt tunnistada seda rehavart oma näos irww
˅ näita rohkem ˅