1
Viljandi? Ootan pakkumisi 57495213 sms v whatsapp
Kuulutamiseks saada sõnum (3.25 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Päevateema
|
eesti mees on arg ja vaene
1
2
3
4
parmaleikin
2011-03-27 13:10
Ma tahaks näha münda meest, kes ütleb, et ma ei ei julge. No see peab ikka eriti koll naine olema siis. Mingi pssühopaat näiteks kes on eluohtlik või midagi sarnast.
˅ näita rohkem ˅
kaslane
2011-03-27 13:10
arg on selline mees, kes ise tahab jubedalt seksi, aga virtuaalsest suhtlusest reaalsesse kohtumisse ei julge tulla
eriti noored
mõni julgeb ka otse seda tunnistada, et on arg
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2011-03-27 13:14
Kaslane. Me rääkisime meestest mitte 25 stest pubekatest!
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 13:19
aha. nüüd peab defineerima hakkama, kes on mees ja kes seda pole
˅ näita rohkem ˅
kaslane
2011-03-27 13:20
täiskasvanud inimene, muide, ka mees on inimene (jajaa, ära parma imesta!!!
), on meie riigis 18 a.
Seega on mees alates 18 a. meeskodanik
ja me ei räägi siin VANAmeestest
˅ näita rohkem ˅
Leedilea
2011-03-27 13:20
Aiiii
, kui seda puberteediks nimetada, siis on mehi, keda see ei jäta maha ka peale 40-et. Kuigi, muidugi, ega profiili ntaha täpselt ei näe, millises vanuses inimene tegelikult on.
Leidub ka tegelasi,kellel läheb meelest ära, et selle naisega ei julgenud kohtuma minna ja kirjutab mõne aja pärast uuesti
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2011-03-27 13:33
Olete te aga ka kummaliste "meeste" otsa sattunud.
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2011-03-27 13:34
Aga selle vaesuse osas. Vot sellekohta ei olene see soost ega rahvusest. Kui ikka tööd pole, siis pole ka raha.
˅ näita rohkem ˅
legend100
2011-03-27 13:41
ja aga ilma rahata esma kohtumisele minna on ka häbi ,igaüks tahab ju enne kohvikus istuda.Klaas vett juba maksab.Kui mul raha pole ja mõni tuttav naine külla kutsub ütlen lihtsalt et täna ma ei saa.Tühja käega ma ei lähe kunagi,kasvõi jäätist ostan säästukast.
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 13:43
parma, ma arvan, et see julgemine oleneb rohkem enesekindlusest ja mehe enesehinnangust jms, mitte nii palju naise inetusest/ilust. ka ilus naine võib mehe araks teha teinekord.
˅ näita rohkem ˅
PushUp
2011-03-27 13:46
legend100: Saab ju ka nii et tellimust ei teegi st mees istub maha kuid ei võta endale midagi. Ka naine tasub oma tellitava ( kohvi ) eest ise.
˅ näita rohkem ˅
kaslane
2011-03-27 13:47
just! utha
ööklubis eriti kenadele naistele paljud tagasihoidlikuma välimusega mehed üldse ei julge läheneda
inetule ei läheneta, sest ei taheta, ilusale ei läheneta, sest ei juleta
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2011-03-27 13:51
No kohtingule annab ikka minna, ka ilma rahata. tuleb lihtsalt öelda, et vot nää selline juhus. Kes aru ei saa siis polegi sellist kohtingut vaja. Ega rahaga ei kohtuta ju. Ikka inimesed omavahel.
Ööklubi osas njah. Tehakse endale mingeid ettekujutusi ehk? Et ilus naine siis läheb kohe palju raha vaja
Tibividinate teema.
˅ näita rohkem ˅
legend100
2011-03-27 13:54
mina nii ei oska ,mis sinna kohvikusse ikka minna kui ei osta midagi.Edaspidi ei taha ükski naine enam kokku saada kui jätad vaese mulje.Mina ju kutsun teda välja ja pean hea seisma et tal oleks hea.
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2011-03-27 13:57
No kui seda ilusti rääkida, siis saab naine ka sellest üllast eesmärgist aru, et tahad talle head jne..
Tibividinad need jah ei saa sittagi aru ja vaatavad ainult su "Armanit"
˅ näita rohkem ˅
PushUp
2011-03-27 13:59
Ei kohtuta rahaga jah kuid öelge mulle selline koht kuhu annab maha istuda nii et isegi veeklaasi ette ei võta. Avalikus kohas nii asjad lihtsalt ei käi. Naistele võivad sellised kohtingud suhteliselt kulukaks minna kuna osa mehi pole elementaarsest viisakusest kuulnudki ( isegi kui naine teeb ise ettepaneku esmakohtumiseks avalikku kohta, võiks istumise kulu siiski meesterahva kanda jääda ) ja ei hakka ju eelnevalt välja selgitama kes hilisema arve tasub ( milleks tihtipeale on vaid tass kohvi ehk siis paar euri ).
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 14:00
no jah, klubides ongi need ootused ja tahtmised vist natuke teised. sinna minnakse ajaviiteks, osad niisama ja osad otsivadki sealt naist endale (oleneb kui kauaks muidugi) ja need, kes pole eriti sellega tegelenud ka, kujutavad endale ette, et peab sinna minnes kohe midagi omama või tellima jne. lahe peab olema. kui pole, siis ei panda sind tähele jne.
˅ näita rohkem ˅
legend100
2011-03-27 14:08
üldiselt tahan ju ise ka midagi juua,tavaliselt lähen juba pooltundi varem pubisse võtan õlle ette ja siis jään ootama pimekohtingut ,kui sisse tuleb mantli ära paneb ringi vaatab,see juba on minu jaoks erutus.
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 14:08
ma ei klubita, nii et ma ei teagi, millist olekut seal meestelt praegu oodatakse. ma proovisin ennast panna meeste olukorda
mehed ise räägivad ju, et raha on oluline. ju siis osadele ongi
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2011-03-27 14:19
legend!! fuuu kuskil õllekas teed kohtingu?!!
Utha sa ei klubita? Kuskil korteris korraldad joomingu ja ohjeldamatu seksimise?
˅ näita rohkem ˅
Risto18
2011-03-27 14:22
raha on oluline,kuid mitte põhiline ? päris rahata ei saa kuskil läbi.
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2011-03-27 14:25
PushUp no kui kohe tegemiseks läheb siis muidugi ka auto tagaistmel. Või kuskil lähemas kohas, kus mingi toetuspunkt on. Kapott näiteks!
Aga reeglitepärane esmakohting ja seda õllekas?! Millest siin rääkida? Selliste naistega kes kuskil õllekas tahavad kohtuda, pole ka vaja rääkida mingist üllast väljategemisest jnee..
Aga see on kõigest minu arvamus!! Igaühe oma valik.
˅ näita rohkem ˅
PushUp
2011-03-27 14:27
No linna peal on ka päris soliidseid pubisi kus täiesti korralikult istuda saab, alati ei pea selleks mõni trendikohvik olema.
˅ näita rohkem ˅
parmaleikin
2011-03-27 14:29
Kohvik on hoopis teine asi. Aga õllekas ja õllekannu taga!!!
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 14:30
parma, muidugi mitte! jep. mulle meeldib see teine variant palju rohkem.
no kus oleks veel parem pikemaid joominguid ja orgiaid korraldada kui vanas korruselamus. vinge elamus, proovige
ma naabrina olen olnud selle tunnistajaks
˅ näita rohkem ˅
elmar59
2011-03-27 14:30
Hoopis oleks hea linnast välja sõita.Kevad kohe tulemas.
˅ näita rohkem ˅
legend100
2011-03-27 14:34
kus see õllekas sul täna päeval on? igas vanalinna baaris müüakse õlut,see lihtsalt minu lemmik jook ,naistele siidrit või jääteed.
˅ näita rohkem ˅
dunno
2011-03-27 14:36
Njaa ma rohkem nagu veinisõber või nii...
Ihanaised on suht julget hakkamist täis olnud.
Ei mingit kohvikut ega loomaaeda.
Küsitud kohe, et kas sinu või minu juures
˅ näita rohkem ˅
legend100
2011-03-27 14:42
auto peod on ka põnevad ,kui plaan terveks ööks jääda siis tuleb parkida kusagile bensuka läbedale et sealt jooki ja hotdogi toomas käia.Purjus peaga sõitma ju ei lähe.Tuleks võtta veel varu aku kui ööläbi makki kuulata
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 15:02
autopeod? nojah. eriti lahe on oma auto või autod kusagile asulakohta (eriti hea veel, kui otse elumajade külje alla paned) põllule jätta, uksed lahti kiskuda, makk põhja panna ja pidu käima. soovitan. hea, kui peale seda ei pea politseis selgitusi andma
˅ näita rohkem ˅
elmar59
2011-03-27 15:05
Utha,milleks see makk põhja keerata looduses
kuula linnulaulu parem?
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 15:07
no milleks. saab ju linnulaulu lindistada ja makilt kuulata. elmar, sa oled nii vanamoeline
kas sa siis ei tea, kuidas tegema peab
˅ näita rohkem ˅
Risto18
2011-03-27 15:11
kevad toob ka linnulaulu
˅ näita rohkem ˅
dunno
2011-03-27 15:11
Ma võtaks linnu ja paneks ta laulma pigem
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 15:14
vaata siis, et oleks laululind
˅ näita rohkem ˅
dunno
2011-03-27 15:16
Aga algse teema juurde naastes
http://www.youtube.com/watch?v=eulSdeHxmLw
˅ näita rohkem ˅
laddy
2011-03-27 15:17
täiesti asjakohane teema. siin üks suursponsor küsis ise raha, et bussiga kohtumisele tulla, väidetavalt oli tal pangakaart kogemata lukku läinud ja otse pangast ei saanud ka raha võtta sest dokument oli eelneval päeval salapäraselt kadunud.
kuulutuses pakkus kuni 200 euri sponsi.
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 15:22
bussiga maale naise juurde
kas need ongi need "vaesed mehed", kellest me räägime?
˅ näita rohkem ˅
laddy
2011-03-27 15:27
jah
˅ näita rohkem ˅
manmachine
2011-03-27 15:27
No tõenäoliselt elas see suursponsor oma osasse nii sisse, et ei teinud enam ise ka vahet reaalsusel ja sellel mida ta kokku oli lubanud.
See on umbes sama hea kui räägid siin kõikidele, et oled suurema kaliibriga ärimees ja hakkad lõpuks ise ka uskuma seda... ainult hommikul oled ise ka pettunud kui konto väljavõtet vaatad.
˅ näita rohkem ˅
Utha
2011-03-27 15:32
no olgu. ma saan sellest aru, kui mehel raha pole, aga miks tea peab ennast siis rikkamaks valetama. saab bussiga maale ja mis siis saab? mis ta siis teeb, kui naine ootabki temalt seda raha, mida enne kuulutuses pakuti. kuidas ta bussiga tagasi saab?!! arvab, et naine maksab ka selle kinni?
˅ näita rohkem ˅
elmar59
2011-03-27 15:38
Raha rahaks
eks seda saab ka veel kuidagimoodi laenata sõbra käest aga palju hullem kui mõni mees oma riista suuremaks valetab kui ta tegelikult on
ja siis kohale läheb ning,mis hiljem selguma hakkab
˅ näita rohkem ˅
manmachine
2011-03-27 15:39
Ma küll päris täpselt ei tea, aga ma oletan, et need põhjused on laias laastus, samad miks naised, ennast tegelikust, palju ilusamaks luuletavad. Mõned neist, ise ka usuvad seda ja ega ei olegi mõtet, neid ümber hakata veenma.
˅ näita rohkem ˅
laddy
2011-03-27 15:41
jutt oli siis selline, et kui ta oma dokumendi korda teeb uuesti siis saab rahad kätte ja maksab kõik kinni. tahtis et saadaks talle bussisõidu raha. tema kontole!
küsisin siis et aga kuidas ta selle raha kätte saab siis kui ta kontole ligi ei pääse, seepeale katkestas ta kõne ja rohkem pole midagi kuulnud temast. oma kontogi siin on ta nüüd blokeerinud.
ju siis sai aru et pani mööda veidi.
˅ näita rohkem ˅
luukera
2011-03-27 15:52
Sry.panen korra pooleldi teemast mõõda!
Ok ilu on kuskil silmades a on näitajaid, mida saab konkreetselt mõõta!!
Kord sõitsin pimekale naisega, kes ütles, et on sportlik kuid tahab suveks vähe alla võtta!!
Sõitsin kohale ja mind ootas emane Baruto!!!!
----miskipärast ei tekkinud me vahel sädet!!!
˅ näita rohkem ˅
dunno
2011-03-27 15:56
Sumo pidi kah sport olema...nagu malegi
˅ näita rohkem ˅
Risto18
2011-03-27 16:18
luukera-vähemalt elamus ja huvitav kogemus pikemaks ajaks.
aga kindlasti mõne nõrgema närvikavaga inimese võib selline üllatus pikemaks perioodiks rivist välja viia?
˅ näita rohkem ˅
jan28
2011-03-27 17:43
aga see baruto (höövelson andku andeks)võib olla palju aplam kui see "vitstest korv"
˅ näita rohkem ˅
Risto18
2011-03-27 17:57
˅ näita rohkem ˅
jan28
2011-03-27 18:54
ka omadest kogemustest
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
4