leedigaaga vastusega nõustun igati. minu arvates selgitas ta ilusti, kuidas need asjad on või peaksid olema naiste arvates. aga ma siis lajataks ka siia oma vastuse otsa. et oleks midagi norida nt
kui asi on ainult seksiks sobivuses ja seksi tahtmises ning muid omavahelisi probleeme pole ja otseselt paika pandud suhet ka nagu pole, siis oleneb naise vastus mitte ainult mehe sobivusest, vaid ka temale sobivast ajastusest ja meeleolust ning selle muutumisest.
no me oleme vist inimesed.
kui muidu on naisel tahe olemas, aga praegu pole soovi peale tulnud või segab mingi muu asi tal sellega tegelemast, aga tal on mees, kes oskab temas selle soovi tekitada, siis ei sega ka midagi naist seda meest tahtmast. ma arvan nii.
mehel pole vaja muud, kui peab enne teada saama, mis see on, mida naine nagu tahab, aga samas eitab. kui mees saab oma naise rääkima ja ta tahab teada, miks naine ei saa ja mis teda segab, siis ma arvan, et teine kord ei tule seda ei´d ka enam kohe ja naine tahab ise ja enne veel, kui mees ise tahtma hakkab.
on ju erinevaid asju, mis panevad naist ennast tagasi hoidma või meelt muutma. asja ettevalmistus ja valmisolek on ka oluline